wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Potom se stal zázrak a ona chodí, lyžuje, tančí...


Milá Wahlgrenis,
v roce 1997 se mi narodila dcera, které v prvním roce života diagnostikovali nádor na míše v páteřním kanále, následovala 9hodinová operace, po které byla holčička pár měsíců ochrnutá, ale potom se stal zázrak a ona chodí, lyžuje, tančí... Následně ješte jsme prodělali chemoterapii.
Minulý rok v červnu (teď má 12 let) jsme byli opět na kontrolní rezonanci a nádor se tam objevil znova, zatím jsme odmítli operaci a chemoterapii, zkoušeli jsme to přes alternativní léčbu.
Znám také paní, která mluví s osobními parlamenty a ti sdělovali, že holčička na operaci (je nebezpečí ochrnutí a jiná) nebude muset, že ji byla odpuštěna část karmy z mé strany, že když půjdeme teď na rezonanci, že nádor už tam nebude. Ve středu jsme ale na rezonanci byli a nádor je o 2 mm větší.
Znova jsem se ptala oné paní a ta mi řekla, že tomu nerozumí, že jí stále sdělují, že tam nic není a že se na ni docela zlobí, že pochybuje. Ona se snaží jim vysvětlit, že nepochybujeme, jen se ptáme, proč je to na snímcích vidět. Ponořila se hluboké meditace a byl jí vyobrazen takový výjev:
Starší moudrý muž jí řekl pouze dvě slova a to "ZKUŠENOST POZASTAVENA" potom tam byl nějaký mladý muž u nějaké bílé vany, že to vypadalo jako lázně a odněkud bylo slyšet monotóní štěkání, spíše blafání, psa.
Potom ještě s holčičkou jezdím na pránu k jedné paní, která ji také pod pránou masíruje a po zákroku A. O., u kterého jsme také s holčičkou byli, mi řekla, že se jí holčička jeví jako zdravý člověk.
Vůbec tomu nerozumím, už nevím co dělat. Víru neztrácím, ale jen nerozumím, co mi sdělují. Děkuji za radu
Kopretina 02.04.2010

Milá Kopretino,
nejsou všechny dotazy stejné, některé vyžadují chvíli počkat. Ale ani pak nemusí být odpověď zcela jasně pochopena. Pokusím se ale postupovat tak, abychom přijali co nejvíc k Vaší dcerušce.
Zásadní informace je tady shodná: zastavení. Nejspíš došlo k nějakému pochybení ve vývoji, není všechno v pořádku, někde něco vykolejilo ze správného směru.
Je zde důležitý mladý muž i pes, který monotónně štěká... V tuto chvíli - je to obraz z jejího minulého života - bylo karmicky dáno, že nemoc přijde k ní jako budoucí zkušenost. Nebylo možné se tomuto postupu bránit, v takových okamžicích se nedá protestovat.
Trochu to na mě působí jako obraz z pohádky. Má to být jiná krajina, jiní lidé, jiná doba. Měli být při ní andělé, kteří ji mají vyvést z tohoto "prokletí", pokud neudělá chybu. Ale do cesty jí může vstoupit starý muž, o tom také už víte... Ten jí má její cestu znesnadnit. Je to složitý rébus.
Působí to na mě tak, že tehdy, v minulém životě, dala Vaše holčička, resp. její duše, přednost jednomu muži, ale jiný si na ni dělal nárok. Ve chvíli, kdy se opravdu jasně rozhodla, s kým chce být, starý muž ji proklel a způsobil jí tak zdravotní problém, který nyní řeší. Všechno je to tedy postaveno na žárlivosti a na nepochopení toho, že nikdy nikdo nám v životě nepatří. Tohle ten muž nepochopil. Cestu vidím přes něho, napojení se na jeho duši, přes zbavení se kletby. Není sice předem zřejmé, jak tohle může dopadnout, ale jako řešení se to nabízí.
Možná se Vám bude zdát tento postup podivný, řešíte přeci jenom nějaký "nález", nějaké slovo, zprávu, lékařské stanovisko. Jenže každá nemoc je výkřikem duše. Tehdy byla duše Vaší holčičky raněna, teď dochází k naplnění kletby. Slova mají obrovskou sílu...
Nedivím se tomu, že ta Vaše léčitelka nevidí nemoc. Ale ona je už v následném bodě... je dál, vidí, co se stane potom.
© Wahlgrenis 03.04.2010

... velmi děkuji za odpověď...
Nějak mi přijde, že jsem tím ještě více propojena, než se zdá... Mohla bych já být oním mužem??, který vyslovil kletbu??
Děkuji
Kopretina 03.04.2010

Milá Kopretino,
kdybychom se měly podívat na tuto otázku jen takto cíleně, pak starý muž z minulosti byl tím, kdo kletbu pronesl. Nemohl se od své lásky odpoutat, miloval ji moc, nejvíc, tohle pouto se nedalo přehlédnout, měl pocit, že s ní má žít. Nechápal, že nezáleží jen na jeho rozhodnutí, ale také trochu na jejím...
Když se podíváme na Vás, je tady velká radost a naplnění v životě, pak se najednou tento jasný směr mění a zahalují Vás černé mraky.
Dalo by se říct, že to tak bude... Navíc duše holčičky vnímala, že by se toto karmické propojení mělo zvládnout, proto se Vám rozhodla narodit. Tak měla být zaručena ta přímá linie lásky, bez výhrad, bez pochyb... To se sice stalo, ale nyní se začíná naplňovat to, co tehdy bylo neuváženě vysloveno. Problém je "jen" v tom, že nyní se odžívá jiná realita než tehdy.
Z tohoto úhlu pohledu se jeví další vývoj Vaší holčičky mnohem zřetelnější.
© Wahlgrenis 03.04.2010

..drahá Wahlgrenis..
vím, že tady nejste jen pro mně, ale co myslíte tím, že se mi něco naplnilo v životě?? Co zahalují černé mraky?? Její narození, nebo můj osobní život?
Prosím, nemůžete být trochu konkrétnější?
Jak zřetelně se jeví vývoj mé holčičky?
Kopretina 03.04.2010

Drahá Wahl,
ještě nejsem zatím zaregistrovaná na Tvých stránkách, ale kamarádka, která mi poradila, ať Ti napíšu, je. A upozornila mně na to, že k mému příběhu se tam vyjádřila svým názorem, nebo nějakou vizí ještě jedna žena.
Přečetla mi tu odpověď, ale chtěla jsem se zeptat, proč již tam není.. Neměla s mým případem nic společného??
Mluví tam o zápalu plic...
Já jsem se narodila a snad po týdnu jsem byla snad dva měsíce v nemocnici na zápal plic... Dalo by se říci, že jsem se s ním narodila.. potom jsem měla zápal plic ještě několikrát, jako dítě jsem byla vždy velmi bledá až průsvitná, trpěla jsem nechutenstvím a musela a musím stále mnoho spát...
Tak se snažím spolu s přítelkyněmi ten příběh rozuzlovat.. nedaří se nám to.. Byla jsem ještě u jedné paní doktorky, která děla kineziologii, ptala se těla holčičky a ono ji odpovídalo, že je zcela zdravé, že o tom, že je něco v zádech ví, ale že se to rozpustí..a na snímcích je to větší..
Děkuji
Kopretina 09.04.2010

Milá Kopretino,
názor, který u Vašeho příběhu nějakou chvíli byl, poslala Tuleň. Ona sama si právě procházela zápalem plic a informace, které k ní přicházely, souvisely - jak psala - především s ní. Včera mě požádala, abych její komentář u Vaší otázky smazala, že se nepovažuje kompetentní vkládat sem nějaké své vize, že to byly opravdu jen její závěry.
Ale náhoda to nebyla... To jistě víte.

© Wahlgrenis 09.04.2010

..v Kybalionu se píše, že moudrý člověk se pozná tak, že i když jeho srdce přetéká, ústa zůstávají němé.. Jsem už tak velmi unavená z té bezmoci a stálého čekání... Připadá mi, že se měním ve skálu, která nemění svůj tvar a jen tiše vzhlíží a pozoruje svět kolem sebe, je smířená s deštěm i horkým sluncem..
Děkuji
Kopretina 09.04.2010

Kopretino, odpusťte!
Odpusťte sobě i Vaší dcerce.
Odpusťte všem, kteří Vás tehdy potkali. Wahl Vám nastínila průběh jedné životní linie, paní Tuleň jsem nečetla, ale vím, že je velmi moudrá a má "tam nahoru" silné napojení,. takže ... v meditaci poproste, pomodlete se, oslovte anděly - zvláště archanděla Michaela nebo Ježíše, aby Vás vedli. Jděte v meditaci tam do těch míst, která Vám byla takto informačně sdělena. Tam je jádro.
Je to těžké, vím.
Láska je silnější než smrt, láska k dcerce Vás povede a dodá Vám síly.
Nenaříkejte a přijměte, prosím, odpovědnost. Jakkoli je to málo pochopitelné, odpovědnost i za své činy v minulosti.
Patrně není náhoda ani to, že jsem Váš příspěvek přečetla.
Máte možnosti - metody - jak to zvládnout.
Tenhle obrovský DAR vhledu a pomoci nás okolo Vás vede.
Posílám Vám sílu a lásku.
Olga 10.04.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.