wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Kdo by se nebál o dítě?!


Dobrý den milá paní Wahlgrenis,
volala jsem Vám dnes před 13. hod., řekla jste, abych napsala, že se pak podíváte na mé dítě!Jste moc hodná!!!
Jsem v 22. týdnu těhotenství - mám mít chlapečka. V pondělí jsem byla ve Zlíně na ultrazvuku a tam mě řekli, že je přítomen - hyperechogenní střevní klíčky a na srdci struna cordis - byla sem tam znovu ve středu 24.9.a srdíčko je v pořádku, ale vzali mě vzorek plodové vody, kvůli možnému riziku postižení apod.
Nechtěla jsem, aby mě brali tu plodovou vodu, abych nepotratila, ale trochu mě to všechno vystrašilo, tak sem to podstoupila.
Měla sem z toho stres, tak mě kamarádka poradila jistou paní S., která věští podle staré velké knihy - nevzpomenu si teď na název. Ta mi řekla, že chlapeček bude mít problémy s očima a že jsem mu zabrzdila mýma myšlenkama jeho vývoj...
Ty myšlenky - astroložka I.H. ze Zlína mi před 10 roky řekla, že mě v roce 2011 umře dcera.
Mluvila o ještě nenarozeném dítěti s mým nynějším manželem. Je pravda, že se mi tyto myšlenky se do hlavy vracely - teď v těhotenství - ze strachu!
Mám 37 let a toto dítě je vytoužené. Já mám z předešlého manželství syna a dceru, a před třemi lety jsem se šťastně vdala a toto dítě je z naší lásky!
Kdo by se nebál o dítě?!
Od té doby jsem nikde u astroložky nebo kartářky nebyla - myslím těch 10 let, až dnes u té S. a ta mě řekla o těch očičkách.
Jsem nyní hodně ve stresu, mám problémy se starším synem a tak můj chlapeček to v bříšku nemá jednoduché.
Nechtěla jsem Vás obtěžovat tolika řádky, ale radši ať vše víte!
Děkuji Moc, že se podíváte na můj problém.
Moc děkuji za vaši laskavost a hlavně ochotu a čas!!!
Radka 25.09.2010

Milá Radko,
mám takový pocit, že jsme spolu komunikovaly už někdy před cca třemi lety. Tehdy jste zvažovala svatbu, pokud se nemýlím.
Jsem ráda, že vztah s Vaším mužem vyšel a také gratuluji k těhotenství.
Psala jsem už mnohokrát, že nechápu, proč někteří říkají to, co říkají. Možná mohli vidět něco s otazníkem, ale v té formě, co jste informaci přijala, to být nemělo. Všechno se zapisuje do podvědomí a i kdybyste se tisíckrát snažila nemyslet na to, je to tam.
Se vším, co člověk potká, se dá pracovat. Nic není jenom černé ani jenom bílé, to víte. Vždy je informace vztažena k okamžiku výkladu, nesmíte se na ni upínat příliš jako na nosnou. Většina lidí by na žádný výklad vůbec chodit neměla. Budete se na to muset podívat jinýma očima. Není to chyba Vaše, ale té astroložky. Opravdu se divím, jak Vám tohle mohla vůbec říct... Všechno se ale vrací zpět, nechtějte to řešit, nikdo se nejvyššímu soudu nevyhneme.
Pokud bychom se podívali na Vaše těhotenství, na miminko, tak tady je všechno nádherně vyladěné. Přichází Vám známá duše, spojenec z minulých životů. Bude Vás chtít mít co nejvíc u sebe. Ale to jistě nebude problém, když máte už větší své starší děti.
Těhotenství by mělo být v pořádku, bez jakýchkoliv komplikací. Dokonce mi to připadá tak, že se k Vám miminko dokonce až těší.
Strachů, které ale tady kolem Vás pořád jsou, byste mě se měla zbavit. Potřebujete znovu dostat do svého domova klid, lásku a štěstí. To všechno záleží jenom na Vás. Nenávist žádná tady není, neměla by být. Vedle Vás je úžasný partner, milující bytost, který by pro Vás udělal všechno na světě. Vedle něho jste konečně sama sebou.
Nemějte prosím žádný strach, miminko bude v pořádku.
Budu na Vás myslet.
Těším se na zprávu, až se Vám miminko narodí.
© Wahlgrenis 25.09.2010

Milá Wahlgrenis,
strašně Moc Vám děkuji za tak rychlou odpověď!!!
Ani to neumím pořádně popsat!
Všechen stres ze mě v ten pátek, kdy jste mi napsala, spadl!
Jela sem ke kamarádce, která to se mnou prožívala a chápala mě.
Ta hned poznala, že jsem zase taková jako dřív!
Moc si tohoto dopisu vážím - máte srdce citlivé - hned ochotně jste mi pomohla!
Máte pravdu, že jsem se s Vámi radila ohledně té naší svatby, a zase jste věděla, že je to konečně ten pravý - tak, jak jste o něm napsala, jako byste ho znala osobně!!!
Kamarádka mi hned řekla, že je rozdíl, jak jste mě hned ochotně vyšla vstříc!!!
Ta madam S. než aby mě pomohla - řekla mi, že abych byla zbytek těhotenství v klidu, měla bych zaplatit za nějakou očistu 6.500, jinak udělá můj starší syn něco protizákonnýho.
Řekla jsem, že mám s ním starosti, bude mít už 20 let a jestli chci, aby dodělal školu, tak mu udělá - vyčistí něco špatného, ale jestli ne, tak spáchá něco hrozného a já za něj odpovídám... atd.
Do toho jsem jí řekla, že peníze nemám - ona na to řekla, že peníze jsou vždy!
Pak řekla o miminku o té vadě s očima, tak to mě klidu opravdu nepřidalo!!!
Měla jsem hroznou migrénu s ní!
Pořád se mi do hlavy vrací, aby můj syn něco neprovedl.
Vím, že hraje pokr na počítači, no přece si nebudu půjčovat tolik peněz, když nevím, jakým zázrakem by se vše spravilo!
Milá Wahlgrenis přeji krásný večer a jsem dlužníkem!!!!
Moc si Vás vážím
Radka 28.09.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.