wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

On má totiž stále co světu rozdávat...


Wahl,
prosím tě, teď jsem četla o tom, že si lékaři neví s Gottem rady, že trpí nesnesitelnými bolestmi v páteři. Že ho snad čeká další operace... ta ale nepomůže. Měl by dostat informaci o pravdě své nemoci .. potlačené emoce, nevyrovnání se s minulostí, odchodem jeho maminky, se svým dětstvím, se sebou,.. vina, vina.. kam se podíváš...žena v jeho duši - v něm pláče... nevyrovnání se s budoucností, strach, frustrace,.. strach z nedostatku citové podpory, strach ze stárnutí,.. z nedostatku peněz ...
Ano, cítím to tak, že Karel Gott má velmi bolavou duši a je doopravdy ve vážném stavu. Měl by urychleně proto léčit svoji duši, svoje ego,.. sestoupit, kam jen to bude možné nejen k okamžiku svého početí, ale hlouběji, mnohem hlouběji... další operace - tedy úkony v oblasti materiální, lineární reality mu nepomůžou!!! On totiž život nelze přechytračit a on, bohužel, kromě pohody a lásky také uštědřil mnoho ran, zranění a bolesti těm, kteří ho velmi milovali. Tuhle svoji odvrácenou tvář - o které dobře věděl - nikdy moc neukazuje, ani sobě ne a má ji v hloubce své duše a svého těla umlčenou, spoutanou pevným ostnatým drátem,... proto ho to tak moc bolí. Nechápe, že nevyrovnanou minulostí si připravuje zoufalou budoucnost.
Jinak - mimochodem - vždycky jsem si ho vážila, celá naše rodina ho obdivovala a obdivuje,.. a přála bych mu proto šanci - ještě na sebe pohlédnout jinak a i to, aby mu bylo umožněno alespoň něco z toho vyčistit, pochopit,.. odpustit. On totiž má stále co světu rozdávat.
Olga 31.03.2010

Milá Olgo,
pozor, neměli bychom nikdy sdělovat své postřehy k lidem nebo situacím, které se nás netýkají. Každý má svou vlastní cestu, nemůžeme nikoho posunovat, jestliže není na tento pohyb zralý... Lidé nejsou figurkami na šachovnici, každý si musí ujít svůj životní úsek sám, je stavěn do situací, aby pochopit, co se po něm chce. Násilím někomu dokazovat, že se vydal tzv. špatnou cestou, nemá smysl, nikoho nemůžeme držet v pozoru před pravdou, ani nemůžeme otevírat oči, když je chce mít právě teď zavřené.
Tohle nám nepřísluší...
© Wahlgrenis 31.03.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.