wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Má moje přítelkyně rakovinu děložního čípku?


Vážená Wahlgrenis
mám na Vás prosbu.
Mám krásný vztah s přítelkyní, ale až do dnes. Sdělila mi, že má ženské potíže a sice krvácení. Jakmile tohle dořekla, hned se mi promítl docela podrobný "film" před očima. Dostal jsem obrovský strach, že se jedná u ní o nádorové onemocnění. Snad děložního čípku. Vím, že takových "filmů" se někdy promítne docela dost, ale tenhle byl neskutečně reálný a mám vážné obavy, že je pravdivý. Moc Vás prosím o pomoc, zda by jste mi k tomu mohla napsat pár řádků. Co vlastně dělat. Sám jsem si takovým onemocněním nedávno prošel a nechci, aby se historie opakovala.
Mnohokrát Vám děkuji za pomoc



Jan 02.09.2009

Milý Jane,
rozumím tomu, co se ve Vás odehrává. Sám jste si prošel nemocí, která nemívá úplně nejšťastnější konce. Máte obavy, aby se něco podobného nestalo jí. Mezi Vámi je krásná láska, proud, který se teprve rozvíjí, rodí. Nejsou tady žádné pochybnosti, nic, co by Vás dva mělo brzdit. Vypadá to dokonce tak, že jste se našli v pravou chvíli, jako byste spolu už měli zestárnout. O ničem nepochybujte. Vnímám u ní ještě malinko váhání, což souvisí s jejím minulým vztahem. Možná byla hodně zklamaná, tento člověk jí ublížil. Bojí se, aby se situace neopakovala. Potřebuje získat důvěru, že Vy jste v tomto směru jiný, lepší, nejlepší. Od minulého partnera se potřebuje odpoutat, poděkovat za všechno, co mezi nimi bylo.
Za to hezké i za to, co bolelo.
Tohle zastavení bude chvíli trvat, ale mělo by se všechno trápení v ní rozpustit.
Neměl byste se obávat toho nejhoršího. Vaše přítelkyně bude v pořádku. Dokonce i bez problémů otěhotní, až se rozhodnete mít miminko. Ale minulost musí nechat jednou provždy za svými zády. Nesmí se vracet, nesmí vzdychat, nesmí se trápit.




© Wahlgrenis 02.09.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.