wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

DAN WINTER, autorita v oblasti posvátné geometrie, fyziky imploze a psychofyziologie v ČR


Milá Wahl, posílám informaci, která by možná mohla někoho zajímat

DAN WINTER, autorita v oblasti posvátné geometrie, fyziky imploze a psychofyziologie bude 5.6 a 6.6. přednášet v ČR.
DAN WINTER se věnuje vědeckým popisům lidského vědomí a biologických procesů.
Zaměřuje se na fraktály, životní sílu, zemskou gravitaci, energii blaženosti, fyzikální aspekty energetiky černé díry i lidské DNA. Věnuje se významu a roli lidské DNA v historii naší galaxie a života vůbec, hovoří o elektrických aspektech vědomí, posvátném prostoru, biologické architektuře i energetické mřížce země.
To vše pak dokládá vlastními měřeními nebo výsledky svých kolegů.
K jeho vynálezům patří přístroje na měření a harmonizaci srdečního rytmu, část svých přednášek věnuje Dan vysvětlení jejich principů i ukázkám praktického použití.
Dan Winter získal rozsáhlé technické vzdělání na Detroitské univerzitě od elektroinženýrství, metalurgii, krystalografie a rentgenová analýzu po kvantovou fyziku; pracoval jako systémový analytik v IBM, podílel se na výzkumech vesmíru i vývoji prvních přístrojů pro využití biofeedbacku.
Na Gurdijeffově škole posvátné gymnastiky ve Florencii pobýval s Bucminsterem Fullerem.
Hodně cestoval po celém světě.
Kromě zájmu o technické obory hraje výborně na klávesové nástroje a mimo jiné působil i jako varhaník a sbormistr církevního sboru.
V 80. letech 20. století založil alternativní noviny s názvem "Network of Light".
Zřídil výukové a experimentální středisko pro studium kolektivní bioharmonie s názvem "Crystal Hill Farm", vystudoval psychofyziologii, původ jazyků a duchovní psychologii.
Začátkem 90. let založil Školu posvátné geometrie svatého Grálu a Léčebné středisko Biodome ve Waynesvillu.
Danova práce inspirovala několik lékařských vědeckých výzkumů týkajících se srdce.
Dr. Glen Rein publikoval výsledky studie, které potvrdily, že účinek koherentního uspořádání srdečního rytmu v průběhu prožívání emocí jako je sdílení a soucítění, umožňuje programování lidské DNA a lze jej měřit a tato měření replikovat.
Dan věří, že s využitím internetu jako nástroje lze takto celosvětově „učit sebeuvědomování“.
Kolektivní zaměření pozornosti a sdílení lidského soucítění může napravit a stabilizovat poškozenou zemskou atmosféru a přetvářet svět.
Jeho biofeedback technologii používá soukromá banka v Austrálii k výuce empatie.

V posledních letech se Dan věnuje několika zajímavým projektům:
Pracuje na revoluční teorii gravitace, podle níž vytváří opakované vnoření energie v geometrických polích dostředivou sílu imploze magnetických pólů, již nazýváme gravitací, a nabízí tak vodítko, jak uspořádat magnetické dlouhé vlny, napravit tkanivo zemské gravitace a obnovit atmosféru.
Tvrdí, že světlo ohýbá jen láska, a proto také jen láska tvoří.
Fraktální přitažlivost elektrického náboje srdce provázející lidské sdílení a soucítění může být tou středící sílou, která nakonec umožní i sebevztažné a tudíž sebe si uvědomující zrození hvězdy!

Vyvíjí 3-rozměrné grafické rotační a stabilní vlnové modely elektronů a krystalické sruktury „tekutý krystal“, jako metaforu synchronie metabolismu endokrinních žláz.

Pracuje také na vývoji počítačové animace potřebné ke sjednocení fází a výuce čistého geometrického základu lidského jazyka.
Věří, že fázové operátory mají potenciál stát se rozhraním mezi člověkem a strojem a optimalizovaným počítačovým jazykem.
Dan se také aktivně věnuje přednáškové činnosti s rozsahem témat od posvátné geometrie, přes evoluci vědomí a koherentní emoce, až po udržitelné ekosystémy.
Vychází z mnoha zdrojů moudrosti lidstva od vědy, přes mytologii až po lidové tradice, hledá jejich vzájemné propojení a příklady toho, jak se jednota jako princip vesmíru projevuje v architektuře, umění, matematice, biologii, elektronice i dávných mýtech.
V současné době spolupracuje jako samostatný badatel s mnoha univerzitami (University of Barcelona, University of Bogota, University of Melbourne, Maharishi university, aj.) a výzkumnými centry, pracuje též jako konzultant pro projekty počítačové animace multimediální a virtuální reality.
Cestuje a přednáší po celém světě.

Více najdete zde a zde .
Bellis 03.06.2011

© Wahlgrenis 03.06.2011

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.