wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Čekám chlapečka, měla jste pravdu


Dobrý den,
nejprve bych Vám chtěla moc poděkovat a sdělit, že jstě měla opět pravdu, a já čekám chlapečka, už se na něho moc těším.
Píši Vám, nevím, jestli si pamatujete, jak sem byla u Vás. Odešel ode mě manžel k té jiné ženě, říkala jste, že ona bude žárlit na naši dceru, když odešel, bylo jí pět, už jí bude devět, je hezká, chytrá, má samé jedničky, mám zní radost.. Manžel má s tou ženou už dítě, dcera chodí k němu jednou za 14 dní. Dnes jsem koukala do mobilu dceři, a ona s tím tak moc ještě neumí, tak mi to ani neřekla, psalo jí číslo z netu, bylo: tak nebud tupá, on tě nenavidí a stejně není tvuj táta, vím jistě, že to psala ona. Nikdo jiný nemá její číslo, myslím dcery. Myslím, že hrabala manželovi v mobilu, protože den předtím psal dceři, že ji miluje a ona mu odepsala a druhý den přišla tady ta sms. Jsem z toho v šoku, nemohu věřit, jak někdo může nenavidět dítě? Když ta malá za nic nezmůže, ona jí vzala tátu ... a ještě se takto chová, manžel říkal, že nevěděl, že ona je taková, že udělal chybu... ona když je malá u nich, tak ta žena se jí nevšímá a dělá, jako že tam není, nepromluví na ni ani slovo... Je mi to moc líto, já mu dávno odpustila, nemyslím na ně, mám svůj život, jen se bojím o malou, nevím co s tím, mě ona příjde fakt nemocná, on mi říkal, že za to nemůže, jaká ona je, že nemá ráda žádné děti, je posedlá nenavistí ke mně a mé dceři, přitom nevím proč, ona nám ublížila, ne my jí... Je mi z toho na nic.
Klaudie 05.05.2010

Milá Klaudie,
je to hodně složité... Novým vztahem se nikdy nesmaže ten minulý, zvlášť jedná-li se o děti. Nová partnerka by chtěla mít Vašeho bývalého muže pro sebe kompletně, bez výhrad, absolutně. Chtěla by nejraději smazat veškerou jeho minulosti a začínat s ním od začátku, od nuly. Jenomže tohle období jste s ním prožila Vy. Ona žárlí na jeho minulost, na všechno, co tady bylo před ní. Opravdu velice složitá situace. Vy jste se sice od manžela, přejete mi všechno dobré, ale není to nic platné, pokud se nevyladí ona.
Každý nový partner by měl počítat s tím, že nezískává jen novou lásku (jako nějaký dárkový balíček s mašlí), ale současně všechno, co se jí v minulosti týkalo. Ideální by bylo, kdyby přijala všechno, co miluje. Vaše dcera je ale velkou překážkou, tato žena ho nedokáže milovat bez výhrad, chce ho mít absolutně jen pro sebe, tady už není místo pro nikoho jiného. Neuznává, že v jeho životě mohla figurovat láska, neuznává, že jeho srdce mohl vnímat lásku k nějaké ženě a k holčičce. Ona by tohle všechno chtěla jedním tahem škrtnout... Je v ní příliš zloby. Jenomže čas se nedá vrátit, všechno se děje přesně tak, jak má. Tato žena by měla přijmout všechno, co se jí momentálně týká, tedy i Vaši dceru, to, co z ní vyzařuje, ani jí nedělá dobře.
Ptáte se na radu, co s tím, to chápu. Možná byste si mohla promluvit s bývalým manželem, který by pak mohl citlivou formou promluvit s ní. Ovšem - co je to citlivá forma? Je docela možné, že by právě tento tah mohl být šťouchnutím do vosího hnízda a že by se její chování k Vaší dceři mohlo ještě zhoršit. To by nebylo dobré...
Tato žena není zralá k tomu, aby přijala takové zásadní informace, chtěla by mít muže jen a jen pro sebe. Bojí se o svou lásku, nechce se dělit. Nedokáže se k nikomu postavit čelem s otevřenou dlaní, na kterém by bylo její vlastní srdce. Uvědomuje si, že má určitý díl na rozpadu Vašeho manželství, zrušila Vaší dceři šťastné dětství. To má zapsané hodně hluboko v duši, ale nepřipouští si to. Proto s ní ani nemluví, když je tam dcera na návštěvě, chce si ji ze svého zorného úhlu vytěsnit. Jenže to se jí nemůže podařit, i kdyby pro to dělala maximum. Myslím, že tady hraje svou důležitou roli čas, ona teprve později bude schopna pochopit, o co tady jde. Věřte, že tento čas pracuje pro Vás.
© Wahlgrenis 05.05.2010

Máte pravdu i když myslím, že času měla dost a je spíše horší a horší, mě nikdy neviděla a já taky netoužím jí vidět... Jen vím jedno: kdybych udělala nějaké ženě to, co ona nám, milovala bych dítě muže, co by sem s ním bylo už jen pro to, že je to dítě, který za nic nemůže... Myslím, že to je v povaze člověka, a je mi jí líto. Musí být těžký se něčím užírat a nenavidět....
Děkuji Vám, když se Vám napsala, tak se mu ulevilo...
Přeji krásný den, Vy jste stejně zlatá
Klaudie 05.05.2010

Psala jsem i proto, že mě vyděsila ta nenávist k mému dítěti, a přemýšlela jsem - kdyby se mi něco stalo, a ona musela jít bydlet k tátovi, tak by tam měla těžký život... Hrozná představa pro mě
Klaudie 05.05.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.