wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Je to již čtvrtý potrat v období šesti let


Dobrý den paní Wahlgrenis,
ve středu 19.5.2010 jsme přišli o miminko (je to již čtvrtý potrat v období 6 let, dítě zatím nemáme s manželem). V pondělí bylo ještě v pořádku na kontrole, srdíčko mu bilo...
Jak mi asi je, je škoda popisovat, to, co se ve mně mele... ta bolest...
Stále si říkám, co mi to mělo říct?
Proč se nám tohle stalo již počtvrté?
Pořád se mi mele hlavou... proč to miminko přišlo?
Zjevilo se jako sen, ani jsem neměla o něm tušení... toho tolik vydrželo, jak jsem o něm nevěděla a jak jsem se začala o něj starat, a věděla jsem už že má i srdíčko... a i krvácet jsem přestala, tak příjde tohle.
Pořád si říkám sakra proč?
Co se stalo nebo co s námi je, že zase miminko od nás odešlo?
Co mi tohle má říct?
Si říkám, to snad už není možné.
Já se na něj tolik těšila a přišlo mi to jako já nevím, jako anděl v břiše, co se narodí jako o Vánocích (termín porodu jsme měli 14.12),... tak jako jsou ty adventní neděle... láska, víra a naděje... nevím no... říkala jsem si, konečně jsme se dočkali, konečně máme srdíčko a už vše bude v pořádku.
V pondělí jsem viděla miminko ještě v pořádku a ve středu už ne...
Toto otěhotnění přišlo jak dar z nebes, vůbec jsme s manželem na miminku nepracovali, miminko bylo neplánované, nicméně po zjištění těhotenství velmi toužebně očekávané...
Jsem už naprosto zoufalá a tolik bolesti co v sobě mám... Je to příliš těžké, tolik jsem tomu věřila, že to tentokrát vyjde... tolik jsem tomu věřila a o to více to bolí... ta ztráta...
Sába 23.05.2010

Milá Sábo,
rozumím Vašemu stavu, chápu Vaše zoufalství. Miminka si ale nemůžeme pořídit, kdy si zamaneme. Přicházejí do našeho života zcela jinak, podle jejich plánů.
Opravdu se nejedná pouze o fyziologický proces, kdy se spojí dvě buńky. Tady jde o mnohem víc.
Ve Vašem případě vnímám problém v minulosti, v minulém životě. Jakmile tento uzlík rozvážete, otevře se před Vámi volná cesta. Tohle rozvazování nesouvisí s časem, jedná se o záležitosti, kdy je najednou všechno jinak, týkají se zlomku vteřiny. Zařadila jsem Váš dotaz do offline konference .
© Wahlgrenis 24.05.2010

Milá Wahlgrenis,
velmi děkuji za Vaši odpověď, vážím si Vašeho času.
Chtěla jsem se zeptat, co by jste mi doporučila udělat, nebo jakou terapii navštívit, abych mohla ten uzlík rozmotat?... Netuším, jak se jinak k tomu uzlíku dostat.
Děkuji za Vaši odpověď.
Sába 25.05.2010

Milá Wahlegrenis,
ještě mne napadlo, pokud se mi to podaří nějak rozuzlit... Myslíte si, že se miminka s manželem někdy dočkáme?
Děkuji za Váš čas.
Sába 26.05.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.