wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Vnímám lásku k němu každou buňkou svého těla


Milá Wahl,
právě jsem se probírala Vašimi webovými stránkami a jsem přímo nadšená z pomoci, kterou poskytujete tazatelům.
Jistě máte toho příliš na řešení, i tak jsem se však odhodlala poprosit Vás o radu.
Již rok a půl se s partnerem snažíme o miminko.
Oba jsme prošli kompletními vyšetřeními a oba jsme prý v pořádku, přesto však těhotenství ne a ne dopadnout.
Nutno podotknout, že jsem zhruba před 4 roky již jednou otěhotněla, bylo to však s partnerem, kterého jsem nemilovala a nechtěla jsem s ním sdílet budoucnost, a proto jsem se rozhodla pro interrupci.
Nyní jsem poprvé v životě zamilovaná.
Dýchám jen pro svého partnera, vnímám svou lásku k němu každou buňkou svého těla.
Proto také tolik toužím po miminku, které by naší lásko určitým způsobem zhmotnilo.
Velmi mě vnitřně sdírá, že když jsem konečně nalezla toho pravého životního partnera, otěhotnět se nedaří.
A tak prosím, milá Wahl, poraďte a nasměrujte mě tím správným směrem, pročpak se miminku k nám nechce, přestože se tolik milujeme a jsme tolik šťastní?
Děkuji za Váš vzácný čas, budu trpělivě očekávat Vaší odpověď.
S pozdravem
Rabína 04.11.2010

Milá Rabíno,
ve Vašem příběhu je problém v minulosti. Miminko, které se mělo narodit, se nenarodilo. Vy jste před ním spustila závoru, což je z jeho pohledu nepochopitelné gesto. Miminko mělo už jasný směr, ale vy jste mu to nedovolila. Miminka přicházejí do tohoto života podle jiných plánů, než se může na první pohled zdát. Režii tady má někdo jiný, ne budoucí rodiče...
K Vám ale miminko také přijde, láska, která je všude kolem Vás, je úžasná. Jen je tady právě blok směrem k té minulé dušičce. Ta nechápe, co se tehdy stalo, nechápe, proč jste to udělala, zlobí se na Vás.
Pokud byste chtěla s tímto problémem pracovat, bylo by dobré, abyste této dušičce napsala dopis s pochopením všech souvislostí, tedy z dnešního hlediska. Měla byste v něm psát skutečmě maximálně srdcem, aby pochopila, že jinak to být nemohlo, byla jste k této akci vlastně násilně donucena, tehdejší partner nebyl pro Vás jistotou do budoucnosti. Ovšem měla byste přijmout i to, že to nebylo z vyššího hlediska správné, což jste si nejspíš tehdy nedokázala uvědomit.
Toto psaní dopisu byste měla pojmout jako zlomovou chvíli ve svém životě - zvolte si k tomu soukromí, hezké dopisní papíry, pero nebo propisku, s kterou se Vám dobře píše.
Po sepsání všeho, co s tehdejším rozhodnutím souviselo, by měla tato dušička pochopit, že nebylo možné, aby se narodila. Měla byste jí ale také poděkovat, že Vám vstoupila do cesty, protože jen díky tomu jste schopna si uvědomit další svůj vývoj, díky tomu zastavení jste mohla poznat svého současného partnera... Toto psaní by mělo mít všechny atributy dopisu - datum, oslovení, rozloučení.
Do druhého dne byste jej měla nechat "uležet".
Pak je spalte mimo dům v nehořlavé nádobě, popel se pouští po proudu - do řeky nebo potoka. Tím se tyto energie uvolní a Vy byste mohla otěhotnět.
Nebude trvat dlouho...
© Wahlgrenis 04.11.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.