wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Zase se mi pro změnu vytvořily cysty na vaječníkách


Dobrý den,
není to tak dávno, co jsem vám psala dotaz ohledně problému s červenáním obličeje . Velmi pěkně jste mi na něj odpověděla, začla jsem se tedy snažit se podle vaší rady chovat jinak a více přemýšlela o svých emocích.
Ale do toho mi přišlo nepříjemné a dosti tajuplné (nejspíše infekční) onemocnění, hodně jsem si kvuli němu pobrečela.
Teď se sice zdá, že mé černé představy se nenaplní a že zas budu v pořádku, ale pro změnu se mi vytvořily cysty na vaječníkách, a to ne zrovna malých rozměrů. Stalo se to nejspíš kvuli nešťastné kombinaci vysazení HA a té nemoci.
Dr. mi navrhuje operaci a odstranění cyst, já se ale operace bojím a raději chci ještě zkusit dát tělu čas, zdali by je dokázalo vstřebat.
Chtěla jsem se vás proto zeptat, zdali dokážete odhadnout, jak veliké je riziko, že cysty prasknou a provedou nějakou neplechu a zdali bych tělu mohla ještě nějak pomoci, aby to zvládlo.
Bolest nějak přetrpím, ale ráda bych se vyhla zdravotním komplikacím.
Mnohokrát děkuji
Klára 23.02.2010

Milá Kláro,
cysty na vaječníkách souvisejí s Vašimi myšlenkami, které jdou směrem k partnerovi. Ne vždy jste naladěni na krásnou vlnu, občas to mezi Vámi ošklivě zableskne až zahromuje, a to jsou právě zárodky budoucích cyst. Ideální by bylo, kdybyste se naučila za všechno, co mezi Vámi je, poděkovat a každou - i tu nepříjemou situaci - přijímat s láskou. Zkuste vnímat svého partnera jako božstvo, dokážete-li to. Neměli byste si navzájem nic vyčítat. Máte mnohé společné, ale také mnohé, co Vás rozděluje. I když se mezi Vámi objeví mráčky, pokuste se je ihned přijmout a pocitově přeladit do krásných energií, do lásky.
Kromě toho můžete použít i ricinový zábal podle spícího proroka E. Cayce . Ten již pomohl mnoha ženám nejen od cyst a myomů, ale i od chronických zánětů.
© Wahlgrenis 27.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.