wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Proč teď mají přicházet na svět dvojčátka?


Milá Wahlgrenis,
poslední dobou se to kolem hemží těhulkami, které jsou těhotné podruhé a čekají dvojčata. Jedna dvojvaječná, jedna jednovaječná, u té poslední nevím.
Co vím ale stoprocentně, že všechny otěhotněly přirozeně, žádné nepřirozené zásahy, po nichž se dvojčata rodí víc.
Když jsem se to dověděla o jedné, usmála jsem se, ale když jsem se to dověděla během několika dnů o dvou dalších, už mě napadlo, že to nebude jen tak.
Máš nějaké vysvětlení, proč teď mají přicházet na svět dvojčátka? Navíc všechny tyhle dětičky se narodí v rozmezí únor až květen příští rok...
Díky
Orianna 25.08.2010

Milá Orianno,
dvojčátka představují z duchovního hlediska naprosté sblížení. Jsou to buď dvě duše, které v minulosti žily spolu, anebo dokonce to je jedna duše rozdělená. Potřebují se, podporují se, teprve spolu jsou celek.
U dvojčátek počatých přirozenou cestou vnímám odhodlání zvládnout všechny překážky, které na ně čekají, společně. Jako by se už svým příchodem na svět ubezpečovala, že nejsou na nic sama, že mají přece ještě toho druhého.
Děti obecně přicházejí své rodiče (i ostatní) něco naučit. Ve dvou se tento záměr naplňuje mnohem lépe, jeden je pro druhého oporou, společně se zvládne přeci úplně všechno...
Nemají před sebou nalinkovaný úplně nejjednodušší život.
Dvojčátka jdou světem ruku v ruce, vědí, že to, co mají, dostane i ten druhý. Vědí, že tady vládne spravedlnost. Mají vedle sebe bystost blízkou, navíc stejně krásnou, jako jsou samy...
Je to krásný pocit být dvojčatem. V životě je najednou nádherný řád.
© Wahlgrenis 25.08.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.