wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Mama podstúpila prvú chemoterapiu


Dobrý deň,
neviem, či mi budete mať čas odpísať, lebo viem, že sa na Vás obracia veľa ľudí, ale chcela by som Vás poprosiť o radu.
Moja mama ochorela na zápal uzlín v oktobri 2009 s tým, že po tomto ochorení jej ešte diagnostikovali tumor na koreni jazyka. Poslali ju na CT vyšetrenie, ktoré jej nič neukázalo tak sme sa tešili, že tie starosti sú za nami. Keď sme však prišli do nemocnice s výsledkami, tak doktor tvrdil, že to tam predsa len je a že sa musí začať liečba.
Obrátili sme sa v nedovere na bývalého doktora, ktorý sa zaoberá čínskou medicínou a ten nám doteraz tvrdí, že sú to len kamienky slinných žliaz a že sa to vylieči homeopatikami a čajmi. Mama užíva už pol roka tieto druhy liekov, ale z jazyka to nemizne. Jej zdravotný stav je ináč úplne dobrý. Nemá príznaky tak závažného ochorenia, ale máme strach, aby sa to nezačalo prejavovať neskor. Mama zažila minulý rok velmi stresové obdobie, pretože aj otec podstúpil velmi ťažkú operáciu hrubého čreva.
Momentálne je už v poriadku ale teraz nastali zas tieto problémi s mamou. Podstúpila prvú chemoterapiu, ktorú tiež zvládla bez ťažších komplikácii, tak práve preto nevieme čo ďalej. V novembri mala mama 59 rokov, a preto skúšame všetko. Ak budete mocť, bola by som velmi rada aj za Váš názor a za Vašu odpoveď.
Ďakujem Vám
S pozdravom
Anna 09.03.2010

Milá Anno,
chápu, že nyní nevíte, na čem jste, co se bude dál dít. Výsledky dokáží člověka hodně znejistět. Nikdo si ale nedovede představit, co takový ortel dokáže udělat s psychikou člověka. Ne každá nemoc, resp. ne každé číslo v tabulce, které momentálně nevypadá jako ideální, musí nutně znamenat konec života.
Každý člověk dostává mnoho signálů, mnoho alarmů, pokud má něco zásadního změnit. Nikdy se nestává, že by všechno skončilo ze dne na den. Existuje ještě mnoho jiných postupů - ne tradiční zdravotnictví, které dokáží člověka vrátit zpět do normálního života.
Začíná se často od úpravy jídelníčku, kde absolutní vynechání masa je zcela samozřejmé a v tu chvíli se nad tím vůbec nikdo nepozastavuje, pak je to přeladění na zeleninové šťávy, ale také zásadní je úprava vnitřního prostředí člověka. Kyselé prostředí, které má téměř každý člověk při běžných způsobech konzumace, je třeba přeladit tak, aby pH moče bylo zásadité.
Těch cest je hodně...
Jakou roli hrají kyselé a zásadité látky v našem těle?
Tzv. totální rakovinová kúra podle profesora Rudolfa Breusse
U Vaší maminky toto zakolísání bylo nutné, ale nemělo by se jednat o zakolísání fatální. Ona jistě už pochopila, co komu řekla a říkat neměla. Tady jsou totiž kořeny jejího trápení. Je pod vyšší ochranou, dostalo se k ní varování, které správně pochopila, tedy doufám, že správně pochopila. Nesmí se nikdy tvářit, že nemoc je už definitivně překonána. Vždy je třeba dívat se na jakékoliv zdravotní problémy s pokorou. Nejsme to my, kdo "bojujeme" s nemocí, ale máme ji přijmout, pochopit a pak se s ní zase s láskou rozloučit... To je moc důležité. Boj tady totiž zase způsobí další boj, rána střídá ránu. Tak ale k vyléčení dojít nemůže.
© Wahlgrenis 09.03.2010

Milá Wahl,
posílám Ti jarní pozdrav, plný příjemného sluníčka a jara (venku to tak bohužel nevypadá) a posílám Ti pár vět zamyšlení k tématu nemoci - zvané " rakovina". Aktuálně je to příspěvek paní Anny.

V poslední době mám okolo sebe několik případů onemocnění mladých nebo středně věkkých lidí na rakovinu, jsem těmi příběhy jakoby konfrontována a oslovena, a tak cítím i potřebu napsat pár řádků.
V první řadě zdůrazňuji, že se jedná o můj osobní názor,.. který nemusí být správný,.. který se třeba nedá zobecnit, protože se říká, že kdo nemá osobní zkušenost s něčím, není oprávněn někomu radit.
Nicméně - někde na těchto stránkách Wahlgrenis jsou zveřejněny základní příčiny vzniku nemoci, to je myslím první věc, kterou by měl nemocný zkoumat. Zda je to rozhodnutí jeho duše před vstupem do této linky života, zda je to nějaký karmický dluh, zda naopak on svojí nemocí něco demonstruje nebo si chce vynutit pozornost... těch příčin tam bylo víc...
Kdyby lékaři dokázali určit filosoficky, proč tento typ onemocnění vzniká (rakovin je prý několik až stovek druhů!), patrně by byli úspěšnější v léčbě této nemoci. Proč nejsou - je to to, co říká Wahl.
Oni s tou nemocí bojují a nutí pacienta, aby bojoval také. Podle posledních zkušeností vidím kolem sebe, že je třeba přistupovat ke každému pacientovi individuálně, a také pozitivní případy tzv. vyléčení rakoviny oficiálními medicínskými metodami tzv. západní medicíny jsou de facto pouze ty případy, kdy se buď nemocný paralelně "léčil" sám pomocí různých alternativních metod, nebo tehdy, když to byl výběr jeho duše.
O tom se už ale moc nepíše, protože je to tenký led.
V souvislosti s obdobím transformace se mění energie zde na Zemi,.. otevírají se postupně jemnohmotné světy a připravují nás zde na Zemi na transformaci z tzv. 3 D prostoru do 5 D.
31. 12. 2012 se astronomicky bude Země nalézat tam, kde byla naposledy před 26 000 lety!!!
To vůbec není žádná legrace. Fotonová energie - tedy energie světla - moc se o ní nehovoří, nicméně vědci tiše vědí, o čem je řeč (viz urychlovač částic u Ženevy, který má neustálé poruchy,...má simulovat toto prostředí). Tohle všechno probíhá tak, jak má, v souladu s vesmírnými zákony a cílem každého jednotlivého z nás zde na Zemi v této realitě event. v paralelních světech. Někteří citliví jedinci už reagují, jako ti, kteří tam - v 5 D mají na starosti přípravu tohoto přechodu - to je to biblické - jak v nebi - tak i na Zemi.
Cítím to tak, že každý člověk, který takto onemocní, by měl nejdřív projít meditací - aby zjistil, co za jeho nemocí je. Nechat promluvit duši, pocity,.. nechat vyplavit lítost, strach, ...doktor Bach před 100 lety po vystudování medicíny onemocněl rakovinou a nechtěl umřít. Meditačně vynalezl soubor kapek, dnes známých jako " Bachovy květinové essence - je jich 38 a 39 je tzv. krizová". Každá esence odpovídá jinému emočnímu stavu duše,..ke každé esence je grafický obrázek a symbol. . Někdy nemoc tohoto typu signalizuje obrat - nutnost změny života, stylu, postojů, chování, jednání...
Jak píše Wahl, metod je spousta, např. energie drahokamů, spolupráce s anděly a archanděly,.reiki, shamballa,.. bylinky, různé kůry,... každý je vibračně na tom jinak, má zablokované čakry nebo nemá,.. podle toho pak jednotlivé metody buď zabírají, či nikoliv.
Někde jsem slyšela, že na jedince, kteří jsou už duchovně dál - vibrují tedy ve vyšším spektru, už západní - hrubá medicína materialistického zaměření vůbec nezabírá.
Měřítkem a klíčem ke všemu je pocit. Každý člověk má svobodnou vůli. Má možnost volby. I Vaše maminka. Ona sama by měla určovat směr a cíl svého života, nikdo by tohle neměl přebírat za ni. Pomáhat neznamená přebírat život, odpovědnost...
V poslední době jsem svědkem zcela jiného sice příběhu, ale takového, kde vysoce vyspělá bytost onemocněla rakovinou dělohy, snažila se ji léčit alternativně,.. rodina a dcera ji ale přemluvili, aby se podrobila medïcínské léčbě... protože alternativní medicína "nezabírala" rychle a hned,... tahle bytost neměla ještě zpracované svoje "ego" (kdo z nás ho má, ...), a tak přestala naslouchat sobě, své špatné pocity přičítala druhým, ne sobě,.. postupně se dusila potlačovaným hněvem... upadla do zmatků sama se sebou .. a začala naslouchat dceři a manželovi,.. ti si to představovali tak, že oni nemusí měnit nic, nemusí změnit sebe,.. své zvyky a jednání... a jen se opraví část těla tím, že se nádor vypálí a nemocné buňky zničí, dotyčná zase hezky ztloustne na svoji váhu a pojede se dál... tak se podrobila ozařování, vyšetřením, CT, x krát, chemoterapiím. Výsledek je, že umírá v bolestech, metastázy má všude,.. v hlubokých depresích doma prosí svoje okolí o euthanázii, .. přitom je to žena středních let... a patrně skutečně již je rozhodnuto.
Prezentuji zde pouze svůj názor, neumím odhadnout to, jaký důvod její nemoc má, kromě toho, že patrně chtěla změnit okolí a upozornit na sebe - já jsem tady a už konečně něco dělejte jiného - tak, jak to potřebuju já..pokud bychom šli do hloubky, třeba bychom zjistili, že celý život nepřijala za sebe odpovědnost a jen dělala to, co chtěli druzí.... nechci zde spekulovat o tom, co by bylo, kdyby,... teď totiž už jedno řešení známe,.. chtěla jsem jen tohle sdělit širšímu okolí.. asi jsem to sdělit i směla.
V případě Vaší maminky, milá Anno, to cítím tak, že by si měli s Vaším tatínkem konstelačně vyřešit své věci mezi sebou, možná i s Vámi. To, že se máte rádi a máte o sebe strach, je jen horní slupka mnohovrstevné cibule, zvané duše.
Můžete pomoci mamince se orientovat v různých cestách .. třeba jí i ty cesty ukázat a najít... znovu opakuji podruhé po Wahl.. těch možností léčby je celá řada,.. ale v první řadě to musí být Vaše maminka, kdo si o tom rozhodne. A toto rozhodnutí je nutné respektovat. Ne jí ho nějak přelepovat, nabourávat,..
Tibetští Mistři říkají, že nemoc je třeba přijmout od osudu a nechat vše volně plynout... No jo, ale co by dělala naše západní medicína, nemocnice, drahé přístroje,.. když bychom se uzdravovali nebo umírali bez ní? I smrt chápou zcela jinak. V tomto případě se domnívám, že ty věci nejsou zdaleka tak daleko, tak jen snad poslední dodatek... invazívní léčba ničí kromě nemocných buněk i ty zdravé!!!! Pokud je nasazena, mělo by se působení těch jedů - v těle eliminovat čistou vodou, s citronem, ve vodě úlomky citrínu,.. bylinkami,.. vzduchem, vyslovováním nahlas láskyplných slov... pozitivními afirmacemi... oslavováním života ve všech podobách.
S láskou
Olga 11.03.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.