wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Umřel mi taťka a já bych se na něho chtěla napojit


Milá Wahlgrenis.
Jsem jedna holka, která věří na duchy a také na napojeni na ně!!! Veřím také na zlo, věřím prostě, co jsem zažila.
Dejme tomu, že mám někoho z rodiny, ktery to umi a ja si to myslim, že ty schopnosti má, z nehody, kterou ji srazilo auto a umirala, ale vratila se zpět do těla. Vím, že ten, kdo umira, je v kanále, kde jsou duchové, ale když se vrati ten človek zpět, zjistí, že má nejake schopnosti, ale ne každy, to zas já vím.
No ale já vam píšu, protože mi umřel tatka a chtěla bych se s nim napojit na kanál. Ale je tu jeden problem, ten človek, kdo to z rodiny umi, tak mu zakazal se se mnou spojit. Protože má o mně strach, ale nemusí. Jenže jsme se domluvili, že přez ni budu komunikovat s tatou a také se to stalo, tatka se s ni spojil a mluvil se mnou, ale jen přes ni.
Ale mé přani je, ze ho potrebuju slyšet, chci se s nim spojit, ale neumim to. A také vas moc a moc prosim o to, at mi povite, jak to dělate, že se na ně napojíte??? jak to dělate nebo jak se to děla?? Jen potřebuju vědet, jak se to děla a dal budu vedět, co mam dělat.
Zajimam se moc o vaše stranky, jen jak jsem je viděla dnes, rozbušilo se mi srdce, že mam šanci se dozvedet, jak se snim spojit?!
Prosim odpovezte mi, jak to jen pujde, vím, že mate hodně lídi, co potřebuji odpovědět, ale já vas prosim odpověste mi !!!
PS: Děkuji za odpoved a prominte mi za me chyby!! Jeste jedna vec: rada bych mluvila z duchama, moc a moc mne to laka, take me laka mit nake schopnosti ale neumim vubec nic.
Domca 24.01.2010

Milá Domčo,
smrt blízkého člověka dokáže pokáždé zasáhnout, a o to ví, pokud se jedná o tatínka, kterého jsi měla moc ráda. Život duše sice trvá, ale fyzické procesy nekonečné nejsou. Nesmíme se nikdy zlobit, když někdo odchází. Je to přechod jinam, je to v pořádku. Nesmíme chtít držet ho tady déle, pokud už všechny dny určené k prožití na tomto životě prožil, je to definitivní.
Myslím, že bys měla být ráda, že jsi přijala sdělení od tatínka přes osobu, která tuto komunikaci ovládá. Není to úplně jednoduché. Pokud se na tuto cestu dáš, nepředpokládej, že tatínka uslyšíš tak, jak to bylo za jeho života. Tady fungují jiné principy, tady neslyšíš hlas, ale duši...
Ne každému je tato komunikace umožněna, to není, jako když si jdeš koupit něco do obchodu. Nevím, jak je to s Tebou, ale začínat se když tak musí pěkně pomaloučku.
© Wahlgrenis 25.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.