wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Říkala jste mi, že brzy otěhotním a že to bude holka


Vážená a milá Wahlgrenis,
srdečně vás zdravím a velmi na vás vzpomínám. Navštívili jsme vás s mojí skoro švagrovou loni těsně před Vánocemi, tuším, že to bylo 18. nebo 22.12.2009. Obě jsme si od vás nechaly udělat výklad, dělala jste nám jej z pláství.
Já jsem se vás ptala na otěhotnění, na druhé miminko.
Říkala jste mi, že otěhotním do 9 nebo za devět měsíců a že to bude holka. Tato informace mě moc potěšila, i když tomu, že to bude holka jsem příliš nevěřila, protože v naší rodině a hlavně v rodině mého partnera široko daleko žádná holka není. Vlastně jedna ano, ale to všichni považují za velkou náhodu.
Také jste mne upozornila, že tam budou nějaké problémy s krví. O tom jsem také měla pochybnosti, protože jsem předtím a pro jistotu i potom absolvovala různá vyšetření a nikde žádný problém.
Také jsme mluvili o našem tchánovi, který už v té době umíral na rakovinu a vy jste se ptala, které z nás se asi vrátí zpátky v podobě děťátka. Já jsem tenkrát, velice přesvědčeně řekla, že mě.
A jak to tedy bylo dál?
V únoru tchán skutečně zemřel. Na začátku března jsem přišla do jiného stavu.(Rok se to nedařilo). Tři týdny po početí jsem od syna dostala plané neštovice (problémy s krví). A když jsem byla na prvním ultrazvuku, kde mi zatím řekli, že je vše v pořádku, ale zkušeností s planými neštovicemi v těhotenství moc není, tak mi také řekli, že je to holka. Celou dobu mě provází pocit, že je vše v pořádku a že ji tchán chrání.
Ale přesto mě střídavě provází strach a nejistota, jestli je miminko skutečně v pořádku? Proto jsem se rozhodla se na vás obrátit. Provází mě celou dobu ještě řada dalším zvláštností, ale to až podrobně někdy, když budu mít zase štěstí se s vámi potkat.
Omlouvám se, že píši tak zdlouhavě, ale těch událostí za posledních 5 měsíců bylo opravdu hodně.
Předem velice děkuji za případnou odpověď.
S pozdravem
Dana 10.06.2010

Wahl...
četla jsem teď ten poslední příspěvek...
Běhal mi mráz po zádech... ty nejúžasnější věci jsou tak přirozené a prosté... moc držím palce té paní...
Ty jsi fakt čarovací víla (je pěkné, že o Tobě jako o čarovací víle všude mluvím a moje oklí už tento výraz vážně přejímá... Ti pozemštější si ho spontánně transformují do formy "čarovací paní" nebo tak...
Tuleň 10.06.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.