wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Rakovina, rakovina, rakovina...


Milá Wahlgrenis.
Moc ráda bych porozuměla tomu, co se to v kolem děje... v posledních letech mi umírá snad každý rok minimálně jeden člověk z příbuzenstva ročně...
Teď jsem se dozvěděla, že strýc přišel o ledvinu. Přitom šel do nemocnice na operaci srdce... našli mu rakovinu. Je to šok.
Teta, jeho žena, zemřela před čtyřmi lety. Taky - na konci léta šla k doktorovi úplně s něčím jiným - začaly ji příšerně bolet nohy - a našli jí rakovinu žaludku. Nedožila se ani Vánoc. Mám strach.
Strýc asi dva roky má přítelkyni. Té přítelkyni zemřel muž taky na rakovinu (žaludku), její obě dcery měly rakovinu v dětském věku, obě nádor v hlavě, ta mladší se dožila snad jen čtyř let, ta starší přežila, ale dlouhou dobu měla různé přetrvávající potíže, myslím, že je má doteď... ta se mnou chodila do školy.
Proč se to tak opakuje a pořád se točí stejná choroba mezi jedněmi a těmi stejnými lidmi?
Bojím se, že o strýce přijdu... Jeden čas pro mě byl něco jako vlastní otec, když jsem o toho svého přišla... byla jsem ráda, že mám ve svém bezprostředním okolí aspoň jednu otcovskou postavu...
Proč se to děje? Achjo.
Hannah 19.07.2010

Milá Wahl,
pokud se nebudeš zlobit, že reaguju dřív... k té rakovině.
Rakovina je velmi ostře zdvižený prst Universa.
Když netrpíme ve vědomí, ve vědomí jsme díky egu se sebou spokojeni, jsme v pohodě.... neznamená to, že netrpí duše nebo na nás nebliká karmický úkol. Pak to nejde zařídit jinak, než takhle.
Naopak, když máme bolest ve vědomí, spojíme to i s bolestmi a zprávami z podvědomí,... vše se propojí, vybolí, propláchne slzami a očustným procesem a rakovina potřeba není.
Pokud se jedná o karmický úkol, není na světě síly a medicíny, která by to zlomila, nebo vyřešila. Duše ví....
V období před Transformací se prý polarizuje všechno - aby se potom sloučilo v očuštěné Jednotě.
Takže - dobré i zlé, zdravé i nemocné, cesta světla a cesta tmy.
I tato nemoc k té polarizaci zřejmě hodně moc přispívá. Nezbývá, než tohle všechno přijmout. Vím, jak je to těžké, je to ze všeho nejtěžší - přijmout pravdu o sobě, přijmout všechny své hříchy a chyby,.. a totéž i o druhých...
S láskou
Olga 19.07.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.