wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

A co moje zdraví? Výklad pro konkrétní osobu


V tomto čtení se podíváme na konkrétní dotaz, který pisatelku inspiroval po shlédnutí mého předchozího videa, kde viděla, jak postupuji při výkladu. Ptala se na své zdraví, nic konkrétního neuvedla. Výklad vychází z dřevěných věšteckých kostek, které ke mně v jisté fázi mého života tzv. přišly. Je to velice netradiční výklad.

www.wahlgrenis.cz
Web vznikl v roce 2004. Věnuji se především jemnohmotnému světu, obdobím před narozením a okamžikem smrti. Pracuji s vlastními věšteckými pomůckami. Ty ke mně tzv. přišly z jiných dimenzí. Odhaluji souvislosti a symboly života, mluvím o nemoci jako výkřiku duše, komunikuji s bytostmi z jiných dimenzí a zdůrazňuji, že v životě platí "něco za něco" a "nic není náhoda". Již od roku 2005 pořádám akce, semináře, přednášky. Věnuji se také neplodnosti. Jsem autorkou knih: "Proč k nám miminko nechce" (2012), "Jak rozumět vlastní duši" (2015) a "Pokud přeladíme program" (2018).
Video najdete zde .
© Wahlgrenis 07.01.2023


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.