wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Za 14 dní mám státnice, chtěla jsem se podívat na svůj horoskop


Dobrý den,
mám na Vás velkou prosbu, kterou pravděpodobně ani nevyslyšíte, ale chtěla jsem se o to alespoň pokusit. Chodívala jsem na Váš web jen v opravdu těžkých nebo důležitých životních situacích a jednu z nich mám teď před sebou. Za 14 dní (10.6.) dělám státní závěrečné zkoušky, a proto jsem opět zavítala po dlouhé době na Váš web a chtěla se podívat na svůj horoskop.
Zjistila jsem však, že je nutná registrace a hlavně zaplacení poplatku, na který já momentálně nemám peníze. Věřte mi prosím, že to pro mne není příjemné a rozhodně vím, že to není fér vůči ostatním Vašim zaregistrovaným uživatelům ani vůči Vám, ale přesto si Vás dovoluji poprosit o zaslání alespoň maličké informace o tom, jak by to mohlo za 14 dní dopadnout.
Narodila jsem se XXXXX. (Omlouvám se, ale nevím jaké informace potřebujete, píši proto alespoň datum narození.)
Moc Vám děkuji pokud si tento mail alespoň přečtete. Naprosto pochopím, pokud moji prosbu nevyslyšíte.
Mějte krásný den a ať se Vám daří ve všem co děláte.
Iva 30.05.2010

Dobrý večer,
v tuto chvíli nemám horoskopy ještě ani na příští týden, natož na období za 14 dní... Píšu je aktuálně - na rozdíl od let 2009 a 2008, kdy byla i jejich knižní podoba.
Včera v noci jsem přijela z Českých Budějovic , kde jsem měla akci, k horoskopům se dostanu během dne. A další týden pak budu psát až další víkend...
Nevím, jak bych Vám mohla pomoci, když horoskop, který byste si chtěla přečíst, ještě ani fyzicky neexistuje...
© Wahlgrenis 30.05.2010

Dobrý večer,
předně moc děkuji za odpověď a omlouvám se, za svoji neznalost. Jak jsem již psala, nechodila jsem na Váš web tak často a zatím moc těmto věcem nerozumím.
Nikdy jsem se o ně moc nezajímala, ale před pár lety jsem měla velmi těžké období a Váš horoskop byl naprosto přesný, což se mi předtím ještě nestalo. Vaše horoskopy a Váš web je jediný svého druhu, kterému věřím, proto jsem Vám nyní napsala a prosila o radu.
Myslíte si, že kdybych se Vám třeba 3 dny před těmi zkouškami připomněla, že byste mi mohla napsat dvě nebo tři krátké větičky?
Děkuji moc za odpověď.
Iva 30.05.2010

Dobrý den,
nevím, jak Vám poděkovat.. Udělala jste mi obrovskou radost.
Děkuji moc!!
Mějte se krásně.
Iva 07.06.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.