wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Zkoušela jsem všechno možné, migréna ale zůstala


Milá Wahl,
i já Vás chci poprosit o pomoc. Od svých 22 let trpím migrénami. Nejdřív to byly jen víkendové záchvaty, poslední roky se však jejich intenzita natolik zvětšila, že mám i kolem 18ti záchvatů za měsíc.
Velmi mi to stěžuje jak pracovní tak osobní život. Chodila jsem na kineziologii a určitě se tím zlepšila moje psychika, ale migréna zůstala. Zkoušela jsem vynechat z jídelníčku kávu, čokoládu, citrusy... ale ani tak se migréna nezmírnila.
Jistě máte s tímto onemocněním zkušenosti, proto Vás prosím o radu, co dělat, aby migréna zase z mého života odešla.
Děkuji
Petra 09.03.2010

Ahoj milá Wahl,
chtěla bych reagovat k otázce paní Petry.
Migréna je nemoc úzkostlivých a úzkostných, ať vědomě, nebo podvědomě. Luis Hay říká, že migréna vzniká jako znechucení z nátlaku či manipulace druhých. V tom jsou obsaženy i sexuální obavy. Luis Hay zároveň ve své knize Miluj svůj život radí masturbovat a tím že migréna zmizí. Zároveň radí pozotovní afirmaci typu - přizpůsobuji se běhu života, jsem klidná a vyrovnaná.
Moje maminka migrénou trpěla tak, že s tím trpěla celá rodina. Jednou až dvakrát za měsíc na 1,2 - 3 dny zvracela, mlátila bolestí hlavou o zeď, měla průjem, a pak vyčerpaně ležela. Nemohli jsme nikam odjet na dovolenou, trauma příjezdu, kdy se choulila na sedadle vlaku, auta či autobusu, a trauma odjezdu bylo tak všudypřítomné,.. byla to hrůza.

Myslím, po letech, že je třeba kombinovat setrvale několik věcí:
1. Kineziologie není ohraničená terapie, je potřeba pořád něco na sobě zjišťovat a čistit,
2. Je třeba pohyb na uvolnění krční, hrudní a bederní páteře - ideální jsou cviky paní Mojžíšové nebo joga,
3. Je třeba nejen mechanicky opakovat afirmace o štěstí, ale podat se životu, oddat se, smířit,.. vejít se sebou samotnou do nitra a do pokoje duše... lehce se to radí, hůř dělá... je na to řada technik, i reiki pomáhá.
4. Samozřejmě sexuální život - resp. uspokojení třeba tantrické, když není partner, je potřebné.

Petro, cítím Vás tak, že máte nad sebou potrhaný stan a pod sebou nemáte pevnou zem. Bolestmi hlavy tak unikáte z reality, zároveň je to silné alibi pro věci, které dělat nechcete nebo s nimi nesouhlasíte. Je potřeba udělat si pořádek ve vztazích, v hodnotách a pak sama v sobě.
Choďte hodně do přírody, čelem se opřete o dub či břízu a pravidelně dýchejte. Do sklenice s čistou vodou nasypejte malé citrínky a ametysty a křišťály /lze je koupit jako úlomky levně/ ... nechte ustát a pak popíjejte.
Bachovky krizovky č. 39 denně, alespoň ráno a večer, by Vám také jistě neublížily. Tyhle potíže souvisí i s transformací tohoto času, s proudem nových fotonových energií a s přibližováním se do věku Vodnáře... léky na tohle moc nezabírají, a nise nedoporučují, protože snižují vibrace a světelnost těla, resp. i čistotu čaker.
Klíčové slovo pro Vás je řešení a smíření.
S láskou
Olga 09.03.2010

Milá Petro,
ano, vím dobře, co je to migréna. Ale už dlouho mě netrápí. Také jsem zaslechla rady o vyřazení čokolády a kávy z jídelníčku, případně víc pít. Tuhle radu jsem měla dokonce přímo od paní Ludmily Mojžíšové, ke které jsem docházela před lety kvůli nemožnosti otěhotnět. Je pravda, že se dá "zavodnit" organismus v jistých dnech cyklu ženy a bolesti hlavy mizí. Možná to ale není úplně univerzální rada, rada pro každého.
U mě zafungovalo něco zcela jiného. Když na mě náhodou padá ten pocit "předmigrénový", tzn. jsou těžká víčka, začíná bolet hlava, něco se děje, chápu, že mám u sebe nějakého "návštěvníka", nějakou bytost jemnohmotného světa. Ohlašují se takhle docela bezpečně.
Pak už vím, že má následovat "jednoduchý proces" - zjistit si, kdo to je, co chce, vyslechnout si ho, případně poslat za světlem.
Jakmile tohle proběhne, všechna tíha je najednou pryč. Je mi krásně, mohla bych tančit a zpívat... všechno. Po bolestech ani stopy.
Možná i Vám se snaží nějaké bytosti jemnohmotného světa cosi naznačit. Možná jsou Vaše stavy tak komplikované, protože už je nejspíš nejvyšší čas, abyste začala v tomto smyslu něco dělat. Léky tady nepomohou. Ale tu úlevu, ke které potom dojde, tu bych Vám přála.

© Wahlgrenis 17.03.2010

Milá Wahlgrenis,
moc Vám děkuji za odpověď a zároveň se omlouvám, že jsem nenapsala dřív, ale dost dlouho mi trvalo, než jsem informace od Vás vstřebala.
Dnes jsem opět pročítala Vaše stránky a ani nevím jak, jsem narazila na svůj dotaz a odpověď paní Olgy a Vaši.
Paní Olga se opravdu nemýlí v tom, že migréna je pro mě často útěk od něčeho, do čeho se mi nechce nebo od něčeho s čím nesouhlasím.
Už jsem si i připustila, že jsem hodně kritická, stejně jako celá moje rodina a že se mám stále málo ráda.
Vím, že bolest je tu proto, aby jsme se něco naučili.
Co má naučit ale mě?
Vaši odpověď jsem v březnu vůbec nechápala.
Vím, že se mluví o "přivtělákách", ale že by způsobovali migrénu?
Dnes jsem si ale to, co jste napsala, znovu přečetla: "Už je nejspíš nejvyšší čas, abyste začala v tomto smyslu něco dělat."
Můžu se Vás prosím tedy znovu zeptat, jak se naučit, jak píšete: "zjistit si, kdo to je ten "návštěvník", co chce, vyslechnout si ho, případně poslat za světlem"? Musím být zasvěcená do Reiky, SH nebo nějaké jiné energie?
A jak poznám, že jsem připravena komunikovat s jemnohmotnými bytostmi?
Zatím jen žádám svoje andílky o pomoc, ale nikdy je nevidím ani neslyším.
Vím, že žiji ve svém životě rozpory.
Mám teď ale i jeden, který mi nedá to dokola nepřemílat.
Toužím po miminku, ale zároveň si říkám: No jo, ale bereš ty prášky, když je ti zle... a že je ti zle často... co pak to miminko?
A jak to zvládneš, když si ten prášek nevezmeš?
Nebude lepší počkat s tím miminkem, dokud mám migrény?
Ale ono k nám nějaké třeba chce a já ho nepustím....
Ještě jednou Vás proto prosím o pomoc a děkuji, že tolika rodinám, ženám... vracíte naději.
S láskou
Petra 26.08.2010

Milá Petro,
někdy si říkám, že už jsem úplně na všechno, co existuje, odpověděla.
A vtom přijde další dotaz, podobný tomu, na co už jsem odpovídala snad stokrát. Ale chápu, že každý nemusí znát všechna písmenka tohoto webu, že každý nejezdí na mé akce, kde o těchto tématech mluvím, lidé mají i jiné starosti, ne nějakou Wahlgrenis. Opravdu to chápu...
Tak se po počátečním zaváhání znovu nadechnu a znovu odpovídám.
Ptáte se, jak zjistit, kdo to je ten "návštěvník", co chce, vyslechnout ho, případně poslat za světlem...
Jestli musíte být zasvěcená do Reiky, SH nebo nějaké jiné energie?
A jak poznáte, že jste připravena komunikovat s jemnohmotnými bytostmi?
Často člověka svírá pocit strachu dříve, než vůbec s něčím začne. Tohle je největší chyba. Nemáte se čeho bát. Připravena jste, protože nebývá kontaktován nikdo, kdo by kontakt s bytostí jemnohmotného světa neunesl. Nejsou to strašidla, která znáte z knížek nebo filmů... Jsou to bytosti jako Vy, jenže nemají hmotné tělo. Dá se nimi "mluvit".
I když to není klasická řeč. Dobré je pro začátečníka sáhnout po kyvadle a naučit se jeho řeč - hlavně ANO a NE. Pak se postupuje přes jednoduché otázky k identifikaci příběhu, který se Vás týká. Ta bytost je s Vámi z nějakého důvodu, jen tak to není. Častokrát se Vás ten její příběh přímo dotýká.
Jakmile pochopíte, co se TEHDY stalo, že nebylo jiné cesty, jakmile dojde k pochopení, že dnes by se nic takového už opakovat nemohlo, protože duše právě tím, že je uchycená v tomto meziprostoru, měla dost času na přemýšlení. Ví, jaké chyby se dopustila, ale ví to až teď. Nic se nedá vrátit. Jen přes Vaše pochopení jejího života může jít dál.
Potom je možné odvedení ke světlu. Duše odchází a Vám se uleví. Migrény mizí a Vy si připadáte jako znovuzrozená. Tohle opravdu nejsou pohádky.
Pokud se Vám zdá toto vysvětlení příliš strohé a nekonkrétní, doporučila bych Vám přihlásit se na některou akci, kde toto téma mám na programu. Není dobré žádat o pomoc někoho, kdo "to umí". Tohle je totiž Váš příběh, je to i Vaše šance, jak jít dál. Člověk se vyvíjí celý život.
A jednou je třeba začít.
© Wahlgrenis 26.08.2010

Wahl..
teď opět ...
Od Břeclavi mi přišlo: pořiď si kyvadélko.. a já..
Nic asi něco jako se štítkem na dveře ...
Pak jsem před týdnem ležela a koukala na strop po přijímání té krásné energie pro sebe, povídám.. a kdy, ty /myšleno něco vyššího/, se mnou budeš komunikovat, kdy mi naznačíš , dívajíc se na stíny na stropě ...
A včera... NETRPÍM BOLESTMI HLAVY... včera večer nemohla jsem spát, takový divný tlak v hlavě...
Dlouho... pořád jsem musela vstávat... jako bych něco hledala.....pak jsem usla a dnes čtu Tvou odpověď k migréně a...
Omlouvám se, že jsem svou intuici neposlechla...
Sjednávám nápravu...
Děkuji milá Wahl, zase mi to docvaklo, teď, jak to píšu... se znovu objevil tlak v hlavě, na těle...
Nic není náhoda, děkuji Ti, bo je za co.
Nemusím Ti jistě psát, přesně už vím, proč to je ...., když jsem přece sama žádala o komunikaci....
Wahl...sedí na mne ..povídám s úsměvem... cítím tlak na nohách .....děkuji, že mi bylo umožněno teď právě pochopit......
Mám husinku, nádhera.... se kterou se mohu podělit jen Tobě tady na webu :-))
Děkuji Ti milá Wahl
Tvůj web... je lék, každá dávka ke mně přijde v pravý čas :-))
Samozřejmě děkuji, že je mi dáno jej takto vnímat a radovat se.
Uvěříš... pocítíš ... uvidíš /zní to jednoduše/ a dějí se zázraky.
Nádhera !!!!
pa
Rosa 26.08.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.