wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Minule doktor synovi dioptrie ubral, dnes řekl, že je nepotřebuje vůbec


Mila Wahl,
chci se podělit o velikou radost - chlapeček můj malej je bez brejliček!!!
Nosil je víc než pět let a prognoza nevypadala vůbec dobře. Doktor se strašně divil už minule, kdy mu dioptrie razantně ubral... a dnes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Řekl, že už je nepotřebuje vůbec... Jsem moc šťastná...
Řekla bych, že si v sobě něco dořešil...brouček, a to je pak vidět všude...
Takže waw - zázraky se dějí, měj se krásně:o)
Tuleň 16.03.2010

Milá Tuleni,
úžasné... Zázraky se opravdu dějí, jen si tento rozměr málokdy pustíme do života. Je to super, když vidíš, jaká změna nastala u Tvého syna. Navíc je tady zřejmě něco, co probíhá tak nějak bez jeho vůle, bez jeho přičinění.
Když na sobě pracuje dospělý a snaží se určité věci si uvědomit, také se může cosi přihodit, ale už to je tak nějak očekávané. Tady to ale vnímám jinak. Začalo se měnit okolí, které se synovi najednou zdálo hezčí, přijatelnější a hlavně milejší. Proto se může najednou kolem sebe dívat bez berliček, už nepotřebuje žádné dioptrie, protože svět kolem něho absolutně ladí s tím, co od něho očekává. Není tady žádná přetvářka...
Je to vlastně poděkování i Tobě.
© Wahlgrenis 16.03.2010

Wahlunko,
děkuji Ti, děkuji moc.... Je to zvláštní druh radosti, co mnou ještě dnes stále spontánně prochází, ta radost nejásá nestaví se na odiv navenek, je vnitřní, ale silná a hřejivá a ze široka proudící "vvvžžžžž!!!!!!"
...tohle...je prostě strašně moc...
Včera byl tak krásnej den, na který dlouho nezapomenu...a to i vztahově, hotově... sdílením...
Díky
Tuleň 17.03.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.