wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Zkoušeli jsme různé věštce, léčitele, dokonce umělé oplodnění, se kterým Vy nesouhlasíte


Dobrý den, Walh,
ráda bych se zeptala, zda někdy otěhotním.
S manželem jsme zkoušeli vše možné, ale zatím neúspěšně. Miminko chci už od svých 21 let, dnes je mi 34.
Se současným manželem se pokoušíme marně již 5 let. Zkoušeli jsme různé věštce, léčitele, dokonce umělé oplodnění, se kterým Vy nesouhlasíte. Jsem zoufalá, osobně si myslím, že už jsme oba na miminko připraveni.
Dokonce jsem si začala myslet, zda nemohu být prokletá.
Nejen kvůli miminku, ale děje se mi více negativních zkušeností.
Děkuji za odpověď.
Ratpe 06.07.2010

Milá Ratpe,
téma miminek je pořád aktuální, to vnímám zcela jasně. Bez ohledu na počasí nebo na politickou situaci. Ovšem miminka to mají jinak. Opravdu si nemyslím, že by šlo o "ty pohyby" nebo spojení buňky A s buňku B. Za vznikem nového života je ještě něco jiného, co je ale pro mnohé nepřijatelné...
Vy ale tohle teď číst nechcete, to je mi také jasné. Chcete mít miminko... Mám pro Vás několik možností:
Buď byste si počkala na další offline konferenci k miminkům , termín zatím vypsán nebyl, můžete se přihlásit na akci věnovanou předostně tomuto tématu nebo se objednáte k osobní konzultaci. Při ní lze totiž odkrýt důvody, proč k Vám miminko momentálně nechce. Dá se s tím i dál pracovat, pokud to samozřejmě bude "průchodné". Ale pokud jste četla můj web - sekci věnovanou miminkům , jistě jste zjistila, že přicházejí i tehdy , když už lékaři vyslovili to jejich absolutní "ne".
© Wahlgrenis 06.07.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.