wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

S přítelem po 7,5 letech v tuto chvíli prožívám nejkrásnější období


Dobrý den Wahl.
četla jsem Váš článek ohledně ložnice .
Chtěla jsem se zeptat: postele máme přímo pod oknem, kde jsou i naše hlavy s tím, že je tato strana směřována jih. Ložnici máme teď novou, vymalovanou barvou borůvkovou s kombinací lehce šedivé, nábytek tmavě hnědý s kombinací bílých doplňků.
S přítelem se snažíme 3 roky o miminko a je to tak měsíc, kdy jsme přemístili ložnici z jedné místnosti do druhé a kompletně celou jsme ji změnili včetně nábytku, matrací a postele. Měli bychom otočit postela na jinou stranu či je možné nechat takto na stranu jižní?
Chtěla bych se zeptat, zda je naděje, že se i na nás štěstí usměje a bude nám umožněno vychovávat tolik vytoužené miminko. Snažím se nemyslet na ostatní, jen na sebe a svého přítele, pečuji i o své tělo, pohledem do zrcadla se pokaždé usměju a pochválím se, teď jsem začala s běháním s pejskem podél řeky a říkám si s úsměvem na rtech, že dělám pro sebe a své tělo jen to dobré.
S přítelem po 7,5 letech v tuto chvíli prožívám nejkrásnější období od té doby, co jsem s ním. Stres z toho, že miminko zatím nepřišlo, jsme snad už i vypustili a snažíme se na to nemyslet, i když u mě to je stále zřejmě v podvědomí, přece jen když se pokaždé dostaví menstruace, trošku posmutním, ale řeknu si, že se nic něděje a to štěstí se na nás taky určitě usměje.
Bylo by možné mi říct, zda se i k nám miminko chystá?
Děkuji moc za odpověď jak k ložnici, tak k mimínku.
Děkuji moc, děkuji ti za tvé stránky, horoskopy a za diskuze.
Přeji krásný den
Andreica 28.07.2010

Milá Andreico,
všechno, co jste v životě s přítelem udělali, má smysl. Změnu spaní s hlavou na nějakou světovou stranu byste si měli vypozorovat sami podle toho, jak Vám to nejlépe vyhovuje. Obecně se považuje za vhodnou linie severo-jižní, to znamená, že máte lůžka v pořádku.
Pro Vás ale bude důležitější až tato část odpovědi, na tu čekáte. Jeví se mi u Vás jisté změny směrem ke starší osobě ženského pohlaví ve Vaší rodině, snad jste se od ní myšlenkově distancovali, což je nejlepší, co jste mohli udělat. Nyní jste už opravdu sami za sebe. Miminko je už u Vás hodně blízko, ale vnímám tady touhu po nějakém vyšší potvrzení opravdovosti Vašeho vztahu. Nemusí to být nutně svatba, ale nějaký takový rituál byste si mohli jen Vy dva pro sebe udělat. Tohle si miminko moc přeje. Zatím tady vnímá znejistění, jako by nevědělo, do čeho přijde. Ale pak hned, jakmile si jakýsi vyšší slib s partnerem dáte, se k Vám chystá. Měla by to být otázka pár týdnů, maximálně měsíců.
(Podobný, skoro až neuvěřitelný příběh prožila i Gabi...)
© Wahlgrenis 28.07.2010

Milá Wahl,
děkuji moc za odpověď, citím i já, že se v mém životě cosi změnilo a opravdu jsme si s přítelem v těchto dnech blíže než kdy jindy.
Odpoutání je zřejmě od mé maminky, která mi stále jakoby "určovala" život i v mých 31 letech, ale v tomto měsíci se cosi ve mně zlomilo a uvědomila sem si, že nežiju s maminkou, ale s přítelem.
Život si určuji jen já sama a ne moji rodiče, co a jak mám dělat apod. Dále i s kamarádkou jsme měly nějaký nějaké neshody, delší dobu jsme obě cítily napětí ve vzduchu a tímto se vše pročistilo. Tak nějak ze mě i spadla nějaká "tíha".
Ještě jednou ti děkuji moc za odpověď a děkuji za uvedení příběhu, který si jdu ihned přečíst.
Krásný den
Andreica 28.07.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.