wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Diana Cooper: 2012 - Budíček lidstva... aneb něco málo o pocitech


Poslední dobou vnímám dva základní pocity. Pocit ANO. A pocit NE. Nic mezitím.
Připadá mi to už zcela jasné a naprosto určující. Nezdržuji se nějakým zkoumáním, co by se mohlo třeba časem jevit jinak.
Stačí jediný pohled... a v tu chvíli vím.
Je to naprosto zjednodušené hodnocení, které se týká člověka, ale i souvisejících informací, publikací, webových stránek, knížek, filmů.
Připadá mi to jako jasný filtr, čemu mám věnovat pozornost – to je pocit ANO, a co je zcela bezpředmětné – to je pocit NE.
Zmínila jsem zde již několikrát, že nečtu, ale že přesto ke mně informace přicházejí. Nějak je to tak zařízeno, že to, s čím se mám seznámit, mi nějak do cesty vstoupí.
Samo.
Nemusím se o to nijak snažit.
Takhle mi přibližně před rokem vstoupily do života knihy Drunvalo Melchizedeka . Žasla jsem, jak je možné, že to, co už nějakou dobu žiju, je naformulováno do slov a vět...
Teď se stala podobná situace.
(Nezvána... nevolána... Nic jsem pro to nedělala.)
Najednou mám v rukou knížku Diany Cooper (2012 – Budíček lidstva – Svět míří do nového zlatého věku) a nestačím se divit.
Tohle přesně jsou pocity ANO, naprosté souznění, slova, která znám, jsou tady poskládána za sebou. Čtu a vím, čtu a děkuju.
Rok 2012 je opředen tajemstvím, už na toto téma toho bylo napsáno hodně. Chce se mi napsat, že všichni se měníme, všichni vnímáme nové energie, že transformace – nebo jak si kdo tomu procesu chce říkat – probíhá naplno.
Mluví k nám symboly, čísla, barvy, andělé, archandělé, Univerzum.
Všechno je nastavené tak, že každý postupně nebo rychle – jak kdo – reaguje jinak, jako by podle jiných vzorců, stereotypy jsou zastaralé, neplatí, není možné se na ně už do budoucna spoléhat...
Všechno je jinak.
Když jsem poprvé obracela listy v této knížce, dýchalo na mne to známé ANO.
Procházela jsem jednotlivé nadpisy kapitol a zastavila se u včel. Dovolte, abych nyní citovala (od strany 117). Jistě chápete , proč mě ihned oslovila právě tato část.

Včely jsou původem z Plejád. Přišly sem ve dnech Zlaté Atlantidy, aby nás naučily sladkosti života a sloužily nám opylováním květin. Učily nás o aspektech posvátné geometrie a ukazovaly život v uspořádaném společenství s harmonickou pílí. Dokonce byly připraveny s námi sdílet svůj med.
Bez včel na Zemi nepřežijeme. Závisíme na nich ohledně opylování rostlin a stromů.
Tisíce let jsme tato štědrá a pilná stvoření využívali. Brali jsme jim med, který si produkovaly, aby byly silné a zdravé v zimních měsících, a místo něj jsme jim poskytovaly ubohé náhražky, znečišťovali jsme zemi a neustále je přesouvali. Dokonce jsme zřídili satelitní vysílače, které je matou a podrývají jejich odolnost. Jsou silně stresované, což je předurčuje, aby se staly lehkou kořistí roztočů.

- Co se stane se včelami? -
Ještě není pozdě změnit způsob, jak s nimi a s planetou zacházíme, ale brzy již bude. Je třeba, aby co nejvíc lidí pozvedlo své vědomí ohledně vyhynutí včel a dalších stvoření, které jsou pro přežití Země ve své součansé formě nezbytné.
Nejnadějnější předpovědí je ta, že lidé do roku 2022 po celém světě změní postoj, používání pesticidů se přestane podporovat, a někde bude dokonce zcela zakázáno. Velké klimatické změny na mnoha místech zničí rozvoj satelitních stanic, mobilních telefonů, počítačů a dalších komunikačních prostředků. Naše pozornost se upne k jiným možnostem. Vzroste pochopení potřeb včel, delfínů, velryb a dalších pokročilých životních forem a lidstvo si jich začne vážit.
V tomto případě se včely, které přežijí, opět začnou množit a šťastně pokračovat po své cestě na Zemi.

- Co tedy můžeme udělat? -
Pojivem, které nás spojuje do jednoho celku, je láska. Záleží na vašem vědomí, které dokáže hluboce ovlivnit fyzická, emocionální, mentální i duchovní těla všech bytostí. Pokud lidé s dobrým záměrem převezmou na planetě zodpovědnost za své myšlenky a emoce, které začnou směřovat k dokonalému zdraví a dobré pohodě všech, mohlo by kolektivní vědomí doslova přes noc vzrůst. Nastanou dramatické změny a naše planeta se stane místem, kde budou všichni žít ve vzájemné symbióze, a to včetně včel, které začnou prosperovat.
I na vás záleží. Když se každý den na několik minut posadíte a budete si představovat, jak jsou včely šťastné, zdravé a svobodné, propojí se vaše vize s ostatními pozitivními obrazy a vyšle poselství naděje a odvahy všem bytostem na světě, nejen včelám.

.....

- Včely a jejich duchovní spojení -
Duchovního vedení a pomoci se dostává všem stvořením. Včely úzce spolupracují se skřítky, kteří jsou zemskými elementáry. Skřítci dohlížejí na strukturu půdy a pomáhají také včelám s opylováním květů. A se skřátky zase spolupracují impoví, drobní elementárové vysocí asi 2,5 centimetru, složení ze živlů země, vzduchu a vody. Na vesmírné úrovni se o Zemi jako o planetu stará lady Gáia a její duše je Zemí obalená. Je jednou z nejvyšších bytostí andělské hierarchie. Pracuje a radí se s mistry elementálů, kteří pak zadávají příkazy elementálům, včetně skřítků. Pokaždé, když skřítkům posíláte lásku, odvahu, poděkování a laskavost, dokážou nádherným, životadárným včelám pomáhat efektivněji. Váš vděk a požehnání se dotkne jejich duší a pomůže našemu světu.


Celá knížka naznačuje krok po kroku, co se v roce 2012 (a vlastně až do 2032) stane, které brány se postupně otvírají, jak důležitá bude olympiáda v Londýně. Je zde zcela jasně zdůvodněno, proč někteří lidé uzavření duchovnímu světu a pevně ukotveni ve svém materialismu (tj. ti z třetí dimenze), proces brzdí a jak to s nimi skončí. Naopak jiným, kteří už pochopili směr, který se do budoucna svět upíná, zaznamenají mnoho posunů ve svém životě. Není možné zůstávat v minulosti, ani plánovat budoucnost, ale maximálně žít přítomný okamžik. Ten je startovacím momentem pro každého jednolivce.

Zatímco Drunvalo Melchizedek pojednává ve své knize Prastaré tajemství květu života také o těchto věcech, sdělovaná rovina Diany Cooper je přijatelnější, volnější a v mnoha směrech i pochopitelnější. Není to složitá matematika, jak se někdy nahlíží na Melchizedeka.
Knížka je napsaná srozumitelným jazykem. Je to pojednání člověka, který mluví naší řečí, který si na nic nehraje, který se nechce zalíbit a nechrlí na čtenáře pouze fakta převzatá od duchovních průvodců.
V knížce jsou také četné praktické návody, lekce, co a jak dělat. Například jak vysílat modlitby k Bohu, jakým způsobem a také rady, o co nikdy nežádat. Nikdy by člověk neměl nutit svá řešení, která by měla nastat chtě nechtě, tu správnou cestu totiž člověk vidět nemusí... Někdy je dobré nechat se překvapit. Všechno stejně bude tak, jak to být má.
Doporučuji... Tahle knížka je moje jasné ANO.

O knížce:
Diana Cooper:
Rok 2012 a léta nadcházející
Budíček lidstva
Svět míří do nového Zlatého věku
Světoznámá duchovní učitelka Diana Cooperová tvrdí: Lidstvo stojí na prahu nového věku. Tento osvícený věk charakterizuje vysoký duchovně-spirituální energetický potenciál.Diana Cooperová nám otevírá oči: Nastane jedinečná šance k revoluční změně vědomí a k životu v souznění s božským plánem evoluce.
Informace obsažené v knize Rok 2012 a léta nadcházející vám umožní pochopit dávná proroctví na rok 2012 a to, co se toho roku očekává, i neuvěřitelné změny, které se na celém světě v následujících dvaceti letech odehrají. Andělské vedení, cvičení, vizualizace, léčení a afirmace v této knize vám pomohou připravit se na rok 2012 i na léta následující!
Kniha obsahuje mnoho praktických cvičení a poselství z duchovního světa.
200 stran A5, brožováno

21.prosinec 2012 vyznačuje konec 26 000-letého astronomického období, a rovněž cyklu 260 000-letého. Poprvé v historii naší planety tedy podstupujeme dvojitý transformační skok. Zvyšováním vibrace celého lidstva nastává postupné, i když zrychlené probuzení. Když se srdce lidí otevřou, přestanou mít potřebu druhé zraňovat, a to povede ke spontánnímu mírovému hnutí po celé planetě a spolupráci nejenom mezi lidmi, ale i v pochopení zvířat a slabších. Energie, které k nám sestoupí kolem roku 2012 jsou úchvatné a svět bude do roku 2032 někde docela jinde, jakmile nám bude navrácena moudrost Zlatého věku Atlantidy.

O autorce:
Diana Cooper je ředitelkou Školy andělů a vzestupu Diany Cooper, která pomohla nesčetnému množství lidí nalézt jejich životní poslání, naplnit jejich potenciál a převzít osobní sílu do vlastních rukou. Je autorkou či spoluautorkou titulů Karty andělů světla, Nový pohled na vzestup, Karty Atlantidy, Zázrak jednorožců, Karty jednorožců, Osvícení pomocí světelných kruhů, Vzestup pomocí světelných kruhů, Karty světelných kruhů a mnoha dalších.

Z obsahu:
Díl první
Kapitola první: Dávná proroctví pro rok 2012
Kapitola druhá: Pětadvacetileté období očisty
Kapitola třetí: Rok 2012
Kapitola čtvrtá: Proč to bude tentokrát jinak
Kapitola pátá: Vesmírné okamžiky
Kapitola šestá: Olympijské hry v roce 2012
Kapitola sedmá: Vesmírné portály otevírající se v roce 2012
Kapitola osmá: Křišťálové lebky v roce 2012
Kapitola devátá: Dvanáct čaker vzestupu
Kapitola desátá: Lemurie a země Mu

Díl druhý – Přechodové období 2012 – 2032
Kapitola jedenáctá: Světová ekonomika
Kapitola dvanáctá: Energetické zdroje a cestování
Kapitola třináctá: Očista planety
Kapitola čtrnáctá: Změny klimatu
Kapitola patnáctá: Předpovědi pro Asii
Kapitola šestnáctá: Předpovědi pro Afriku
Kapitola sedmnáctá: Předpovědi pro Arktické oblasti, Kanadu a USA
Kapitola osmnáctá: Předpovědi pro Jižní Ameriku
Kapitola devatenáctá: Předpovědi pro Mongolsko a Rusko
Kapitola dvacátá: Předpovědi pro Austrálii a Tichomoří
Kapitola dvacátá první: Předpovědi pro Evropu
Kapitola dvacátá druhá: Předpovědi pro Střední Východ
Kapitola dvacátá třetí: Komunity páté dimenze
Kapitola dvacátá čtvrtá: Práce s přírodou
Kapitola dvacátá pátá: Včely
Kapitola dvacátá šestá: Stromy
Kapitola dvacátá sedmá: Populace
Kapitola dvacátá osmá: Děti
Kapitola dvacátá devátá: Síla lidí
Kapitola třicátá: Zasvěcení a ukřižování

Díl třetí – Rok 2032 a roky následující
Kapitola třicátá první: Technologie do roku 2032
Kapitola třicátá druhá: Vůdcovství
Kapitola třicátá čtvrtá: Zlatá města
Kapitola třicátá pátá: Kumeka, Pán světla
Kapitola třicátá šestá: Archanděl Metatron
Kapitola třicátá sedmá: Náboženství a duchovno
Kapitola třicátá osmá: Osvícení
Kapitola třicátá devátá: Hojnost a manifestace
Kapitola čtyřicátá: Důležitost čísel
Kapitola čtyřicátá první: Přepojení na opětovný přenos energií Atlantidy na vyšší úrovni
Kapitola čtyřicátá druhá: Naše role v tomto plánu.
© Wahlgrenis 05.11.2010

A tuhle značku jsem potkala, jen tak náhodou...



Ale náhody nejsou, to víme.
© Wahlgrenis 05.11.2010

Wahl,
to neni mozne, rozkliknu stranky a ctu, jak pisete, jak se k Vam dostala kniha Diana Cooper 2012 Budicek lidstva svet miri do noveho zlateho veku.
Mne prisla takhle pred tydnem.
Uz se tesim, az se do ni zactu.
Opravdu staci se naladit a plout.
Ty spravne informace chodi.
Diky
Milena 05.11.2010

Milá Wahlgrenis,
děkuji za tip na knihu - Diana Cooper: 2012 - Budíček lidstva.
Tuto si určitě koupím.
Už z toho důvodu, že jsem se probudila, šla k PC a rovnou na Vaše stránky a zrak
padl právě na tuto knihu....
Ač mě provází celý den silný kašel, tak při ní nekašlu..., určitě víte, proč to píšu...:)
Děkuji, že jste:)
Simona 05.11.2010

Drahá Wahlgrenis,
přeji krásné a ještě hezčí ráno.
Čtu Váš web... pořád...
Přemýšlím o včelách, o Dianě Cooper, jejíž knihu mám dneska objednanou v jednom príma vršovickém knihkupectví...
Kde knihkupkyně je ještě knihnupkyně a ne prodavačka v hypersupermarketové knižní továrně.
Myslím na to, jak se nenápadně, ale přesto přesvědčuji, že jedinou možnou cestou k tomu, jak se vymanit z tohoto do pekla se řítícího světa je láska.
Začalo nebo spíš vyvrcholilo to mamografem ..., vždyť víte.
Už věřím, že náhody neexistují, že jsem tím měla projít, abych mohla začít jinak, znova.
Snad mi a nám to vydrží.
Držím se tedy lásky a víry nebo zvyků a snažím se stát... :-)
Dnes jsem mimo jiné objevila na novinkách.cz tento odkaz a protože náhody neexistují, narážím asi na "znamení" všude a nevím nevím, ale mám čím dál silnější pocit, že už máme opravdu čas jen 2 roky.
Skoro se bojím si knihu o 2012 koupit, protože se ve skutečnosti bojím toho, že to lidem do té doby nedojde.
A asi by stačilo opravdu málo, aby lidi začli šířit lásku, mít rádi své bližní bez nároků...
Už jsem o tom psala, nechci se opakovat a také nevím, jestli je to pravda nebo moje domněnka...
No uvidíme, moc Vás všechny prosím, zkusme to.
Vždyť jen čtenářů webu Wahl je tolik..... vytvořme řetěz.
Můj muž mi například v dobrém oplácí, je doma rád a se mnou snad taky, ale nebylo tomu tak vždycky....
Přeji nejen krásné a ještě lepší jítro, ale také krásný a ještě lepší zítřek.
s úctou
Rozárka 09.11.2010

Mila Wahlgrenis.
Posilam Vam tento clanek, v kterem se pise o implantatech i v souvislosti s Dianou Cooper.
Jelikoz sem dnes cetla na Vasich stankach o knize od ni...
tak me to zaujalo a ted sem opravdu ciste "nahodou" narazila na toto:

Cizí implantáty.
"Někteří lidé si nejsou vědomi, že mohou v sobě mít implantáty od mimozemšťanů. Bytosti z jiných galaxií se zajímají o lidské bytosti.
Nemají příležitost zažívat naše emoce a rozmnožování, a proto mohou do některých z nás vložit implantát a pozorovat nás.
Mistr Kumeka říká, že je důležité odstranit tyto implantáty, abychom se osvobodili a byli tím, kým opravdu jsme.
Pokud v sobě máme část někoho jiného, nemůžeme být čistými a mít úplnou kontrolu nad sebou.
Pokud o to požádáme, Kumeka může s každým člověkem pracovat na individuální úrovni a pomůže nám vyjmout pevně zakořeněné systémy přesvědčení a odejme implantáty od mimozemšťanů.
Už jich několik bylo odejmuto z Diany Cooper.
Kumeka navštívil v meditaci jednu skupinu a dal Dianě jasné instrukce k setkání skupiny na jednom místě, kde on a jeho kolegové mohli tyto implantáty odejmout.
Poté ji informoval, že jich bylo odejmuto 90 %.
Několik lidí se po tomto procesu cítilo o hodně lépe.
Implantáty se často vyskytují v děloze a žaludku.
Pokud máte implantáty, budou z vás vyjmuty v ten nejlepší okamžik.
Pokud cítíte, že ve své auře máte cizí entitu nebo tento implantát, můžete v meditaci zavolat Kumeku, Vywamuse, Djwhal Khula a Archanděla Michaela, aby vám je odňal."
Je to ze stranek: http://www.lightworker.cz/Article.aspx?id=10149

Kdyz uz sem se k tomu dostala.... tak si dovolim pokracovat:
v clanku Channeling
... ktery sem cetla jiz drive se pise o ocich..................
a ze receno vlastnimi slovy ...
podle oci je clovek nejak nastaven s dusi....
me se to docela dotklo... po pravde rozplakalo!...
protoze sem ve 12 letech byla na operaci kvuli silhavosti....
navic sem prave menstruovala... .....naprosto zbytecny zakrok...
nejak zatim nemohu odpustit ze sem tim musela projit..
a myslim ze sem si tam prozila sve.................
ale popisovat to tady opravdu ted nehodlam...........
snad reknu jen to, ze sem navstivila jine svety... jako houbovy svet... jadro Zeme a ruzne Jeji vrstvi... a jine veci, jez vetcinu z nich zustalo nekde v podvedomi....
3 dny sem byla jinde..........
myslim ze sem tam hodne pochopila i videla...
ale bylo to na me dost silne...........
mozna vsak ze mi tim mohli zmenit moje nastaveni s mou dusickou?.....
ten clanek je zde: http://www.lightworker.cz/Article.aspx?id=10100
Hvězdička 10.11.2010

Milá Wahl,
v ten den, co jste psala o knize Diany Cooper, jsem sí ji hned koupila.
Četla jsem do noci, nešlo se od ní odtrhnout.
Nedá se říci, že by to bylo takové to pohlazení po duši.
Spíše procitnutí, pochopení toho, co si člověk myslel, ale nebyl si jist.
Také hodně nového a hlavně poučného.
Jen mě tam zarazila informace o dětech ze zkumavky, nikdy jsem nechápala jak toto chápat, pak jsem si četla Váš názor... tady je úplně něco jiného...
S přáním krásného dne i života......
Hania 12.11.2010

Ano, Diana Cooper píše o dětech počatých umělou cestou. Nemyslím si, že bychom se nějak v zásadě lišily. Jasné je to, že propojení s minulými životy tady není.
Tyhle duše hledají své místo v životě, záleží také na tom, zda rodiče jsou na tuto roli připraveni, zda mohou cestu těmto duším ukazovat...
Já vnímám tyto postupy jako násilné, jako proti přírodě. Nedoporučuji je párům, resp. ženám, které nemohou otěhotnět.
Domnívám se totiž, že by dvojice měla pochopit, proč miminko - to, s kterým je spojení z minulosti - nepřichází. Jakmile se tento problém odhalí a vyřeší, miminko se najednou ohlásí...
Každý to ale může mít jinak, proto pokud se některý pát rozhodne pro asistovanou reprodukci, je to jeho cesta, kterou se chce vydat...
Každý krok v životě je o dobrovolném rozhodnutí.

© Wahlgrenis 12.11.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.