wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Syn má od dětství problémy s ušima


Milá Wahlgrenis,
je-li možné, chtěla bych poradit, co se týče zdraví mého syna Honzika. Od dětství má problémy s ušima, ani nevím, zda bych napočítala, kolikrát mu záněty praskly, jelikož na píchání po pár zkušenostech jsem ho nemohla dostat.
Od jeho děství jsem zastáncem alternativní medicíny a vše přírodní cestou, pokud je to možné. Třeba už ve třech letech mi ho zachránily bylinky od věčného dušení. Pak se vše mnohem zlepšilo, ale ty uši přetrvávají dodnes. Opět mu chtějí vložit do uši nějaké zlaté trubičky (už tím prošel jednou), ale než na to přijde, tak mu lékařka předepsala lék. A to je pro mě kámen úrazu, jelikož jsem proti, tak jsem po týdenním študování na netu koupila koloidní stříbro, a rádi bychom použili metodu SRT, zatím máme reiki 1.
Vím, že bychom měli najít příčinu, proč se tak děje, dle Louise Hay by to mělo být, že nechce vnímat určité věci. Ale jestli je to, co si myslím, tak soužití s určitým člověkem zatím změnit nejde, respektive by šlo, jde vše, když se chce, ale tady by to znamenalo ztrátu domova a práce.
Milá Wahlgrenis, jen bych tě chtěla požádat o radu, co by mu mohlo pomoci, a co je příčinou? Z toho výběru pomocí, co nyní máme se mi jeví SRT jako vhodné.
Předem děkuji, jestliže mi věnuješ svůj čas, a přeji krásný den i život.
S láskou
Hania 23.04.2010

Ahoj Wahl,
posílám mamince Honzíka dva obrázky. Je to odpověď na dotaz, kde je počátek problémů s jeho ušima.

Na prvním obrázku:



je Honzík, vlevo nahoře odešlá dušička, která má naježené srdíčko, zlobí se a od ní jde šipka směrem k Honzíkově hlavě, konkrétně k uchu.

Na druhém obrázku:



jsem se ptala, co je to za dušičku. Vlevo je postava Honzíka, vpravo ona dušička, uvnitř té duše je další, to znamená, že problém pochází z minulého života té duše. Je tam vidět hodně naježené, zlobící se srdíčko a od něj jde opět šipka k Honzíkově hlavě.
Podle mne se problém netýká žijící osoby, to by se vykreslilo hnedka v prvním obrázku, ale podle mne se v okolí Honzíka - zřejmě doma - vyskytuje dušička, která má s Honzíkem něco nevyřízeného z minulosti. Bylo by třeba se dušičkou spojit, minulé záležitosti si vysvětlit a požádat o odpuštění. Zřejmě jí Honzík v minulosti něco provedl, ať vědomě nebo nevědomě. Možná i dušičku odést, bude-li s tím souhlasit.
Mějte se krásně
pa
Síria 25.04.2010

Milá Wahlgrenis,
prosím tvým prostřednictvím o poděkování Sírii. A ještě moc prosím, kdo nám s tou dušičkou pomůže, koho můžeme požádat o pomoc?
Děkuji ještě jednou Sírii za zájem a ochotu, a tobě za totéž.
Přeji všem hodně lásky a zdraví.
S láskou
Hania 26.04.2010

Milá Hanio,
to, co nyní vnímáte jako problémy s ušima Vašeho syna Honzíka, souvisí s minulým životem. Vnímám tady ženské energie, ale boží oko je nad touto situací hodně přivřené, jako by se nechtělo dívat na to, co se tehdy dělo. Došlo ke smrti, která byla nainscenována jako nešťastná náhoda, ale tak tomu rozhodně nebylo. Nikdy si nikdo nemůže být jistý, že koná-li něco podivného a nejsou u toho žádní svědkové, že se na to nepřijde. Všude je nad člověkem vyšší dohled, monitorovány jsou všechny naše skutky i myšlenky. Všechno se jednou ukáže, sečte, ty boží mlejny opravdu melou, nikdy se nespletou...
K ukončení života této ženy došlo někde venku, na cestě, snad v nějakém dopravním prostředku. Možná byla uvolněna důležitá součástka na vozovém mechanismu, která pak vedle k nehodě. Nic se nedá vrátit zpět.
Žena měla zmizet ze života, možná se už rozjížděl jiný příběh, nehodila se do nových obrazů. Už ale v té první vteřině "jinde" bylo zřejmé, že se ještě nějakým způsobem potkají.
Problémy s ušima naznačují, že se děje cosi v okolí, na co by se měla obrátit pozornost, je tady něco hodně akutního, něco, co se musí teď hned vyslechnout, teď hned je třeba jednat.

© Wahlgrenis 27.04.2010

Ahoj Wahl,
posílám Ti kontrolní obrázek, jak jsi chtěla. Situace by měla být nyní s Honzíkem vyřešená a problémy s ušima by měly ustoupit.



Z obrázku je patrné, že rozzlobená dušička (na obrázku úplně vlevo) je už nyní v pořádku a obklopená láskou a pozitivní energií, od ní pak směřuje šipka k nejvyšší bytosti v pravém horním rohu. Buď je odeslaná za Světlem k Univerzu nebo je minimálně ve spojení a odejde.
Co je ale podstatné a hodně výrazné, to je láska, symbol srdce, které je nad Honzíkem na cestě dušičky ke Světlu. Je to nejenom výrazné, ale jsou tam u toho 4 vykřičníky.
Dušička pochopila, odpustila, je tam hodně pozitivní energie a lásky. Snad jsou tedy již minulé dluhy srovnány.
Měj se krásně
Síria 28.04.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.