wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 09.11.2000 - 15.11.2009

Po 09.11.2000 Út 10.11.2009 St 11.11.2009 Čt 12.11.2009 Pá 13.11.2009 So 14.11.2009 Ne 15.11.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 5, 7, 14, 34, 45, 47

Práce:
Nemůžete se na nikoho spoléhat, všechno je nyní jen na vás. Nesnažte se nikoho na poslední chvíli naučit složité postupy, opravdu vám samotným to půjde rychleji a lépe. Budete se muset vrátit k osvědčeným metodám, ty totiž zaručeně fungují. Pozor si dejte na výpadky proudu, zálohujte si data.

Zdraví:
Početí je tak složitý a posvátný proces, že se člověk ani nestačí divit. Samozřejmě jsou k tomu potřeba muž a žena, ale pak ještě cosi navíc, před čím by bylo moudré pokleknout a poděkovat. Dítě je dar, který do našeho života přichází, když to je pro něho nejlepší. Nesmíte nikdy před ním sklopit závoru.

Vztah:
Je-li nastávající miminko vaše, nezbývá jen gratulovat. Neptejte se nikdy, jestli je právě teď ta vhodná doba. Je. Neptejte se ani, jestli to vůbec všechno zvládnete. Zvládnete. Otevřete náruč a čekejte úžasného človíčka, který vás může posunout zase o kus dál. Bude maličký, ale má v sobě víc, než možná tušíte.

Volný čas:
Venku se ochlazuje, doba na procházky přírodou se zkracuje. Měli byste se podívat do šatníku, něco dokoupit a vyrazit pak do divadla. Zvolte představení od autora, kterého znáte, abyste nebyli v šoku nad avantgardními postupy mladých. Je to asi z jejich pohledu super úlet, ale dívat se na to nedá.

Rada:
Při návštěvách cizích zemí pozorujte, jak vás domorodci přijímají. Někdo se zajímá jen o obsah vaší peněženky, někde ale zaznamenáte jiskru v očích. Najednou máte pocit, jako byste ani nebyli cizí. Dejte takovým lidem znát, že to máte podobně. Nic to nestojí. Přidejte úsměv a uvidíte, jak vám bude hezky.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 3, 4, 39, 40, 43, 44

Práce:
Jste ve správnou chvíli na správném místě a děláte správné věci. Přichází okamžik, kdy budete své dílo prezentovat ostatním. Neměli byste se ale hrdě bít do prsou, že jenom vy jste duchovním otcem celého projektu. Skromnost vám bude mnohem více slušet. Mluvte spíše o výsledcích, ne o sobě.

Zdraví:
Ne se vším budete úplně souhlasit. Je pravděpodobné, že se objeví problém, který jste sice už někdy dříve očekávali, ale tehdy jste mu nepřikládali důležitost. Ovšem mezitím narostl a dá vám o sobě patřičně vědět. Budete muset něco ze svého života zcela odstranit, pokud chcete pokračovat dál.

Vztah:
Krize mezi dvěma nejbližšími lidmi může mít mnoho tváří. Nenávist je už hodně krizová. Tehdy se o slaďování už moc uvažovat nedá. Každý má svou cestu, není možné tyto rozcházející se koleje spojit zase k sobě. V takovém případě je ideální, když se oboustranné trápení ukončí.

Volný čas:
Měli byste využít nabídku na prožití víkendu mimo domov s vašimi známými. Výborně se pobavíte. Potřebujete přijít na jiné myšlenky. Ani alkohol by vám neměl škodit. Vyčistíte si hlavu a vrátite se úplně jiní. Naberete pak jiný směr, jinak se budete dívat na problémy, které vás zatím brzdí.

Rada:
Trápíte-li se nad neupřímnými pohledy partnera, tušíte-li zradu, pak si vnitřně moc ubližujete. Svět se vám zúžil na několik hloupých úhlů. Všude tušíte zradu a bojíte se pohlédnout pravdě do očí. Sok je pro vás sice zatím velkou neznámou, ale chodíte raději opatrně, po špičkách. Bojíte se o sebe.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 4, 12, 16, 20, 41, 49

Práce:
Je pro vás nyní moc složité pokračovat dál, ale jiná cesta není. Musíte se zapřít a pracovat. Zažíváte vnitřní boj, nejraději byste všechno opustili a začali někde jinde, nejlépe na zelené louce, kde vás nebude nic omezovat. Zvažujete všechny varianty, moc jisti si nejste, ale změna přijít musí.

Zdraví:
Chápete sice, že všechno se děje ve správnou chvíli, nic se nesmí nutit násilím. Ovšem přesto toužíte vlastnit kouzelný prsten princezny Arabely, abyste mohli cosi ve svém zdravotním stavu změnit. Tady ale pomůže pouze pochopení stavu uvnitř vaší duše. Ta není v pohodě, trochu pláče

Vztah:
Nechcete ve vztahu ke svému nejbližšímu člověku zaujímat pozici oběti, nechcete trpět. Nedovolte, aby se dělo cokoli, co vám nebude příjemné. Snad úplně nejhorší je trpět násilí a agresi, tak daleko se dostat nechtějte. Problém může nastat ve finanční sféře, s láskou se ale obchodovat nemůže.

Volný čas:
Velice opatrní byste měli být při jakémkoli kontaktu s ohněm nebo hořlavými materiály. Dokonce i nenápadné grilování se může změnit v tragédii, když si nebude dávat pozor. Doma neusínejte při svíčkách, ani cigareta nepatří do postele. Nebezpečné pro vás mohou být i starší elektrospotřebiče.

Rada:
Pomluvy jsou ošklivé, ale nejvíc zabolí, když v nich hrajete hlavní roli vy a šíří je o vás dokonce vaši kamarádi, tedy lépe řečeno vaši bývalí kamarádi. Ale i s takovými situacemi je bohužel dobré počítat. Nedůvěřujte každému, nevyprávějte o svých tajemstvích na potkání. Nic se nedá vzít zpátky.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 1, 18, 24, 28, 30, 32

Práce:
Do konce roku ještě zbývá několik týdnů, ale úkoly neubývají. Naopak můžete mít pocit, že je jich pořád nějak víc. Cíl se před vámi jakoby vzdaluje. Měli byste zrychlit nebo zintenzívnit všechny své pracovní postupy. Spolupracovníky máte na své straně, není to tedy nijak složitý úkol.

Zdraví:
Postupy, kterých se máte podle lékařů držet, se vám zdají příliš zdlouhavé a komplikované. Raději byste se rozhodli pro něco jiného, ale aby to fungovalo hned. Na doporučení známého vyhledáte léčitele, který údajně už pomohl mnoha lidem z podobných potíží. Hladovka je to nejmenší, do čeho jdete.

Vztah:
Těžko vám někdo může zaručit první den vašeho nového vztahu, že všechno bude tak nekonečně krásné jako právě teď. Přijdou samozřejmě i bouřky, možná krupobití a lijáky. Nehrajte si na pohádku, život vám scénář píše zcela jinými písmeny. Smiřte se raději s podvodníky a lháři.

Volný čas:
Kolem vašeho partnera se občas vyskytla nějaká podivná osoba, ale vám připadalo zbytečné snižovat se a zkoumat, o co jí jde. Možná jste si něco málo zjistit mohli, nebyli byste nyní tak překvapeni. Rozhodně tato situace, kdy uvidíte vašeho nejbližšího člověka se sokyní, vám náladu nezvedne.

Rada:
Každé zastavení, například nemoc nebo dopravní nehoda, vás mají odsunout na slepou kolej a zastavit, abyste měli čas na přemýšlení. Někdo nechápe a musí být tedy zastavován opakovaně. Udělejte si už pořádek sami v sobě, ať se můžete zase posunout o kousek dál. Nechtějte mít všechno hned.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 1, 13, 30, 34, 35, 45

Práce:
Pokud jste nezůstali doma minulý týden, možná jste už nemocní. Podcenili jste nejspíš varování, která byla už docela vážná. Teď tedy budete muset nějakou dobu odpočívat skutečně, lékař vám doporučil klid a nějaké léky. Neměli byste to brát na lehkou váhu, práce na vás počká.

Zdraví:
Určitě nehrozí, že byste v těchto dnech měli zdolat světový rekord v čemkoli. Potřebujete si odpočinout, nic zásadního nepodnikejte. Buďte doma, omezte maso a uzeniny, dopřejte si dostatek horkého čaje s medem. Ideální by bylo, kdybyste zůstali v posteli a vůbec byste nevycházeli.

Vztah:
Má-li partner v těchto dnech odjet na služební cestu, nesmí to pro vás být tragédie. To přeci není důvod k žárlení. Tušíte, že bude mít s sebou osobu, o které často mluví a která se jeví vedle něho jako atraktivní. V tom nehledejte nic podivného. Váš partner potřebuje kolem sebe i jiné lidi, ale miluje vás.

Volný čas:
Úřední jednání nebývají příjemná, zvlášť pokud jste k nim přizváni proti své vůli. Něco se nejspíš přihodilo, co budete muset vysvětlit. Možná byl nějaký problém na silnici nebo řešíte spor se sousedy. Ve hře je několik variant, které musíte promyslet. Raději se ale poraďte se zkušeným právníkem.

Rada:
Když budete hluční a každému na potkání budete vyprávět zážitky ze svého života, brzy zůstanete sami. Některé věci se nesdělují, nebo alespoň ne každému. Tímto postupem se totiž dostáváte do pasti. Člověk má kolem sebe zvláštní hradbu, dovnitř mohou jen vybraní jedinci, ale určitě ne všichni.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 10, 15, 21, 23, 26, 47

Práce:
Už dříve jste pronikli k neveřejným informacím, které mají pro vás velký význam. Ale teď není vhodná doba, abyste je mohli aplikovat do praxe. Jsou tedy zatím schovány někde u vás a čekáte, až s nimi budete moci přijít. Jste trochu netrpěliví, vnímáte velký význam budoucích projektů, nechcete čekat.

Zdraví:
Budete mít nejspíš starosti. Více než na sebe budete muset myslet na svého potomka, který se dostane do krizové situace. Hlídejte ho hlavně na silnici, kam by mohl v nestřeženou chvíli vběhnout, možná zrovna pod kola vozidla. Na kole má mít jezdit přilbou, i když si myslí, že se nic stát nemůže.

Vztah:
Neporovnávejte svou cestu s procházkou galerií, není to vždy krása. Ne každý váš krok musí být zlatě orámován. K vašim uším tak často dorazí slova, která nebudete chtít slyšet, a vaše oči uvidí, co byste nejraději neviděli. Před pravdou se neuzavírejte, i když lež je možná líbivější. Neuvažujte, které dáte přednost.

Volný čas:
Nikdy nedělejte nic, co vás nebaví. Tím si zbytečně ubližujete, i když to třeba tak nevypadá a máte pocit, že se vlastně nic neděje. Ale děje. Jsou to třeba návštěvy příbuzných, s kterými si nemáte co říct, nebo činnost z donucení s partnerem, ke které se propůjčujete jen proto, abyste měli chvíli klid.

Rada:
Můžete se předvést ve sportech, kde má hlavní roli síla a rychlost. Dokonce byste mohli i vyhrát. Nechte se obdivovat, ale po skončení zase přejděte k běžnému životu. Ten by měl být určitě pomalejší a také něžnější. Boj s časem byste nevyhráli, tak to raději ani nezkoušejte. Nic vám neuteče.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 10, 12, 15, 20, 32, 49

Práce:
Prošli jste zvláštní přerodem, jako byste vystoupili z meditační jeskyně, kde k vám přišly zásadní informace. Jste jako osvícení. Přitahujete k sobě ty nejlepší spojence. Pochopili jste vlastní hloubku, svoji jedinečnost. Každý z nás je osobnost, která o samotě zraje. Už je čas zase pracovat.

Zdraví:
Nejspíš vás poněkud bolí hlava, máte náročné dny. Za migrénové stavy může někdy kromě stresů i odvodnění organismu. Pijte dost tekutin, ale zaměřte se také na šťávy ovoce a zeleniny červené barvy (červená řepa, mrkev apod.). Venku noste raději čelenku, která vám ochrání citlivé čelní dutiny.

Vztah:
Nepoužívejte velká slova, nehrajte si na nepřemožitelné vládce. Jste to pořád vy, sundejte hřebínek z hlavy, který si tam pěstujete. Potřebujete se k partnerovi přiblížit, ale jinak, než si myslíte. Slétněte dolů na zem. Najděte společný program, ale nenuťte partnera, aby se mu chtě nechtě líbil.

Volný čas:
Před jízdě autem dávejte pozor, je-li vše v pořádku. Dříve než vyjedete, si překontrolujte všechno, co se má kontrolovat. Hlavně brzdy by měly být v naprostém pořádku. Řídíte-li, rizikové úseky jsou především při sjezdu do údolí. Nepodceňte dopravní značení a naplno se věnujte řízení.

Rada:
Pokud jste teď objevili tajemství, které jste před lety ukryli na tajné místo, a to jste samozřejmě mezitím zapomněli, nesmějte se. Každé tajemství je posvátné. Má duši, ať už se jedná o první milostný vzkaz anebo minci, co jste našli při první rande. Jsou to miniaturní střípky vašeho života.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 20, 21, 31, 36, 42, 47

Práce:
Už dříve jste pronikli k jistým neveřejným informacím, které mají pro vás význam. Zatím není vhodná doba, abyste je aplikovali do praxe. Jsou tedy schovány někde u vás a čekáte, až s nimi budete moci přijít. Jste trochu netrpěliví, vnímáte velký význam budoucích projektů, nechce se vám čekat.

Zdraví:
Měli byste si dát od lékařů jakousi pauzu. Nebudou vám vycházet jimi navržené postupy, jako trhání zubů, plastické operace ani darování krve. V těchto dnech byste se neměli ničeho svého zbavovat, zůstaňte kompletní. Zbytečně by vás to bolelo. Objednaná vyšetření si přeobjednejte na příští týden.

Vztah:
Nedělejte nyní žádné změny, všechno by mělo zůstat tak, jak fungovalo dosud. Každým společným okamžikem se učíte, co je dobré a co ne. I růže sice krásně voní, ale má také trny. Předčasné závěry by nyní nepomohly vám ani partnerovi. Všude se něco řeší, počkejte, jak se tohle vyvine.

Volný čas:
Některá z vašich hraček, kterou využíváte při práci, by se mohla pokazit. Nebezpečné ale je, že byste mohli být přitom. Proto si dávejte dobrý pozor, v jakém stavu je vaše auto, co dělá vrtačka a jestli je v pořádku šňůra od žehličky. Záblesk by mohl trvat jen zlomek vteřiny, buďte na sebe opatrní.

Rada:
Pozor, abyste se nestali nerozlučnou součástí technického světa. Především jste lidmi, myslete na to a nenechte se vtáhnout do virtuálního světa internetu. Občas je také dobré prostě jen tak žít, bez televize, videa a počítačů. Doba sice pokročila, ale to ještě neznamená, že máte přestat být živými bytostmi.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 5, 10, 16, 20, 35, 42

Práce:
Můžete být raněni, nejspíš jste na své cestě podcenili ty zástupy nepřátel. Někdo využil okamžiku, kdy jste nebyli zcela v pohotovosti a zasáhl. Nejspíš teď budete chvíli zastaveni, musíte se srovnat a zase přijít do tempa. Neodkrývejte nikomu své karty, bohužel mnoho lidí vás chce podrazit.

Zdraví:
Problémy z práce se odrazily i na vašem zdravotním stavu. Bolesti hlavy vás trápí už pár dní. Pouštíte si totiž své problémy dlouhodobě příliš k tělu. Měli byste víc pobývat v přírodě a pít větší množství tekutin. Ideální by byly minimálně tři litry denně. Omezte také kávu a alkohol. Udělejte si vnitřní inventuru.

Vztah:
Dříve jste žili poměrně hekticky, nemysleli jste příliš na následky svých skutků. Život se vám ale hodně změnil, jste v mnoha směrech jiní. Museli jste se mnoha věcí zbavit, už je nehledejte. Dávno už jste zvedli stavidlo, měli byste být rádi za novou energii, nový náboj. Nestagnujete, ale krásně se vyvíjíte.

Volný čas:
Měli byste si udělat čas na vyřízení korespondence. Jen si vzpomeňte, jak je to dlouho, co jste naposledy odepisovali známým na mail. To sice není úplně nutné, ale i z toho mohou poznat, čemu dáváte přednost. Vaši přátelé mají být na horních příčkách vašeho žebříčku priorit. Neomlouvá vás, že nemáte čas.

Rada:
Měli byste se snažit komunikovat s cizinci, když mají potíže. Ukázat cestu v mapě není složité, i když třeba neumíte plynně cizí jazyk. Nejpodstatnější je přitom uvědomit si sami sebe. Nezapomeňte na vlastní hrdost. Láska k vlasti by měla z vás být jasně čitelná při každém vašem slově.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 1, 8, 15, 17, 28, 45

Práce:
Výsledky vaší práce jsou naprosto zřejmé, možná jsou hmatatelné a ostatní se k nim nyní mohou dostat. Forma může být různá – kniha, výstava, nový nábytek, symfonie. Nikdo vás nemusel nic učit a přesto se můžete pod své dílo směle podepsat. Jste před úplným vyvrcholením své práce.

Zdraví:
Potíže z minulého týdne neustupují. Máte horečku, bolí vás nejen hlava, ale už prakticky i celý člověk a nechce se vám nic dělat. Připadáte si bezmocní, unavení a také, jako byste hodně zestárli. Budete-li muset zánět v těle konzultovat s lékařem, dodržujte všechna jeho doporučení.

Vztah:
S partnerem jste krásně sladění, navzájem si čtete vlastní myšlenky, tohle jste už dlouho nezažili. Můžete se společně podílet na práci kolem domu nebo při úpravách interiéru. Jste totiž ideální tým a práce vám půjde mnohem lépe od ruky. Stačí jenom naznačit a ten druhý hned ví, co je třeba.

Volný čas:
Neměli byste nikam daleko odjíždět. Zůstaňte doma, ve svém prostředí. Mohli byste si ale uklidit v místech, kam se běžně nechodí, jako jsou sklepy nebo půdy. I tady je třeba čas od času udělat pořádek a zbavit se věcí, na které už nejspíš nikdy nesáhnete. Uvidíte, jak se vám najednou začne lépe dýchat.

Rada:
Každá horečka, která vás natlačí do postele k hrnku s čajem, je pro vás důležitá. Především v tom, že si můžete chvíli odpočinout od běžných starostí, ale také se vám najednou mohou otevřít nové obzory. Jste zastaveni na své životní cestě, něco se dosud nedělo správně. Můžete chybu objevit a začít žít jinak.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 3, 20, 23, 28, 30, 43

Práce:
Nikdy nemáte nic jisté. Nedovolte, aby se o vás objevily nejmenší pochybnosti. Plňte si všechny úkoly v termínu, přicházejte včas, ale neodcházejte mezi prvními a nevyřizujte si soukromé záležitosti v pracovní době. Bude-li hledat nadřízený důvod, jak se vás zbavit, neměl by to mít snadné.

Zdraví:
Jste rádi mezi svými blízkými. To si na nic nehrajete, jste upřímní. Většinou to máte komplikované, nejste sami za sebe, musíte si hlídat okruh lidí, s kterými přijdete do styku. Podle toho se chováte. To jsou obvykle strojené úsměvy, abyste se zalíbili šéfovi nebo příbuzným. Doma jste mezi svými.

Vztah:
Ačkoli děláte maximum, nedaří se vám sladit s partnerem. Mluvíte jakoby jinou řečí, připadáte si jako z jiné planety. Jediné téma, na kterém se bezpečně dohodnete, jsou děti. Kolem nich musíte fungovat. Samozřejmě i ony vytuší, že není všechno v pořádku. Nevyhledávejte další konflikty.

Volný čas:
Dohled nad dětmi je často náročný, ale nikdy byste je neměli nechávat samotné. Stát se může cokoli, ať jsou doma anebo před domem. Nemůžete-li u nich být vy, požádejte někoho blízkého. Děti mají jiné rozlišovací schopnosti a hlavně musí spoustu věcí okusit právě ve chvílích, kdy jsou bez dozoru.

Rada:
Teprve když se naučíte ve svém životě používat srdce, pak k vám mohou přijít odměny. Uvažování mozkem je sice v některých případech dobré, ale v životě srdce poslouchejte víc. To jsou ty první intuitivní reakce, kdy víte, že tohle by bylo dobré. Jenomže pak zvítězí rozum, a je konec.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 3, 21, 25, 30, 36, 42

Práce:
Prokážete před větším množstvím lidí, možná na poradě, že jste nejlepší. Vystoupíte dosud s argumenty, které nikoho jiného nenapadly. Zpracovali jste výsledky minulých projektů, které se váží na vaši současnou práci ve firmě. Je to posun, který vás může dostat výš, pokud nebudete zbytečně skromní.

Zdraví:
Poslední dobou na vás všechno nějak padá, připadáte si starší, než jste. Tohle je ale jen váš vnitřní pocit, který byste si měli zpracovat. Čas běží stejně, neporovnávejte se s televizními tvářemi. Nedívejte se na sebe tak často do zrcadla, nepočítejte své vrásky ani šedé vlasy. Přijměte se takoví, jací jste.

Vztah:
Už víte, že žárlivost umí lásku pouze zabít. Není k ničemu jinému dobrá. Proto byste měli svému partnerovi absolutně důvěřovat, nevymýšlet žádné krizové scénáře, ale naučit se věřit mu. Dívejte se zpříma do očí, tam se nedá schovat žádná lež. Žárlivost si jednou provždy raději zakažte.

Volný čas:
Člověk se dočká úrody jedině tehdy, když něco vysadí a potom se o své políčko také stará. Chodit jen tak kolem prázdných záhonů a divit se, že nic neroste, je pošetilé. Každý se dočká jen toho, o co se sám zasloužil. A naopak nezaslouží-li se, nepřijde logicky žádná odměna. Snažte se, aby bylo co sklízet.

Rada:
Jste v ohrožení, co se týká vaší osoby i vašeho majetku. Neměli byste se po setmění nikam vydávat sami, nebezpečná mohou být tmavá zákoutí. Peníze noste při těle a v obchodech buďte opatrní ještě víc. Je tam spousta lidí, kteří nepřicházejí nakupovat, ale dívají se právě po zákaznících, jako jste vy.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.