wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Miminko na cestě


Milá Wahl,
v březnu jste mi odpovídala v offline konferenci na moji otázku (č.7).
7. otázka:
Milá wahl,
psala jsem Vám v září ohledně miminka které jsem čekala,bohužel miminko nevydrželo..víte..Cítím,že jsem si tím projít musela, bolí to, ale jdeme dál..
Chci se zeptat, jestli se nám s manželem narodí ještě alespoň jedno miminko..Už jednou nám dr. řekli, že nemáme šanci a máme přirozeně chlapečka..
Děkuji Jana 7.1.2010
Odpověď:
Milá Jano,
nesmíte si nic vyčítat, že Vaše těhotenství nedopadlo podle očekávání. Jste jiná, hodně jste se změnila, ale přesto se mi u Vás jeví silná fixace na práci, jako byste byla před ostatními ve svých očích nezastupitelná, nenahraditelná. Tohle by se mělo změnit, pokud chcete další miminko. Tento Váš profesní směr Vás odstavuje z linie mateřské. Jsou to nyní jako dvě rovnoběžky, které se ovšem logicky nemohou potkat. (Teď jsem si vzpomněla na definici z matematiky, že rovnoběžksy se protínají v nekonečnu... Tohle jsem nikdy nepochopila. Je to divné, co?)
Tahle dušička miminka by k Vám moc chtěla, ale jaksi nemá šanci. Rozhodně byste se neměli vzdávat. Jde jen o to upravit ve svém životě priority. Něco mít musíte a něco mít můžete... Tohle si vylaďte. Není to ale pro Vás úplně složitý úkol. Do půl roku byste mohla otěhotnět.

A měla jste pravdu, do půl roku jsem otěhotněla, teda přesně za 2,5 měsíce. Věřím, že teď to bude v pořádku a narodí se zdravé miminko..
Moc si to přejeme a budeme moc vděční, když to dobře dopadne. Uvědomujeme si, že je to ten největší dar, jaký můžeme mít..
Každý den nás o tom přesvědčuje náš dvouletý syn.
Děkuji Wahl
Jana 08.06.2010

© Wahlgrenis 08.06.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.