wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 30.11.2009 - 06.12.2009

Po 30.11.2009 Út 01.12.2009 St 02.12.2009 Čt 03.12.2009 Pá 04.12.2009 So 05.12.2009 Ne 06.12.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 11, 12, 28, 35, 40, 43

Práce:
Zmatky kolem vás se pokoušíte zpracovat. Není to snadné, ale poradíte si s tím. Hlavně nečekejte žádnou podporu od nikoho z kolegů ani nadřízených. Všechno je teď jenom na vás. Neváhejte, sedněte a udělejte si plán na další období. Vyjděte z uplynulých zkušeností, něco jste snad už pochopili.

Zdraví:
Mateřství ženu posunuje o kousek výš. Dát život dítěti je zážitek k nezaplacení. Když vám to maličké poprvé po porodu ukáží, je to nádhera. Nikdy se ale matka nesmí tvářit jako oběť, že se dítě narodilo proti její vůli. Žena – matka je branou, kudy děti přicházejí do našeho světa. Tohle je ale vyšší tajemství.

Vztah:
Vztah mezi vámi a partnerem je naplněný krásnými zářícími barvami, jako by obraz dosud pouze šedý najednou ožil. Možná se stal zázrak, každopádně máte k sobě mnohem blíž. Neřešíte čísla a peníze, ale díváte se spolu stejným směrem. Pokud jste svobodní, mohli byste dokonce uvažovat o svatbě.

Volný čas:
Máte-li zájem, kterému se věnujete ve volném čase, měli byste občas své výsledky také někomu ukázat. Zasloužíte si obdiv, jenže si o něj ani neříkáte, takže nepřichází. Vaši známí jistě ocení, co umíte. Nestyďte se vyndat vyšívanou dečku nebo slepenou vzducholoď. Nemáte se vůbec za co stydět.

Rada:
Zkuste být chvíli kladným hrdinou. Nejsou jenom na plátnech starých kin. Jen nás válcují ti záporní. Každý den si můžete trošku zvednout vlastní laťku. Jakmile získáte nad svými chybami náskok, začnou se od vás vzdalovat mílovými kroky. A ostatní kolem vás si té změny ihned také všimnou.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 1, 5, 26, 27, 41, 48

Práce:
Dostali jste se na výsluní, je vám už jasné, že výš to nepůjde. Zase se budete muset vrátit ke svým pracovním povinnostem, těch ovací bylo už dost. Postupně sejdete zpět do svého údolí a vrátíte se k rozpracovaným úkolům. Všichni, od nichž jste poodešli, zůstali na svých místech. Můžete tedy pokračovat.

Zdraví:
Trápí vás podivný vnitřní neklid. Něco tušíte, ale nevíte, co by to mohlo být. Nedokážete se na nic soustředit, pobolívá vás hlava. Poslední týdny opravdu nebyly jednoduché, máte se zklidnit. Odpočívejte, jak jen to bude možné. Vysedávání před televizí nebo u počítače dlouho do noci vám neprospívá.

Vztah:
Vzpomínáte, co jste kdy s partnerem prožili krásného, a je vám z toho do pláče. Snad proto, že chápete, že se tohle už nikdy nevrátí. Jste každý trochu jinde. Zažíváte zklamání, nevíte, jak se z toho dostat. Byli byste moc rádi, kdyby zafungoval nějaký kouzelný proutek a čas se mohl vrátit zpět.

Volný čas:
Máte trápení, ale nevíte, jak se ho zbavit. Zajděte si do prodejny s knihami, jednu si vyberte a otevřete tam, kde se vám bude chtít. Zadívejte se do textu. První věta, na kterou padne vás pohled, je odpovědí na otázku, kterou si neustále kladete. Nic není náhoda. Naučte se také číst mezi řádky.

Rada:
Předvánoční úklid vás nejspíš donutí vzít do ruky nějaké starší věci. Ale zvažte si, jestli nutně musí z domu, jestli už opravdu skončil jejich životní příběh. Anebo si pouze chcete koupit modernější typ, prakticky totéž. Říkáte, že už to není moderní? Zkuste chápat i obyčejné věci, s kterými bydlíte.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 28, 36, 40, 41, 42

Práce:
Uvědomujete si převahu na pracovišti. Máte vlastnosti, které vám ostatní mohou je závidět. Možná ale právě proto máte problémy, kvůli kterým se od vás ostatní odklánění. Nechtějí s vámi spolupracovat. Měli byste se zamyslet, co můžete v tomto směru udělat. Potřebujete se s nimi sladit.

Zdraví:
Pozor při manipulaci s chemikáliemi. Nejenže byste si mohli zbytečně potřísnit pokožku, kdybyste při tom spěchali, ale také je zde nebezpečí požáru a následně i popálenin. Nebuďte ve všem prvotřídní, stresují vás nejspíš blížící se Vánoce a hlavně kamarádky, které mají už úklid za sebou.

Vztah:
Na vánočním firemním večírku může dojít ke zcela neformálnímu sblížení s kolegy a kolegyněmi. Zvažte, jestli je pro vás nyní románek na pracovišti tím nejlepší, co byste chtěli zažít. Často musí jeden z dvojice firmu opustit, když je vztah už příliš okatý. Promyslete si tohle hned na začátku.

Volný čas:
Káva s kamarádkou vás může příjemně naladit. Zjistíte, že Vánoce nemusejí být jenom kolotočem starostí. Zkuste je letos pojmout jinak. Nákupy i jídelníček se dají zvládnout bez zbytečných stresů, měli byste si mnohem více užívat nádhernou vánoční atmosféru, která se jindy neopakuje.

Rada:
Nezkoušejte nikoho posuzovat, když neznáte všechny detaily jeho příběhu. Nikdy nemůžete absolutně porozumět všemu, co se tam děje. Můžete hodnotit jen sami sebe. Na ostatní jsou tady jiní. Ani vaše vlastní děti by neměly zažívat nátlak z vaší strany, nechte je žít tak, jak je jim to příjemné.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 17, 22, 25, 33, 34, 47

Práce:
Také k vám do firmy už dorazila předvánoční atmosféra, budete mít pravděpodobně firemní večírek a občerstvením. Dávejte si ale pozor na neformální chování, kterým byste si ve své situaci mohli poněkud ublížit. Navrhovat tykání není na místě, když máte v sobě už jistou dávku alkoholu.

Zdraví:
Potíže se trochu mírní, je vám lépe. Konečně snad chápete, že jste na správné cestě a že nyní nesmíte přestat se započatou léčbou. Všichni pacienti, kteří s vámi komunikují, prošli podobnou fází. Vítězíte, ale ještě se nesmíte radovat. Dodržujte všechno, co dodržovat máte. Na oslavy je ještě čas.

Vztah:
Svůj zdravotní stav pravděpodobně konzultujete se svými rodiči, ptáte se na jejich nemoci, když byli ve vašem věku. Nemusí vás ale potkat úplně všechno. V této době jsou jiné potraviny, jiné léky, dokonce dýcháte jiný vzduch a pijete jinou vodu, než tomu bylo za vašich rodičů.

Volný čas:
Nechcete zůstat sami, dáváte si závazek. Jste odhodláni seznámit se se svým protějškem za každou cenu. Listujete seznamkami, vkládáte svůj profil a těšíte se, jak se partnerovi pomstíte. Ale pomsta ve vztahu nikdy nevyzní nejlépe. Tou se totiž potrestáte nejvíc sami. Partner vás může maximálně litovat.

Rada:
Oprava elektrického spotřebiče, který vám pomáhá v domácnosti, může být v tomto čase docela nepříjemná. Zůstat delší dobu bez pračky nebo elektrického sporáku se zdá zcela nemyslitelné. Budete muset investovat peníze do opravy, místo abyste za ně kupovali dárky pro své nejbližší.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 10, 14, 18, 30, 35, 47

Práce:
Všechno je tak jasné a jednoznačné, že byste opravdu neměli o ničem pochybovat. Přicházejí noví zákazníci nebo klienti, záleží na tom, jakou činností se zabýváte. Váš zisk stoupá, nesmíte se zastavit ani uvažovat o jiných plánech. Držte se své cesty, která vede stále dál, až na samý vrchol.

Zdraví:
V těchto dnech můžete zaznamenat potíže se stravovacím traktem, nejspíš to vypadá na zácpu. Procesy uvnitř vašeho těla jsou zastavené, jako byste se najednou uzamkli proti světu, proti všem. Tohle ale není správné rozhodnutí, všechno potřebuje mít volnost. Jistě pochopíte, co je tou překážkou.

Vztah:
Ve vztahu byste nikdy neměli nic ukončovat jen tak, na truc tomu druhému, abyste nad nám získali nadvládu a moc. Nečekejte, že půjde odprošovat, každý má v sobě lidskou důstojnost, za kterou se v mnoha případech už jít nedá. Vždy byste se měli do partnera dokázat vcítit, abyste věděli, jak mu asi je.

Volný čas:
Není vhodná doba, abyste se uzavírali do sebe. Máte komunikovat s druhými, setkávat se, telefonovat. Jen nebuďte sami. Tyhle chvíle by vám nic dobrého nedaly. Zbytečně byste rozebírali staré problémy. Nesmíte se vracet do minulosti, potřebujete současný náboj, zcela novou energii.

Rada:
Zůstávat dlouhodobě daleko od lidí není dobré. Nevyhledávejte k přebývání žádné opuštěné jeskyně ani černé tunely, kudy nejezdí vlak. Máte-li pocit, že potřebujete být sami, udělejte si malou procházku. Od všech lidí se ale nevzdalujte, to by si od vás nezasloužili. Zkuste se zase naladit na dobro.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 2, 15, 34, 36, 46, 48

Práce:
Jistá žena, která vás vzala pod ochranná křídla, je úžasná. Stává se vám víc než kamarádkou, můžete jí ve všem věřit a starosti, jež vás trápily dlouhá léta, jsou najednou jako mávnutím kouzelného proutku vyřešeny. Divíte se, jak je vůbec možné, že jste mohli fungovat jen tak. Lépe se soustředíte na práci.

Zdraví:
Všechno souvisí se vším, nebyli jste v psychické pohodě, proto se objevily i potíže zdravotní. Nikdy se nesmíte vzdávat, nepřestávejte doufat v naději, že zase bude lépe. Někdy pomůže uchopení jistoty, že existuje nejvyšší nad námi, který dobře ví, kdy má zbrzdit vaše kroky. Vaše nemoc může být důležitou tečkou.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem vyrostla skála, přitom ještě včera tady nebyla. Zkoumáte, odkud a z čeho vlastně je. Místo toho byste se ale měli upnout k jiným hodnotám. Vnímáte možná i přivřené oko nejvyššího, jako by naznačovalo, že se nechce dívat, že si za to ostatně můžete sami. Ještě ale není konec.

Volný čas:
Peníze jsou k životu docela příjemné, horší je, když chybí. Baví vás hostit přátele, zvát kamarádky na víno anebo jezdit po výletech. Vaše výdaje často překračují příjmy, ale když finance máte, tak se o to nestaráte. Nechtěli byste upadnout do nudných stereotypů a žít jen od výplaty k výplatě.

Rada:
Nebojujte se svým osudem, na to jste příliš malí páni. Přijměte všechno, co k vám přichází, a za chvíli dokonce uslyšíte i potlesk. Možná ještě chvíli budete zkoušet kocoura hladit proti srsti, ale opravdu jen chvíli. Jste otevření a vstřícní k druhým lidem, jen o tom také musíte aspoň trochu vědět.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 14, 20, 40, 42, 46, 49

Práce:
Opatrně před kolegyní, která by chtěla z vašich úspěchů vybudovat vlastní projekt. Ví, že jste schopnější, ale domnívá se, že by od vás mohla získat důležité know-how. Některé věci se nedají získat, i kdyby se člověk snažil sebevíc. Buďte opatrní v tom, co jí svěříte. Krádež informací si líbit nedejte.

Zdraví:
Se zdravím můžete jenom ladit, nesmíte v žádném případě bojovat. Jakákoli reakce vašeho těla je jistým sdělením, kterému byste se měli snažit porozumět. Jsou situace, které pochopíte hned, některé jsou těžší. Každá má své řešení, které vás jenom zkouší, jestli na to přijdete nebo ne. Nemoc je zvláštní hra.

Vztah:
Stále vám v uších zní minulost, není možné se jen tak přeprogramovat. Rádi byste to už měli jinak, ale asi ještě s minulým partnerem máte něco zásadního dořešit. Udělejte to raději hned, abyste se k tomu už nemuseli vracet. Zatím ještě zrada bolí, ale časem bude všechno jinak. Uklidit si minulost.

Volný čas:
Odlétáte-li na dovolenou, cesta letadlem bude v pořádku. Přestože jste měli obavy a dokonce víte o několika dramatických skutečnostech z okruhu vašich známých, vás se netýkají. Strach nechte doma. Nad mraky si všimněte, jak připomínají netknutou zasněženou krajinu. Trochu smutná, je totiž bez lidí.

Rada:
Zvýšený hlas dokáže druhému člověku ublížit. Vyvarujte se toho. Zajděte si na koncert vážné hudby, vnímejte původní záměr skladatele, nechte zázračnými tóny rozeznít celé tělo. Ideální jsou varhany v kostele. Potřebujete uvnitř své duše udělat malý intimní úklid. Tato hudba by vám mohla pomoci.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 7, 9, 22, 26, 32, 38

Práce:
Máte zvláštní zásadu: jakmile se vám něco nedaří, zatnete zuby a jdete do toho za každou cenu. Tohle je podivná metoda, která nemůže fungovat dlouhodobě. Měli byste se naučit životem plout a nic neřešit násilím. Každý krok, který uděláte s tlakem nebo pod donucením, se otočí proti vám.

Zdraví:
Vaše kroky se vydávají zase správnou cestou. Pochopili jste, co vám škodilo, a odstranili jste to. Možná jste zvítězili sami nad sebou, podezření, která nad vámi už skoro uzavírala hladinu, se naštěstí nepotvrdila. Bylo to skutečně nejisté. Směrem k pracovním procesům můžete vnímat jistá omezení.

Vztah:
Je s vámi blízký milý člověka. Pohledy do očí a dotyky jsou moc důležité. Připravujte postupně svůj domov na Vánoce. Jsou to nejkrásnější dny roku, kdy máte pochopit, že jste ve správnou chvíli na správném místě. Probuďte v sobě tu nádhernou lásku. Má jistě také právo na život.

Volný čas:
S blížícími se vánočními svátky by se hodila finanční injekce. Dárky budou dražší, než jste si původně mysleli. Pokud to bude možné, neuvazujte se do úvěrů, které sice vypadají lákavě, ale pak je třeba všechno do poslední koruny splatit. Jste-li v pasti, obraťte se spíše na někoho z rodiny.

Rada:
Zásah cizího člověka do vašeho soukromí nemůže nikoho potěšit. Jste otřeseni už jen tím, co si vůbec dovolil, vaše hodnoty jsou nastaveny jinak. Nechápete, že někdo může na okradení druhého stavět své zítřky. Může to být pro vás další zážitek, kdy se více uzavíráte do sebe a nevěříte druhým.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 2, 6, 28, 33, 47

Práce:
V těchto dnech nepřipadá v úvahu žádné zastavení, to platilo snad někdy dřív. Teď víte, že před vámi je nádherná cesta, z které se nemůžete vzdálit. Přijali jste ji už jako osudovou, nehledáte žádné skrýše, postupujete dál. Sklízíte také ocenění a odměny. Jsou zasloužené, užijte si je podle svého.

Zdraví:
Buďte opatrní na srdce, je v ohrožení. Nepodnikejte žádné adrenalinové zkoušky ve vzduchu nebo na vodě, ale klidnější byste měli být také při milostných aktivitách. Srdce je přeci jenom sval jako každý jiný, náročnější zátěž by nyní zvládnout nemuselo. Raději si dopřejte klidnější režim, všechno na vás počká.

Vztah:
Občas vás inspirují fotografie v časopise ke změně, kterou chcete udělat. Mohou to být diety nebo cvičení na zpevnění svalstva. Nikdy byste ale neměli jít do takových aktivit, které vám nejsou příjemné. Důležité je přijmout to tělo, které máte, a naučit se s ním žít. Potom z vás začne vyzařovat pohoda.

Volný čas:
Mohli byste se začít věnovat výtvarným aktivitám, potřebujete ze sebe dostat pocity, které vás trochu dusí. Kupte si skicák a obyčejné pastelky, to bude pro začátek stačit. Nechte jednotlivé barvy rozběhnout po bílé ploše. Kreslete pocity, ne žádné konkrétní věci. Uvidíte, jak se za chvíli budete cítit nádherně.

Rada:
Občas si vzpomenete na své dětské hry na pískovišti. Stavěli jste tehdy obrovské hrady s vodními příkopy, někdy se povedl i tunel. Odcházeli jste domů s nadějí, že další den budete pokračovat. Ale pak jste našli jen smutnou hromadu písku bez života. Děti si hrají naplno, věří síle okamžiku, nic jiného v tu chvíli pro ně neexistuje.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 3, 11, 19, 27, 30, 46

Práce:
Můžete mít problém s člověkem, který se dostane do vaší blízkosti a bude se snažit otočit vaše aktivity ve svůj prospěch. Nedejte se. Myslete pořád na projekt, který se pod vašima rukama rodil tolik týdnů. Byla by škoda v této fázi něco měnit nebo úplně likvidovat. Spolupracujte jen s lidmi, kterým věříte.

Zdraví:
Nesmíte se nikdy při otěhotnění ptát, jestli je to právě teď správné, jestli budou peníze na kočárek a na postýlku atd. To totiž správné je. Miminko přichází vždy v tu nejlepší vhodnou chvíli a nikdo nemá právo spouštět před ním závoru. Naopak naslouchejte jeho tajemnému vývoji, vnímejte jeho pohyby, těšte se.

Vztah:
Nevěřte všemu, co vám lidé napovídají o vašem partnerovi. Mnoho z nich se baví tím, jak vás dokáží snadno přivézt do rozpaků. Slova někdy mohou působit jako zbraň. Ověřujte si zdroj, z kterého k vám informace dorazí, ale nevěřte ničemu, co nevidíte na vlastní oči. Hlídejte si své reakce.

Volný čas:
Vaše cesta není na slepé koleji, jen se vám to tak může zdát, když se už dlouho nic nestalo. Nemůžete si ale vymýšlet násilné zápletky a lámat děj do úhlů, kam by nikdy nešel. Počkejte si na další vývoj, všechno se děje přesně tak, jak má. Nic není náhoda, všechno má svůj jistý vyšší řád.

Rada:
Konflikty s potomky vás vyčerpávají. Nechápete, jak je možné, že se pokaždé necháte znovu rozčilit. Přitom je jasné, že mezi vámi není stejná energie, spíše to vypadá, jako kdybyste oba měli proti sobě samé blesky. Nedokážete se naladit stejně. To se nepodaří vyřešit během tohoto týdne, je to otázka spíše let.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 10, 12, 16, 37, 42, 43

Práce:
Nepřipusťte, abyste se stali součástí podivné hry. Nenechte se zatáhnout do praktik, které nejsou solidní, jen se tak tváří. Brzy by se ukázala pravá tvář a vám by to nepomohlo. Držte se toho, o čem jste přesvědčeni, že je správné. Odhadujte lidi, s kterými rozjíždíte spolupráci. Nikdy nikomu absolutně nevěřte.

Zdraví:
Zničte ty dva zrádné mosty, které od vás vedou do zemí Faleš a Nenávist. Tam na vás nečeká nic hezkého, to není království, po kterém byste měli toužit. Zkuste žít s tím, co máte, a tam, kde jste. Neutíkejte k divokým gestům a hlasitým výkřikům. Kdo se odváží jednou nahlas něco říct, nemusí křičet nijak víc.

Vztah:
Nesmíte se ohlížet zpět, když žijete tady a teď. Budujete krásnou stavbu, dokonce i materiál jste zvolili správný. Nezboří ji první vítr ani menší zemětřesení. Jste na všechno dva. Jdete stejným směrem, nikdo z vás nechce nikam odbočit. Neptejte se, kdy má tahle pohádka skončit. Opona ještě nepadá.

Volný čas:
Udělejte si program si knížkou, nikam moc nechoďte, ať už na návštěvy nebo za kulturou. Chvíli byste měli zapomenout na starosti všedních dní. Prožijte si příběh s hrdinou vašeho románu. Sáhněte po knížce, případně si vyluštěte křížovku. Neprobírejte se pořád jenom těmi nekonečnými povinnostmi.

Rada:
Buďte opatrní, přecházíte-li na jinou kosmetickou značku. Zvláště zahraniční koupelové gely by vám mohly způsobit zbytečné reakce. Neexperimentujte ani s pleťovými krémy a tělovými mléky vámi nevyzkoušených značek. Co vyhovuje vašim kamarádkám, ještě nemusí být nejlepší pro vás.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 7, 20, 32, 36, 37, 47

Práce:
Pod vašima rukama se rodí velká věc. Možná to ještě sami dobře nechápete, ale věřte si. Brzy se ukážete v tom nejlepším světle nejen vedle svých kolegů, ale i před nadřízenými. Nevzdávejte se, jste skoro v cíli. Přílišná skromnost vám nesluší, máte co nabídnout, nestyďte se o tom mluvit.

Zdraví:
Nemůžete mluvit, škrábe vás v krku, máte namožené hlasivky. Nepomohlo by žádné jejich cvičení, musí si především odpočinout. Jste-li aktivní umělci, nepřepínejte se, ale požádejte kolegy o záskok. Do budoucna se začněte šetřit, tohle jsou zbytečné komplikace, které byste měli mít zvládnuté.

Vztah:
S partnerem se můžete sladit, když přistoupíte na jisté omezení. Nejste před ním přímí, je zde bariéra, ale víte, že v masce to celkem jde. Odkýváte věci, které chce slyšet, a dál zůstáváte ve svém světě. Zbytečně si nic nekomplikujete, je to druh obrany. Zkuste si představit, jaké by to bylo, kdybyste k sobě byli upřímní.

Volný čas:
S blížícími se vánočními svátky by se vám hodila menší finanční injekce. Dárky budou dražší, než jste si původně mysleli. Neuvazujte se do úvěrů, které sice vypadají v tuto chvíli lákavě, ale pak je třeba všechno do poslední koruny splatit. Jste pořád jako v pasti, obraťte se spíš na někoho z rodiny.

Rada:
Dostanete-li se do podivné situace, nečekejte, že vám pomohou znalosti načerpané ve školách, kterými jste prošli. Tam se učí jiné věci. Život je divadlo, do kterého jste nastoupili bez předchozích zkoušek a jen se necháváte navádět do nových situací. Jak budete reagovat a co říkat, to záleží na vás.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.