wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Od přestěhování je naše holčička pořád nemocná


Milá Wahlgrenis,
naší 1,5leté holčičce se vleče nachlazení už měsíc a půl, tj. od doby, kdy jsme se přestěhovali do nového bytu. Je to již třetí bronchitida za sebou. Nechápu z čeho, dávám pozor, aby nenastydla, doma je teplo, venku dlouho nepobýváme. Ve starém bytě jsme měli mnohem chladněji a byla zdravá.
Manžel myslí, že za to můžu já, že větrám. Máme orgonit, tak jsem myslela, že energie by měly být v pořádku, kyvadlo říkalo, že místem to není, bohužel s kyvadlem mi to moc nevychází, tak si nejsem jistá.
Mohla byste mi, prosím, poradit, co je příčinou holčičky marodění?
Děkuji mnohokrát
Marpet 18.01.2010

Milá Marpet,
ne každý prostor je naprosto ideální pro bydlení, a to nemám na mysli pouze geopatogenní zóny. Často jsou ke stavbě použity materiály, které by se ani používat neměly, někdy zase vyzařují elektrické spotřebiče například z vedlejších bytů... Malé děti jsou navíc na všechno mnohem citlivější.
Vaše dcerka ale vnímá v bytě energie, které nesouvisí s materiálem, ani se stavbou, ale s bytostí jemnohmotného světa. Je tady duše muže, který na sebe chce upozornit, důvodem je událost v minulém životě, resp. událost, která nedopadla úplně nejlépe. Vaše holčička v něm tehdy hrála docela důležitou roli. Snad si tehdy ani neuvědomila, že dopad skutků se může projevit až po mnoha letech, desetiletích nebo i staletích. Tohle mohou být pro někoho nepřijatelné informace, to chápu. Vaše holčička má být v jistém smyslu zastavena, on ten kašel, který ji trápí vlastně napovídá o nemožnosti se nadechnout, o tom, že něco ji tzv. dusí. Je to informace, které zatím nemůže porozumět. Bylo by důležité s touto bytostí navázat kontakt a pokusit se jí za duši Vaší holčičky vysvětlit, že tehdy všechno to, co se událo, je samozřejmě z dnešního pohledu špatně. Kdyby se podobná situace měla odehrát dnes, nic by se nestalo. Jde o přijetí nových energií. Jde o odpuštění člověku, který tehdy nemohl žít. Nikdy nikdo nemůže nikomu z žádných důvodů sáhnout na život. Délka života se řídí jinudy. Nemělo by to být příliš složité, jakmile k tomuto uvolnění energií dojde, zdravotní problémy Vaší dcery by měly být minulostí.
© Wahlgrenis 18.01.2010

Milá Wahlgrenis,
děkuji Vám za rychlou odpověď!
Pomocí kyvadla jsem došla k tomuto:
Duše dcery a toho pána byly kdysi spolu, ale muž chtěl odejít. Děti neměli. Ona nedokázala unést jeho ztrátu a zřejmě založila požár. Oba zemřeli. Když s ním nemohla žít, chtěla s ním umřít. Muž už jí tu vraždu odpustil, ale teď chce, aby i ona odpustila jemu. Je to možné?
Můžu mu odpustit za ní?
Už jsem s ním mluvila, ale zatím žádná změna, malá má stále teploty, rýmu, kašel, cpu jí léky.
Nevím přesně, co té duši říct, podle kyvadla nechce jít do světla, chce být u dcery.
Velice Vám děkuji za Váš drahý čas.
Marpet 19.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.