wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Otěhotněla jsem přesně, jak jste řekla, ale čekám holčičku, ne chlapečka


Milá Wahl,
moc Vás zdravím a posílám pozdrav z Liberce. V loňském roce jsme se sešly v Praze. Moc jsem si přála s přítelem začít nový život a otěhotnět. Tenkrát jsi mi řekla, že budeme čekat miminko a že otěhotním pravděpodobně v lednu a bude to chlapeček. Moc jsem se na to upla. Nakonec jsem otěhotněla, dokonce už v prosinci. Lékaři mi potvrdili několikrát z ultrazvuku a odběru plodové vody holčičku.
Jsem moc šťastná, že čekáme miminko, jen jsem celou dobu trvala na tom, že to bude vytoužený chlapeček (přítel si jej moc přál), doma máme už 3 holky.
Prosím Vás, napište mi, jak je to možné, když mi při výkladu vyšel chlapeček a početí v lednu a my počali v prosinci a čekáme holčičku. Přítel se mnou nemluvil, byl velmi zklamaný, já mu neustále vysvětluji, že na tom nesejde, jestli holčička nebo chlapeček, hlavně, že to bude zdravé a že vůbec čekáme vytoužené miminko:)
Děkuji Vám předem za odpověď.
Přeji Vám hodně zdraví a úspěchů:)
S úctou,
Dabody 27.04.2010

Milá Dabody,
měla bych Vám napsat, jak je to možné, že při výkladu vyšlo, že budete čekat chlapečka, a Vy zatím čekáte holčičku. Dovolte mi odpovědět - nevím. Nevím, jak je možné, že se Vám předem ohlásil chlapeček a místo něho přijde holčička... (Ještě že máme jen dvě možnosti...)
Určitě ale tohle nejsou náhody, možná kdybyste předem věděla, že to bude holčička, rozhodla byste se jinak, třeba byste si těhotenství rozmyslela. Těžko říct. Rozhodně ale k Vám přichází duše, která s Vámi má být, tomu se nedivte. Potřebovala se právě Vám narodit.
Dovolte mi, abych Vám k Vašemu těhotenství gratulovala, je to skutečně nový začátek, potvrzení Vaší nové společné cesty. Neměla byste o ničem pochybovat, hlavně se ale na své budoucí miminko nalaďte. Všechny tyhle Vaše otazníky totiž velice intenzívně vnímá, i Váš partner by měl budoucí princezničku přijmout pozitivně. Otevřete svou láskyplnou náruč a těšte se na miminko.
© Wahlgrenis 27.04.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.