wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 16.11.2009 - 22.11.2009

Po 16.11.2009 Út 17.11.2009 St 18.11.2009 Čt 19.11.2009 Pá 20.11.2009 So 21.11.2009 Ne 22.11.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 4, 10, 24, 29, 43, 44

Práce:
Vaše složité úkoly se nakonec podařilo zdárně dotáhnout do konce. Zase má práce smysl. Možná do vaší blízkosti nastoupí člověk, kterému se budete muset věnovat. Předejte všechno, co myslíte, že by měl vědět. Dívejte se na něho jako na kolegu, u osob opačného pohlaví nekombinujte žádný nový příběh.

Zdraví:
Pocity tíhy kolem žaludku nemusí souviset jenom s chybami v jídelníčku. Mohou zde být totiž nakumulované strachy, nedůvěra, obava z budoucnosti. Tohle všechno byste měli rozdýchat. Pokud nebudou stačit dýchací cviky, sáhněte po pastelce a všechny své obavy přeneste na papír.

Vztah:
Nikdo ve vztahu nesmí mít pocit, že je tím, ke komu je třeba vzhlížet. Vždycky jste oba na stejné rovině, pódium tady nemá co dělat. Nebuďte tím, kdo až nábožně naslouchá, ale také nedirigujte toho druhého. Je třeba myslet na rovnováhu. Oba jste jednou polovinou celku. Jen tak může vztah fungovat.

Volný čas:
Dlouho jste odkládali vlastní vzdělávací program, nyní už není kam couvnout. Ať už se jedná o kurs jazykový nebo doplňující vaše vzdělání, neměli byste jej podcenit. Na závěr budou jako tradičně testy, nesmíte si udělat ostudu. Netýká-li se vás školení, sáhněte po knížce. Dobře víte, co si máte přečíst.

Rada:
Někdy se vlastní dítě může vydat po cestách, s kterými nesouhlasíte. Když mu jsou čtyři roky a nechce do školky, to se ještě dá nějak řešit. Ovšem je-li mu dvacet a přijde s tím, že odjíždí pracovat do ciziny, tady už moc nenaděláte. S klackem v ruce ztrácejí všechny argumenty váhu. Budete to muset přijmout.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 2, 18, 33, 34, 44, 46

Práce:
Dávejte si velký pozor, co komu řeknete. Někdo si může vyložit vaše slova po svém a pak byste mohli být hodně zklamaní. Raději se ubezpečte, že význam vaší promluvy k druhému člověku doputoval tak, jak jste si přáli. Hlídejte si všechna svá hesla k počítači a také klíče a kreditní karty.

Zdraví:
Se zdravotním problémem, případně jinou komplikací se ohlásí vaše maminka nebo babička. Neměli byste nad tím mávnout rukou, rozhodně se za ní vydejte. Potřebuje vnímat vaši lásku, nesmí zůstat sama. Pohlazení je někdy důležitější než ty nejdražší léky. Leží-li v nemocnici, buďte s ní co nejvíc.

Vztah:
Váš partnerský život ztrácí pevnou půdu pod nohama. Něco se bortí, ale vy jste to tak nechtěli. Špatně spíte, promlouvají k vám podivné stíny, vidíte ve snech ty nejhorší scény, kde hlavní roli hraje váš partner. Možná dokonce sáhnete po lécích, neumíte novou situaci řešit. Někde se stala chyba.

Volný čas:
Když se vám bortí váš svět, těžko se zapojujete do situací jiných lidí. Musíte zůstat sami a všechno si pořádně probrat. Máte pocit, jako by vám vzali nejmilejší hračku, zbořily se vám všechny vaše sny, kterým jste dosud věřili. O samotě můžete najít řešení, kamarádky nejsou nejlepšími rádci.

Rada:
Samota a ticho jsou pro člověka nesmírně důležité. Málokdo ale umí vystoupit ze zajetých kolejí svého života, aby poslouchal své nitro. Zpočátku totiž neuslyší vůbec nic. Jen podivné prázdno. Zapomínáte totiž na sebe. Žijete naplno v tom rozjetém kolotoči, občas je ale nutné z něho vystoupit.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 5, 15, 27, 37, 41, 45

Práce:
Nastává pro vás šťastný okamžik. Vypadá to, jako by se otevřela obloha a jediný zlatý paprsek posvítil na cestu. Tudy přesně máte jít dál. Bude to pro vás neuvěřitelné, dosud jste nic takového nezažili a nechápete, co se to děje. Jděte a už se neohlížejte. Tohle je směr, kudy teď máte kráčet.

Zdraví:
Je čas, abyste vzali vážně varování, která k vám v poslední době dorazila. Hlavně byste měli změnit svůj jídelníček. Dokonce by vám prospěla několikadenní očišťovací kúra, kdy byste přijímali pouze zeleninové šťávy. Také si budete muset hlídat svůj zrak. Žádné odměny teď rozhodně nečekejte.

Vztah:
Když si budete pořád jen něco ve vztahu vynucovat, upozorňovat na sebe a chtít, aby vám partner snášel modré z nebe, moc dlouho to nevydrží. Narušili jste důležitou rovnováhu, která tady má fungovat. Není možné, aby jeden z vás byl vládce a druhý poddaným. Láska mluví o rovnoprávnosti.

Volný čas:
Zapomínáte, že jste také někdy byli malými dětmi. Příliš rychle jste se přehoupli do dospělého věku a zatáhli jste za sebou tu těžkou oponu. Je to velká škoda. Pokuste se zase jednou podívat na svět dětskýma očima, uvěřte, že všechno, co ostatní říkají, je pravda. Zamávejte mrakům na obloze.

Rada:
Pokud se budete neustále plést ostatním do života a hrát si s nimi jako s figurkami na šachovnici, brzy zjistíte, že tudy cesta nevede. Budete nejspíš krutě zastaveni, abyste pochopili, že na tohle vůbec nemáte právo. Soudit ostatní může někdo jiný, vyšší, vy to ale rozhodně nejste.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 4, 6, 14, 19, 31, 44

Práce:
Právě nyní se hodnotí výsledky za celý rok a právě vy se můžete těšit na odměny, které jste snad ještě nikdy neměli. Dokonce vám bude nabídnuto povýšení na lepší pozici. Ovšem zvažte si, jestli tohle je přesně to, o čem usilujete. Nechte si čas na rozmyšlenou a poraďte se s blízkým člověkem.

Zdraví:
Začali jste na sobě skutečně pracovat, ale výsledky ještě nebudou zcela zřejmé. Zatím se nemůžete vzdálit z péče lékařů, užíváte jejich doporučené léky a docházíte také na další terapii. Docela pozdě zvažujete, že jste s tím mohli začít dřív. Ale to k vám signály nemohly proniknout.

Vztah:
Každá rána pod pás od partnera zabolí. Je tak těžké přijmout, že se něco děje, když jste do této doby žili za vysokou kamennou zdí a nic jste si nepřipouštěli. Tak se nedivte, že se najednou díváte pravdě do očí a ona vůbec nemizí. Nechápete, co to tedy bylo, čemu jste celou tu dlouho dobu věřili.

Volný čas:
Každé slovo je důležité, záleží na tom, jak ho pronesete, jak se tváříte a co přitom cítíte. Vyznání lásky jsou nádherná, ale rozchody tolik bolí. Ohlížíte se zpět a zkoumáte, kde se stala chyba. Dokonce se ptáte nenápadně i rodičů, jak takové situace prožívali. Ale dřív bylo všechno trochu jinak.

Rada:
Nechtějte se nikdy na nikom dopouštět násilí nebo někoho dokonce soudit. Tohle vám nepřísluší. Ani žádné tělesné tresty nejsou správné, i když si myslíte, že jedna rána ve správné chvíli nikomu nemůže ublížit. Naučte se raději rozdávat pohlazení a něžné dotyky. Naučte se milovat celý svět.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 7, 8, 17, 39, 42, 48

Práce:
Vaše nepřítomnost v práci mohla zkomplikovat situaci. Možná se vašich projektů ujal některý z vašich kolegů, ale je moc dobré, že už se vracíte. Přeci jenom vy moc dobře víte, co máte dál dělat. Jen vy máte důležitý klíč od dalších tajných vrat. Nesmíte nyní zůstat na místě, je čas je

Zdraví:
Když nebudete sladěni s tou čistou vlnou lásky, zase se na vás začnou nabalovat další problémy. Jakákoli faleš vás blokuje, jakákoli závist vás zastavuje. Přejte ostatním lidem všechno, co je možné, nikoho za nic neodsuzujte. Uvidíte, že časem se tohle pozitivní z vás zase bude vracet k vám zpět.

Vztah:
Důvěra mezi vámi a partnerem by měla plynule přejít také postupně na děti. Zamykat před sebou peníze nebo jiné osobní věci působí mnohdy absurdně. Přesto to ale v mnoha rodinách samozřejmé není. Každý by měl mít své soukromí, kam nikdo cizí vstupovat nemá, každý má mít svou tajnou komnatu.

Volný čas:
V současném přetechnizovaném světě byste neměli brát knihu jen jako přežitek, který sem nepatří. Občas je dobré udělat si večer čas na čtení. Sáhněte třeba po románu, jehož děj znáte jenom zkratkovitě. Nechte se unášet příběhem, který je hodně vzdálen od toho, který právě prožíváte.

Rada:
S blížícími se vánočními svátky byste měli promyslet jídelníček. Není nutné, abyste končili se žlučníkovou kolikou. Tradiční kapr a salát bude asi nejobvyklejším štědrovečerním pokrmem. Pozor si dejte na cizí druhy ovoce, které tělo složitě přijímá. Ideální jsou ty potraviny, které jsou původem odtud.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 4, 5, 15, 16, 18, 45

Práce:
Dějí se kolem vás věci, které musíte jen mlčky snášet. Jako by do firmy najednou vstoupil jiný řád, jiná pravidla. Vnímáte sice úžasně silné vibrace, ale také mnohem vyšší nároky na jednotlivé pracovníky, tedy i na vás. Metody, které jste zcela běžně používali, jsou již zastaralé. Musít pracovat jinak.

Zdraví:
Měli byste si dát od zdravotnictví jakousi pauzu. Nebudou vám vycházet postupy navržené lékaři, jako trhání zubů, plastické operace ani darování krve. V těchto dnech byste se neměli ničeho svého zbavovat, zůstaňte raději kompletní. Zbytečně by vás to také bolelo. Objednaná vyšetření si přeobjednejte.

Vztah:
Nebaví vás neustále chápat nové reakce partnera, jsou nevypočitatelné. Jste vedle něho pořád ve střehu, neznáte například pocit usnout hlavou na jeho klíně. Bojíte se, co by mohlo přijít v příští vteřině, jste jako na trní. Potřebovali byste se uklidnit, ideální by byla na pár dní společná dovolená.

Volný čas:
Některá z vašich hraček, kterou využíváte při práci, by se mohla pokazit. Nebezpečné ale je, že byste mohli být přitom. Proto si dávejte dobrý pozor, v jakém stavu je vaše auto, co dělá vrtačka a zkontrolujte, jestli je v pořádku šňůra od žehličky. Záblesk by mohl trvat jen zlomek vteřiny, buďte opatrní.

Rada:
Nemá smysl bojovat se životem. Ideální je přijmout všechno za dary, naučit se s nimi žít. Jakmile přestanete druhé podezřívat, že vám chtějí ublížit, dostanete je na svou stranu. Pak zažijete nádherný pocit, kdy plujete, jako byste se nadnášeli, nic vás nebolí a jen se těšíte, co krásného přijde.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 18, 19, 24, 25, 30, 37

Práce:
Pomalu se připravuje večírek, všichni mají důvod slavit. Neměli byste se omlouvat a prchat co nejrychleji domů, právě tady se utvářejí neformální vazby mezi kolegy a nadřízenými. Hlídejte si ale množství alkoholu, který vypijete. Není dobré, když se až poté dozvídáte, co jste komu a o kom řekli.

Zdraví:
Pozor na krk. Pravděpodobně vás škrábe v krku a máte úporný kašel. Nejraději byste teď zalezli do postele a dlouho z ní nevylezli. Tohle nebude možné, proto se rozhodnete pro vlastní léčku. Čaje s citronem vás mohou zpočátku uspokojit. Neustoupí-li potíže, zvažujete návštěvu lékaře.

Vztah:
Když budete vystřelovat stále jen své jedové šípy a hrát si na vládce ve vašem vztahu, moc dlouho to vydržet nemůže. Už máte dost zkušeností, mohli jste se poučit. Buďte milejší , laskavější. Připravte pro partnera překvapení, třeba zajděte na luxusní večeři nebo si vyjeďte na víkend do hor.

Volný čas:
Pokud se už delší dobu věnujete nějakému koníčku, neměli byste začínat s ničím novým. Nelikvidujte sbírku motýlů ani potřeby na vyšívání. Zapomeňte na výmluvy, že nemáte čas, a udělejte si ho. Brzy pochopíte, jaký úžasný rozměr jste vašemu nicnedělání dali. Uvidíte reálný výsledek vaší práce.

Rada:
Vracíte se ve vzpomínkách do dětství a promítáte si ten vzácný film. Vidíte se najednou na písku s lopatkou, pak přijde obraz prvního školního dne, kdy stojíte s obrovskou brašnou před školou, pak první taneční, maturita. Nic nejde vrátit. Dochází vám, jak je člověk v poměru k nekonečnu bezmocný.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 1, 18, 21, 26, 27, 42

Práce:
Používáte nové metody a postupy, do kterých se před vámi ještě nikdo nepustil. Nemůžete odpovědět na otázku, jak jste na to přišli a z čeho čerpáte. Někdy informace přicházejí zcela zvláštně, třeba ve snech. Přijímejte je s důvěrou, neuzavírejte se před nimi a nechtějte chodit jen po prozkoumaných cestách.

Zdraví:
Vzpomínáte, kdy jste měli klíště. Je možné, že řešíte reakci na kůži, která nemizí. Infikované klíště dokáže pořádně znepříjemnit život. Jestli si půjdete lehnout na pár dní do nemocnice na pozorování, berte to pozitivně. Odpočiňte si. Můžete přemýšlet od všem, co se kdy stalo a za co si můžete sami.

Vztah:
Pokud byste se chtěli postavit proti osudu, ale to by byl marný boj. Stejně se dostanete tam, kde máte být. Pracujte na vlastním domově. Měli byste postavit dům, počít syna a zasadit strom. Máte jistě o čem přemýšlet, víte, kde jsou rezervy. Vaše úkoly jsou roztříštěné do mnoha směrů.

Volný čas:
Jste zaneprázdněni řešením svých zdravotních problémů. Nemůžete na nic jiného myslet. Nenalákají vás známí na posezení, nechce se vám sportovat, sledovat televizi ani číst knížky. Důvod je jasný. Na žádné programy nemáte náladu, dokud nezjistíte, co vám vlastně je a jak by to šlo léčit.

Rada:
Nikdy vám nikdo nepatří. Nepokoušejte se dávat blízkému člověku vlastnosti, které měl váš plyšový medvěd, když vám bylo pět let. Nemůžete ho vázat doma, ani ho brát jako věc, na kterou máte jen vy jediní nárok. Každý člověk je osobnost, darujte mu křídla a lásku. Pokud to má podobně, bude se k vám rád vracet.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 6, 7, 10, 15, 38, 47

Práce:
Dokončujte své dílo, posunuli jste se do finále. Připravte se ještě na náročné úřední jednání, kdy možná musí dojít k jakési obhajobě vašeho projektu. Máte ale čisté svědomí, rozhodně se nemusíte bát nějakých problémů. Všechno si ale připravte sami, na nikoho druhého se určitě nespoléhejte.

Zdraví:
Po zdravotní stránce máte ideální podmínky, abyste se konečně dostali dál. Jste v klidu, smířeni s tím, co k vám přichází. Přestali jste sebou neustále cukat a hledat zkratová řešení. Všechno přijde, když ale na sebe nebudete spěchat. Je krásné užívat si naplno to, co máte k dispozici, nemít přehnané požadavky.

Vztah:
Nemůžete nikdy porovnávat vztah, který vidíte u sousedů nebo známých, s tím, co prožíváte doma. Každý žijete jiný příběh, s jinými hrdiny. Není možné napasovat se do stejných reálií. Příběhy jsou neopakovatelné, nekonečné a také nenapodobitelné. Nikdy nemůžete nikomu v ničem radit.

Volný čas:
Kdybyste se rozhodli běhat v tomto čase se zapálenou svíčkou po zahradě, brzy by vám ji vítr sfoukl. To jsou činnosti, které se neslučují. Buď můžete relaxovat, uvařit si dobrý čaj, k němu si zapálit svíčku, anebo se můžete věnovat kondičnímu běhu. Terén si vybírejte takový, abyste byli co nejdále od prašných silnic.

Rada:
Děti nepřicházejí jenom k maminkám, které mají míry jako modelky, dlouhé nohy a vlasy do půli zad. Není podstatná vnější krása, ale to, co je ukryté uvnitř. Maminka je zcela jiná kategorie ženy, je v ní nový život, nová naděje. Ty, které ještě neotěhotněly, svou vnitřní krásu časem objeví.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 4, 15, 24, 34, 45, 46

Práce:
Někteří kolegové vaši nadřazenou roli ještě nedokázali strávit. Je to pro ně silná káva, protože oni zůstali na svých minulých pozicích. Zvláště jeden kolega vás pomlouvá všude, kde se objeví. Dejte si na něho pozor, příliš vám škodí a někteří lidé mu dokonce věří. Působí totiž velice důvěryhodně.

Zdraví:
Skoro každá mladá dvojice uvažuje o dětech. Domlouváte se nejprve na jménech pro chlapečka a pro holčičku a postupně se slaďujete. Miminko si ale vybírá své rodiče, není to naopak. Otěhotnění není otázka několika jednoduchých pohybů, ale především by si budoucí maminka neměla ničím ubližovat.

Vztah:
Ve vztahu k partnerovi byste si neměli nikdy používat žádnou přetvářku, buďte absolutně sví, na nic si nehrajte. Pokud vás před jeho příchodem domů rozbolí břicho, něco není v pořádku. Těžko se takové věci přiznávají, ale násilí mezi partnery je běžné. Pokud k tomu najdete sílu, osvoboďte se jednou provždy.

Volný čas:
Zkuste se naučit žít ve volných chvílích bez hodinek na ruce. Sice je to docela důležitý stroj času, ale vlastně ho vůbec nepotřebujete. Vstávejte si, až se probudíte, jezte, když máte hlad, jděte si ven, kdy se vám chce. Do ničeho se nenuťte. Brzy pochopíte, jak jste najednou úžasně volní.

Rada:
Nikdy nemůže dlouho trvat absolutní radost, kterou někdy prožíváte. Raději se připravte, že zase přijde krize. Pak s ní budete mnohem lépe vyrovnáni, než kdybyste věřili v nekonečnou radost. Celý život se střídají vlny, kdy jste chvíli nahoře, chvíli zase dole. Nic netrvá věčně a je dobré si s tím také počítat.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 3, 22, 28, 30, 35, 42

Práce:
Tento týden moc pracovně nevnímáte. Uzavíráte se do sebe, s nikým moc nekomunikujete. Chtěli byste se nově nadechnout. Už nechcete být uzavřeni v pasti, které nerozumíte. Nejraději byste se vydali někam jinam, jenže v těchto dnech není vhodné dělat žádná zásadní rozhodnutí. Ještě počkejte.

Zdraví:
Je sice dobré dávat si do života občas nějaké závazky, ale otěhotnění by do této kategorie patřit nemělo. Mnozí budoucí rodiče si tento úkol ale takto staví. Miminka přicházejí až ve chvíli, kdy nastane jejich vhodná chvíle a také si vybírají své rodiče. Někdy dlouho čekají, než se u nich něco změní.

Vztah:
Jste-li rozčileni, neměli byste se příliš plést ostatním do hovoru. Raději se vydejte sami někam dál od lidí a všechno si postupně promyslete. Agrese, která se ve vás nashromáždila, by mohla druhé zbytečně ranit. Neubližujte, to není do života vůbec nutné. Zpracujte si konflikt v sobě a zase se v klidu vraťte.

Volný čas:
V životě se mohou přihodit nejrůznější krizové okamžiky, kdy najednou nevíte, co máte dělat dál. Může vám nabídnout pomocnou ruku člověk, který má vlastní zkušenost s jistým společenstvím, kam pravidelně dochází. Je to samozřejmě cesta, ale udělejte si nejdřív vlastní názor, zda právě tudy chcete jít. Není to jednoduché.

Rada:
Ptát se na osud, jestli řídí vaše kroky, je zbytečné. Každý má svou cestu, dostává se na mnohá rozcestí, kde si má volit další směr. Tyto volby musí udělat člověk sám. Sami si řídíte své kroky. Nikdo vám neporadí. Při chybné volbě se časem dostanete do obdobného momentu, dostanete druhou šanci.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 7, 10, 17, 36, 39, 40

Práce:
Nikdy nezkoušejte nikomu namluvit něco, o čem dobře víte, že není pravda. Tak byste se sami zavřeli do pasti, z které byste se lehko nedostávali. Právě nyní k vám dorazí informace o osobě, s kterou jste spolupracovali. Nerozjíždějte ale žádné velké akce. Zatím všechno jenom přijímejte, uvidíte, co bude dál.

Zdraví:
Z nudy je člověk schopen mnoha podrazů. Z nudy se rodí hlavně závist a nenávist. Jsou to dvě kamarádky, žádná nebývá dlouho sama. Ideální by bylo, kdybyste nudu vůbec do svého života nepustili. Najděte si smysluplný program, abyste každou svou minutu měli co dělat. Nuda je moc negativní nástroj, nechtějte ho používat.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem dojde ke sbližování a usmiřování. Budou to krásné chvíle, ale přesto se myšlenky, že je se něco neděje úplně správně, jen tak nezbavíte. Nedáváte jí sice velký prostor, ale ve chvílích, kdy jste sami, hlodá opravdu dost. Probíráte nejrůznější krizové scénáře, co by se tak asi mohlo dít.

Volný čas:
Máte strach z budoucnosti, nevěříte, že na vás ještě někde čeká štěstí. Takové myšlenky byste si měli rychle zakázat, protože dokáží hrozně rychle klíčit a pak se jich nezbavíte. Postavte se raději na startovní čáru a počkejte si na jednoznačný výstřel. Dobře poslouchejte, to bude jasné znamení pro vás.

Rada:
Největší myšlenky přicházejí k člověku ve chvílích ticha. Naučte se občas poslouchat své nitro, boha nebo cokoli jiného. Je jedno, jak tomu říkáte. Zvuky kolem jsou omezující, nutí vás poslouchat, co nechcete, není zde svobodná volba. Proto jak je to možné, poslouchejte čisté ticho.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.