wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Jsem dvojnásobnou babičkou, mám dvě dcery, jejich synové se narodili ve stejný měsíc jako já


Milá Wahl,
předem mého emailu vás velice zdravím a děkuji za vaše stránky. Jemnohmotný svět, je opravdu velmi krásný a kouzelný. Člověku umí dát mnoho překrásného, ale i velké poučení o tom, že se máme ještě mnohému co učit a že naše životy, nejsou jen odehraný film, který skončí a hotovo. Není tu důležitá jen Láska, ale hlavně poučení a možnost učit se jít dál, vše má nějaký význam. A záleží na každém z nás, jak jej pochopíme.
Chci vám říci že vaše stránky mi pomáhají si často uvědomit některé věci, jež se mě týkají, hlavně to, že nikoho na zemi nevlastníme. Tahle slova jsou vždy těžké pro matku, myslím, že často ženy neprožívají, co se dětí týče vlastnictví, spíše lásku, strach a bezmoc, když již třeba dospělé dítě dělá hlouposti. Je těžké uvědomit si to, že již pokud dítě samo nechce, nemůžete zasahovat. Jednoduše člověk si říká, že se snažil dítěti dát vše, co mohl, záleží potom na něm, jak se vším naloží, ale někdy není jednoduché se na to dívat.
Proč tohle píšu.
To proto, že jsem si právě četla některé odpovědi, které mi opravdu pomohly.. Děkuji.
Ale hlavní důvod, proč Vám píši, je ten, že jsem se náhle stala dvojnásobnou babičkou. Mám dvě dcery, ony mají dva syny, ti se narodili ve stejný měsíc jako já a mezi nimi je rozdíl dní stejný počet jako v datu mého narození. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli to může něco znamenat. Jestli mi to má něco říci, a také jestli je možné zjistit, jestli byly již v mém životě nějak se mnou tyhle krásné dušičky. Vím, že máte jistě mnoho emailů, přeci jen vás prosím o odpověď aspoň kratičkou. Děkuji
Karolína 29.01.2010

Milá Karolíno,
nemyslím si, že byste měla nějak zásadně zkoumat, co bylo mezi Vámi a Vašimi dvěma vnuky v minulých životech. Je jasné, že přicházejí pokračovat v příběhu, který tehdy neskončil nejlépe, ale není nutné znát všechny detaily. Raději se od minulosti odpoutejte a zkuste žít maximálně tady a teď. Právě přítomná vteřina je pro Vás tou nejdůležitější. Ne to, co bylo včera, ani to, co bude zítra, ale právě tento okamžik.
Oběma chlapečkům byste měla být nablízku, ale úplně stejně... Spolu s nimi k Vám přichází velká vlna lásky, taková, jakou jste ještě možná ani nezažila. Oba chlapci mají s Vámi silné pouto, nebudete mít problém s navázáním kontaktu, už se vlastně důvěrně a také dlouho znáte. O ničem nepochybujte.
Berte Vaši dvojnásobnou babičkovskou roli jako maximální štěstí, které k Vám vůbec mohlo dorazit.
© Wahlgrenis 01.02.2010

Velice děkuji za odpověď.

Karolína 03.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.