wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Šla jsem syna hledat na policii


Dobrý den,
vůbec nevím, jak Vám co nejjasněji vypovědět svoji situaci. Ale asi takto: 10.12.2009 jsem přišla domů a syn, kterého mám v péči, doma nebyl. Šla jsem ho hledat na policii a tam mi bylo řečeno, že ho sociální pracovnice odebrala a předala do péče otce. S tím jsem víc než 5 let rozvedená. Sebrala. Zmanipuloval proti mně i staršího syna, kterého má díky právnímu systému, který nefunguje jako ochránce, ale jako devastátor lidských vztahů v péči. Tento chlapec, který do té doby měl se mnou vztah mámy a syna, který byl kamarádský a založený na důvěře a nebyl problém se s ním domluvit, se mnou nyní vůbec nemluví, kromě pár chvilek s ním nemám možnost být, protože tatínek to prostě nedovolí.
V minulosti mi právě bývalý manžel hodně ubližoval a když byl za domácí násilí i odsouzen, řekl, že se mi pomstí na dětech, což se také stalo.
Nevím, proč píšu, co očekávám, ale především asi naději, že není možné, aby lži a podvody a hlavně psychické týrání na duších dětí zůstaly nepotrestané.
Budu ovšem ráda, když mi napíšete - cokoliv.
Halia 02.01.2010

© Wahlgrenis 02.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.