wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

To mu můžu říkat pořád dokola...


Dobrý den milá Wahlgrenis.
Chtěla bych Vám poděkovat za tyhle stránky. Rozhodla jsem se Vám napsat i můj problém, protože si myslim, že taky může souviset s minulým životem. Mám syna (35 let) je svobodný, pořád je se vším nespokojený, samý negativní myšlení. Bydlí asi půl roku v bytě, nelíbí se mu tam, má práci, ve které je už 15 let, nelíbí se mu tam.
On by chtěl být muzikant, psát texsty, říká, že chce dělat jen to, co ho baví, jedině tak bude štastný. Prý je duše uvězněná v těle, říká. Kamarády nemá, nikam nechodí - nebaví ho to, je spíš ten domácí typ. Myslím,že je to čím dál horší, připadá mi, jako by žil ve snách a né na zemi, jako by se neuměl přizpůsobit najednou téhle složité době. Nevím, kde se v něm vzalo tolik negativní energie a nespokojenosti. On si tady tím postojem k životu dělá problémy a škodí si hlavně sám sobě. Ale to mu můžu říkat pořád dokola, at změní postoj k životu, ale to on nechápe. Je jak malý dítě, který to nechápe. Společnost nevyhledává, nemá rád lidí okolo sebe. Začínám z toho být už neštastná, proto jsem se obrátila na Vás, jestli by bylo možné zjistit, co se to s ním děje a proč je takový.
Mnohokrát děkuji a přeji krásný den
Božka 08.02.2010

Milá Božko,
tady je každá rada drahá... S Vaším synem nepohnete, pokud on sám o to nebude stát, pokud on sám se k nějaké změně nerozhoupe. Vy mu sice pořád dokola můžete opakovat to, o čem jste přesvědčena, ale Vaše slova skrz něho pouze procházejí, ovšem nic dalšího se neděje. Je mu 35 let, to není moc, to není málo... On by si měl hlavně uvědomit sám sebe, to, že jde hlavně o něho, nevnímá se jako priorita. Nevidí ale ani důvod, proč by to měl dělat, nechápe žádné další souvislosti, že to, když se naladí sám na sebe, pak začne zcela jinak vyzařovat do okolí a dojde ke zpětné reakci z okolí k němu... Tohle je ale zatím pro něho moc složité. Násilím tady nic nedokážete. Vím, že Vás to trápí, ale je to opravdu jeho cesta, on po ní jde, on se rozhoduje kudy půjde a také s kým.
© Wahlgrenis 08.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.