wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 04.01.2010 - 10.01.2010

Po 04.01.2010 Út 05.01.2010 St 06.01.2010 Čt 07.01.2010 08.01.2010 So 09.01.2010 Ne 10.01.2010

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 2, 11, 31, 33, 39, 49

Charakteristika týdne: Týden vás může překvapit náhlými změnami i tam, kde jste nic měnit nechtěli. Tohle ale není ve vaší režii. Budete se muset nějak přizpůsobit novým okolnostem, raději v klidovém režimu. Jakékoliv násilí z vaší strany by se ihned otočilo proti vám.

Práce: Pokud je situace z vašeho pohledu v práci už neúnosná, nechcete se pouštět do sporů a diskuzí, které stejně nikam nevedou, mohli byste zůstat pár dní na neschopence. Bude lepší, když konflikty projdou okolo vás, aniž by se vás dotkly. Za týden už bude všechno jinak.

Zdraví: Čerstvé těhotenství vaše nebo někoho velice blízkého v rodině byste měli vzít opravdu vážně. Miminka přicházejí v tu nejlepší dobu. Otevřete svou náruč a těšte se na nádhernou bytost. Budoucí maminka si zaslouží veškerou pozornost okolí. Nic už nebude jako dřív.

Vztah: Je-li mezi vámi a partnerem napětí, nepokoušejte se ho vyladit hned a za každou cenu. Všechno má svůj čas. Nezkoumejte, co se stalo, ale maximálně si užívejte přítomný okamžik. Na plánování letní dovolení je ještě brzy. Do společných aktivit se nepouštějte. Ale zkuste si pustit třeba hezkou hudbu.

Volný čas: Máte tendence pořád něco řešit, něco zkoumat, pitvat se ve zbytečnostech. To jen ztrácíte čas. Stejně tím nic nezískáte a ke své pravdě se nedopátráte. Zkuste si udělat příjemnou koupel, důležitá je teplota. Neměli byste prochladnout, nezůstávejte příliš dlouho na mrazu.

Rada: Každá věta, která k vám dorazí z rozhovoru zcela neznámých lidí, je určena vám. Nedivte se tomu. Tohle jsou pravdy, které si máte vyslechnout. Je to nastavené zrcadlo, v kterém se máte najít. Neříkejte, že se vás to netýká. Týká. Přijměte tuto zprávu s nadhledem, posouvá vás dál.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 11, 13, 17, 26, 35, 45

Charakteristika týdne: Lásku si nemůžete nařídit ani nelze milovat na pokyn, když si to druhý přeje. Láska buď je, nebo není. Nic jiného mezi tím neexistuje. Násilí tady nemá smysl. Druhý člověk se vám může líbit, můžete mu rozumět, ale milovat ho... to není jen tak.

Práce: Nejspíš rozjíždíet nový projekt, nebude to úplně snadné. Budete se muset ještě naučit nějaké postupy, které jste dosud nikdy nepraktikovali. Školu jste sice už před nějakou dobou dokončili, ale jak je vidět, učíte se celý život. Tohle je pro vás šance, nevzdávejte se.

Zdraví: Jste možná trochu znejistěji, jestli nemáte závažnou nemoc. Ale neměli byste se tomu poddávat. Je to jen takové menší znejistění, abyste věděli, že si máte sami sebe více vážit. Tyto problémy jsou jako nezvaná návštěva. Jakmile odejde, je vám zase fajn. Nepřipouštějte si žádné krizové scénáře.

Vztah: S partnerem se opět začínáte krásně vylaďovat. Je to, jako byste vylezli každý ze své jeskyně a společně tančíte na prosluněné louce. Nic tady nevadí, nikdo cizí se nedívá. Je vám spolu hezky, zapomeňte na minulé konflikty, užívejte se maximálně tady a teď. Na početí potomka to ale ještě není.

Volný čas: Opatrně na silnicích. Za všech okolností byste měli mít vozidlo i sami sebe pod kontrolou. Rychlost teď s vámi nekamarádí, určitě nesmíte závodit. Lepší je ztratit v životě vteřinu, než ve vteřině život. Nechte jednou auto doma.

Rada: Když nemáte sílu ani odvahu nic nového začínat, nic nedělejte. Všechno se totiž děje tak, jak má. Existovat pod tlakem, že to tak někdo chce, že to tak je zvykem nebo že to tak někomu vyhovuje, je násilí. Zbavte se všeho, co tak vypadá. Važte si víc sami sebe.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 3, 10, 17, 27, 41, 45

Charakteristika týdne: Ve chvíli, kdy se vám začíná dařit, mají s vámi ostatní problém. Je kolem vás velká závist a nepřejícné pohledy právě od lidí, kteří mají být s vámi. Nesmíte se tomu poddat. Je ve vás víra dotáhnout projekty do konce. Víc si věřte, nerozptylujte se.

Práce: Začali jste nový rok skutečně razantně, se vší energií, kterou máte. To je moc dobře. Dali jste najevo, že tohle myslíte opravdu vážně. I kdyby náhodou přišly nějaké propady, svým přístupem všechno překonáte. Víte odkud jdete i kam, o ničem nepochybujete.

Zdraví: Krevní testy by nyní nejspíš nedopadly úplně nejlépe. Ale je to pouze dočasný stav, nesmíte tahle čísla brát příliš vážně. Zkuste si jídelníček zpestřit červenou řepou, mrkví a rajčaty. Pijte minimálně 2,5 l tekutin denně. Krev je nejvzácnější tekutina, máte to štěstí, že vám klokotá v žilách. Žijte podle toho.

Vztah: Mezi vámi a partnerem jste vytvořili úžasný most, po kterém lze přecházet plynule tam nebo zpět. Všechno je nádherné, o ničem nepochybujte. Před vámi vychází slunce, které vám bude svítit na všechny vaše kroky. Neptejte se věci, které toho druhého nezajímají.

Volný čas: Můžete se rozhodnout pro takové činnosti, při kterých nebudete nikoho omezovat. Hlasitá hudba to nejspíš nebude. Mohli byste si zajít zaplavat nebo se prohřát do sauny. Zasloužíte si odměnu v podobě péče o tělo. Případně – pokud se vám nikam nechce – naložte se do voňavé vany.

Rada: Škoda, že dáváte přednost technickým vynálezům. Nevíte, o co se připravujete a co už nejspíš nikdy nezažijete. Místo auta se nabízí procházka přírodou, místo hnětače vaše energie vepsaná do těsta, když hnětete vařečkou. Zkuste jednou udělat něco tak, jak jste už dlouho nedělali.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 1, 2, 4, 39, 42, 49

Charakteristika týdne: Neměli byste do celého světa vykřikovat zamilovaná slova. Ta jsou pouze pro jednoho člověka. Příliš otevíráte svá okna, je k vám vidět zvenku. Sousedi mají sice dobré zpestření, ale vy byste si měli chráit své soukromí. Ani slůvka ´miluji tě´ neříkejte hned každému.

Práce: Buďte opatrní na to, co komu řeknete. Vaše vlastní slova by se mohla obrátit proti vám. Zvažte, co komu svěřujete. Hlavně vaše plány, co by se mohlo dělat jinak, není vhodné prezentovat. Držte se zaběhnulých stereotypů, tady je jistota. Vaše slova jsou nyní jako zbraň proti vám.

Zdraví: Pozor na problémy se srdcem. Jste znejistěni. Bolí vám rána od blízkého člověka, ocitli jste se najednou stranou. Tohle se nedá zachránit žádnými léky, teď budete muset poslouchat vlastní duši, ta pláče. Jste jakoby ztraceni sami v sobě. Zase si zkuste věřit, zase byste se měli mít rádi.

Vztah: Pochopili jste, že to, co bylo ještě nedávno mezi vámi a partnerem, nemělo smysl. Tady žádné naděje na změnu nebyly. To, k čemu jste se po vzájemné domluvě odhodlali, bylo tím nejlepším řešením i s ohledem na další zúčastněné. Jinak byste se pouze trápili. Začínáte žít nově.

Volný čas: Nepřipouštějte si svůj věk, je vám tolik let, na kolik se cítíte. Čísla neřešte. Dívejte se na sebe v zrcadle, zahleďte se do svých očí, poslouchejte vlastní srdce. Jste najednou jako znovuzrození, je vám krásně. Vrásky ani šedé vlasy nepočítejte. To je ztráta času. Žijte absolutně naplno.

Rada: Zbavujete se mnoha věcí (a nejenom věcí), které už ve vašem životě nemají význam. Jen vás zbytečně zatěžovaly. Při stoupání vzhůru, kam se chystáte, by to s nimi ani nešlo. Potřebujete být volní, svobodní, nespoutaní. Žádné ocelové koule teď rozhodně na noze nepotřebujete.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 3, 12, 14, 28, 35, 46

Charakteristika týdne: Pokud jste se už jednou rozhodli pro tuto cestu, nesmíte o ní pochybovat. Jste jakoby nově narození, minulost už dávno neplatí. Neotáčejte se zpět, jděte vstříc dalším dnům. Nic se neopakuje. K vám přicházejí nové šance. Nesmíte se před nimi uzavírat.

Práce: Nadřízeného máte na své straně. To je vaše výhoda. Můžete přijít s podnětným návrhem nebo si dokonce zkuste říct o zvýšení platu. Je mezi Vámi vazba, která prostupuje do budoucna. Jste důležití jako součást celku, je na vás spolehnutí. Dílo se podaří, nemějte obavy.

Zdraví: Ženy, které mají po porodu, mohou zaznamenat gynekologické problémy. Preventivní prohlídky by měly být s přibývajícími lety samozřejmostí. Mladší ženy a muži by neměli podceňovat vydatný spánek. Člověk není stroj, potřebujete si občas pořádně odpočinout.

Vztah: Mezi vámi a partnerem je najednou jasno. Bariéry, které tady už nějakou dobu byly, zmizely. Máte zase společné téma, můžete se opět podívat navzájem do očí. Napětí zmizelo. Nezkoumejte minulost, neplánujte dalekou budoucnost, ale užívejte si každou společnou vteřinu.

Volný čas: Pokud se vám něco nezdařilo, měli byste se poradit s lidmi, kteří tomu rozumí. Může to být práce na domě nebo při rekonstrukci bytu. Tohle není ostuda. Nesmíte mít pocit, že zvládnete úplně všechno sami. Ostatní vám moc rádi pomohou, uvidíte. Jen budete muset o jejich pomoc požádat.

Rada: Nemá smysl snažit se dosáhnout něčeho násilím. Rozhodně byste se předem neměli těšit, výsledek se nedostaví. Naopak by se to mohlo otočit proti vám. Všechno, do čeho se chcete pustit, by mělo být přirozené, volné, jako když plujete. Nechávejte se jen tak krásně unášet proudem.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 5, 10, 19, 21, 37, 48

Charakteristika týdne: Nikdy předem nevíte, co se může vyklubat z nejbližšího přítele. Neodkrývejte proto své plány hned, ověřte si, s kým máte tu čest. I mnoho zvířat v přírodě skrývá jedové váčky, ostré zoubky nebo drápy. Buďte na sebe opatrnější.

Práce: V práci se může objevit dočasný problém, který si vyžádá maximální zapojení všech zúčastněných. Tedy nejspíš i vás. Může se jednat o neplánovanou práci přes čas nebo jiné postupy, které nejsou zcela běžné. Přijměte všechno s pochopením, zvládnete to a zase bude dobře.

Zdraví: Snažíte se léčit podle pokynů lékařů, ale neuvědomujete si, že oni pouze vrací váš stav do původní polohy. Nikdo vám nyní neřekne, proč se vaše problémy objevily, co vám mají sdělit. Možná byste se mohli podívat na svět kolem sebe jinýma očima, možná byste mohli pohlédnout malinko také nahoru.

Vztah: Během konfliktů si uvědomujete, jaký poklad máte vedle sebe. Společně s partnerem vytváříte domov, kde je všem moc dobře. Nehledejte tady žádné třecí plochy, žádné krize. Po dlouhé době je vám spolu moc hezky. Ta úžasná zamilovanost to sice není, ale krásná láska tady zůstala.

Volný čas: Neměli byste v tyto dny opouštět pevnou zem. Jakýkoli let vzduchem by vám mohl zkomplikovat život. Pokud to půjde, let odložte na později nebo zvolte jiný způsob přepravy. Náhody neexistují. Havárie poměrně spolehlivých strojů jsou součástí vyšších plánů.

Rada: Jste-li v nadřízené pozici, měli byste být k ostatním přátelští. Nejlépe by vás měl charakterizovat kůň s jeho lehkostí, když si cválá přírodou. Je to zvíře nespoutané, ale současně pokorné. Kůň vždycky ví, co chce, z jeho očí se dá přečíst, co vnímá i co si o vás myslí.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 4, 9, 19, 41, 45, 47

Charakteristika týdne: Svalovat dlouhodobé problémy na osud by bylo jednoduché. Zkuste už konečně vzít tzv. osud do svých rukou. Můžete dosáhnout všechno, jen si to nesmíte zakazovat. Zázraky se dějí dnes a denně, ovšem pokud jim dáte ve svém životě prostor.

Práce: Objeví se autorita, nadřízený nebo dokonce majitel firmy. Budete pod větším dohledem, práce by měla být pro vás prioritou. Všechny soukromé záležitosti si vyřizujte až po pracovní době. Také hlasité telefonování s kamarádkou raději omezte.

Zdraví: Je vám už lépe, ale pořád ještě to není ono. Neměli byste si ale číst v Domácím lékaři, tam snadno najdete příznaky nemocí, které se vás vůbec netýkají. Ano debaty se známými o tom, co koho trápí, nejsou úplně ideální. Snadno můžete propadnout beznaději.

Vztah: Dostali jste se do důležitého bodu, konečně jste spokojeni, je vám spolu fajn. Připadáte si, jako byste dorazili do cíle, jako byste zdolali maraton. Je toho za vámi hodně. Sklízíte zasloužené odměny. Nepochybujte o sobě, tady není místo pro lež.

Volný čas: Můžete se rozhodnout prakticky pro cokoliv, pokud to s vámi bude dělat i váš partner. Mohou to být aktivity sportovní – lyžování, plavání, squash, ale i kulturní – výstava, divadlo, film. Měli byste být vedle sebe, v ideálním případě se spolu držte za ruce.

Rada: Neohlížejte se pořád zpět. Pravděpodobně jste si již zažili pobyt v nemocnici, kdy se o vás staral kolektiv lékařů a sester. Možná byl váš život skutečně na vlásku, ale to je už minulost. Nevracejte se k tomuto okamžiku, neupozorňujte pořád na sebe. Važte si více svého zdraví.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 16, 25, 40, 43, 47, 49

Charakteristika týdne: Jste-li na startovní čáře, nesmíte se na nikoho jiného ohlížet. Tady bojujete sami za sebe. Vítězství, ke kterému si běžíte, je zase jenom vás, nemusíte se s nikým dělit. V životě je to podobné. Odměna čeká na připravené a na ty, kdo se nebojí vyběhnout.

Práce: Ve vaší firmě dochází ke změnám, kterým příliš nerozumíte. Je docela možné, že se vedení vrací ke starým vyzkoušeným postupům. Ničemu se nedivte. Všechno je v pořádku. Mohli byste na sebe upozornit v tom nejlepším světle. Víte dobře, co s čím souvisí.

Zdraví: Zdraví si nekoupíte ani za všechny miliony světa, kdybyste je měli. Dojte k rekapitulaci vašich minulých postupů, nechápete, že za problémy, které vás nyní trápí, si můžete sami. Podcenili jste jistá varování, snad jste mysleli, že to nic není. Budete teď muset začít žít v mnoha směrech jinak.

Vztah: Ve vztahu se nedá příliš kalkulovat, to ale už víte. Všechno by mělo přicházet nenásilně, v pohodě. Jinak se dostanete do pasti, z které už ovšem není úniku. Partner vám podává ruku, nebraňte se tomu. Vypadá to jako nová šance, zase to půjde, uvidíte.

Volný čas: Voda v jakékoli formě je pro vás nyní ideální. Plavání ve vyhřátém bazénu, ale také – pokud jste otužilci – v přírodě. Dobře vám udělá perličková lázeň, pokud milujete pivo, zkuste třeba lázeň pivní. Nezapomínejte ani na přísun tekutin. Led je ale příliš studený.

Rada: Láká-li vás dobrodružství s jistým partnerem opačného pohlaví, přestože jste zadaní, měli byste být hodně opatrní. Ne vždy se totiž věci vyvíjejí podle vašich plánů, náhody neexistují. Dávejte si pozor, abyste se pak ještě vůbec měli kam vrátit.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 8, 20, 38, 43, 44, 49

Charakteristika týdne: Rozjíždíte se, máte pocit, že všechny procesy zvládáte. Je ve vás spousta energie, přesto může dojít k zastavení. Není všechno jenom podle vás, přidávají se k vám ostatní, mluví na vás, pracují si po svém, a váš úžasný záměr tak komplikují.

Práce: Jste jako stroj na peníze. Nezajímá vás, co a jak máte dělat, přemýšlíte jen, aby už to bylo hotové. Srdce jste nechali někde stranou, podstatný je nyní rozum – čas, od kdy, do kdy a za kolik. Vaše cena je ale mnohem vyšší, jen o tom ještě vůbec nevíte.

Zdraví: Problém, který vás nyní trápí, má kořeny v minulosti, možná tak dva tři měsíce zpátky. Tehdy jste se uzavřeli před celým světem, zamkli jste svou duši. Pravděpodobně vnímáte problém povrchově, na kůži, možná na na zápěstí a předloktí.

Vztah: Chtěli jste udělat ve svém životě změnu, teď to máte. Váš předchozí krok se nyní jeví jako unáhlený, ale zpět už nemůžete. Jste příliš rychle rozjeti, tahle jízda se podobá horské dráze, vystoupit se nedá. Ještě chvíli to budete muset vydržet.

Volný čas: Jste bez nálady, nic vás nebaví, nic se vám nechce dělat. Stojíte na místě a ani neuvažujete, že byste něco podnikli. Chcete být sami, odpočívat, hlavně nedělat nic, s nikým pokud možno nemluvit, nikoho nevidět. Jsou to náročné dny.

Rada: Chcete-li si přivonět k růži, jen těžko ji najdete v hlubokém lese. Procházíte se po špatných cestách, tady svůj poklad nenajdete. Růže rostou v zahradách, ale teď je zima. Budete muset do skleníků nebo se porozhlédněte v obchodech.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 18, 39, 42, 44, 48, 49

Charakteristika týdne: Pokud vám tyto dny zkomplikuje nemoc, přivítejte ji jako vzácného hosta. Zůstaňte doma a pijte horké čaje. Žádné přecházení. Potřebujete být chvíli sami se sebou, odpočívejte. Je to jen jistá fáze vašeho života. Za chvíli zase bude dobře.

Práce: Dorazí k vám peníze, které se někde z nepochopitelných důvodů zatoulaly. Možná už jste ani nedoufali, že přijdou. Všechno se děje, jak se dít má. Budete mít najednou elán pustit se do nových projektů. Jste se sebou po pracovní stránce spokojeni.

Zdraví: Opatrně s režimem. Potřebujete dostatek spánku, neponocujte. Počítač klidně vypněte, nic vám tam neuteče. Měli byste si víc vážit sami sebe a neubližovat si. Zkuste si také vypozorovat, kolik denně vypijete tekutin. Kávu teď raději omezte.

Vztah: Při rozchodu s partnerem mnohdy nejde jen o vás dva. Děti, které se i díky vám narodily, potřebují, abyste jim byli pořád nablízku. Řešíte-li svůj život, nikdy se nesmíte odstřihnout od vlastních dětí. Rodiči zůstáváte po celý život.

Volný čas: Měli byste se dotknout Univerza. Je na vás, jakou cestu zvolíte. Můžete navštívit kostel, doma v křesle se začíst do Bible, ale také k vám může promluvit příroda, mraky, zapadající slunce. Pochopíte, jak je člověk v poměru k tomu všemu malý.

Rada: Teď to na velká slova z vašich úst nevypadá. Pódia přenechte jiným. Prospěje vám samota, klid, nevyhledávajte rozjásanou společnost. Před vámi je nyní červená. Zastavte se a jenom pozorujte, co se bude dít. Možná se nestane nic, možná zažijete zázrak.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 21, 26, 36, 43, 45, 48

Charakteristika týdne: Odchází-li navždy z vašeho života blízký člověk, nesmí to pro vás znamenat konec. Všechno se děje, jak se dít má. Přijměte vyšší zákony, které jsou nad námi, nezlobte se na Boha. Život každého člověka je vyměřen podle jiných pravidel, těm vy rozumět nemusíte.

Práce: Nad vašimi dosavadními praktikami se stahují mračna. Možná tušíte, co se stalo. Ale tudy cesta nevede, měli byste zase pochopit, že komplikace, které vnímáte, se od něčeho odvíjejí. Zbavte se svých negativních postojů a zase se rozjedete dál.

Zdraví: Valíte před sebou moc těžkou kouli. Není vám dobře, těžko se vám dýchá. Chcete se dostat na vysoký kopec, ale na to nemáte tu správnou fyzičku. Začněte polehoučku s postupy, které vás nezničí. Také váš jídelníček volá po změně.

Vztah: Napětí mezi vámi a partnerem nekončí. Možná se objeví podezření, které nebude možné jen tak přejít. Může dojít až k zásadnímu zlomu, kdy ani jeden z vás nebude chtít udělat první krok k usmíření. Pokud se to podaří, neměli byste se vracet k minulosti.

Volný čas: Pokud jste přes svátky přibrali, jen těžko vás někdo dostane do bazénu. Máte se sebou problém, kila nejde jen tak schovat. Trápení je ale zbytečné, sami se dostáváte do pasti. Nebojujte se svým tělem, ale nalaďte se na něho. Jste přeci mladí, zdraví, krásní...

Rada: Chápete, jak bylo všechno jiné, když jste byli dětmi. Tolik jste chtěli vyrůst, abyste byli dospělí, ale teď toho najednou můžete i litovat. Dětský svět je mnohem barevnější a tím, že nevidíte dál, i radostnější. Je to škoda, že už žijete jinak.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 21, 37, 39, 46, 48, 49

Charakteristika týdne: Podvodná jednání se mohou zdát na první pohled velice výhodná. Ovšem z dlouhodobého hlediska a také z hlediska lidského je to podvod, kterého se dopouštíte především sami na sobě. Zvažte, co udělat musíte a co udělat chcete.

Práce: Máte víc štěstí než rozumu. Vycházejí vám takové neuvěřitelné nelogičnosti, až se tomu sami divíte. Měli byste do svých pracovních projektů vnést řád a solidní jednání. Tohle nemůže trvat věčně. Jsou to náhody, které ale náhodami nejsou. Všechno se sčítá.

Zdraví: Je zima, pokud si přitápíte, buďte zvlášť opatrní. Pozor dávejte při manipulaci s otevřeným ohněm, ani ani kouření vám nesluší. Usínání s cigaretou se už mnoha lidem nevyplatilo. Myslete teď především na čerstvý vzduch.

Vztah: S partnerem příliš nemluvíte, snad se mezi vás vloudily pochybnosti, nechcete zkoumat, co se stalo. Máte problém nabídnout ruku a jít se třeba projít. Uzavíráte se do své ulity, ale to vám ani trochu nesluší. Nemůžete žít jenom vedle sebe, zkuste to změnit na „spolu“.

Volný čas: Trápí vás jisté úřední jednání, kterému se jen tak nevyhnete. Váš protivník má v ruce eso, proti kterému jste krátcí. Vy jste udělali chybu, budete ji muset napravit. Měli byste přistoupit na smírčí jednání, bude vás to bolet mnohem méně, než si myslíte.

Rada: Začnete-li paralelně uvažovat o jiném partnerovi, dobře si to rozmyslete. Minulý příběh ještě nekončí. Dobrodružství vás sice láká, ale nikdy nevíte, kde byste se mohli potkat s vašimi známými. Buďte upřímní a važte si víc sami sebe.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.