wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 11.01.2010 - 17.01.2010

Po 11.01.2010 Út 12.01.2010 St 13.01.2010 Čt 14.01.2010 15.01.2010 So 16.01.2010 Ne 17.01.2010

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 4, 23, 36, 37, 38, 43

Charakteristika týdne:
Zvažte ještě, do jakých projektů se v těchto dnech pouštíte. Vaše úmysly jsou sice čisté, ale ti, s kterými hodláte spolupracovat, to mají nejspíš trochu jinak. Buďte na sebe opatrnější. Mohli by totiž své skryté zbraně tasit v krizový okamžik proti vám.

Práce:
Nesmíte se teď snažit o nemožné, to byste se pouze zbytečně vyčerpali. Položte se zcela nenásilně do procesu, nikde nic nesmí tlačit ani bolet. Žádnou krizi si nepřipouštějte. Konfliktním kolegům se raději obloukem vyhněte.

Zdraví:
Nedovolte, aby na vaše tělo někdo nepovolaný sahal. Masáže, pokud na ně docházíte, si raději přeobjednejte na jiný termín. Osoba, který má být s vámi v přímém kontaktu, by vám odebrala spoustu sil a energie.

Vztah:
Možná pochopíte, že v intimních chvílích si nemůžete na nic hrát. Tady byste měli být sami sebou. Tajíte-li něco, co se nesmí dozvědět, před partnerem, mohlo by se to odkrýt právě ve chvílích, kdy se nebudete tolik kontrolovat.

Volný čas:
Dobře vám udělá návštěva divadla. Ale nečekejte žádné extra herecké výkony, nehrajte si na kritiky. To ať dělají jiní. Vy se dobře dívejte, otevřete své srdce a pouze přijímejte myšlenky, které k vám během představení dorazí.

Rada:
Hodláte-li rozjet finančně výhodný projekt, ale na startu nejste úplně čistí, nedivte se, že skončí dřív, než k vám uvažovaný zisk dorazí. Jakékoliv podvodné jednání, ale i pouhopouhénegativní uvažování se sčítá a v pravou chvíli se může otočit proti vám.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 7, 12, 16, 27, 31, 42

Charakteristika týdne:
Týden vás nádherně odmění. Konflikt, který tady už akutně hrozil, se otočí ve váš prospěch. Zjistíte najednou, že máte důvod radovat se ze života, i když to takhle vůbec před několika dny nevypadalo.

Práce:
Nerozjíždějte nyní v práci žádný milostný románek. Zpočátku to může vypadat lákavě, ale časem by vám komplikace mohly přerůst přes hlavu. Dobře víte, co je tady vaší hlavní prioritou. Tento člověk se k vám upíná ze zištných důvodů.

Zdraví:
Výsledky, které jste s napětím očekávaly, vás mohou mile překvapit. Pochopili jste, důležitou informaci. To, co se vám mohlo zdát k nepřežití, se ukáže jako omyl. I pro vás opět vychází slunce na obloze. Radujte se. Nemoc je pro vás pouze varováním.

Vztah:
Uvažujete-li o své budoucí rodičovské roli, neměli byste vidět jenom dítě. Vždy jste důležití oba dva, tedy vy s partnerem. Sobectví sem nepatří. Miminko není hračka, časem se může zeptat na věci, které nyní odmítáte řešit.

Volný čas:
Zkuste si najít chvilku a jděte si zaplavat. Potřebujete ze sebe smýt tu tíhu minulých týdnů. Nenásilná tempa v příjemně chladivé vodě vám udělají moc dobře. Nemáte-li k dispozici bazén, dopřejte si alespoň relaxaci ve vaně nebo intenzívní sprchu.

Rada:
To, že si muži musí stále něco dokazovat se zbraní v ruce, víte. Všechno se ale dá vyřešit v klidu. Zabíjet jen pro pocit vítězství je velice chabé. Srdce na dlani má mnohem větší cenu. Zamyslete se jen chvíli nad smrtí, pochopíte, jak je život krásný.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 3, 5, 9, 30, 46

Charakteristika týdne:
Všechna jednání, která nejsou postavena na upřímnosti, musí logicky ztroskotat. Rozmyslete si, s kým chcete dál spolupracovat. Jsou tady okolnosti, které vám neumožní jít dál, pokud se něco zásadně nezmění. Hrozí konflikt.

Práce:
Konečně se vám začíná dařit. Přicházejí k vám totiž zasloužené odměny. Práce vás za současného stavu maximálně naplňuje. Nápady a energie jsou k vám v dobrém poměru. Máte po dlouhé době pocit, že se sem každé ráno dokonce i těšíte.

Zdraví:
Jste mírně znejistěni, něco není úplně v pořádku. Už dřív jste řešili jisté problémy, nyní mohou vygradovat. Čekali jste sice, že by mohly samy zmizet, ale to se nestalo. Nevíte si rady. Nejspíš byste měli vyhledat lékaře.

Vztah:
Zažijete krásné chvíle s potomkem. Uvědomíte si, jak čas letí, ale současně i to, že jste pro někoho, kdo se i díky vám narodil, důležití. To je krásný pocit. Už jen pro tohle byste se svými dětmi měli být pořád, jste pro ně nenahraditelnou jistotou.

Volný čas:
Je pravděpodobné, že vás zdravotní problém dovede k osobě, která se věnuje jistým alternativním postupům. Chcete znát pravou příčinu potíží. Možná listujete v lékařských knihách nebo porovnáváte svůj stav se stavem kolegů a známých.

Rada:
Každý krizový okamžik v životě spouští důležitá stavidla. Určitých věcí se zbavujete, aby se mohl vytvořit prostor pro věci nové. Nechtějte vracet čas zpět. Všechno se děje tak, jak se dít má. Neplakejte nad rozlitým mlékem.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 6, 10, 11, 12, 27, 49

Charakteristika týdne:
V těchto dnech se spouští proces, který už nelze zastavit. I kdybyste se o to pokoušeli, zpět se nevrátíte. Tohle je jako lavina. Prožíváte obrovskou změnu, jste v tom sami, tady vám nikdo nepomůže. Úžasné odměny k vám dorazí časem.

Práce:
V práci se vám daří, jako byste nyní všechny své síly zaměřili právě tímto směrem. Jednotlivé fáze dokončujete v pořadí, jak to má být. Ničím se nerozptylujte. Své soukromé záležitosti si raději vyřizujte až po pracovní době.

Zdraví:
Měli byste být opatrnější na své srdce. Zvažte nadměrnou fyzickou zátěž. Ještě si rozmyslete náročnou túru na běžkách, schody také nemusíte vybíhat po třech jako dřív. Zpomalte všude tam, kde to je jen trochu možné.

Vztah:
Je pravděpodobné, že se od svého partnera vzdalujete. Ale není to proces, kdy byste měli nějak trpět. Naopak si nyní mnohem více uvědomujete sami sebe. Tato fáze je důležitá, musíte si oba projít jistým přerodem. Krize, která mezi vámi byla, se už brzy stane minulostí.

Volný čas:
Dejte si pozor, komu umožníte vzít vás za ruku. Ne každý, kdo jde náhodou kolem, to s vámi myslí dobře. Važte si víc sami sebe, neutíkejte hned do cizí náruče. Čas vám nahrává. Měli byste nejprve tohoto člověka opravdu důkladně poznat.

Rada:
Je-li ve vás nějaký rozpor, bojujete-li sami se sebou, nemusíte hned tasit zbraně. Síla by mohla za vás promluvit ne zrovna nejlépe. Podívejte se nahoru, nad sebe, měli byste tam najít svůj vlastní vnitřní klid. Možná pochopíte, že násílí do života nepatří.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 6, 13, 25, 29, 38, 46

Charakteristika týdne:
Zpracováváte v sobě zradu, krizi, konflikt. Je to v jistém smyslu výborné, protože tento zlom způsobí, že v sobě najdete skryté rezervy a s mnohem větším zaujetím se pustíte vpřed. Není to o síle, ale o vnitřním náboji. Nesmíte se poddat.

Práce:
Do vašich pracovních projektů vkládáte poslední dobou hodně sami sebe. Možná přicházíte s návrhy, co by se mohlo zlepšit, ale to není nejlepší cesta. Vaši nadřízení tyto vaše iniciativy nevítají. Podle nich není co zlepšovat, nechtějí s vámi diskutovat.

Zdraví:
To, že vás to baví v práci, se odráží na vašem zdraví. Zůstáváte tady pravděpodobně déle, okrádáte se o spánek a volný čas trávíte jinak, než byste měli. Zvažte to, dokud je ještě čas. Poslední kapka, která přibude do přeplněného poháru, by vám mohla způsobit problém.

Vztah:
Nesmíte do vztahu mezi vámi a partnerem vkládat žádné rozumem dané postupy. Všechno nechávejte plynout volně, nenásilně. Vnímejte i to, co není řečeno nahlas. Nikoho se nesnažte nic učit, ani o ničem přesvědčovat. Vezměte si příklad z přírody.

Volný čas:
Podle vzoru, že náhody nejsou, byste se mohli seznámit s člověkem, který vám najednou odkyje nevídané obzory. Zjistíte, že si spolu pořád máte o čem povídat. Bude to jako blesk z čistého nebe. Může se vám změnit celý život, pokud si ho hned na začátku nezakážete.

Rada:
Kdykoliv odjíždíte někam mimo domov, uvažujte tak, jako byste se právě vraceli. Nikdy za sebou nepalte mosty, neházejte klíče do řeky ani neukončujte příběh, který má ještě pokračovat. Pojměte všechno, co máte, jako největší dar svého života.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 16, 23, 36, 40, 41, 44

Charakteristika týdne:
Pozor na unáhlené závěry. Nedělejte za ničím tlustou čáru. Ještě nic nekončí. Naopak buďte v tyto dny pozorovateli svého života, vnímejte, co přichází, odkud to přichází a co vám to říká. Na nikoho neútočte, ztište se, pokud to jen trochu půjde.

Práce:
Neradi přijímáte názory, s kterými nesouhlasíte. To je logické. Tentokrát budete konfrontování vašimi nadřízenými. Dokonce by se mohly na světlo dostat vaše chyby, o kterých jste si mysleli, že o nich nikdo neví. Budete mít co dělat, abyste tohle zvládli.

Zdraví:
Pokud jste začali s jistou sportovní aktivitou, je to jen dobře. Místo vysedávání před televizní obrazovkou tělo potřebuje pohyb. Oslovil-li vás kamarád, abyste pro své zdraví něco udělali, nebraňte se. Nemusíte se jistě vydávat až na druhý konec města.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem je podivné prázdno, nechcete spolu mluvit, nikam chodit, ani se dotýkat. Nenuťte se do násilné komunikace: V klidu si najděte takový program, abyste byli každý zvlášť. O to víc se pak budete na sebe těšit.

Volný čas:
Máte-li problém s blízkým člověkem, jistě jsou kolem vás jiní lidé, s kterými je vám dobře. Možná se ozve spolužák z mládí nebo bývalý kolega. Máte si toho tolik vyprávět. Zajděte si do oblíbeného podniku, dejte si spolu třeba víno nebo dobrou večeři.

Rada:
Všechno, co budete realizovat s podporou lží nebo jiných podvodů, se obrátí proti vám. A bude to ve chvíli, kdy to nejméně čekáte, kdy si budete jisti sami sebou. Proto se od těchto věcí pokuste osvobodit dřív, než vznikne problém.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 7, 16, 17, 30, 38, 43

Charakteristika týdne:
Nepokoušejte se tyto dny nic dramatizovat. Jste pod jakýmsi vyšším dohledem. Možná jste dřív udělali nějakou chybu a nepoučili jste se... Ztište se, poslouchejte svůj vnitřní hlas. Zpomalte. Vaše kroky by měly směřovat jinam, než si myslíte.

Práce:
Dejte si pozor na kolegy, kteří to s vámi nemyslí úplně nejlépe. Vypadá to na vážnější konflikt, snad proti vám použijí argumenty, s nimiž jste před časem operovali. Netušili jste, že význam ale naprosto překroutí. Budete se muset bránit. Naštěstí zníte svou cenu.

Zdraví:
Vaše tělo volá po vnitřní očistě. Zkuste zvážit úpravu jídelníčku, mohli byste omezit uzeniny a kávu. Současný stav vás v mnohém brzdí. Schodů je nějak víc, divně se zadýcháváte. Jakákoliv námaha je pro vás najednou náročnější než jindy.

Vztah:
Po propadu mezi vámi a partnerem se pořád vzpamatováváte. Už jste sice odpustili, ale vnitřně jste zůstáváte raněni. Nekomplikujte to. Rozum nechte stranou, nechte se řídit svým srdcem. Nepouštějte se do zbytečně složitých diskuzí.

Volný čas:
Prospěla by vám změna, třeba zkuste odjet na hory. Měli byste aspoň na chvíli vystoupit z běžných stereotypů. Když to nepůjde na celý týden, udělejte si alespoň zcela jiný víkend. Na nudu byste měli jednou provždy zapomenout.

Rada:
Pokud před vámi nevidíte žádnou naději, neberte tento stav jako konečný. V životě se dějí zázraky, ale pouze když jim dáte prostor. Zapomeňte občas na rozumová řešení. Poslouchejte pohádky, vraťte se do dětství, tam je pro vás skrytá pravda.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 16, 18, 22, 39, 40, 49

Charakteristika týdne:
Zůstáváte ve vleku starých praktik, zvyků. Ale tohle by se mělo změnit, pochopíte, že je nutné něco zásadním způsobem změnit. Moc se vám do toho nebude chtít, ale je to z jistého pohledu nevyhnutelné. Dejte si pozor na podvodníky.

Práce:
Týden začne v pohodě, ale postupně může dojít ke konfliktům nebo střetům. Budete stát najednou trochu stranou. Možná se stáhnete do sebe, přestanete komunikovat, protože vám bude postoj nadřízených připadat vůči vám nespravedlivý. Teď nemá smysl bojovat.

Zdraví:
Podívejte se důkladně na své ruce. Pravděpodobně potřebují v tyto dny větší péči. Pokud vám to připadalo dosud zbytečné, zvažte, jestli byste si nemohli pořídit krém na ruce. Nehty jsou vaší vizitkou, i na to byste měli myslet. Vaše ruce mají být krásné a mají hladit.

Vztah:
Pokud jste chvíli bez partnera, nesmíte to brát hned jako vlastní životní prohru. Naopak. Tohle období berte jako úžasnou šanci, kdy si máte v sobě udělat pořádek. Nenuťte se do ničeho násilím. Člověk vedle vás by to na vás určitě poznal.

Volný čas:
Jste-li v depresích, nechce se vám s nikým komunikovat. Přesto zvažte, jestli byste se nemohli sejít s kamarádkou nebo kamarádem, který vám rozumí. Potřebujete přijít na jiné myšlenky, potřebujete se zase rozesmát. S alkoholem ale buďte opatrní.

Rada:
Dejte si pozor při jakémkoliv pohybu směrem shora dolů. Lyžování, tam je to jasné, neriskujte, nikdy nevíte, kdo se vám připlete do cesty. Ale opatrní buďte i při jízdě autem v horském terénu. Schody také scházejte pomaleji, než jste zvyklí.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 9, 10, 20, 25, 39, 49

Charakteristika týdne:
Často si stěžujete na osud, jak se vám staví do cesty, a vy za to vlastně ani nemůžete. Ale to nebude chybou někde kolem vás. Měli byste se už konečně postavit na vlastní nohy a uvědomit si, že svůj život žijete jenom vy, nikdo jiný.

Práce:
Pohovor s nadřízeným bude pro vás poměrně náročný. Jako byste byli najednou nazí. Všechny vaše postupy se odkryjí. Budete mít dost problémů vysvětlit, co se stalo nebo o co tady jde. Je pravděpodobné, že pak se procesy poněkud urychlí.

Zdraví:
Mohl by se objevit problém s krví. Možná není něco zcela v pořádku. Ještě sice nemůžete provést kompletní ozdravění krve pitím čajů z čerstvé kopřivy, na to si pár týdnů počkejte, ale jistě vám udělá dobře šťáva z červené řepy a mrkve.

Vztah:
Je nad vámi vyšší ochrana, nemusíte se o partnera obávat. Jste pravděpodobně naladěni na jednu vlnu. Nesmíte se příliš prosazovat. Měla by být mezi vámi úžasná rovnováha. Nikdo neni podřízený, ale ani nadřízený. Zvládáte tohle umění soužití.

Volný čas:
S partnerem byste se měli maximálně užívat. Nevyhledávejte proto žádné individuální aktivity. Můžete si spolu zajít do kina, do divadla nebo si zaplavat. Pokud dáváte přednost teplu, dobře vám udělá sauna nebo pohoda doma v pelíšku.

Rada:
Zklamání vás dokáže na dlouho maximálně utlumit, i když se tohle stalo už dávno. Měli byste každou porážku přijmout jako dar a podle toho ji zpracovat. Poděkujte za všechno, i za to, co vás bolelo, za všechny slzy i osudové rány. Dostáváte se tím dál.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 5, 12, 20, 21, 35, 37

Charakteristika týdne:
Nastává výrazný zlom na vaší cestě. Je pravděpodobné, že ti, kteří dosud kráčeli jen sami, mohou potkat osudového člověka. Tohle by neměl být ani snad člověk, jako anděl seslaný shůry, aby vám ukázal další směr. Ničemu se tentokrát nedivte.

Práce:
Finanční problémy, které vás ještě donedávna trápily, by se měly vyřešit. Firma, která se dlouhodobě jeví jako nesolidní, vám zaplatí. Ale vy se už do dalších společných projektů nepouštějte. Otevírají se vám totiž zcela jiné dveře, jinam, za jiné peníze.

Zdraví:
Chápete možná stále více a více, že si za své nemoci můžete sami. Pokud se dokážete naladit na duši, která při jakémkoliv vašem onemocnění pláče, už to je cesta k nápravě. Hlavně nesmíte podlehnout reklamám na léky nebo očkování. Ty vám zdraví nedají.

Vztah:
Dochází k nádhernému porozumění mezi vámi a partnerem. Poslouchejte to, co k vám od něho přichází. Nemusí to být nutně sdělení ve formě slov. Poslouchejte jeho naladění, vnímejte jeho pohledy, dotyky. Tady není na žádnou lež místo.

Volný čas:
Nejlépe vám bude doma u krbu. Aktivity v přírodě byste měli omezit. Hlavně po západu slunce buďte na sebe opatrní. Chraňte se před větrem. Teplá čepice může být i krásný doplněk, nestyďte se za ni. Také šála by měla být pro vás samozřejmostí.

Rada:
Občas je dobré udělat si doma inventuru a všechno, co už nějakou dobu nepoužíváte, poslat dál. Někomu to třeba ještě poslouží, ale u vás se vytvoří důležitý prostor, aby mohly přijít jiné věci. Nebuďte příliš sentimentální.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 15, 17, 22, 32, 37, 44

Charakteristika týdne:
Tyto dny jsou o vás. Nespoléhejte se na nikoho, na žádnou podporu shůry, všechno máte jenom vy ve svých rukou. Ti, kdo vás dosud podpírali, nejspíš někam mizí nebo momentálně nemají čas. Máte prokázat, že dokážete jít životem i sami, bez nich.

Práce:
Vaše projekty se daří, ale buďte opatrní při výběru spolupracovníků. Je blízko vás jeden nesolidní člověk, který by s velkou radostí pod vámi nařízl větev. S tím se co nejrychleji rozejděte. Nyní máte dost vlastních sil, víc si věřte, nepochybujte o sobě.

Zdraví:
Hledáte své zdraví příliš daleko, vydáváte se do teplých krajin, toužíte po nadstandardních terapiích. Přitom si dokážete pomoci sami, tady a teď. Udělejte si jen trochu inventuru v tom, čím se obklopujete. Upravte jídelníček a nechte k sobě promlouvat barvy – teď hlavně žlutou.

Vztah:
Po usmiřovacích dnech nastává příjemné sladění. Zajděte si někam na večeři nebo si udělejte pěkné chvilky doma. Ten druhý by měl vědět, že vám na něm záleží. Slova vyznání si nenechávejte pro sebe, partner na ně možná už netrpělivě čeká.

Volný čas:
Dobře si rozmyslete, co komu svěříte. Vypadá to, že byste mohli být zklamáni, nebo až otřeseni přístupem známého nebo kamarádky. Dozvíte se o sobě věci od cizího člověka, něco, co mělo zůstat jako tajemství. Je to pro vás důležitá lekce pro příště.

Rada:
Denně se učíte. Neuzavírejte se proto před světem, nevíte, kdo vám může vstoupit do cesty. I věty, které se vás jakoby netýkají, jen je náhodou zaslechnete, jsou určeny právě vám. Jen je třeba si je zařadit mezi to, co právě promýšlíte. Je v nich pro vás odpověď.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 14, 16, 20, 21, 27, 29

Charakteristika týdne:
Pokud se vydáváte mimo dům, můžete se dostat do podivného víru. Už nikdy nic nebude jako dřív. Může nastat velký přerod, vnitřní změna. Tady se nikoho na nic neptejte, tohle je pouze na vás. Ničemu se nedivte, přijímejte to, co přichází.

Práce:
Dočkali jste se zasloužených odměn. To, co v těchto dnech rozjíždíte, je postaveno na těch nejlepších základech. Také máte vedle sebe úžasné spolupracovníky, kteří mají stejný záměr jako vy. Ničím se tedy nezdržujte, pokračujte, všechno je v pořádku.

Zdraví:
Jste si příliš jisti sami sebou, mohli byste být proto náhle zastaveni. Zpomalte, bude-li to jen trochu možné, neriskujte na silnicích a uvažujte také, než něco sníte a vypijete. Nejste pouze popelnicí, kam se může všechno schovat. Važte si víc sami sebe.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem to ještě pořád není ideální. Každý máte svá území, kam ale ten druhý nesmí vstoupit. Komunikace vázne i intimní oblast je narušena. Hledáte-li společná témata, zajděte si do míst, kde jste se seznámili. Tady je možná ten ztracený klíček.

Volný čas:
Nemůžete nikdy bojovat se svými dětmi, ale nacházejte raději společný program. Jste na stejné lodi. Udělejte si třeba společný výlet nebo po dlouhé době zkuste chvíli poslouchat, co ten druhý říká.

Rada:
Zrada se neodpouští. Přesto ale nikdy neznáte celý příběh, nemůžete dělat předčasné závěry. Naučte se žít tak, abyste nikdy nelitovali žádného svého slova, ale ani pohledu. Všechno od vás by mělo být jen to nejčistší, nikomu neubližujte.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.