wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Hledala jsem věšteckou mapu, pořád nevím, co nechápu


Dobrý den paní Wahlgrenis,
našla jsem před časem Vaše stránky, když jsem hledala věšteckou mapu.
Procházím si poslední roky těžší období a na podzim už se to začalo velmi hezky skládat a jako bych začínala chápat. Pak jsem dostala obavy z nevyřešené finanční situace a najednou přišla tma tmoucí a ticho… a to je tak dosud. Jsem jako hluchá a slepá.
Jako bych sešla z cesty nebo nevím jak to popsat. Už jsem se cítila skoro tam, kde potřebuji být a najednou.. neumím to přesně popsat, duchovně mi bylo řečeno, že jsem se zastavila a jsem opožděná a nějak nevím úplně kudy kam. Byl tam velký strach, který doufám už odešel. Cítím, že se mi částečně blokla intuice, informace nechodí a srdeční čakra se také blokla. Věnuji se tomu to napravit, ale asi nevím úplně jak, i přes pomoc úžasných bytostí. Jako by mi něco nedošlo nebo nedochází..
Můžete mi prosím nějak pomoci? Chodím na meditace, pokouším se srovnat čakry, sklidnit se, jen se nějak nesunu správným směrem. Je tam asi hodně ego, ale moc nevím jak na to. I na meditaci jsem si vytáhla kartu Anaela a byla tam informace, že nejdu správným směrem, cítím, že nejsem úplně na té správné cestě, jen nemám informaci kudy jít.... zajímá mne, co je to, co nechápu a zatím jsem to v sobě nenašla..
Také mi bylo řečeno, že mám schopnost pracovat s energiemi, ale že je neumím správně směrovat. Rozjíždím firmu a nejde to, jak by úplně mohlo. Rovnala jsem si v sobě teď muže a ženu na konstelacích a doufám, že to je část řešení.
Nicola 10.01.2010

© Wahlgrenis 10.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.