wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Z hrubohmotného světa odešla paní DOBRA z Celetné...


Drahá Wahl,
do nového roku přeji Tobě a všem, abychom dokázali vycítit lidské bytosti se špatnými a nízkými pohnutkami zahalené do upřímné a přátelské tváře a úžasně krásných slov, která dokáží říkat či psát. Tito rádi vystupují jako zastánci a udržovatelé pravdy či cenných lidských vlastností, ovšem za nimi zůstáva z těchto prach a popel. Střežme se jich a nepouštějme je do svých životů. Hodně štěstí všem.

Dnes jsem šla do knihkupectví v Celetné a zde jsem si ve výloze přečetla a tímto dávám na vědomí, že 3.1.2010 odešla z hrubohmotného světa paní DOBRA Bednářová - majitelka knihkupectví - hluboká, zajímavá a taktéž rozporuplná duše (nedožitých 69 let). Její rozsah vědomostí o všech produktech, které měla ve svém duchovním krámku mě vždycky fascinoval.
Dle uvedeného se rozloučení koná v pátek dne 8.1. v 11 hod. na ústředních Olšanských hřbitovech (hlavní vchod).
Charlotta 07.01.2010

Milá Charlotto,
je mi to moc líto. Proti tomuto osudovému diktátu jsme krátcí.
Ještě nedávno jsem od paní Dobry kupovala pro jednoho výjimečného člověka tibetskou mísu ... Bývají to náročné procedury, které ale nikdy nepodcením. Paní Dobra je dokázala vstřebat. Kromě zvuku a vibračních vjemů, které bývají při nákupu tibetských mís obvyklé, jsem chtěla vyzkoušet i fontánkový efekt. Bez problémů mi došla natočit vodu. Nedivila se ničemu. To nebývá běžné...
Vždy byla plná energie, každému se snažila poradit, doporučovala to, co sama měla vyzkoušené. Mluvila jsem s ní tehdy, jak už to bývá. Prodejna byla tehdy prázdná, chápu to, bylo to proto, aby nás nikdo nerušil. Vyprávěla mi, jak jí kdysi nějaká kartářka předpověděla, že bude mít práci spojenou v bydlením. Nevěřila tomu a dlouho se snažila o nemožné - dojížděla do různých zaměstnání, než pochopila, že má mít duchovně zaměřenou prodejnu v domě, kde bydlí. Ona v té Celetné, nahoře nad obchodem, opravdu bydlela. Její ezoterický obchod patří k tomu nejlepšímu, co si můžeme představit.
Jednala většinou s původními dovozci kamenů, hudebních nástrojů i nejrůznějších pomůcek, dala na osobní jednání. Její regály byly plné nejžádanějších knih, měla zde minerály, kyvadla, lampy, ale i kalendáře, obrázky... Tento obchod dýchal, byla zde její energie. Nevím, jak to teď bude dál.

© Wahlgrenis 07.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.