wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Termín svatby je 7.8., v den mých narozenin


Milá Wahlgrenis,
cítím, že bych Ti měla napsat...
V minulém e-mailu jsem psala, že nevím, jak se rozhodnout... už není ničeho třeba, vše přišlo, jak mělo...
Když si znovu přečítám poslední odstavce svého předešlého e-mailu, musím se usmát.
Ten samý den večer jsme si s přítelem řekli, že se vezmeme. Prostě to najednou nějak vyplynulo a já jsem to vůbec nečekala... Začala jsem se těšit na svatbu a pak jsem si vzpomněla, že v únoru v Kunraticích při Tvém výkladu z pláství jsi se mne ptala, co svatba? Neplánujete?
A já jsem odpověděla, kdepak, příteli se ženit ještě nechce, a nepřipadá nám to důležité...
Termín svatby je 7.8., v den mých narozenin, přišlo mi to hezké.
Pořád jsem byla na vážkách, kdy teda to miminko, že bych chtěla už teď, ale co škola, co práce, co ta svatba, aniž bych to tušila a vlastně doteď nechápu, jak se to stalo, a 8.5. jsem zjistila, že čekám miminko...
Takže už jse vše vyřešené, teď se jenom trochu bojím, aby vše dopadlo, jak má.. Moc se těším.. Jsem zvědavá, zda to bude holčička, kterou jsi v plástvích viděla...
Jsem vlastně šťastná, moc, s přítelem plujeme na jedné vlně a už se moc těšíme, že budeme rodina...
Moc zdravím a jestli se vejdu do offline konference o miminkách, budu ráda.. Chtěla bych vědět, čeho se vyvarovat,aby bylo vše dobré.
Mimochodem - doktor nám doporučil do 10. týdne t. vyvarovat se sexu, já nechápu proč, problémy nemáme, ani potrat za sebou nemám, nekrvácím...zdá se mi to jako nesmysl, nerada bych se řídila takovouhle radou, co si o tom myslíš?
Moc zdravím
Lenaf 01.06.2010

© Wahlgrenis 01.06.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.