wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Na stehnech a obličeji se mi objevují malé hnisavé pupínky


Milá Wahlgrenis,
vím, máte mnoho dotazů a příběhů, které k Vám chodí. I přesto si dovolím poprosit Vás o radu. Vím, že každá nemoc, je výkřikem duše, něco se jí nelíbí a tělo nás tak upozorňuje na chyby, které děláme. Už asi druhý týden se mi na stehnech a obličeji objevují malé hnisavé pupínky, po odstranění hnisu zústávají malé jizvičky, pupínky jsou na dotyk bolavé. Přemýšlím, co je to za znamení, co mám napravit nebo si uvědomit. Minulý rok byl pro nás s manželem těžký a dodnes řešíme jeho dopady. Sam a jsem udělala mnoho chyb, které si uvědomuji, vím taky, že jsem mohla někdy jednat jinak, že jsem určitě i ublížila, přestože jsem nikdy nikomu ublížit nechtěla. Myslím, že pupínky s tím mohou nějakou souvislost.
Milá Wahlgrenis, předem Vám mockrát děkuji za přečtení mé prosby.
Děkuji Vám za Vaše stránky a směr, který nám ostatním ukazujete.

Pavluša 05.02.2010

Milá Pavlušo,
kůže na těle tvoří jakési přechodové prostředí mezi Vámi a vnějším světem. To, jak moc jste tímto světem ohrožena, jaké jsou Vaše bezprostřední reakce, to se pozná právě na stavu kůže. Pokud se Vám pupínky objevily před dvěma týdny, dalo by se předpokládat, že tady bude souvislost s událostí, která nastala před dvěma měsíci (2 + 6 týdnů). Zkuste se vrátit zpět ve vzpomínkách, možná zjistíte, kde se stala chyba. Mohlo se jednat o nějaký konflikt, který ale s Vámi v ten konkrétní okamžik nic neudělal, ale přesto se někam hluboko do Vaší duše zakořenil. Ale protože tam nemá co dělat, duše se brání a křičí.
Protože přirozeným stavem každého člověka je zdraví, měla byste pátrat, co se stalo, a pak tento problém zpracovat tak, aby Vás už nijak neohrožoval. Všechno, co se Vám děje, a třeba to i v tu chvíli bolí, je třeba přijmout, poděkovat za to. Pak uvidíte, jak se Vám uleví. Během života dostáváme dary, to jsou právě tyto osudové rány, ale bojíme se je přijmout. Naopak se před nimi uzavíráme, bráníme se... A to je chyba.
© Wahlgrenis 08.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.