wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 26.10.2009 - 01.11.2009

Po 26.10.2009 Út 27.10.2009 St 28.10.2009 Čt 29.10.2009 Pá 30.10.2009 So 31.10.2009 Ne 01.11.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 3, 7, 9, 11, 27, 44

Práce:
Opět se kola vašeho pracovního procesu rozjíždějí, jako by se skoro nic nestalo. Ale stalo se. Všechno je teď těžkopádnější, nemáte vůbec žádnou radost z práce. Dny si jsou všechny podobné, není se na co těšit. Potřebovali byste načerpat novou energii, abyste zase mohli být těmi nejlepšími. Chce to pár dní volna.

Zdraví:
Začnete-li se povyšovat nad ostatní, nemůže to dobře dopadnout. Slétněte ze svých naodblačných výšit a zase se naučte chodit po zemi. Nejste o nic víc než váš soused, známý, kolega. Neřídíte tento svět. Chybí vám pokora a uznání vyšší energie nad námi. Proto vás teď bolí celé tělo.

Vztah:
Přicházejí nové impulsy, snad jste vymysleli program, který tady ještě nebyl. Začínáte se těšit jako malé děti. Máte i sami ze sebe radost. Tohle jste potřebovali, abyste zase začali žít. Nedávno jste byli už téměř vyhaslí. S partnerem si zajeďte do míst, kde to neznáte. Připravte pro něho dárek, překvapení.

Volný čas:
Vyhněte se, pokud je to jen trochu možné, přesunům z místa na místo letadlem. Existují i jiné dopravní prostředky. Ve vzduchu není tentokrát pro vás bezpečno. Máte-li zamluvenou dovolenou, zkuste ji o týden posunout. Bude to jen pro vaše dobro. Letadlo, kterým byste letěli, se co cíle nedostane.

Rada:
Budete-li čekat na slunce v místech, ktde každý večer zapadá, nedočkáte se. Stejné to je i s lidmi. Každý má své rituály, místa, kudy chodí. Čekat na štěstí na slepé koleji není rozumné. Potřebujete změnit své rituály, narušit své stereotypní vzorce. Pak se teprve začnete divit.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 4, 12, 15, 16, 20, 39

Práce:
Jste mírně znejistěni. Nejspíš se poradíte se staršími a zkušenějšími kolegy. Mají jiný pohled na váš projekt než vy, to je nyní moc důležité. Nebojte se, že na vás chystají podraz, jde jim skutečně o stejnou cestu. Věřte všemu, co vám nyní řeknou. Nadřízení se o vaše výsledky začnou zajímat.

Zdraví:
Práce vám v těchto dnech odebírá obrovské množství energie. Potřebovali byste si odpočinout, ale to zatím není možné. Pokuste se alespoň sami dostat na jinou hladinu, choďte včas spát, omezte maso a uzeniny a hlavně myslete na pitný režim. Potřebujete aspoň 2 litry tekutin denně.

Vztah:
Bez důvěry nemůžete s nikým budovat žádné dílo. Nejvíc tohle platí pprávě ve vztahu, kdy si máte s partnerem maximálně důvěřovat. Jakmile mezi vás vstoupí jen stán pochybností, je to už začátek konce. Nepodezírejte proto partnera, když se nic neděje. Věřte jeho očím a tomu, co vám říká.

Volný čas:
Změna jídelníčku je pro vás v těchto dnech velice důležitá. Měli byste se nad tím opavdu zamyslet. Kupte si kuchařku se zdravými recepty, myslete hlavně na zeleninu a vůbec takové plodiny, které vyrostly u nás. Všechno dovezené tělo obtížně přijímá. Potřebujete obyčejné zelí a brambory.

Rada:
Člověk se nad vlastním způsobem života zamýšlí bohužel až ve chvílích, kdy je už skoro pozdě. Jedním z takových důvodů může být vážná nemoc. Pak najednou přestane kouřit, omezí maso a spoustu jiných jídel z jídelníčku vyřadí. Škoda jen, že času už v takových případech moc nezbývá.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 23, 30, 32, 43, 46

Práce:
Je pravděpodobné, že vás zasáhne krize, kterou nikdo nemohl předem očekávat. Mohl by to být kolaps počítačových sítí anebo větší výpadek elektřiny. Sami jste na řešení této situace malí. Tady vám zkušenosti z minula moc nepomohou. Budete muset postupovat pomalu a zvlášť opatrně.

Zdraví:
Mohou vás potrápit bolesti břicha. Tentokrát se ale nebude jednat o chybu ve stravování. Právě do těchto partií se vám usazuje konflikt ze vztahu s blízkým člověkem. Měli byste si udělat pořádat ve vlastní minulosti, zbavit se všech strachů, které vás dosud dusí. Hlavně za všechno poděkujte

Vztah:
Nenacházíte láskyplnou náruč. Jste jako malé děcko, kterému vzali jeho milovanou hračku. Není vám do smíchu. Tak rádi byste tohle měli jinak. Odmítáte si přiznat, že chyba je ve vás. Nechcete sundat masku, v které se vám tak líbí. Bojíte se totiž podívat sami sobě do očí. Je to moc těžké.

Volný čas:
Měli byste se na chvíli uzavřít do sebe. Neodcházejte do společnosti, zůstaňte raději doma. Můžete sáhnout po své oblíbené knížce nebo si pusťte hudbu, která vám dělá dobře. Už dlouho si jenom ubližujete. S tím byste měli konečně přestat. Najděte cestu k sobě a pak se vydejte k ostatním.

Rada:
Je čas, abyste uznali, že je něco nad vámi. Pochopte, že to nejste vy, kdo otáčí zeměkoulí. Pokora je důležitá, máte-li pochopit, proč jste na světě. Jen málokdo dostane šanci nahlédnout za tento tajemný závoj. Poslouchejte své nitro, třeba k vám dorazí odpověď na vaši dosud nevyslovenou otázku.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 3, 5, 24, 34, 43, 48

Práce:
Nejste malé hloupé děti, i když se tak na vás občas může nadřízený podívat. Kdyby ale měl dost odvahy podívat se do minulosti, zjistil by, že právě vy jste pro firmu jedním z nejdůležitějších článků. Je dobré mu tohle občas připomenout, zvlášť když je na pochybách, co si má o vás myslet.

Zdraví:
Problém v oblasti pohlavních orgánů vás může malinko znejistět. Nevíte totiž, co se přesně děje, nerozumíte těmto procesům. Výsledky z odborného vyšetření nebudou úplně nejlepší, máte dokonce strach ptát se, co bude dál. Možná vás tyto informace zasáhnou jako blesk z čistého nebe.

Vztah:
Ve vztahu mezi dvěma lidmi nikdy nesmí nikdo vítězit na úkor toho druhého. Nesmíte být v nadřízené pozici, ale myslete na rovnost. Nikomu by se dlouho nelíbilo, kdyby musel jen poslouchat, co jeho partner chce a do čeho ho nutí. Važte si sami sebe, važte si vztahu, který mezi vámi existuje.

Volný čas:
Nevracejte se ke svým minulým láskám, neporovnávejte s tím, co nyní máte. Nic se totiž nedá opakovat, každý den je jiný. Každý váš partner s vámi jinak mluví, každý jinak líbá, každý je něčím jiným zajímavý. Nechtějte vyrábět žádný elixír láska, že všeho, co jste kdy prožili. Stejně by nefungoval.

Rada:
Násilná smrt, která se vás může zcela nečekaně potkat, je obvykle pro vás šokem. Na mrtvého se nikdo nedívá s obdivem a radostí, jsou to spíš scénky neveselé a truchlivé. Pozorujete-li na někom ze svých blízkých krizi, mluvte s ním o tom. Mnoho sebevražd je dokonáno, že nebyl nikdo nablízku.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 12, 16, 33, 37, 42, 47

Práce:
Víte dobře, že se nemůžete zastavit, i když byste už rádi měli dovolenou. Dopadá na vás napětí, aby vše bylo v pořádku. Je na vás odpovědnost, nesmíte si dovolit pracovat jen tak na půl. Jste těmi nejlepšími, nemůžete povolit a klesnout do šedého průměru. To byste si přestali vážit i sami sebe.

Zdraví:
Těhotné ženy mohou na sobě zaznamenat pozitivní změny. Mohou poprvé pocítit pohyby plodu, což jsou pro budoucí maminku zcela nové a do té doby neznámé reakce nového človíčka, který má teprve přijít do tohoto světa. Konečně si uvědomí, že se něco uvnitř jejího těla skutečně děje.

Vztah:
Děti, které se chystají opustit rodinu, vás mohou dostat do krize. Samozřejmě jste tušili, že tato situace může někdy nastat, ale jakmile se přiblížila, nechápete. Je vám divné, že nedávno ještě malé dítě, o které jste se museli starat, najednou nepotřebuje vaši péči a hodlá žít jinak, bez vás.

Volný čas:
Váš život je malinko znejistěn. Potřebovali byste se zase najít. Důležitou roli zde může sehrát hudba, které se vám ze života v posledních týdnech nějak ztratila. Udělejte si čas na koncert skupiny nebo zpěváka, jejichž hudbu rádi posloucháte. Klidně si s nimi zazpívejte, uvolněte se, zase vám bude dobře.

Rada:
Blížící se Vánoce vám mohou udělat vítr v peněžence. Ale není nutné utratit najednou všechny peníze. Tyto svátky by měly být více o porozumění a spokojenosti, o společném trávení volného času s nejbližšími. A také o zastavení, o vykolejení z toho věčného shonu, kterému říkáte život.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 7, 18, 20, 35, 36, 49

Práce:
Připravte se na konflikt s kolegyní, která schválně hledá krizové momenty, aby se mohla hádat. Má dost problémů. Nenechte se do jejích diskuzí vtáhnout, jen by vám to zbytečně odčerpalo energii. Naznačte jí, kde jsou hranice, za které už nesmí, snad to pochopí. Držte se svých plánů.

Zdraví:
Toto období je ideální na odjezd do lázní. Potřebujete odpočinout od všech povinností, uvolnit myšlenky, které vás poslední dobou potrápily. Spíše než horské oblasti by vám prospěly lázeňské komplexy v nížinách, kolem rybníkům. Vrátíte se můžete jako zcela noví lidé, což ocení hlavně partner.

Vztah:
Občas jediné slovo člověka uzemní a vezme mu na dlouho chuť do života. Jedním takovým může být smrt, která je sice pro někoho konečnou stanicí, ale pozůstalí se najednou ocitnou na cestě se štafetou a mají strach, kdo z nich přijde další na řadu. Je to bolest, kterou nikdy nikdo, koho se netýká, nepochopí.

Volný čas:
Můžete si začít psát deník nebo básně jako v době, kdy vám bylo dvanáct. Píšete-li, napište knihu, inspirujete se vlastním životem. Je toho dost, co by měli vědět ostatní. Kolem vás se hromadí úžasně barevné obrazy. Jste nevyčerpatelná studnice nápadů, byla by škoda nechat to jen tak.

Rada:
Když vítěz převezme věnec, medaili, diváci zatleskají a pak se rozejdou, zůstává sám. Teprve pak si musí udělat pořádek v sobě, uznat, jestli tohle bylo správné. Pravda je jenom jedna a promlouvá obvykle pouze v tichu, když u toho nikdo není. Buďte občas sami a poslouchejte, co k vám dorazí.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 2, 16, 19, 38, 44, 48

Práce:
Nikdo vás nebude věčně vodit za ručičku, máte vlastní cestu. Nemusíte mít strach z komplikací, projekty vycházejí. To, co bylo ještě donedávna nepochopitelné a komplikované, je najednou bez jediného mráčku. Jen si dávejte pozor na spolupracovníky, ne všem můžete důvěřovat.

Zdraví:
Hlídejte si kolena a kyčle, pozor na pády v přírodě nebo na schodech. Buďte opatrní. Raději se vozte výtahem, i když jindy berete schody po dvou nebo po třech. Zpomalte, nic vám neuteče. Mohli byste začít chodit na cvičení, ale zvolte takové, které vám bude příjemné. Nedovolte na sobě žádné násilí.

Vztah:
Nepokoušejte se o násilně seznámit. Inzeráty a pochybné seznamky na internetu nejsou pro vás. Zde se neseznamují osoby, které by vás mohly zajímat, je to spíš způsob trávení volného času, zábava. Na vás čeká úžasná láska, ale potkáte ji v přirozeném prostředí, hlavní roli budou hrát vaše oči.

Volný čas:
Neuzavírejte se před světem, nebuďte sami. Je třeba vnímat ostatní. Zajděte si do divadla nebo aspoň na dětskou besídku. Přijdou k vám důležité myšlenky, které vás sice občas napadnou, ale vy jim nedáváte prostor. Jsou to myšlenky o lásce a darech přírody, která je všude kolem nás.

Rada:
Nenamlouvejte si, že vše, co máte, je staré a odepsané. Přicházející Vánoce ještě neznamenají, že musíte domácnost vybavit novými spotřebiči a ty staré vyhodit. Nebuďte snoby, kteří jdou jen po věcech, ale neumí si přivonět k růži. Milujte věci, které vám slouží, ony pak budou milovat vás.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 7, 20, 33, 39, 44, 45

Práce:
Buďte opatrní, do firmy může proniknout cizí živel. Nemusí to být nutně člověk, který se bude chtít obohatit, ale třeba živelní katastrofa. Velká voda, výpadek elektřiny nebo obrovské sucho – událost, která omezí provoz. Každý jednotlivec přijde o něco svého, každý si bude připadat jako oběť.

Zdraví:
Nepřestávejte doufat ve správný směr vašeho pracovního nasazení. Neudělejte chybný krok, přestaňte se bít do prsou, když se začne mluvit o vašich projektech. Buďte pokorní nebo se objeví další zrada na vašem zdraví. Všechno by mělo být sladěné v jedné linii, nedovolte žádné výkyvy a extrémy.

Vztah:
Ve chvílích, kdy jste sami a zažíváte si naplno pocity uznání kolegů i nadřízených ve firmě, začínáte uvažovat o sobě a partnerovi, jako by to byla omezující kategorie. Snad si myslíte, že byste jako nezadaní měli lepší uplatnění, ocenění nebo by vás ve firmě jinak brali. Možná byste víc cestovali.

Volný čas:
To, co jste se učili ve školách, je do života málo. Sice jste si pár let v lavicích odseděli, přečetli několik učebnic a popsali také pár sešitů. Přesto ale každý den chápete, že informace ze škol jsou snad jenom zase pro školy. Život je o něčem jiném. Nemá smysl studovat další učebnice, učíte se žít praxí.

Rada:
Každý den můžete prožít něco neobvyklého, co jste ještě nikdy nezažili. Je k tomu ale třeba také pro to něco udělat. Nesmíte chodit s hlavou zabořenou dva metry před sebe, je nutné dívat se druhým lidem do očí, poslouchat, co řeknou beze slov. Naučte se také rozumět psím pohybům a dětskému pláči.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 3, 11, 13, 18, 43, 49

Práce:
Někdo v sobě nosí celá desetiletí zradu. Sžírá se tak vnitřně a připravuje protiútok. To ale není správné. Ideální by bylo, kdybyste dokázali své vnitřní konflikt vyřešit a pro sebe zpracovat. I zrada je pozitivní zkušenost, která vás posunuje dál. Přijměte ji, poděkujte za ni a žijte bez problémů dál.

Zdraví:
Zapomeňte na krize a problémy, uvažujte pozitivně. Jste opravdu to, co si připustíte. Zbavte se vnitřních stresů, které si uměle vyvoláváte. Zkuste se naprogramovat, že je vám dobře a že jste zdraví. Naučte se dýchat, abyste při každém jednotlivém nádechu vnímali ozdravující sílu dechu, jak prochází vaším tělem.

Vztah:
Zmatky definitivně necháváte za sebou, otevíráte znovu svou náruč. Nepřipouštíte si komplikace, věříte člověku, který vám podal ruku. I když jste měli trochu problém uvěřit, v jeho očích není nic špatného. Snažíte se zapomenout na zklamání. Věříte, že na vás ve vaší životní knize čekají i hezká slova.

Volný čas:
Hlídají-li vaše děti občas rodiče nebo prarodiče, neměli byste to přijímat naprosto běžně. Mají nárok na volno. To není samozřejmost. S partnerem se domluvte na způsobu odměny. Můžete jim například věnovat zahraniční zájezd nebo třeba pobyt v některých našich lázních.

Rada:
Možná byste měli dát ve svém jídelníčku větší prostor biopotravinám. Váš žaludek je zbytečně zatěžován. Nejdříve omezte uzeniny, ty pro vás nejsou vůbec dobré. Můžete také začít přemýšlet o pečení vlastního chleba, třeba žitného nebo slunečnicového. Chutná úplně jinak než kupovaný.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 3, 21, 33, 43, 45, 47

Práce:
Pozor na střet s lidmi, kteří by měli s vámi spolupracovat. Někdo z nich nejspíš neunese vaše úspěchy a zcela zbytečně začne kombinovat plán, které se mohl vyvíjet paralelně s vaším. Bohužel na něj ale nedošlo. Nyní jste už všichni někde jinde. Nenechte se znejistět. Vaše cesta je správná.

Zdraví:
Mírné zdravotní problémy vás netrápí, jako by na program týdne přišly mnohem důležitější věci. Nepřipouštíte si, že by se mohlo něco zkomplikovat. Vracíte se ve svých myšlenkách do minulosti, zkoumáte, kde se stala chyba, od níž se odvíjejí vaše komplikace. Měli byste se naučit žít tady a teď.

Vztah:
Nesmíte ve vztahu mezi vámi a partnerem dovolit žádnou přetvářku. Maska do intimních záležitostí nepatří, nesmíte lhát. Sundejte komplikované kostýmy, odličte se a buďte už sví. Mezi vámi dvěma nemohou být slova psaná křídou, ta se při prvním dešti smyjí. Tesejte slova do kamene, zůstanou navěky.

Volný čas:
Naplánujte si návštěvu otce nebo dědečka. Čas mu běží trochu jinak, nemá zřejmě tak pestrý program, dny jsou nekonečně dlouhé. Je to nejspíš už nějakou dobu, co s vámi mluvil naposledy. Neomlouvejte se, že za ním zase nemůžete přijet, ale naopak si to zařiďte tak, aby to prostě vyšlo.

Rada:
Někdy můžete mít pocit, že se vám nic nedaří a všechno je špatně. Nepodléhejte svým depresivním stavům, ale domluvte se s kamarádkou nebo kamarádem. Nad skleničkou si klidu proberte, co byste mohli dělat. Nejste nikdy na nic sami. Podívejte se na sebe jinýma očima, nechte si nezaujatě poradit.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 2, 13, 19, 26, 28, 41

Práce:
Objeví se problémy na vaší dosud pouze sluncem osvícené cestě. Nebudou zásadního charakteru, spíš je to vaše zkouška, abyste pracovali důsledněji a nenechávali se rozptylovat detaily, které nesouvisí s vaším projektem. Pomáhat kolegům je šlechetné, ale pak máte zdržení sami.

Zdraví:
Nezrychlujte žádné své procesy. Nedělejte nic násilného, nic, co necítíte jako správné. Neměli byste odcházet nikam proti své vůli. Tento odchod by byl jedině cestou proti proudu. Nikdy nemůžete vrátit vodu k prameni, když už se jednou dostala do moře. Počkejte s rozhodnutím na později.

Vztah:
Už jste pochopili, čím jste si ve vztahu k partnerovi tolik škodili. Žárlivost není v pořádku, když máte vy dva nějak fungovat. Plánujte společné zítřky, těšte se na děti, na budování domova. Neházejte si klacky pod nohy. Tohle je dětinská zábava, z které byste už měli být vyrostlí. Potěšte partnera dárkem.

Volný čas:
Máte-li kus lesa, víte, jak hroznou tragédií je lesní požár. Najednou zmizí kus živého světa; stromy, rostliny, zvířata. Měli byste se vcítit do každého kmene a prožít s ním ty desítky let, které tady roste. Lidé nemají právo likvidovat přírodu, protože jsou její součástí. Není tady pro zábavu, musíme ji ctít.

Rada:
Navštivte místo, kde je možnost podívat se pod zemský povrch, jako jsou například jeskyně. Vznikly dávno v dobách minulých a vy si zde máte uvědomit, že lidské tvoření, i když to tak nevypadá, má jisté bariéry. Člověk nedokáže všechno, co nacházíme v přírodě. Měli byste do života přijmout pokoru.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 6, 16, 35, 39, 40, 41

Práce:
V těchto dnech vaše práce nabývá nového rozměru. Jste nějak hravější. Možná nepůjde technika, kterou běžně používáte. Vypadá to chvilkové odpočinutí. Anebo jste se rozhodli pro dovolenou v teplých krajích. V dětech je velká naděje v budoucnost, věří v zítřek, že bude krásnější než dnešek.

Zdraví:
Jste zesláblí jako malá koťátka. To, co vás tak dlouho trápilo, je konečně pryč a už se můžete těšit na krásné svítání. Tohle ještě zdaleka není konec života. Máte před sebou mnoho úkolů, ke kterým jste se ještě ani nepropracovali, natož abyste je dokázali splnit. Všechno se musí udělat postupně.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem se už pár týdnů táhne jakási krize, je větší, než si myslíte. Přesto se ale snažíte rozbitou vázu slepit. Možná máte prošlé lepidlo, anebo jste ho ještě nerozbalili, každopádně ale teď se žádné ozdravující procesy konat nemohou. Oba jste trochu jinde, nejdřív se musíte potkat.

Volný čas:
Rychlost nesmí být vaším soupeřem, s tou nezávoďte. I kdybyste měli pocit, že skoro vítězíte, můžete při řízení na zcela přehledném úseku zkolabovat. Pak se jen těžko zjišťuje, co se vlastně v osudný okamžik dělo. Pozor na sebe dávejte v úsecích, které jsou nad údolími nebo nad stržemi. Mohli byste skončit dole.

Rada:
Rozhodujete-li se počít potomka, můžete mít pocit, že jste pány tvorstva. Nejste. Nemusí se to hned povézt, samozřejmě, Ale umělé oplodnění byste volit neměli v žádném případě. To je plán, který by vám ten, kdo všechno ví, určitě nepovolil, kdyby tady byl. Jsou to pokusy na lidech, které člověk dělat nemá.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.