wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Wahlgrenis, už mohu být těhulka... CHLAPEČEK


Úžasná Wahlgrenis,
dnes jsi mě opět navštívila ve snu, byly jsme v místnosti a byla jsi tam ty dívky a paní, které nemohou otěhotnět a ty jsi nám radila. Byl tam i můj manžel a já jsem s ním sháněla čistou pitnou vodu, abyste měla vy i ostatní co pít.
Potom jste vyndala věštecku mapu a kyvadélko začala jste kývat, také jste měla rozložené plástve, ale nemohu si vzpomenout, co na nich bylo, byly otočené. Vím, že jste říkala, na co se mám zeptat...
Tak jsem ráno vstala a šla jsem hned na Vaše stránky a na věšteckou mapu a vyndala jsem papír a obyčejnou tužku a začala jsem kreslit.
A vyšly mi tyto symboly - srdce, miminko, teploměr, boží oko, přesýpací hodiny a prstýnky...
Dříve jsem na Vašich stránkách koukala na věšteckou mapu několikrát, ale dnes jsem se probudila a věděla jsem, že si ji musím udělat a mám z ní ohromnou radost.
Máš pravdu, všechno má svůj čas a já to beru jako další znamení od naší dušičky miminka.
Jen ta nemoc... Nevím, v symbolech máš napsáno, vývoj zdravotního stavu k lepšímu nebo horšímu, ale jak zjistím jestli k lepšímu nebo horšímu?
Když jsem používala mapu, tak jsem si připadala, jako bych byla chvíli někde jinde, v jiném světě.
Děkuji za vše a přeji nádherný sluneční den
Peta 21.02.2010

Milá Peto,
opravdu všechno má svůj čas, nic se nemůže dělat násilně. Ve chvíli, kdy ještě na určité informace nejsi připravena, nemohou k Tobě promlouvat. Snad mohu gratulovat, že si k Tobě věštecká mapa našla cestu. Mnoho lidí s ní pracuje.
Dušička miminka je u Vás už hodně blízko. Mně to připadá, jako by ses stále více dostávala ke své duši, jako by ta bývalá "role oběti" už definitivně mizela. Nejsi už stroj, stáváš se ženou se vším, co k Tomu patří. Máš se ráda, líbíš se sama sobě, všude kolem Tebe a partnera je láska. Už nikdo o ničem nepochybuje. Měli byste otevřít náruč. Miminko přichází...
© Wahlgrenis 22.02.2010

Nádherná Wahlgrenis,
takovou krásnou odpověď jsi mi napsala... Moc ti děkuji za vše, co nejen pro mě, ale i další tápající lidičky děláš a jak krásně pomáháš. Moc to pro mě znamená. Navštěvuji Tvé stránky dá se říci denně a vždy si uvědomím něco jiného, vždy mě osloví něco jiného a to mi tak moc pomáhá v čekání na naši milovanou dušičku. Ani nevíš, co pro mě tvá dnešní slova znamenají, i když ty vlastně víš.
Děkuju, děkuju, děkuju.
Začala jsem se mít ráda, miluji své krásné tělo a také o něj více pečuji, změnila jsem toho ve svém životě moc a moc, protože mi vždy tvé úžasné stránky ukážou, co ještě musím zvládnout a udělat a pochopit a to vše jen DÍKY TOBĚ.
Mám Tě moc ráda a děkuji za vše.
Přeji Ti nádherný den.
Peta 22.02.2010

Nádherná Wahlgrenis,
právě jsem četla na Tvých úžasných stránkách zprávu o začátku jara a také o znameních a já ti píši také o jaru a o znameních - nic není náhoda, viď?
Včera se mi stala nádherná věc, šla jsem ulicí ve městě, nikde žádná zeleň a já zrovna telefonovala s mojí sestřičkou o tom, co nádherného jsi mi napsala o našem miminku, že přichází To moje sestřička mě přivedla na tvé stránky a za to jsem ji nesmírně vděčná . A jak tak jdu svítí nádherně sluníčko a ke mně přiletěl motýlek, představ si to , v takové zimě, byl to oranžový nádherný motýlek a přistál u mě u zdi ukázal se mi jak je nádherný a pak odletěl k sluníčku. Bylo to určitě znamení naší dušičky, protože většinou když jsem dušičku miminka oslovovala tak se mi zjevil motýlek a to i v místě, kde není žádná zeleň, přiletěl, sedl mi na ruku nebo na nohu a zase odletěl. Beru to jako znamení od naší milované dušičky.
Mám z toho všeho takovou radost a jsem moc šťastná. Myslím, že vidět teď motýlka je opravdu zázrak, takhle brzy jsem ještě motýlka neviděla.
A zázraky se dějí, vím to...
Máš pravdu, znamení jsou všude a já ti přeji nádherný sluneční den.
Šťastná Petruska 26.02.2010

Přeji nádherný sluneční den Wahlgrenis,
opět se na tebe obracím. Psala jsem ohledně věštecké mapy a ty jsi psala Miminko přichází ... Nejkrásnější větu, kterou mi kdo napsal!
Já ted již 14 dní cítím podbřišek, jako když to mám dostat, cítím to každý den a někdy takové podání, mám z toho ohromnou radost, také cítím, že už nemusím nic řešit. Mám to dostat až za týden. Cítím se jinak. Jen mám ted problém, pálí mě při čůrání a také trpím plynatostí, at sním cokoliv, na to sem také nikdy netrpěla.
V lednu jsem měla zánět močového měchýře a nemohla jsem se ho přes měsíc zbavit a ted se mi to vrátilo?
Piji jen brusinkový sirup a jím brusinky a piji urologický čaj. K doktorům nemám důvěru, tak k nim ani nejdu. Také denně jím vitamín C, abych byla v pořádku, to dělám preventivně, ale dnes mi začíná bolet v krku. Chtěla jsem se, prosím, zeptat, vím, že nemoc neexistuje, vše je výkřikem duše. Co znamená, pálení při čůrání, nikdy jsem na to netrpěla, a letos už to mám podruhé. Pokud k nám miminko přišlo, chtěla bych abych byla v pořádku Prosím, poradíš mi? Budu ti moc vděčná. A věřím, že to pomůže i ostatním.
Také dnes ráno mi manžel sdělil svůj sen, to normálně nedělá. Vzbudí se a nic si nepamatuje, já už si sny zapisuji a čím dál víc si ze snů pamatuji víc.A manželovi se dnes zdálo, že se nám narodila holčička Zdenička, Měli jsme jet na dovolenou na vodu a já začala rodit, manžel u porodu nebyl. Bylo to v porodnici a přinesly nám holčičku, ale manžel chtěl dělat testy, že není naše, holčička byla totiž moc velká a už držela hlavičku, bylo to druhý den po porodu. A manžel ví, že miminku se musí držet hlavička.
Přeji Ti nádherný den, u nás už svítí sluníčko a krásně mě zdraví.
Petruška 07.03.2010

Milá Petruško,
potřebovala by ses lehce přeladit, vnímat úplně maximálně lásku svého okolí, manžel by Tě měl více hladit, nesmíš o sobě pochybovat. To je k tomu močovému měchýři. Není to nic zásadního.
Dušička Vašeho budoucího miminka je pořád u Tebe nablízku. Zaplňuje prostor kolem Vás. Je to velice vyzrálá duše, moc se těší. Možná by sis mohla pořídit křišťál ve tvaru, který k Tobě promluví, měl by Ti být příjemný při prvním kontaktu. Zkus si ho vzít do dlaně a uvidíš...
Miminko k Tobě přichází, jen o sobě nesmíš pochybovat. Hlavní je tady pořád láska. Je to přirozená cesta, žádné experimenty.
Wahlgrenis 07.03.2010

Úžasná Wahlgrenis,
psala jsem již několikrát ohledně snů.
Dnes se mi zdál sen a podvědomě vím, že vše, co tam bylo, byly dobrá znamení, podvědomě jsem si uvědomovala, že to všechno byla znamení a já jsem vše chápala. Sice si ze snu pamatuji jen jednu jedinou nádhernou věc a to, než jsem se probudila (poslední dobou se budím ještě než začne zvonit budík), takže se probouzím krásně a ne s tím protivním zvoněním. A než jsem se dnes probudila, tak se mi ve snu ukázala jen hlavička, ne celé tělo miminka, nevím, jestli to byla holčička nebo chlapeček, ale bylo to překrásné miminko s modrohnědými očičkama a nádherně se na mě usmálo.
Ráno jsem o tom přemýšlela a měla jsem z toho pocit jako sdělení, už přicházím. Hlavička jako by vystupovala ze sluníčka, vlastně jako by sluníčko mělo obličej miminka a dívalo se na mě jako zeshora z nebe. Viděla jsem jen hlavičku a nic jiného. Nádherné probuzení
Byl to nádherný sen.
Přeji nádherný den.
Petruška 11.03.2010

Krásný den přeji Wahlgrenis,
dnes jsem měla zvláštní sen. Zdálo se mi, že kamarád, který nemůže v životě najít tu pravou lásku, i když je velmi hodný s velkým srdíčkem, ale má smůlu na ženy, mi ve snu oznámil, že je zasnoubený a ještě s mojí kamarádkou, kterou znám. Ale když jsem se probudila, tak jsem nevěděla, kdo to je, a také naši známí - kamarád s přítelkyní mají půlroční holčičku (ale já jsem je přes rok neviděla, ani o nich nemáme žádné informace) mně a manželovi sdělili ve snu, že se také zasnoubili a budou se brát v létě v Řecku. O svatbě ani neuvažovali, na dovolenou ani nejezdí, natož k moři. Také tam byla jejich holčička a vypadala jako panenka, byla strašně moc malinká a jak jsem ji chovala, tak jsem najednou panenku držela, ale za chvíli z ní byla zase holčička živá.
Vím, že svatba znamená ve snu oznámení o smrti, ale co znamejí zásnuby a ještě dvoje. Také jsem tam chodila pořád po restauracích a měla jsem pořád hlad a nevěděla jsem, co si mám dát. Ve snu byla velká radost a štěstí.
Sen na mě působí, že se vše může splnit, zázraky se dějí, že to, co není, se může stát, co si myslíme, že nikdy nebude, může být nadosah, ale co ta oznámení?
Prosím, pomůžeš mi s výkladem snu?
Děkuji a přeji krásný den.
Petruška 17.03.2010

Milá Wahlgrenis,
nedávno jsem ti psala sen ohledně zásnub mých známých. Dnes se mi zdál sen také o zásnubách, ale o mých.
Ale já jsem skoro 4 roky šťastně vdaná. Ve snu jsem vařila špenát, ohromnou mísu plnou špenátu a pak jsem s ní chodila a dávala jsem dvěma kamarádkám (obě jsou rozvedené), které zrovna obědvaly plněné knedlíky polité špenátem, jsem k nim přišla, ony byly v šoku, že se budu vdávat, že jsem zasnoubená.
Kroutily hlavami, že to nevyšlo jim, tak proč by to mělo vyjít mně. A pořád jsem jim polévala ty knedlíky mým špenátem. Byly jsme někde venku - a název vesnice byl Hory a druhý název nevím. Také tam byla asi pastvina a byly tam krávy, hnědobílé, ale já jsem viděla jen zadky krav a myslím, že tam byly i ovečky.
Milá Wahlgrenis, proč se mi poslední dobou pořád zdává o zásnubách?
Pomůžeš mi prosím s výkladem snu. Předem moc děkuji a přeji krásný sluneční den.
Petruška 23.03.2010

Milá Wahlgrenis,
opět píši a jsem z toho celá nesvá, bojím se co mi sny sdělují. Vím, že neodpovídáš na všechny dotazy, mně jsi odpovídala na sny a sdělila jsi mi, že miminko přichází. Ale ted, co se týče snů o zásnubách, jsi mi neodpověděla. Má to svůj důvod, ale jsem z toho nervozni, jsou to asi špatná znamení, něco se děje špatně, jen doufám, že se to netýká naší dušičky budoucího miminka, že si to třeba nerozmyslelo... Nechápu, co mi ty sny mají sdělit.
Po snech o zásnubách dnes další sen.
Sen se týkal mé maminky a jejího přítele. Jde o to, že jsme byli na ostrově Haiti (nikdy jsme tam nebyli), sluníčko, hudba, tanec, písek, moře a oni se chtěli vzít. Řekli, že se budou brát. Probíhali přípravy na svatbu jen tím, že jsme se oblékaly, třeba tetička, která je vždy elegantní, měla na sobě sukni s Ferdou Mravencem. Všichni jsme tancovali a jedli a byli jsme krásně pestrobarevně oblečeni, byli tam opičky a asi lemuři, pořád jsme se koupali v takovém jako bazénku, přírodním bazénku, protože všude byla tráva i v té vodě. Bylo to krásné.
K samotnému aktu jako svatba nedošlo, žádné ano, průvod, svatební šaty... nic. Jen oblékání šatů a takové slavení. Tak jestli to také nebyly zásnuby? To už by se mi o nich zdálo třikrát - jiné sny se mi ted nezdají.
Budu doufat, že mi milá Wahlgrenis napíšeš. Byla bych ti opravdu moc vděčná.
Přeji Ti nádherný sluníčkový den.
Petruška 25.03.2010

Milá Wahlgrenis,
opět píši a jsem z toho celá nesvá, bojím se co mi sny sdělují. Vím, že neodpovídáš na všechny dotazy, mně jsi odpovídala na sny a sdělila jsi mi, že miminko přichází. Ale ted, co se týče snů o zásnubách, jsi mi neodpověděla. Má to svůj důvod, ale jsem z toho nervozni, jsou to asi špatná znamení, něco se děje špatně, jen doufám, že se to netýká naší dušičky budoucího miminka, že si to třeba nerozmyslelo... Nechápu, co mi ty sny mají sdělit.
Po snech o zásnubách dnes další sen.
Sen se týkal mé maminky a jejího přítele. Jde o to, že jsme byli na ostrově Haiti (nikdy jsme tam nebyli), sluníčko, hudba, tanec, písek, moře a oni se chtěli vzít. Řekli, že se budou brát. Probíhali přípravy na svatbu jen tím, že jsme se oblékaly, třeba tetička, která je vždy elegantní, měla na sobě sukni s Ferdou Mravencem. Všichni jsme tancovali a jedli a byli jsme krásně pestrobarevně oblečeni, byli tam opičky a asi lemuři, pořád jsme se koupali v takovém jako bazénku, přírodním bazénku, protože všude byla tráva i v té vodě. Bylo to krásné.
K samotnému aktu jako svatba nedošlo, žádné ano, průvod, svatební šaty... nic. Jen oblékání šatů a takové slavení. Tak jestli to také nebyly zásnuby? To už by se mi o nich zdálo třikrát - jiné sny se mi ted nezdají.
Budu doufat, že mi milá Wahlgrenis napíšeš. Byla bych ti opravdu moc vděčná.
Přeji Ti nádherný sluníčkový den.
Petruška 25.03.2010

Milá Petruško,
nechtěla bych, aby sis myslela, že Ti nechci odpovědět. Odpovídám, jak to vychází časově. Nejspíš měl dorazit ještě Tvůj třetí sen...
Ale jsou tady kolem Tebe nádherné energie. Vnímám ten sen jako příslib, že něco se u Vás zásadním způsobem měni. Už ten čas přichází. Miminko ťuká na vrátka, vypadá to v tuto chvíli na chlapečka.
Zásnuby jsou ve Tvém snu informací, která se vztahuje k novým začátkům, novým základům, novým vztahům. Kdo se rozhoduje zasnoubit, už si je svým citem k druhému člověku jistý a nepochybuje o společné budoucnosti.
Také u Vás je to podobné, nad Vámi nádherná ochrana, miminko, které přichází, má s Vámi pouto zminulosti.
Je to současně pro Vás konec trápení, začíná nová etapa, všude kolem Vás je láska...
Radujte se, jásejte.
Pokud nejsi těhotná, je to otázka už ne týdnů a měsíců, ale spíše minut nebo dokonce vteřin.
© Wahlgrenis 25.03.2010

Nejmilejší Wahlgrenis,
děkuji, děkuji, děkuji.
Nemyslím si, že jsi mi nechtěla odpovědět. Máš toho moc a já to vím, omlouvám se, že jsem byla sobecká. Ale ta nejistota byla ošklivá.
Wahlgrenis, nesmírně si Tě vážím a děkuji Ti za všechno, co pro nás všechny děláš. Nedokážu to popsat, jak se teď cítím nádherně a krásně, kdybych měla křídla, tak ted někam uletím. Letěla bych ke svému úžasnému manželovi a strašně bych ho ted chtěla obejmout.
Pluji v nádherném proudu a za to vděčím tobě. Překrásný pocit....
Nesmírně Ti děkuji.
Mám tě pozdravovat od mého Miláčka manžela.
Měj se nádherně. Mám tě moc ráda.
Petruška 25.03.2010

Milá Wahlgrenis,
mohu být už těhulka, ale ještě to nemám potvrzené - psala jsi mi, že je to otázka minut dokonce vteřin - miminko přichází, nádhera. Zní mi to jako pohádka, je to opravdu pravda, že budeme rodiči? když jsme se skoro čtyři roky o mimi snažili, těch slz a tolik zklamání a stále nepřicházelo.
Nazýváš to krásně - zázrak v přímém přenosu. Snažím se o tom nepochybovat, ale už jsem si kvůli tomu tak strašně moc protrpěla, že se bojím i doufat, aby mi to zase neublížilo.
Poslední dobou, mi pořád lítají hlavou jména a pro holčičku začínají jen písmenem E- Ella, Eliška, Elena a pro chlapečka začínají jen písmenem D-David, Dominik, Daniel. Je mi jen divné, že začínají na stejné písmenko. Manželovi se ale ani jedno jméno nelíbí. Manžela zase napadají jen dívčí jména, klučičí neřekl ani jedno. O víkendu se proudil řekl bude to Julie a usnul, ani nevěděl, že se mnou mluvil. A jak říkáš, znamení jsou všude.
Miminko, máme oslovovat již od početí, viď?
Wahlgrenis měj se krásně. Mám tě moc ráda
Petruška 30.03.2010

Milá Wahlgrenis,
dnes se mi zdál krásný sen, byla jsem těhotná. Měla jsem to krásné bříško a byla to krása... Prohlížela jsem se v zrcadle a stále jsem se nemohla vynadívat a uvěřit, že jsem těhulka. A v tom mi uviděl můj tatínek a nádherně se štěstím usmíval. Takhle se usmívat jsem ho dlouho neviděla. Bylo to krásné...
Wahlgrenis,
mohu se Tě na něco zeptat? Vím, že nemoc je výkřik duše. Mně od včerejška strašně bolí v krku, nemohu ani polykat a do toho kašlu. Co je to za výkřik duše. Poradíš mi prosím jak to léčit?
Prášky si brát žádné nechci, manžel mi udělat ráno zábal z cibule na krk, ale ten zabral jen na chvilku. Chtěla bych, aby miminko bylo v pořádku a mám zkušenosti, že maminka měla v těhotenství chřipku a má postižené dítě. Prosím poradíš mi?
Přeji krásný den.
Petruška 03.04.2010

Milá Petruško,
ničím se nenechte znejistět. Odpočívejte, ležte, nic nedělejte. Hlavně ale pozor na krk. Tady je krční čakra, která je hlavně o komunikaci, neměla byste zatím o svém těhotenství s nikým mluvit. Je to tajemství jen Vaše a Vašeho manžela. Ještě je na všechno čas. Položte se do své nemoci, poslouchejte, co k Vám přichází. Ty sny, které máte, jsou nádherné, symbolické, všeříkající... O ničem nepochybujte.
Zkuste klasické črené čaje s citronem, případně med. Od léků se ale držte raději stranou. Tady Vás Vaše podvědomí vede správně.
Nemluvte, jen odpočívejte a těšte se z každé chvíle. Spát, hlavně nyní potřebujete spát.
© Wahlgrenis 03.04.2010

Milá Wahlgrenis,
tak naše naděje se zase rozplynula. Co dělám špatně? Miminko si to rozmyslelo? Nebo k nám nechce.
Jsem z toho opravdu zoufalá...
Petruška 08.04.2010

Milá Wahlgrenis,
tak sny pokračují... Jenže si je tentokrát nepamatuji. Včera mi zůstal pocit, jako že měl sen dvě části, něco se nemohlo stát a v druhé části zázrak, stalo se to. Ale co ve snu bylo, nemám tušení.
A dnes se mi zdál sen a já si pamatuji jen, že jsem vezla modrý kočárek. Jinak nic.
Kašle se nemohu stále zbavit, ba je to ještě horší. Jsem také strašně unavená, malátná a ještě mám i průjem. Snad bude všechno v pořádku. Chodím do práce, ale přemýšlím, zda bych neměla zůstat chvíli doma a vyležet to. Nejsem ve své kůži. Piji černý čaj s citronem, jím kiwi (velký obsah vitamínu C) a preventivně celaskon. Ale není mi vůbec lépe.
Manžel se o mě krásně stará, pečuje o mě a hladí mi bříško a říká, jo jo, je tam a poptává se, kdy budeme vědět, zda miminko přišlo, kdy si budu dělat test, strašně se těší. Vychází mi to na tento víkend... Bojím se, abychom nebyli zase zklamaní. Věřím, doufám, že nám to vyjde a ten zázrak se stal.
Posílám moc pozdravů
Petruška 08.04.2010

Milá Wahlgrenis,
jste úžasná, jak moc nám všem pomáháte, jak nás směrujete na tu správnou cestu. Já opět a zase píši ohledně miminka. Možná Vás to i obtěžuje, jak neustále píši, ale já se nemám na koho jiného obrátit. Věřím Vám a mám Vás moc ráda. Vy už jste mi tak strašně moc pomohla.
Na začátku roku 2008 jste mi psala, že miminko přijde přirozeně, že je u nás, byla jsem i na semináři v Kondraci 7/2009 a tam jsi mi také řekla, že miminko přijde, v říjmu 2009 na semináři v Klatovech jsi mi řekla, že miminko je už u nás... a letos od ledna píši ohledně snů a znamení - a ty mi píšeš, že mohu být těhulka anebo v nejbližší době otěhotním, že miminko přichází...
Já možná už ztrácím víru, už nemám sílu - vždy velké očekávání a poté další zklamání. Chtěla jsem Vás moc poprosit, zda by se dalo zjistit, proč stále nepřichází. Vím, že se výklad vztahuje vždy k určitému okamžiku, kdy se ptám... ale podle toho, co jsi mi psala, je dušička stále s námi, ale stále nepřichází. Něco v tom miminku brání, nebo si není jisté, zda k nám má přijít, může to být něco z minulosti, nebo něco v našem bytě, já nevím... Jsme již bezradní.
Prošli jsme díky tobě a tvým stránkám úžasnou proměnou - hodně jsme toho v životě změnili a všechno k lepšímu, naučila jsi mě i manžela strašně moc věcí. Jsme ti za to velmi velmi velmi vděčni. Děkujeme.
Kamarádka mi říká, že naše dušička je náročná, že bude jiná... Snažím se komunikovat s naší dušičkou, mluvím s ní a povídám si s ní, nevím, zda mě slyší, věřím že ano. Prosím také andílky o pomoc, vím všechno má svůj čas, ale ........ty víš. Ještě bych se chtěla zeptat, když půjdeme na vyšetření ohledně zdravotních důvodů, proč k nám nepřichází, je to také špatná cesta? Já to cítím jako špatnou cestu... Mám jít na vyšetření - dělá se tam i laparoskopie - aby se zjistila průchodnost vaječníků, zda nejsou srůsty a tak... já se tomu bráním zuby nehty a nechci, ale doktorka... tlačí na nás. Manželovo vyšetření nedopadlo vloni dobře a má na to jít znova (říkáš, že o tom to není), zda je zlepšení nebo zhoršení... my ale nechceme...
Chceme jen naši dušičku, která si nás vybrala.
Napadlo mi, že v tom něco je, nevím, co pro to, aby k nám přišlo máme udělat. Vím, že toho máte moc, vy ted sama procházíte proměnou skrz hudbu a je to krásné. Cítím z Vašich slov, jak jste šťastná a nabitá energií - prostě nádhera .... z Vašich slov to úplně sálá. Jste šťastná, jsem ráda za Vás, zasloužíte si to.
Promiňte, že stále píši, ale věřím, že mě chápete.
Přeji Vám jen to nejlepší.
Mám Vás moc ráda.
Petruška 26.04.2010

Milá Petruško,
znám Váš příběh velice dobře. Ptáte se na miminko, které je už tak velice blízko, ale pořád se nemůže odvážit zaťukat na ta Vaše vrátka. Přitom mateřství přirozenou cestou se ukazuje pořád. Neměla byste o sobě a o lásce mezi Vámi a Vaším mužem pochybovat.
Chápu Vašeho lékaře, který chce mít "důkaz", jak to všechno je, chtějí zjistit, kde je chyba. Někde totiž podle něho být musí. Protože početí nového života je přeci tak jasné a tak jednoznačné, takhle je to přeci učili ve školách. Nic jiného tady být nemá... Tohle jsou ale procesy, které nebývají příliš pochopitelné. Do vzniku lidského života se ale dostává ještě cosi, jakýsi mnohem vyšší rozměr, který nemusí pochopit ani celé lékařské konsilium.
Ve Vašem případě vnímám, že byste se už neměli s manželem ničím znepokojovat, ale - pokud to zvládnete - položit se do té vlny lásky, nedělat nic, nic nechtít, nic nenutit. Vím, nedá se zapomenout na to, co je před Vámi už nějakou dobu jako jediný cíl. Ale zkuste jen tak žít, nechte se maximálně prostoupit láskou, užívejte si přítomnost toho druhého.
Vnímám negativní energie pouze od Vaší kolegyně v práci, nebo nějaké ženy, která je Vám blízko v pracovním procesu. Možná nemá děti, možná nemá ani partnera, a nechce, aby někdo - tedy Vy - byl šťastnější než ona. Zkuste maximálně vysílat kolem sebe lásku, nestavte si tady žádné hradby. Ponořte se do proudu, který říká: Miluji celý svět! Miminko k Vám přijde. Vnímám tady v tuto chvíli chlapečka.
Pokud ale máte pocit, že jste toho pro sebe a pro své budoucí miminko udělali málo, nechte se vyšetřit. Nemohu Vám nic nakazovat... Hlavně nesmíte propadnout beznaději.
© Wahlgrenis 26.04.2010

Zlatá Wahlgrenis,
moc děkuji za odpověd, strašně moc děkuji. Vyšetření počkají, nechce se nám na ně jít.... poslechneme naše srdce.
Ta žena, jak o ní píšeš, tak to mi vychází jen má kamarádka, kterou mám moc ráda, přítele má, ale neklape jim to a když mluvím o tom, jak jsem štastná s manželem a co mi píšeš o miminku, že přichází.... tak se za poslední dobu do sebe stáhla a nestýkáme se tolik. Dříve jsme se viděly denně a ted tak 1 x za 14 dní a to na půl hodky a ještě se mnou moc nemluví...
A mě to moc mrzí, napadlo mi, že nám ten krásný vztah co máme s mužem závidí... Přeji jí jen to dobré, mám ji ráda. Chybí mi jako kamarádka.
Wahlgrenis, nemůžu slovy vyjádřit, co pro mě znamená, že jsi mi odepsala, ale snad to vycítíš.
Moc děkujeme, dáváš mi vždy novou energii a sílu. Děkuji, neskutečně moc děkuji.
Petruška 27.04.2010

Mila krasna Wahl,
rada by som napisala zopar slov Petruske...
Necitim sa povolana rozdavat rady, to, co napisem, to je len v kratkosti moj pribeh, moja osobna skusenost, mozno si Petruska v tom nieco najde... Uz som jej zacala pisat vtedy, ked napisala, ze miminko opat neprislo... ale potom som to cele zmazala... a teraz, ked citam jej dotaz a to, ze sa chystaju na vysetrenia, neda mi, aby som sa neozvala.
Myslim, mila Petruska, ze ti velmi dobre rozumiem... prezivam nieco podobne... My sice uz jedno nadherne dietatko - chlapatko mame, ale tuzime s manzelom po dalsom... Je to vlastne uz vyse 6 rokov, co cakame, ale dnes viem, ze je to nepodstatne, ved co je vlastne cas?! Aj ked boli obdobia, ked to VELMI ale VELMI bolelo...
Ale ked sa pozriem na hlbsi vyznam nasho putovania na tejto zemi, tak ide o nas vyvoj, o rozvoj nasej dusicky, prave o tie nezamenitelne skusenosti, ktore ked si osobne odzijeme a precitime na vlastnej kozi... tak to je to najcennejsie... aspon tak to citim. A musim povedat, ze sme si s manzelom za tych par rockov presli kde cim... Dnes vsak dakujem z celeho srdca za vsetky tie skusky a naprosto uveritelne zazitky...
Ani neviem, kde zacat mila Petruska, kolko z nasho pribehu by bolo dolezite spomenut...
Rozhodne to, ze je tomu prave rok, co som bola u jednej pani liecitelky a ta mi povedala, ze nase miminecko je uz blizucko... velmi velmi som sa potesila, bola to ta najuzasnejsia sprava, ved sme uz na nu tolke roky cakali... zaroven som dostala pozvanku na laparoskopiu - tiez ma doktori chceli poslat ako teba na vysetrenie vajecnikov, ci su priechodne... "Nieco" mi vsak branilo, aby som tam nakoniec sla... Bola som zneistena, mam tam ist, ci nemam... ved miminko je blizko, nevedala som, ci mi prave toto vysetrenie ma pomoct k tomu miminku, alebo prave naopak, ci je to nejaka skuska... Vo vnutri v srdiecku som citila, ze sa vysetreniu branim zubami nechtami... Nakoniec som sa rozhodla, ze tam nepojdem, vedela som v hlbke duse, ze cez lekarov - to NIE je MOJA cesta ... ze si predsa nebudeme vydupavat nase dietatko za kazdu cenu... ze musi existovat iny sposob - prirodzeny... tuzili a tuzime s manzelom splodit dietatko z lasky!
A kratko nato som nasla stranocky uzasnej nadhernej bytostky Wahlgrenis, kde som doslova hltala vsetky informacie pre buduce maminky a precitala vsetky tie rozne pribehy, ktore suvisia s miminkami, vsetky konferencie... hladala som preco, preco k nam to nase dietatko neprichadza... co by ho mohlo odradzat, v com tkvie problem, ktory mam vyriesit, pochopit...
Ale zakazdym, ked prisla menstruacia, znova ta bolest v srdiecku, to nestastie, sklamanie, bezmocnost... tych preplakanych chvil...
Ale nastastie prisiel zlom, moj pohlad na zivot sa akoby rozsiril... vnimam to, ze dovtedy to u nas, hlavne u mna akoby bola len honba za miminkom...
Ale ked sa zamyslis, tak stranocky, ktore ma Wahl, tie nam ponukaju daleko viac!!!!!! su naplnene laskou a ludskostou, cistotou a poodhaluju zmysel zivota, pomahaju nam otvarat oci a hlavne srdiecka... a chapat co je dolezite...
Zacala som sa viac akoby divat na seba i okolo seba... moj vnutorny zrak sa upriamuje na tie radostne veci... som naplnena vdacnostou a pokorou, ze toto mozem zazivat, denno dennne si uvedomujem, co vlastne mam a ako malinko staci k zivotu... ucim sa vazit si samu seba, milovat sa celym srdieckom, neublizovat si.... netrapit sa, odpustit sebe i druhym...
Vo februari som mala to velke stastie sa osobne stretnut s milunkou Wahl, stravit chvilinku v jej v pritomnosti a s tym som k nej i sla...
Chcela som len vnimat srdieckom, nemuseli by sme ani rozpravat... o to viac som bola potesena, ked mi vylozila Wahl, ze nase uz teraz milovane deticky tam su a su blizucko... srdiecko mi hopsalo radostou a stastim...
Mila Petruska, nemozem ti zial pribeh dopovedat, nema zatial koniec (mimi este neprislo, ale je velmi blizucko) ............ Ale vies, co, je to jedno... Pochopila som toto - chce to klud v srdiecku a vieru, nepochybovat o nicom... vsetko sa deje presne ako ma... Tesim sa z kazdeho dna, dakujem za vsetko co sa mi deje, to co prezivam... robim to, co mi robi radost... prijimam to, co ku mne prichadza... s lahkostou v srdiecku... chodim na zahradku, urobili sme si velku radost a poridili sme si sklenicek, kde uz zaciname zbierat svoju vlastnu urodu, rekdvicky, salatik... sadim si kyticky, chodim do prirody a dycham naplno... uzivam si tejto krasnej a vzacnej jari... a s tym vsetko, co k tomu patri... sledujem vcielky ako zacinaju usilovne pracovat... pocuvam hudbu, vtacikov co nam trilkuju na zahrade...
Snazim sa si neublizovat, a ani tym okolo mna... Tesim sa aj s mojim uzasnym manzelom na tie nase buduce miminka... rozpravame sa s nimi casto... Ale netlacime na nic, netlacime na nich a nebojujeme s casom, s nicim... nechavame to plynut a doverujeme Stvoritelovi a vyssej sile, ze je vsetko v naprostom poriadku... A verime v zazraky!!!!!!!
Za toto pochopenie vdacim ale i vam vsetkym od Wahl, cez vsetky tie fantasticke dusicky, plne jasneho svetielka a tych uzasnych vibracii plnych lasky, ktore nemaju hranic .... Ucim sa a dakujem!!!!!!!!!!!

Takze nepochybuj, mila uzasna Petruska, miluj celym srdieckom, tes sa zo zivota, z tej nadhernej jari,ktoru mame a ktora prinasa tolko pekneho a vzacneho.... nechaj svoje srdiecko rozkvitnut ako krasnu kvetinku... a tes sa z vasej krasnej lasky s manzelom, rob veci, ktore ta tesia... nebojuj, nechaj miminko prist, ked pride jeho cas... vsetko sa deje, ako ma... a este som si spomenula, myslim, ze to bola Orianna, ktora spominala v jednom zo svojich prispevkov, ze v tento rok 2010 pride odmena, pre vsetkych co si to zasluzia...tak sa tes, krasna zienka (a buduca maminka) !!!!!!!!!!!!!
Drzim ti palecky a moc ti to prajem, Petruska!

Zdravim aj Teba, milunka Wahl, myslim na teba, si pre mna inspiraciou a prezivam velmi tvoju vnutornu premenu.... je to sila.... tazko sa hladaju slova....Dakujem za vsetko, dakujem!!!
Krasny slnieckovy den,
severka 27.04.2010

Miloučká Severko,
neskutečně moc děkuji za slova, za krásná slova, hodně jsem si zase uvedomila. Vnitřně vím, že není správná cesta přes doktory, vyšetření a tak... tudy naše cesta vést nemá. Měla bych se pozastavit a uvědomit si, že jsem štastná, mám úžasného manžela a jsme zdraví a štastní... to ostatní přijde.
Jak píše Wahlgrenis - položit se do proudu lásky a plout, nic neřešit... musím se to naučit. Jednou jsem zažila pocit, co znamená plout v proudu - neuvěřitelný pocit, ta volnost, nic jsem neřešila... všem ten pocit přeji.
VIděla jsem tvou fotečku, Severko, na stránkách úžasné Wahlgrenis - máš tak krásné hluboké a upřímné hodné oči, jsi určitě milá a hodná bytost. Tvůj příběh mi hodně připomíná můj příběh a moc ti za něj děkuji. K Vám mají přijít dokonce dušičky, to je nádhera. Strašně moc ti to přeji.
Moc držím palečky, aby dušičky přišly, musíš být úžasnou maminkou, ke které dušičky určitě přijdou brzy. Jsou už přece blízko. Je vidět, že jsi plná lásky, máš ji na rozdávání. Jsem moc ráda, že jsi napsala, budu tvůj příběh sledovat a držet palečky.
Máš pravdu musím se víc těšit ze života.
Děkuji Ti Severko, jsi úžasná.
Přeji ji Ti jen to nejlepší a také nádherný sluneční den
Petruška 27.04.2010

Krásný den Wahlgrenis,
chtěla bych tě moc pozdravit.
Jsem úžasně naladěná, myslím, že pluji v proudu a už ne proti proudu, krásný pocit...
Píši ohledně naší dušičky - zkoušíme všechno kromě doktorů, dnes jdeme k paní, která nám řekla, vlastně co jsi nám řekla ty - miminko je u nás blizoučko a přijde přirozeně, je u nás štěstí, zdraví, láska, nechápe jak to, že ještě nejsem těhulka...
Potom nám zkontrolovala naše energie a jsou jako magnety, ale které se odpuzují... což není správné. Manžel je lev (ohnivý) a já kozoroh (země) - manžel potřebuje tu energii "přesměrovat". Paní manželovi dělá amulet, na tu energii - a představ si v horoskopu dnes mám : Jste za překážkou, kterou jste zvládli s nadhledem. Můžete se bez obav vydat dál, nepochybujte o sobě. Zase bude dobře. Nebuďte nejistí. Důležitý kontakt po 15. hodině.
My k té paní jdeme dnes odpoledne mezi 15-17 hod.
Úžasné, nemyslíš?
Chtěla jsem se zeptat, ještě jsem o tom nikdy neslyšela o těch energiích, tak by mě zajímalo - opravdu musíme mít stejné energie. Prosím, chtěla bych znát tvůj názor...
Mně to dává smysl a myslím, že je to náš další krůček, třeba už ten poslední k naší vytoužené lásce, našemu miminku.
Kamarádky mi říkají, že já jsem krásně pozitivně naladěná, ale manžel je spíš negativní, což mají pravdu. Všude vidí to nejhorší, pořád se zbytečně rozčiluje a nevidí to krásné... musím ho naučit se dívat na ten náš nádherný svět jinýma očima.......
Přeji krásný den a moc tě zdravím.
Mám tě ráda.
Petruška 17.05.2010

Milá Wahlgrenis,
moc děkuji za možnost se s tebou sejít. Už jsem nevěděla kudy kam a ty jsi mi dala naději, že otěhotním a brzy. Krásné. Jsem ráda, že jsem tě viděla, máš krásný byt a takhle jsem si ho představovala, kytičky i věci, které pro tebe něco znamenají, i dům jsem si představovala řesně takhle. Ty jsi úplně zářila, byla jsi taková štastná princezna, víla. Moc ti to přeji. Měla jsem z toho velikánskou radost.
Odpouštěcí dopis jsem včera ještě neměla sílu napsat, byla jsem strašně unavená a vstřebávala jsem, co jsi mi všechno řekla. Moc jsi mi tím pomohla. Udělám všechno pro to, aby k nám miminko přišlo přirozeně.
Manžel tě moc pozdravuje a děkuje za chleba , měli jsme ho k večeři. Moc mu chutnal a mně také. Musím ho zkusit také upéct.
Moc ti za vše moc moc moc děkuji.
Jsem ti moc vděčná. Mám tě ráda.
Petruška 11.06.2010

Milá Wahlgrenis,
dnes mi volala sestra - a položila mi poprvé otázku, zda není možné, jak jsem přibrala, že to může být důvod, že neotěhotním.... řekla jsem: asi ne.
Odpoledne jsem šla s kamarádkou a ta mi řekla, zda není důvod má tlouštka, že nejsem těhulka. Je mi z toho do breku, mám se ráda taková jaká jsem, sice jsem přibrala, ale jakmile si na to vzpomenu, tak hned brečím, bolí to.
Je pravda, že jsem přibrala, ale já to neřešila... až do dneška, mám se ráda taková, jaká jsem, i když vím, že pár kilo by mi určilo nevadilo shodit. Opravdu jsem tak ošklivá, že mi na to musí lidi upozornit, abych zhubla? Úplně mi to srazilo na kolena.....
Wahlgrenis, může to mít s mou tloušťkou také něco společného, že nejsem ještě těhotná? Říkáš, ať vnímáme znamení, a dnes mi to řekly nezávazně na sobě dvě osoby, které ani nejsou spolu v kontaktu.
Wahl, co mám dělat...
Petruška 18.06.2010

Milá Wahlgrenis,
tak jsem pozastavena, má to určitě svůj důvod, i když ho zatím nevím. Předloni jsem měla ošklivý výron v kotníku, a ted o víkendu jsem špatně šlápla na práh a mám malý výron kotníku. Bolí mi to při každém kroku, mám ledovat a mazat mastičky a nohu nenamáhat, nechat ji odpočívat. Manžel se o mě zase ukázkově stará, nenechá mi udělat krok. Je to moje zlatíčko. Vše má určitě svůj důvod.... Byla jsem na rentgenu, vše je v pořádku. Mám odpočívat.
Také jsem chtěla napsat jak mám orgonitové srdíčko do Hopley , tak již když se tvořilo, tak jsem od té doby neskutečně unavená, skoro denně zaspávám i když chodím spát dřív, nemohu ráno prostě vstát, odpoledne také usínám, jsem strašně moc unavená a únava mi přepadá i v práci..... jsou to pro mě změny. Nikdy jsem přes den nespala a ted skoro každý den si na chvilku zdřímnu. Hoplea mi psala, že v těhotenství pořád jenom spala a byla moc unavená.....
Moc tímto Hoplee za srdíčko "Miminka" ještě jednou děkuji.
Přeji ti Wahlgrenis moc krásný den.
Petruška 22.06.2010

Úžasná Wahlgrenis,
prosím co mám dělat.....
Jsem v takovém stadiu, že mě nic netěší, jsem taková mrzutá, nemám na nic energii, kotník mi stále bolí od včerejška ještě víc, dnes nemohu skoro chodit . Ztrácím naději a víru na miminko..... Přestávám tomu věřit a vím, že to není správné...nemohu se tomu nějak ubránit. Nevím co se děje. Proč? Manžel se mi pořád ptá, co mi je, já ale nevím, mám plnou hlavu miminka, nepřichází, třeba nebudu dobrá maminka, třeba mu nedáme to co potřebuje, i když jsme plni lásky. Nemáme tolik financí, kolik bysme měli...to miminko také vidí.
Já nevím jak dál, nemám na nic sílu. Ze všeho je mi smutno, nic mi netěší, chce se mi pořád brečet...... Čekáme tak dlouho, vím že bych se měla na miminko těšit a mít samé krásné myšlenky, ale v hlavě se mi usídlil strach, že nikdy nebudu maminkou, že čekáme zbytečně......
Dnes jsem měla sen - sestra čekala miminko měla bříško, vím že čekala holčičku, jinak si ze snu nic jiného nepamatuji...
Petruška 28.06.2010

Milá Wahlgrenis,
rozhodli jsme se s manželem včera, že vyhledáme pomoc doktorů, aby nám udělali vyšetření, manžel na něm již byl, ale se mnou nic nedělali, neprohlédli mě. Jen řekli, je to manželova chyba a šup na umělé oplodnění......
Mně navrhovali laparoskopii (zda mám průchodné vejcovody), což je zákrok, operace, já nemám důvěru k lékařům, ale jsem ochotna udělat cokoliv pro naše miminko.
Včera jsme to probrali a rozhodli se.
Jen v noci, což se mi stalo i předevčírem v noci - prostě jsem otevřela oči a měsíc jako by mi byl nadosah, byl obrovský a svítil naším malinkatým střešním okýnkem přímo na mě, a včera také. Jenže včera jsem se podívala na čas bylo 3:33 hod. - Procházíte důležitou životní zkouškou, je nutná. Nesnažte se jí vyhnout, nebo budete posunuti o stupínek níž.
No, je tohle náhoda? My se pro něco rozhodneme a k ránu mi přišla tato informace. Také mi v noci bylo hodně špatně, i když jsem celý den jedla celkem zdrave a k večeři jsem měla suchou rýži s pečeným kuřetem, ale v tu chvíli, jak jsem se probudila a svítil měsíc, tak se mi udělalo strašně špatně. Musela jsem jít zvracet - náš pejsek seděl se mnou u záchoda, je to naše malinkaté štěstíčko a potom šla zase se mnou spinkat.
Jen nechápu tu životní zkoušku, máme ještě čekat, nemáme chodit k doktorům...... nevím. Vím že lidičky čekají i o několik let déle, ale my již čtyři roky. I když ty roky jsou krásné, protože mám u sebe milovanou osobu, ale to miminko tak strašně moc chybí.
Omlouvám se, že stále píši, vím, že toho máš hodně, ale já jsem z toho všeho taková rozhozená, zmatená....už nevím, co je správné.
Měj se krásně Wahlgrenis.
Petruška 29.06.2010

Vílo Wahlgrenis,
právě jsem se podívala na dnešní horoskop kozoroha : Zažíváte krásné období, včas jste zasadili a o svůj strom jste se také správně starali. Můžete sklízet. Ideální doba je také na početí, pokud jste v tom správném věku.
Krásné...
Petruška 29.06.2010

Milá Wahlgrenis,
tak jsem byla včera u doktora a kupodivu mi doktor řekl, že to dnes vypadá obzvlášť dobře!!!
To jsem se divila.
Léky, co mi pan doktor předepsal, totiž vůbec NEBERU.
Beru místo toho rybí tuk a snažím se tvé rady uskutečňovat.
Je to docela těžké, někdy mi to nejde, a to se pak omluvím k mému andělu a tam nahoru, že se omlouvám, ale že se budu snažit - když mám nějaký zádrhel a uvědomím si, co jsem v tu chvíli udělala špatně, virtuálně si to smažu a začnu znovu.
Na kontrolu jdu až v říjnu, tak uvidíme, jak to bude dál...
Petruška 28.07.2010

Milá Wahlgrenis,
chtěla jsem tě jen pozdravit a informovat.
Je zde konečně poslední týden v červenci, tolik jsme na něj čekali, s tím, že šéf pojede na dovolenou. Nejel...
Říkala jsi, že by bylo nejlepší kdyby odjel a do ciziny... Poslední týden v červenci se jeví jako ideální na početí našeho miminka, jak jsi nám vyložila z tvých úžasných pláství .
Poslední dobou ani necítím přítomnost dušičky, snažím se nepochybovat, ale moc to nejde, manžel mi moc podporuje.
Včera jsme oslavili výročí 4 let naší svatby, jsou to pohádkové roky s mým manželem. Oslovuji naši dušičku, mluvím s ní, ale znamení, která jsem dřív vnímala, najednou nejsou žádná... Snad si to dušička nerozmyslela a všechno je v pořádku...
Jsem poslední dobou unavená, chodím brzy spát a ráno nemohu vstávat, jsem taková bez energie a manžel taky, nevíme, čím to je.....
Wahlgrenis, dnes mi něco napadlo... jsem človíček, který chodí na bleší trhy a nakupuje v bazaru - napadlo mě, zda ty věci, které od lidiček kupuji, zda si k sobě beru i energii těch lidiček.
Vlastně ty lidé ty věci používali a ted, když je koupím, tak si vlastně beru tu jejich energii i domů, což asi není správné, že?
Také vlastně do bazaru dává věci hodně lidí a každý má svou energii a pak tam jsou ty energie všechny u sebe...
Je lepší si koupit věcičky nové?
Vím, že zrcadlo se má koupit nové, to si moc dobře pamatuji, to jsi asi říkala, nebo napsala na své stránky...
Mohu poprosit o Tvůj názor?
Měj se moc krásně.
Děkuji, že toho pro nás tolik děláš.
Mám tě ráda.
Petruška 30.07.2010

Krásný den Wahlgrenis,
tak se chci pochlubit - dnes se mi zdál sen, že jsem v osmém měsíci těhu - opět krásný pocit...
Cítila jsem něco jiného než normálně při snu, vnímala jsem své pocity - jako včera , prostě zjištuji, co na mě čeká a moc se na to těším.
A ještě jedna věc - jak jsi nám doporučila datum početí - poslední týden v červenci tak - v neděli menzes nepřišla - dnes mám již pátý den zpoždění, ale doktorka mi hned posílá na injekci abych menzes dostala, že přirozeně neotěhotním.
Měla jsem ted jít na krev, až přijde menzes a poté s výsledky do centra, aby mě prohlídli.
Já jsem říkala paní doktorce, že jí třeba ukážeme s manželem zázrak, ona říkala že uvidíme....
Wahlgrenis, prosím, přišlo naše miminko?
Já se cítím, že nemusím nic řešit, krásně se cítím, vlastně jsem takhle zpoždění neměla, vždy to mám přesně za 28 dní.
Manžel se bojí o tom mluvit, ale je ze zpoždění neskutečně štastný, já to beru tak, jak to je.......
Prosím Wahlgrenis, pokud by se to dalo zjistit, podívala by jsi se na nás moc děkujeme.
S manželem tě moc pozdravujeme a děkujeme za všechno.
Mám tě ráda.
Petruška 05.08.2010

Wahlgenis,
ještě jsem zapomněla napsat, že jsem zastavena.
Bolí mi již dva měsíce kotník.
Dávám - spíš manžel mi dává - zábaly z kostivalu a ted mám ještě nějaký zánět v koleni. Nemohu pořádně chodit, nemohu nohu vůbec ohýbat.
Moc to bolí, ale vím, že to určitě nějaký smysl má.
A já za to děkuji.
Vše má nějaký smysl, to jsi mi naučila, nezlobím se na tu bolest, děkuji za ni.
Petruška 05.08.2010

Milá Petruško,
v tuto chvíli je možné úplně všechno. Bylo by dobré, kdybys teď několik dní na doktory zapomněla, žádnou krev neřeš, žádné injekce si nenechávej píchat. Tohle snad nebude tak složité...
Připadá mi, že ses v poslední době hodně zklidnila, není tady už ta křeč, kterou si pamatuji.
Láska a těšení, to by Vás oba mělo teď obestoupit.
Ale u toho už nikdo další neasistuje.
Neboj, ve správnou chvíli - spíš pro kontrolní náhled - se s lékaři potkáš.
Teď ale určitě ještě ne.
Žádný strach, vypadá "to" zatím velice optimisticky.
I to Tvé zastavení má význam, samozřejmě.
Budu se těšit na další zprávy.
A Tvého manžela samozřejmě také pozdravuju.
© Wahlgrenis 05.08.2010

Krásné ránko krásná Wahlgrenis,
moc tě s manželem pozdravujeme.
Menzes přišla.
Takže zase miminko nepřišlo - ale my to nebereme jako prohru, my to bereme, že je nějaká změna, protože jsem skoro nikdy zpoždění neměla, a pět dní to už vůbec ne... mManžel říká, že miminko je u nás a jen vyčkává a brzy přijde.
Včera jsme, Wahlgrenis, přemýšleli a diskutovali, nebyla jsem ani moc smutná, že miminko nepřišlo, byla jsem vyrovnaná, až mi to samotnou zaskočilo. Začínám brát všechno tak, jak to je - nic nedělat násilím.
Jsou to tři roky, co skoro každý den chodím na tvé stránky, za tu dobu jsme s manželem ušli opravdu velký kus cesty.
Jsme díky tobě na cestě, na naší cestě, jsme v souladu s přírodou a skoro pořád jsme na jedné vlně a snažíme se plout životem.
Wahlgrenis, někdy spolu plujeme a je to nádherný pocit, přeji všem aby ho všichni poznali. Díky tobě máme na svět a na život jiný pohled, už ne materialistický jako dřív - život je úplně o ničem jiném, je hlavně o lásce, nevím, kde bysme byli bez lásky........
Wahlgrenis, můžu říct, že já i manžel opravdu žijeme, bylo období, že jsme spíš přežívali, ale ted se milujeme a žijeme. Už to je zázrak a ten maličký v podobě našeho miminka přijde - už nám zase dává znamení skrz sny a včera jsem šla domů a pořád kolem mě létalo chmýříčko, takový maličký chuchvalec, tak jsem mu uhnula a za chvíli další chuchvalec chmýříček, tak sem ho chytila a usmála se, rozhlédla jsem se. Nikde nebyl žádný strom ani zeleň, muselo letět dlouho a za pár chvilek přede mnou létal žlutásek, jeden jediný a byl u mě. Byl překrásný.
Beru to jako znamení od našeho miminka. Naučila jsi nás a učíš strašně moc věcí, mockrát jsi nám pomohla. My ti za to všechno MOC DĚKUJEME. Mám tě moc ráda.
Wahlgrenis - prosím, jak jsi nám vyložila plástve na ideální datum početí (konec července), mohla by jsi se prosím podívat, kdy by bylo ideální datum na příchod našeho miminka, kdy se k nám dušička chystá.
Ještě jednou moc za všechno děkujeme.
Chtěla bych ted být u tebe a moc tě obejmout a říct ti, jak moc pro nás znamenáš. Říkali jsme s manželem, že až budeme mít miminko - tak si uděláme výlet za tebou do Prahy a ukážeme ti náš zázrak.
Petruška a manžel 10.08.2010

Milá Petruško,
rozumím tomu, co s manželem prožíváte. Teď byste neměli chvíli dělat vůbec nic.
Nic, nic, nic...
Prostě nic.
Jen tak žít.
Bez termínů, bez násilí, bez otazníků.
Jen tak se užívat...
Třeba si někam odjeďte, buďte jen spolu, těšte se jeden z druhého, ale nedělejte nic.
Kolem Tebe vnímám zbytečné napětí. To tady nemá co dělat.
Zase se potřebujete vráti k sobě.
© Wahlgrenis 11.08.2010

Krásný sluneční den Wahlgrenis,
tak jsme se vrátili z dovolené, byla krásná, protože jsem byla se svým úžasným manželem.
Oslovovala jsem naši dušičku - a několikrát jsem viděla znamení - z křoví vyletěli dvě volavky, když jsem viděla kolem sebe motýlka tak vždy v páru a to několikrát - viděla jsem vše dvakrát a měla z toho ohromnou radost.
Wahlgrenis, vím, že se lidé mění, ale tak od začátku roku cítím velkou změnu v mém okolí - mé známé se ke mně obrací zády, naše vztahy již nejsou jako dřív, nevyhledáváme se, moji příbuzní se kterými jsem se velmi stýkala a mám je moc ráda, se mě vyhýbají a nechtějí se se mnou ani bavit a jen poslouchám , že jsem pořád se svým mužem a narážky na náš vztah - vím, že mají problémy ve vztahu, ale proč tím ubližují nám. Připadá mi to jako , že jsem já a manžel proti všem. Už několikrát jsem slyšela, že nejsme normální, že jsme moc harmonický a ani se nehádáme, že to není normální, říká mi to i můj táta, od něj mi to mrzí ještě víc, ten se s námi nestýká už vůbec...
Připadám si, že svou lásku musíme obhajovat, jsme spolu moc štastni a milujeme se, proč to ostatní neakceptují.
To jsou lidé opravdu tak zlí a závistiví, bolí mě to a moc mě to mrzí. Myslím, že je to nějaká zkouška ale nechápu v čem, musíme si tím projít... ale chápu tu zkoušku asi špatně, přemýšlím o tom již několik dní a na nic jsem nepřišla, nevím, co mám pochopit...
Přeji krásný den.
Petruška 23.08.2010

Milá Wahlgrenis,
musím ti to napsat.
Je to skoro měsíc, co mi skoro denně bliká žárovka v kanceláři, přímo nad mým pracovním stolem.
Tohle se mi nikdy nestávalo, ale ted to bliká i několikrát denně.
Když jsem ted byla na toaletě, tak tam mi taky právě blikala žárovka.
Wahlgrenis, proč mi žárovky blikají?
Nebo spíše proč na mě žárovky blikají - je to jako upozornění.
A doma mi ted taky jednou blikla žárovka v obýváku - vždy je to v místnosti, kde jsem já.
S přáním krásného dne
Petruška 03.09.2010

Milá Wahlgrenis,
včera jsem psala o blikání žárovek, tak včera večer jsem stále slyšela nějaké zvuky v kuchyni, takové praskání, šustění, škrábání...
Když jsem tam vždy přišla, tak to utichlo, a za chvíli třeba znova. Ale uvědomila jsem si, že jsem ty zvuky slýchávala již dříve, ale nevěnovala jsem jim pozornost...až ted.
Večer když jsem šla na toaletu, tak jsem slyšela zvuky i z koupelny - koupelna je hned vedle toalety (poprvé) - dostala jsem z toho trochu strach, bála jsem se...
Wahlgrenis co se to děje?
Petruška 05.09.2010

Milá Wahlgrenis,
děkujeme ti s manželem za všechno, ale rozhodli jsme se podstoupit umělé oplodnění. Lékaři nám dávají ted alespoň malé šance, ale říkali, že pokud budeme čekat, tak potom naše šance nebude žádná - manželovo vyšetření opravdu dopadlo katastrofálně.
Vím, že to asi není to správné rozhodnutí, vždyt se mu bráníme čtyři roky, ale víme, co chceme, a nevydupáváme si to...
Čekali jsme, udělali jsme vždy, co jsi nám poradila a řekla, či napsala, ale miminko stále nepřichází...
Ještě stále doufáme, ale jsme rozhodnuti, probrali jsme vše pro i proti, ale moc si přejeme miminko, vždyť víš.
Wahlgrenis, píšeš, že nemáme nic řešit, nic dělat...
Chtěli jsme ti ještě jednou za všechno poděkovat, moc jsi nám v mnoha věcech pomohla a za to ti budeme vždy vděčni. Nikdo nám nedokáže říct proč, ale všechno nás právě nasměrovává k tomu, abychom to podstoupili.
Ukázala jsi nám, jak si všeho vážit, hlavně sama sebe, jak vnímat přírodu, svět, lidi, jak žít, jak milovat přírodu...
Děkujeme.
Wahlgrenis, naučila jsi nás žít
Přejeme ti s manželem hodně lásky a štěstíčka.
Mám tě moc ráda a jsem neskutečně ráda, že jsem tě mohla osobně poznat a strávit s tebou ty krásné chvíle, které mi vždy pomohly a dávaly naději.
Doufám, že nás za toto rozhodnutí nezavrhneš a budu ti moci i nadále žádat o rady a psát ti, jak se máme.
Ale asi by tě nepotěšila zprávička, že jsem otěhotněla umělým oplodněním...
Věřím, že je to naše asi jediná šance, jak k nám miminko může přijít
S láskou
Petruška 15.09.2010

Milá Petruško,
pamatuj si, nemusíš nikomu nic zdůvodňovat.
Jen sama sobě...
Krásné žití a lehkost bytí
Marie 15.09.2010

Milá Wahl,
smím reagovat na paní Petrušku?
Děkuju

Milá Petruško.
prosím nechoďte na umělé oplodnění, tudy cesta opravdu nevede.
Když jsem pročítala vaše příspěvky a sny, je jednoznačné, že vy budete maminkou.
Nedělejte násilně nic, prosíííím.
Netrapte se, že ještě nejste těhotná, vy budete.
Věřte prosím Wahl, je to nádherná a úžasná bytost.
Kdyby Vám nesměla nic říct, tak se to ani nedozvíte.
Je to dáno shůry, to si pamatujte.
Omluvte se té dušičce a poproste jí o odpuštění, že jí milujete a těšíte se na ní.
Ona se na Vás těší, nesmíte se nechat znejistit.
Kašlete na ostatní, že Vám říkaj´, kdy budete těhotná apod.
Jeďte někam na dovolenou a milujte se, užívejte si.
Poznejte něco novýho.
Hlavně se nebojte, že nebudete maminkou a váš muž tatínkem.
Přeju Vám hodně lásky a štěstí
Barbora 15.09.2010

Krásný den Wahlgrenis,
četla jsem odpovědi na můj email, co mi napsaly Marie a Barborka.
Je pravda, že mé rozhodnutí je na 50procent.
Je to stále ještě váhání, ale rozum říká, at do toho jdeme......, srdíčko říká počkejte, také nám ubližuje to čekání.
Je to velký nápor na psychiku..........
Ale není náhoda, co nám doktoři řekli......
Vždyt nic není náhoda.
Asi něco znamená, že tak dlouho naše milovaná dušička nepřichází.......
Máme něco pochopit, třeba něco udělat, dělat..........nevíme.
Moc si tě vážím a mám tě ráda.
Možná je to mé volání o pomoc........
Já nevím, asi jsem čekala, že mi něco napíšeš, že nám ještě pomůžeš.........
Promiň.
Petruška 16.09.2010

Milá Petruško,
nezlobím se na Tebe, ani na doktory, kteří Vás posílají na umělé oplodnění. Je to jedna z cest. Neříkám, jestli je dobrá nebo špatná. Vlastně vůbec nic neříkám.
Jen mám pocit, že jsem už všechno, co se dalo směrem k Tobě vyslovit, vyslovila. Teď jste se dostali do fáze, kdy nemělo být prioritou nic jiného, než Vy dva, Vaše láska, to, že jste spolu šťastní. Miminko pak sem přijde jako odměna, jako dar, prostě přijde navíc, jako bonus...
Není možné chtít dárečky, když jste si je ještě nezasloužili... Ne, to nemyslím teď proti Vám.
Vím, že jste podnikli už všechny kroky k miminku, nic jste nepodcenili. Ale to může být také chyba, ty Vaše sítě jsou až příliš nápadné.
Rozumíš?
© Wahlgrenis 16.09.2010

Milá Wahl,
pozoruji zpovzdálí příběh Petrušky.
Připadá mi to smutný. Jako by přestala věřit. Jako by to, čemu věřila, hodila za hlavu, že už to neplatí.
Dup, dup, když ne tak, tak takhle...
Dominika 16.09.2010

Petro,
začetla jsem se do Vašeho příběhu.
To čekání Vám neubližuje, ale pomáhá.
Jak sama píšete, tolik jste se toho oba s manželem už naučili.
Není to všechno o trpělivosti a důvěře a poznání?
Píšete: vždyť nic není náhoda.
Není.
Lékaři jako rozum, Wahlgrenis jako srdce.
Kdo obstojí?
Představte si, že tu poslední větu jste napsala přímo Bohu, Vesmíru či jak je Vám nejbližší oslovovat power of life: Já nevím, asi jsem čekala, že nám něco napíšeš, že nám ještě pomůžeš, promiň.....
Hezký den, Wahlgrenis.
Děkuji.
Lydie 16.09.2010

Wahlgrenis,
snad rozumím správně.
Děkuji za Tvá slova.
Asi jsem je potřebovala slyšet, vidět.
Jen včera večer jsem zase slyšela nějaké zvuky opět z kuchyně, žárovky už neblikají, ale zvuky se ozývají jen z kuchyně...
Co to je?
Může to být naše dušička, nebo nějaký duch?
Mám s ním nějak komunikovat, nebo nemám dělat nic.
Petruška 17.09.2010

Jestli můžu..

Milá Petruško,
poslouchám tady krásnou písničku a prožívám u ní úžasné pocity.
Čtu si u toho Váš příběh a vzpomínám na nás.
Teď už mi hajá v postýlce můj rok a půl roční klouček . Naše štěstíčko. Čekali jsme na něj čtyři roky!
Vzpomínám si, jak mi Wahl řekla, že to bude brzy... a to brzy pro nás trvalo devět měsíců.
Taky řekla, že přijde přesně ve chvíli, kdy bude chtít on a kdy to pro něj bude nejlepší.
Plně jsem své dušičce uvěřila.
Narodil se o 4 týdny dříve a byl tak malinkatý... podle lékařů předčasný porod a hypotrofické dítě, ale já věděla že to tak není, narodil se přesně v tu nejlepší dobu.
Taky často vzpomínám na chvíle, kdy jsem si šla, kam jsem chtěla, šla jsem spát, když jsem chtěla... tím chci říct,.... nikdy bych neměnila... jenom, užívejte si společné chvíle ve dvou, jsou krásné. Ten andílek, který přijde, už vás jen tak v klídku nenechá:o) a myslím to v dobrém:o)
Něžně a trpělivě čekejte na to nádherné, co přijde.
A ono to přijde! .....
Neřeš teď žárovky a zvuky... ty my máme taky:o)....a já si vždycky řeknu... jooo bobinko víme o tobě a těšíme se....
Zapálím si svíčku a těším se na dalšího andílka, který přijde!!( i když může jít o cokoliv)
Přeji Vám krásné tvoření v tváří v tvář lásce!
Milá Wahlgrenis a Tobě děkuju, víš, ještě pořád je to tak, že Tě musím osobně pocítit, abych zase vychladla a začala plout... důležité pro mne je, že se to daří, alespoň občas.
Že se učím pokoře a lásce, že se učím žít.
Kdybych mohla, snesla bych Ti modré z nebe, ale vím, že o to nejde, žádná velká gesta... stačí říct - mám Tě ráda, Wahlgrenis, a děkuju Ti!
Krásné dny!
Edita 17.09.2010

Wahlgrenis,
prosím, včera se u nás stala ošklivá nehoda.
Tchán - je ted v nemocnici. Manžel sekl svého tatínka do nohy sekerou při sekání křoví. Tatínkovi nohu zatím zachránili.
Proč se to stalo????
Je to otevřená zlomenina, přeříznuté šlachy a poškozená je i achilovka.......
Tatínek je moc hodný člověk.
Proč se to stalo???
A proč zrovna manžel???
Jsem na dně, snažím se být manželovi oporou, a být silná, ale moc nejsem.
Petruška 20.09.2010

Milá Petruško,
nechci psát přímo, že něco takového se stát muselo, ale...
Samozřejmě je mi to líto, Tvého manžela, tatínka, Tebe. Víš, měla jsem z Vás už dlouho pocit, že žijete ve stojatých vodách, nic se neděje a to miminko, které byste si tolik přáli, tady není. Z toho jste byli špatní. Nic se nedělo, moc dlouho se nic nedělo.
A protože jste oba opatrní až moc, muselo se stát něco při činnosti, kdy se to běžně nestává. Já vím, vypadá to divně, ale jsou to jiné plány, nesmíš nikomu nic vyčítat, dějí se věci tak, jak se dít mají. Jen to teď tatínka moc bolí, Tvému muži je to líto, ale nedá se nic vrátit zpět. Žijeme dál... Musí se žít dál.
Ty potřebuješ pochopit, že i Tvůj muž je slaboučký, že i on potřebuje pohladit, pofoukat bolístku, máte být spolu, hodně spolu. To Tvoje slovo "opora" je na místě, ano, nesmíš očekávat jen, aby on byl oporou Tobě, ale musí to fungovat i opačně. Ty máš být oporou jemu. Půjde to. Máte se k sobě více přiblížit, máte vpodstatě do sebe prorůst... Jistě mi rozumíš.
Je to rána, je to velká bolest.
Ale o tom právě je život.
Není to procházka růžovým sadem.
Jsou to i takovéhle okamžiky.
Bádá Ti možná připadat divná, ale opravdu i za tuto chvíli poděkuj.
Máš si uvědomit, jak je život labilní, není to jistota navždycky.
Stát se může všechno a rozhodují vteřiny.
Dýchej, hodně dýchej.
Teď se Ti klepou kolena, možná brečíš, to vím...
To jsou chvíle, kdy člověk zraje.
Nepočítej ty slzy, jsou to perly Tvého největšího životního pokladu...
Opravdu, věř mi.
© Wahlgrenis 20.09.2010

Děkuji Wahlgrenis,
pochopila jsem.
Opravdu to hodně bolí a moc mi mrzí, že to tak je.
Wahlgrenis, bude tatínek v pořádku, vid?
Doktoři nic neřeknou.......víš jak to s nimi mám.
Ani jsem to nenapsala, ale schůzky s doktory ohledně miminka jsme zrušili.
Chceme to jinak.....
Všem maminkám, co mi napsaly, i Tobě Wahl - děkujeme za pomoc........
Moc ti děkuji za Tvá slova, snažím se být oporou, je to můj poklad, který nade vše miluji a ted se moc trápí, ublížil člověku, který ho vychoval, který ho nadevše miluje, byli si moc moc moc blízcí, než jsem přišla do jejich života já, ted jsem u manžela na prvním místě já a potom tatínek.
On ví, že jsem tady jen pro něj, že je pro mě ten nejdůležitější a budu mu to dávat ještě víc najevo.
Wahlgrenis, bude tatínek v pořádku?
Je to naše vina, ale proč se to nestalo něco mně, proč tatínek........
Život je opravdu tak moc křehký.
Sešli jsme z cesty, přestali jsme doufat, věřit... a ted se nám to vrátilo, že jsme ublížili tatínkovi.......
Ano jsme delší dobu ve "stojatých vodách" ale štastni, opravdu štastni, máme jeden druhého.
Když jsem ted s manželem tak jsem silná, ani slza, ale jakmile jsem sama, nebo jako ted v práci, tak to moc bolí, brečím a nejde to zastavit...
Moc ti děkuji Wahlgrenis.
Mám tě moc ráda.
Petruška 20.09.2010

Já se snažím za tuto zkušenost poděkovat, ale proč máme mít takové zjištění za takovou cenu?
Ted věřím, že tatínek bude v pořádku.
Petruška 20.09.2010

Milá Petruško,
ptala ses, jak to dopadne s tatínkem. Nevím přesně, jestli tohle je odpověď na Tvou otázku...
To, co se stalo, se dělo působením tzv. vyšších sil. Bylo nutné stav, který se navenek vůbec nijak neměnil, rozhýbat. Je tady slovo ZEMĚTŘESENÍ, to mluví za všechno. Ale není to dlouhodobé, má se velice brzy přeladit v krásu, nastane opět soulad. Možná jste s manželem opravdu zapochybovali, takže Vás to mělo zastavit a vrátit na správnou cestu... Těžko říct.
Určitě je tohle informace pro Vás.
Manžel se nemá trápit a Ty bys zase neměla být ukrytá pod tou maskou. Potřebuješ slzy pustit... Celé to na mě působí, že Vy dva máte být maximálně spolu, ale současně sami sebou. Ne, že si budeš nechávat svůj pláč do práce, aby to nikdo neviděl.
I tohle je důležitý moment Vašeho života, nesmažeš ho, není možné se vrátit, ani nic nezměníš. Tady není klávesa DELETE. Tohle je opravdový život.
Hledám slova..., připadá mi, že touto nešťastnou náhodou (víme, že náhody neexistují) do Vás obou vstupuje jakási člověčina, že se stáváte opravdoví, že teprve tím chápete něco víc.
Tohle zastavení bylo hodně důležité.
Ale dál jdete jako jedna bytost, spojena nebo lépe řečeno prorostlá do sebe. Teprve potom pochopíte, co je opravdový život. Zatím to byla jen hra.
© Wahlgrenis 21.09.2010

Krásný den Wahlgrenis,
měla bych dotaz ohledně vysokého krevního tlaku.
Moje babička zemřela, že měla vysoký krevní tlak (zkoalbovalo srdíčko), maminka se na něj také léčí a ted i o rok starší sestra.
Mně se začíná poslední dobou dělat také mdlo, omdlévám a motá se mi hlava.
Mohu se zeptat, co vysoký krevní tlak značí?
Wahlgrenis, vím, že nemoci neexistují.
Mám ted jít k doktorce, která mi má prohlédnout a zjistit, jak na tom jsem já a hned začít s léčbou.
Ale ty víš, jak to mám s doktory...
Nemám k nim důvěru, objednala mi k ní má sestra, protože má o mě strach.
Byla u toho, když jsem omdlévala.
Děkuji.
Mám tě ráda
Petruška 29.09.2010

Krásné ráno Wahlgrenis,
zase píši, nemám o tom s kým mluvit.
Cítím se poslední dobou strašně.
Je mi strašně moc smutno, chce se mi brečet, ale nebrečím...... připadá mi to, jako že v sobě toho mám tolik a tolik moc mi to bolí, a já se s tím naučila žít a zvykla jsem si na to.......
Oslovuji naši dušičku a žádná reakce, žádná znamení.
Zvuky v kuchyni také již nejsou, ani blikání žárovek.....
Připadám si ted, že nežiji, jen přežívám, jen chodím do práce, tam jsem také skoro nepřítomna, mám myšlenky jen na naše miminko.......
Když jsem tak "na dně", takhle k nám miminko nepřijde......
Zázrak... ted brečím, snad se mi uleví.....
Takovou dobu žiji jen tím, že budeme mít miminko, které k nám takovou dobu nepřichází...
Jak jsi mi psala, jsem v křeči, ted jsem v křeči, která nekončí, ale ted už to nezvládám vůbec.
Nejsem ta veselá a štastná holka, co se pořád směje, mám takové deprese a nevím kudy z toho ven......
Všichni se mi ptají, co se se mnou děje..........já nevím.
Jsem v takovém bludišti a cíl stále nevidím.
Jsem taková vybitá, bez energie, smutná- pořád se mračím i když nechci, závidím maminkám a koukám do kočárků na nádherná miminka, vím, že závist je ošklivá........
Wahlgrenis, vůbec se nepoznávám, tohle nejsem vůbec já, kéž by nastal nějaký zlom - tohle období opravdu nezvládám.
Manžel se mi pořád ptá a říká, že jsem jiná, jsem podrážděná, někdy i zlá a ošklivá..........ale nevím proč.
Wahlgrenis, co se to děje?
Bude někdy změna?
Proč se to děje?
Pomůžeš mi to pochopit?
Vzpomínám na ten krásný pocit, vždy když jsem byla s tebou, to jsem skoro létala, ani nevím, kde se to ve mně vzalo, ten pocit mi moc chybí.....
Petruška 01.10.2010

Milá Petruško,
znám moc dobře Tvé trápení. Tuším, kde se stala chyba. Miminko se nesmí stát programem, stejně jako láska. Člověk by měl dokázat žít sám v absolutní pohodě, prožívat štěstí, radost, těšit se pořád na něco, být pozitivně naladěn. Za všechno, co mu vstupuje do života se má děkovat, přijímat i ty bolestné a nepříjemné rány od osudu....
Jakmile tohle nastane, může přijít partner jako bonus.
A jakmile takhle žijí dva, může i k nim pak přijít miminko jako bonus.
Člověk se nemůže do vztahu ani do mateřství nutit. Jakékoliv dupání a tlaky a násilí jsou špatně. Miminko opravdu ví, jaká doba je pro jeho příchod do tohoto světa nejlepší.
Někdy se budoucí maminky od těchto vyšších plánů odkloní a začnou si potomka vynucovat. Jako důvody pro jejich otěhotnění uvádějí svůj věk (tikají biologické hodoiny), kamarádky, které už jsou také těhotné nebo už mají své děti, mají partnera, s kterým by dítě chtěly...
Miminko není program.
Není to další bod po maturitě, svatbě, dovolené v Chorvatsku...
Záleží na té vnitřní pohodě.
Vždyť víš.
Hledej opět vlastní radosti - v činnostech, které Tě bavily, když jsi byla malá, jezdi do míst, kde je TI hezky, nebraň se ničemu, co Ti dělá dobře. Opět potřebuješ najít sama sebe, to šťastné dítě tam někde uvnitř Tvého srdce, tu šťastnou rozkvétající ženu.
To, co nyní prožíváš, není konec.
Odměna k Tobě přijde, ale nesmíš přeskakovat.
© Wahlgrenis 02.10.2010

Milá Wahlgrenis,
DĚKUJI.
Po odeslání mého emailu jsem měla zvláštní pocit.
Věděla jsem, cítila jsem, že mi odepisuješ - brečela jsem úlevou, nedokážu to popsat.
A po přečtení tvé odpovědi mi jakoby spadl kámen ze srdce.
Cítím se mnohem lépe, jsi úžasná.
Víš, o čem píši, ty víš, jak to je......
Moc ti děkuji. Mám tě moc ráda.
Petruška 02.10.2010

MIlá Wahlgrenis,
poslední dobou se mi zdává o svatbě.
Já sama jsem již přes 4 roky štastně vdaná - minulý týden jsem měla tři sny za sebou, vždy tam byl někdo ve svatebních šatech.
Ale nebyl to takový ten klasický obřad, vypadalo to spíše jako přípravy na svatbu, ale k samotnému obřadu nikdy ve snu nedošlo.
Také sestřenice se stále objevuje v mých snech ve svatebních šatech, sestřenice je asi tři měsíce vdaná.
Dnes jsem opět měla svatební bílé šaty já.
Zbytek snu si ani nepamatuji, nemohu si vzpomenout.
Vím, že svatba znamená zlé znamení......, ale když jsou všude jen svatební šaty?
Petruška 05.10.2010

Miloučká Wahlgrenis,
to ti musím napsat.
Tak pracuju v práci, píšu na PC a podívám se dopředu... A co nevidím? Něco malého se tam hýbá, letí to sem a tam a přímo ke mně.
Letí ke mně motýlek - "můj" babočka paví oko, jeden z nejkrásnějších motýlků.
Ty víš, co pro mě znamená vidět motýlka.
Vždy když jsem oslovila naší dušičku, tak se mi skoro vždy objevil babočka paví oko - byl tak nádherný - okna jsme měli zavřená, tak nechápu, jak se mohl dostat dovnitř. Otevřela jsem okno a vyletěl ven.
Wahlgrenis, mám z toho takovou ohromnou radost, nádherný pocit - vím, že náhody nejsou.
Třeba to byla naše dušička, která nám dává znamení, že je u nás....
Od tvého předchozího emailu se cítím, že všechno zvládneme s manželem, strašně moc ho miluji.....
Ten pocit, že všechno zvládneme, jsem dlouho neměla.
Děkuji Ti, Wahlgrenis.
Petruška 06.10.2010

Miloučká Wahlgrenis,
dnes se mi zdál sen - nemám tušení, co se mi zdálo, ale na konci snu jsem byla na tvých stránkách a byl tam text Miminko přichází...
Petruška 27.10.2010

Krásné ránko Wahlgrenis,
měla jsem dnes zvláštní sen.
Na začátku jsem šla do nemocnice.
Byly tam sestřičky a doktoři, ale prostředí bylo takové luxusní...
Šla jsem na pokoj, tam byly maminky, držely miminka v náručí, a doktor mi říká, že nám k tomu také dopomůže.
Souhlasila jsem.
Vzal takovou asi půlmetrovou injekci a píchl mi ji do zadečku, bylo to takové množství, že mi to vyletělo i pusou, bylo to něco jako vitamínová bomba, abych lépe počala miminko.
Ta injekce strašně moc bolela.
Potom jsem byla ve škole, všichni se učili, já jsem zase vyrušovala.
Kamarád mi oznámil, že píšeme z angličtiny písemku z nových slovíček, já jsem se na ně ani nepodívala, byla jsem ve stresu, tak jsem otevřela slovníček, ale přitom jsem zjistila, že skoro všechna ta slovíčka znám.
Šla jsem na chodbu a tam jsi byla ty a můj kamarád.
Ptala jsi se mě na to, jak to dopadlo u doktora....
Řekla jsem ti: "Lidé zapomněli na to, že mají krásná a velká srdíčka....," když jsem o tom mluvila, moc to bolelo, rozbrečela jsem se a ty jsi také brečela a kamarád také.
Ty jsi mi poděkovala........
Co bylo zvláštní, měla jsi naušnice, takové kruhy, vím, že je nenosíš......
Potom jsem byla doma, tatínek přišel o berlích (má nemocnou nohu) k nám domů, je to hodně pracné se k nám dotat o berlích, máme hodně schodů a přivedl k nám návštěvu.
Byla jsem naštvaná, neměla jsem naklizeno, najednou tam všude byly děti a byly v místnosti - (to bude dětský pokojíček, až miminko přijde, ted jsou tam věci na prodej a počítač - funguje to jako kancelář) a dětem se nelíbilo, že je tam tolik věcí...
Moc mi to mrzelo, že se dětem ta místnost nelíbila, nebyl tam ten prostor na hraní........
Potom jsme seděli v obýváku a já jsem přinesla dort - byl celý bílý a měl na sobě marcipánové kytičky, jako jsme měli na svatebním dortu.
Zůstal jeden kousek pro mě, rozdělila jsem se o něj se sestrou.....
Ještě jsem byla v našem starém bytě.
Byly tam všude bedny, stěhování, nic jsem nemohla najít, ale byla jsem klidná......
Petruška 29.10.2010

Miloučká Wahlgrenis,
dnes jsem byla u doktorky, měřila mi tlak a úplně se zhrozila. Budu se léčit na vysoký tlak a paní doktorka mi řekla, že při takovém vysokém tlaku nesmím ted otěhotnět, zakázala nám se teď snažit o miminko...
Vím, má to nějaký důvod, ale stále nevím jaký...
Ted když věřím, že miminko brzy přijde, jsme s manželem moc štastni a krásně naladěni na naši lásku...
I za tuto zkušenost dnes s paní doktorkou děkuji, věřím, že vše má smysl a nic se neděje jen tak...
Wahlgrenis mohu se zeptat, co znamená, prosím, vysoký tlak?
Nemoci neexistují, tak by mě to, prosím, zajímalo a určitě nebudu sama, koho toto téma zajímá.
Děkuji ti a posílám pozdravy
Petruška a manžel 04.11.2010

Krásné ránko Wahlgrenis,
dnes se mi zdál sen o mém tatínkovi.
Byli jsme na chatě, já, tatka, mamča a sestra (naši již spolu 9 let nejsou), ale ve snu to bylo jako dřív, byli jsme rodina, a pět kluků v mém věku, jeden se mi moc líbil a já jemu také (jsem vdaná a manžel tam nebyl).
Cokoliv jsem ve snu udělala, bylo špatně a když to bylo dobře, tak mi to tatínek nedával nijak najevo.
Byl podzim, potom myslím i zima, byl tam místy sníh a já se rozhodla, že se půjdeme vykoupat.
Pár metrů od chaty je koupaliště, na to, jaká byla zima, ta tam bylo plno, já jsem si našla místečko a skočila do vody, voda byla teplá a krásně čistá.
Potom jsme dělali nějakou párty u chaty.
Já jsem byla s tím klukem v chatičce a mazlili jsme se, bylo to úžasné, krásně líbal.
Potom jsme šli ven za ostatními.
A pak jsme šli na procházku do lesa, bylo tam nádherně, zbožnuji procházky po lese, dává mi to energii, byla jsem štastná.
Ty stromy a mítinky, byly tak moc krásné.
Uvědomila jsem si, že ten kluk není partnerem pro mě a on si to uvědomil také, protože mě začal přehlížet a ignorovat.
Mrzelo mě to.
V chatě jsem myla se sestrou nádobí a přišel tam tatka, zase jsem něco dělala špatně, něco mi vyčítal a řekl mi, že kruh důvěry má s moji sestrou v pořádku, ale kruh důvěry se mnou je narušený.
Přitom v ruce držel nějaký kruh, který byl porušený, rozlomený, nešel dát k sobě, aby byl spojený v jeden krásný kruh.
Moc mě to bolelo, připadala jsem si jako nic, jako bych nic v životě tatky neznamenala.
Brečela jsem a chtěla jsem být někde strašně daleko pryč, aby to nikdo neviděl, že to tak bolí.
Taťka byl opravdu hodně krutý.
Jako by řekl, sestru mám rád, ale tebe nesnáším.....
Byla jsem na to sama.
Petruška 07.11.2010

Milá Wahlgrenis,
nevím, zda to mám napsat, ale jsem z toho trochu mimo.
A víme že přece náhody neexistují.
Ted se léčím na vysoký tlak, doktorka mi řekla, že ještě pár měsíců neléčení a mohla jsem mít mrtvičku.
Běhám teď jen po doktorech, víš, jak to s nimi mám, ale pomáhají mi, cítím se trochu lépe (musím brát prášky, které nesnáším...), nerada je beru, poslední dobou jsem omdlévala a měla strašné bušení srdíčka.
Ale proč píši.
Během jednoho měsíce mi skoro dvakrát srazilo auto na úplně stejném místě.
Při první skoro srážce jsem stihla uskočit, a ted na tom úplně stejném místě stálo auto a zezadu do něj najelo jiné a to auto popojelo ke mně.
Také jsem stihla uhnout, ale úplně mi zamrazilo, kdyby jelo rychleji, tak by mě také srazilo..........
Jsem z toho vystrašená, většinou se mi něco stává třikrát.
A slyšela jsem třikrát a dost.
Co se mi to děje?
Je to nějaké varování, že?
Přeji TI nádherný den Wahlgrenis.
Petruška 16.11.2010

Milá Wahlgrenis,
dnes ráno v šest hodin jsem čekala na zastávce a podívala se do našeho okna.
Byla tam tma, ale viděla jsem tam modrou siluetu člověka, procházela, plula z obýváku do ložnice, ten pohyb tam byl vidět, osoba byla jakoby v kápi.
Byla taková světle modrá, neonová, jakoby svítila.
Měla jsem z toho hezký pocit, nebála jsem se.
Wahlgrenis, co se mi to poslední dobou děje?
Petruška 18.11.2010

Milá Petruško,
vnímám maximálně Tvé trápení, všechno, co skrz Tebe prochází.
Je těžké poskládat za sebou slova tak, abys nebyla smutná, abys věřila, že všechno má nějaký smysl, aby k Tobě dorazil aspoň střípek naděje...
Pokusím se o to.
Procesy, které nedávno ve Tvém těle nastartovaly podivný přerod, kdy jsi musela vyhledat specialisty, je pro Tebe nyní tím nejlepším, co se mohlo stát.
Je zde potlesk shůry, jako bys měla pochopit, že všechno souvisí se vším.
Tato fáze je pro Tebe důležitá.
Stojíš tady najednou bez masky, sama za sebe, přijímáš, co Ti doktoři sdělují, musíš poslechnout jejich rady, jiné cesty není.
Tohle zemětřesení bylo nutné, nebylo možné ho obejít, vydat se jinou cestou.
Vnímáš to jistě - není se čemu divit - jako podraz, jako překážku na své cestě.
Ptáš se možná, kde se stala chyba, co je "zase" špatně, co se "jim tam nahoře" na Tobě nelíbí...
Ničeho si nejsi vědoma.
Ze všech stran nyní k Tobě doléhají informace skrz budoucí těhotenství, které se může dokonce pozvolna i rozplývat v mlze...
Věřila jsi, a už nevěříš...
Všechno to byly jenom lži?
Vzdala ses možnosti jít do těhotenství umělou cestou, jak je tedy možné, že se pořád nedaří???
Ptáš se ještě i na jiné věci...
Všechno kolem sebe ale vnímáš jako jednu velkou zradu.
Všichni jakoby hráli proti Tobě.
Nechápeš, co se stalo...
Kde je to miminko??
Všichni se k Tobě obracejí zády...
Odpovědi nepřicházejí...
Copak je tohle možné?
Přitom pořád vnímáš jakési pozitivní informace, ale už jim přestáváš věřit.
Snad si s Tebou jenom hrají??
A proč zrovna s Tebou??
Proč všechny Tvé kamarádky už miminka mají??
Pořád vnímáš fázi, v které jsi, jako trest, jako že se děje něco podivného, co musíš odčinit.
Teď jsi schválně zastavena...
Potřebuješ se zásadně přeladit, nebrat svůj život jen v závislosti na svém cyklu - slzy - naděje - slzy - naděje...
Tvůj život volá po jiném programu.
Nějakou dobu budeš dělat to, co Ti řeknou doktoři, k tomu ses už pravděpodobně musela dopracovat...
Ale směřuješ k novému pojetí svého života.
Není to jenom jako procházka růžovým sadem, není to jako mávnutí proutkem, nejtěžší je pochopit, o co tady jde.
© Wahlgrenis 19.11.2010

Miloučká Wahlgrenis,
přesně jsi mě popsala a také mě pocity a vše, co se se mnou děje.
Přesně tak to vidím - snažím se za to děkovat, ale někdy je to opravdu hodně těžké - směřuji ke svému novému pojetí života - ano, to je ted má cesta.
Cítím, že přichází, nebo bude něco jinak, bude to nové.
Jsi úžasná.
Moc ráda bych tě ted objala, moc ti děkuji za odpověd.
Potřebovala jsem ji a moc....... ale to Ty určitě víš.
Moc Ti děkuji.
Petruška 19.11.2010

Krásný večer Wahlgrenis,
dnes se mi zdál sen, byla jsem opět ve starém bytě, kde již skoro deset let nebydlím, vdávala jsem se.
Svatba byla za dvě hodiny, chtěla jsem mít černé kalhoty a nějaké černé tričko nebo halenku, nic jsem nestíhala.
Všude po bytě byly bedny plné oblečení ze secondhandu - a já nemohla najít ty své kalhoty, co jsem si chtěla vzít.
Nebyla jsem ani namalovaná, bez makeupu, kontaktní čočky mi nešly nasadit, samé komplikace.
Sestra mi chtěla pomoci, ale nakonec neměla na mě čas, nikdo na mě neměl čas, na všechno jsem byla sama.
Potom jsme byly venku a tatka mi řekl něco, co mě bolelo.
A pak se mi někdo zeptal, co si přeji zahrát za písničku a já jsem tatínkovi začala zpívat, at mě má rád takovou, jaká jsem........
Zvláštní bylo, že jsem byla celá v černém a měla jsem pocit, zvláštní pocit, že můj miláček na obřad nepřijde a tím jsem si byla jistá.......... před námi tam odjížděl kočár, kde byl muž - vypadal jako papež . a s nim jela nevěsta i ženich vlatně již novomanželé.......¨
Myslím, že se naše svatba nekonala, byla to jen nějaká grilovačka a já v černém.
Petruška 04.12.2010

Krásné ránko Wahlgrenis,
za poslední dobu se u mě dělo strašně moc věcí a stále děje... ty víš.
Chtěla bych Ti za vše moc poděkovat.
Díky Tobě jsem to měla alespoň maličko ulehčeno.
Opět jsi mi moc pomohla.
Co se týče lékařského hlediska, tak je již vše v pořádku, i doktorka co mě léčí na vysoký tlak říká, že takové dobré výsledky nečekala pár měsíců.
A já mám úplně standardní tlak.
Uvědomila jsem si hodně věcí, hlavně co pro mě znamená můj miláček manžel.
Jak pořád říkám, je to můj andílek, který mi pomáhá a ochraňuje mě.
Moc ho miluji a uvědomuji si to víc a víc.
Je úžasný.
Wahlgrenis, chtěla bych se zeptat, zda je už to "ošklivé nutné" období za námi.
Já nějak cítím, že ano, musíme být ještě moc silní, ale zvládáme to.
Vše, co se mi děje, si vždy říkám, vše je tak, jak má být a vše má smysl.
Wahlgrenis, mohu se zeptat na naše miminko?
Nevzdálilo se nám, viď?
Věřím a stále doufám, že k nám přijde.
Naše miminko ví, proč k nám stále nepřichází, ale to čekání je tak moc dlouhé.
Jinak už máme dovoleno se o miminko zase snažit, i když nám to doktorka řekla, že se vlastně snažíme zbytečně, že máme jít na to umělé oplodnění, že jsme miminko už mohly dávno mít. že zbytečně čekáme...
Když mi tohle říká, tak se usmívám a říkám si, že jí to ani vysvětlit nemůžu.
I když po pravdě mi její slova také bolí, když říká, že čekáme zbytečně, ale vím, že ona TO nechápe.
Přeji Ti nádherný den - u nás těd nádherně sněží, je to pohádkové počasí.
Wahgrenis, po strašně dlouhé době když jdu venku, tak se usmívám, začínám být šťastná a žiji náš život a nesoustředím se na ostatní.
Začínám zase žít.
Mám Tě moc ráda, objímám Tě.
Petruška 20.01.2011

Milá Wahlgrenis,
ještě mi napadlo.
A tím bych Tě moc chtěla poprosit o pomoc.
Mám již třetí den zablokovanou pravou stranu krku.
Vím, že nemoci neexistují, ale nemohu se vůbec otáčet a skoro vůbec pohybovat.
Strašně to bolí.
Prosím, co značí zablokovaný krk?
Moc děkuji.
Petruška 23.01.2011

Milá Petruško,
vím zcela přesně, jaká to je bolest...
Vybavila se mi bezprostředně při čtení Tvých řádků.
Bylo to loni v létě, kdy mě jedna žena kontaktovala kvůli otěhotnění.
Už měla své děti velké, ale do života jí vstoupil muž, s kterým si přála miminko.
Byla schopná udělat cokoliv...
Poslouchala a těšila, jak se jí brzy všechno změní.
Jenže s postupujícími týdny jsem začala vnímat přesně tuhle bolest, co o ní píšeš.
Když jsem si zjistila, že to je projev dušičky miminka, které se jí narodit nechtělo, byla jsem trochu překvapená.
Ale najednou jsem zcela jasně věděla konkrétní důvody, proč nechce.
Myslím, že je tohle návod i pro Tebe.
Přes kyvadlo by sis měla sama zjistit, co je za Tvou bolestí, co Ti to říká.
Případně můžeš pracovat s věšteckou mapou.
Odpověď by Ti měla být jasná.
Jakmile pochopíš, o co tady jde, bolest zmizí.
© Wahlgrenis 23.01.2011

Dobrý večer Wahlgrenis,
přemýšlela jsem zda Ti mám napsat, a převládalo, že ano.
Poslední dobou se mi pořád zdá o svatbách.
I dnešní sen byl o svatbě.
Kamarádka se vdávala, má již dvě krásné děti a je také již vdaná.
Byla to vlastně obnova slibu.
Šla jsem po takových dřevěných schodech nahoru a pak se najednou ty schody začaly bortit a já se neměla jak dostat dolů.
Musela jsem dolů seskakovat a šplhat.
Divné je, že tam jsou vždy přípravy na svatbu, ale samotný obřad ve snu nikdy nemám.
Vždy příprava a pak oslava.
Hodně jídla a slavení - všude je štěstí a já jsem štastná.
Držím v náručí její miminko, holčičku.
Také je zvláštní, když se kamarádce Nikolka narodila, tak jsem noc předtím, než jsem ji poprvé v životě viděla měla ve snu - byla to ona Nikolka.
Přesně její krásná našpulená pusinka a vlásky a prostě to byla ona.
Měla jsem ji ve snu, i když jsem ji nikdy předtím neviděla.
Zvláštní.
Připadalo mi jako, že ji znám a když si ji chovám, nikdy u mě nebrečí.
I maminka s tatínkem, když ji chovali a brečela jim v náručí, vzala jsem si ji a ona jako mávnutím proutku přestane brečet a začne se na mě krásně usmívat.
Je u mě klidná.
Její tatínek z toho vždycky v šoku, že je u mě tak klidná a spokojená.
Musela jsem Ti to napsat.
Petruška 09.02.2011

Miloučká Wahlgrenis,
tak jsem asi v dalším stadiu.
Poslední dobou předěláváme naše hnízdečko lásky, stěhujeme a předěláváme a malujeme náš krásný byt.
Na miminko se ani moc nesoustředím, i když někde to ve mě stále je... když vidím miminko, ted se kamarádce narodila nádherná holčička a já ji ani nezávidím, vlastně si nedokážu ani představit, že bych někdy těhotná byla, že bych měla miminko.
Obestoupil mě strach z toho mít dítě, vím, že to není dobré.... a nechápu to.
Snad je to mým věkem, již nejsem nejmladší.
Doktoři nás pořád nutí na to umělé oplodnění.
Všichni očekávají, až jim tu zprávu ohlásím, že jsem těhotná.
Ale já se na to netěším...
Už ani nebrečím lítostí, proč já ještě těhotná nejsem.
Manžel ted byl na dalším vyšetření a opět dopadly katastrofálně, ještě hůř. Doktoři říkají, ať okamžitě podstoupíme umělé oplodnění, pokud někdy miminko chceme mít.
Budu moc ráda, když mi odepíšeš a zase mi dáš energii.
Tvá slova mi vždy pomohou.
Včera jsem manželovi řekla, že už asi ani miminko nechci.
Byl z toho moc smutný.
Tolik let očekávání a stále nic.
Wahlgrenis, co se to se mnou děje?
Prosím, pomůžeš mi?
Měj se krásně.
Moc tě objímám.
Petruška 10.02.2011

Milá Wahlgrenis,
dnešní sen byl opět o svatbě, ale ne o jedné, ale o třech, ale ve snu svatby nebyly, jen jsme je plánovaly se sestrou a s kamarádkou.
Všichni jsme byli zasnoubeni a moc šťastni.
Měla být za pár dní na zámku.
Vím, že ve snu byla hlavně voda.
Nejdříve jezero, koupali jsme se tam všichni, cákali jsme se sebe vodu a byli jsme všichni šťastni.
Byla tam také všude krásně zelená tráva, bylo léto.
U Jezera byl takový palác zámek rezidence, celá z kamene, světlého a měl samé věžičky.
Tam jsme byli ubytovaní.
Hned u rezidence bylo takové malé jezírko, celé zarostlé trávou a rákosím, moc mě lákalo, tak jsem se tam šla vykoupat.
Když jsme šly na procházku, tak tam byla řeka - byla krásně čistá, ale do řeky se vlévalo takové bahno, a v řece se ta voda vyčistila.
Chtěla jsem se v tom bahně vycárat, lákalo mě, ale maminka mi řekla, že to není zdravé.
Když jsme na lodi pluli na té řece, tak jsem byl úplně fascinovaná tou nádhernou, přírodou, ale zajímavé bylo, že u té řeky byly všude stromy, ale měli odhalené kmeny ne moc, ale kořeny vidět nebyly.
Bylo to jako když ty stromy rostou z té vody a kde neměli kůru, jak byli odalené, tak byly zasypány zeminou.
A potom jsme najednou byli všichni u moře, koupali jsme se a závodili v plavání vždy v párech - jak jsme byli zasnoubeni.
Bylo to takové pohodové a pořád jsme mluvili o svatbě, jaké budou šaty a barvy a tak.
Petruška 19.02.2011

Dobré ránko Wahlgrenis,
včera ve snu se mi zdálo, že se tchán bude stěhovat.
Ukázal nám krásný dům - byl křiklavě krásně zelený.
A ve snu jsem stále chodila po schodech nahoru a dolů, tchán mi zakázal jít do našeho bytu.
Snažil se ublížit našemu pejskovi, chránila jsem ho.
A nikdy bych nedovolila by našemu pejskovi kdokoliv ublížil.
A dnešní sen byl pro změnu o zásnubách.
Můj bratranec koupil prstýnek své dlouholeté přítelkyni.
Chtěl ji požádat v přírodě, když jsme byly na výletě.
Ona na něj zato byla naštvaná, vdávat se nechce.
Utekla, vlastně šla se mnou, byly jsme v takové jako jeskyni, kde jsme pořád stoupaly a musely lézt takovými průchody.
Já nemám moc ráda stísněné prostory a ty chodbičky byly opravdu úzké, bála jsem se, ale vždy tam bylo světlo a také jsme šly po dřevěném mostu, po mostu na provazech, hodně se nakláněl a na konci v posledním kousku jeskyně bylo poslední světlo - byli tam děti.
Seděli tam a smály s na nás.
Potom bylo opět koupání v koupališti, voda byla krásně modrá a čistá.
Petruška 22.02.2011

Milá Wahlgrenis,
chtěla jsem Tě moc poprosit zda by jsi mi mohla napsat co znamenají mé sny - stále svatby - to vím, že je špatné znamení, zásnuby, voda a schody...
To se mi poslední dobou zdá pořád.
Nevím, co znamenají ve snu schody.
Přeji Ti nádherný únorový den.
Mám Tě ráda.
Petruška 22.02.2011

Krásné dopoledne Wahlgrenis,
dnes je 22.2., je to přesně rok co jsi mi napsala tu nádhernou větu Miminko přichází....
Wahlgrenis mohla bych Tě poprosit, zda by jsi nám mohla říci, zda je naše miminko stále u nás? nemůže dojít k tomu, že si to dušička rozmyslí, že bude tak moc dlouho čekat, že si to rozmyslí.
Omlouvám se, že píši, ale i když se poslední dobou cítím lépe, i dnes mám po dlouhé době barevné tričko - krásně zelené, jinak si nemohu pomoci, ale nosím jen černou barvu, tedy trička a kalhoty, jinak ne.
Jen by mě zajímalo zda u nás došlo k posunu k lepšímu, ted předěláváme náš byt a malujeme a je to krásné.
Je to náš DOMOV.
Já cítím, že jsme dál, že jsme udělali správné kroky.
Chodíme na procházky a cítím se s manželem jako v pohádce, je to nejlepší človíček na světě, jsem štastná, že jsme spolu.
Vím, že píši zmateně, jen bych potřebovala nějaký impuls, že bude vše dobré, že k nám miminko přijde přirozeně.
Budu moc ráda, když mi napíšeš.
Vždyť víš.....
Objímám Tě.
Petruška 22.02.2011

Krásnou neděli přeji Wahlgrenis,
dnes jsem měla krásný sen se zvláštním pocitem mateřství.
Úžasný...
Byla jsem u maminky, která bydlí s mým dědečkem v baráku.
Sen začínal ohněm, baráky, co jsou pod dědečkem, postupně hořely jeden po druhém, ale k dědečkovi to nedošlo.
Byla jsem u maminky na návštěvě a děda tam měl malinkou holčičku - modrooká s blond vlásky, bylo to dítě dědovo kamarádky dcery.
Byla tak malinká bezbranná.
Byla ještě miminko, ale už trochu seděla - děda mi vyčetl, že ještě nemáme rodinu, proč ještě nemáme dítě.
Pohádali jsme se.
Maminka té holčičky tu holčičku nechtěla, vzdala se jí.
Já jsem se té holčičky ujala - vzala jsem ji do náruče a v tu chvíli jsem ji moc milovala, byl to krásný pocit, který neznám a nezažila jsem ho - mateřství, ale intuitivně vím, že to tak bylo.
Musela jsem jí dát jméno: řekla jsem jasně Jasmínka.
A babička, která již nežije, ve snu řekla: "Bude to Jasmínka Michaela".
Potom jsme se strašně všichni pohádali a já jsem Jasmínku bránila a ochraňovala, aby jí nikdo neublížil.
Byla naše a dělala jsem to automaticky.
Byl to opravdu krásný pocit.
Přeji Ti krásný den.
Petruška 18.04.2011

Milá Wahlgrenis,
můj příběh pokračuje.
Navštívila jsem léčitele, jak jsem Ti psala a pan léčitel mi oznámil, že miminko mít budeme a řekl mi, že má děloha by měla být vláčná a měkká, řekl, že má děloha je tvrdá.
Miminko přijít nemůže, protože se plod v děloze neudrží, ale že to spraví bylinky.
Přemýšlela jsem o tom - jak jsi mi psala, že mohu být těhotná, cítila jsem se tak a měla jsem i zpoždění několik dní - ale díky mému problému s dělohou se miminko nemohlo udržet.
Vše to do sebe zapadá.
Dává mi to už smysl.
Jen se bojím, aby jsme zase nebyli zklamaní.
Manželovi léčitel řekl, aby byl klidnější - ten stres (hlavně kvůli tatínkovi) tomu brání, aby miminko přišlo.
Navštěvuji stále tvé stránky a Vím, že jsi odepisovala ohledně tvrdé dělohy jedné paní.
Nikdy jsem takový termín neslyšela a ted se mě také týká.
Wahlgrenis, naše dušička miminka je stále s námi, vid?
Wahlgrenis, jak jsem Ti nedávno psala ohledně mého snu s Jasmínkou - jak mi babička ve snu řekla "Bude to Jasmínka Michaela", nemohu to dostat z hlavy.
Babička již není mezi námi a v tom snu byla jen chviličku a řekla tuto větu a pak zmizela.
Řekla jsem to manželovi, zda by s těmito jmény souhlasil, ty víš, že jméno Jasmínka se mi moc líbí, ale Michaela mi nikdy ani nenapadla.
Mohu se zeptat na Tvůj názor, zda je dobré dávat takto dvě křestní jména?
Přeji Ti nádherný sluneční den.
Petruška 22.04.2011

Krásné dopoledne Wahlgrenis,
chtěla bych Tě moc obejmout a moc poděkovat.
Tvé stránky mi dá se říci denně pomáhají, stále u tebe na stránkách chodím hlavně na miminka a stále se dozvídám něco nového.
I já jsem ted udělala doma generální úklid, a to hlavně pokojíčku, hned jsem doma veselejší, klidnější a neřeším materiální věci.
Všechny materální věci jsem dala pryč, nechala jsem si jen opravdu ty, na kterých mi záleží, které jsem dostala od svého skvělého manžela nebo od maminky a tatínka a tak.
Také mám ted více času na sebe.
Zjistila jsem, že materiální věci opravdu nejsou až tak důležité.
A že mi to trvalo dlouho...
Ty peníze nejsou všechno.
Víš, co je nejkrásnější?
Můj miláček (manžel) si všiml, že po tom úklidu jsme tak krásně naladěni a klidni a kdyby to nezažil, tak neuvěří.
Také se snažím, aby nám doma proudila energie podle Feng Shui.
Po dlouhé době se raduji a těším se pořádně domů.
Ještě chci vymalovat předsíň.
Něco mi tam nesedí a také chodbu.
Moc se na to těším.
Také jsem ted více v přírodě a pomáhám v lese a na zahradě mamince.
Mám z toho velkou radost a úžasný pocit.
Nedá se to popsat.
Wahlgrenis, mohla bych se, prosím, zeptat, zda je naše dušička stále u nás, zda se k nám chystá.
Když jsem ted byla na chatě, tak jsem si všimla, že je strašně málo včeliček a motýlků a čmeláčků ....
Ale poštěstilo se mi, vždyť víš, jak to mám...
Zbožnuji víly a motýlky a jeden krásný bělásek ke mně přiletěl a odletěl.
Dal mi vědět, jsem tady stále s Vámi, ukázal se mi, jak je krásný.
Měla jsem z toho takovou radost.
Ty víš.
Zjišťuji, že život je také o tom, že se má žít a věnovat se sama sobě a nemyslet stále na ty druhé.
V poslední době mi to řeklo více lidí (že na sebe v podstatě kašlu), pro všechny bych se rozdala a pomohla jim a na sebe potom nemám čas.
Snad jsem to pochopila správně, ale nechci být sobecká a mám problém lidičkám říci
Ne, teď nemohu.
Wahlgrenis, stále se učím a učím novým věcem a směřuji určitě k našemu cíli, žít v harmonii, plout životem a jednou snad i s naším miminkem.
Sama cítím ty změny, jak se ty energie mění a jsou krásnější a krásnější.......
Tímto Tě moc objímám a zároveň moc děkuji.
Jsi úžasná.
Petruška 24.05.2011

Milá Petruško,
pokud bychom se měli podívat na situaci, která se váže k dnešnímu dni, pak jako nejzásadnější informace vystupuje - zvládnutá lekce.
Je to, jako když se žáček dostane od té prvňáčkovské aktovky postupně až k maturitnímu vysvědčení.
Bylo dosaženo cíle.
Všechno, co ses měla během svých studií naučit, je zvládnuté.
Prošla jsi důležitou změnou.
Jen se ohlédni a vidíš, co z toho, v čem jsi dříve zcela běžně existovala, najednou není.
Ale není to tragédie.
Chápeš, jak se všechno vyvíjí, jistoty, kterým jsi přikládala důležitost, najednou mizí.
Stala jsi se sama sebou.
Přistupuješ k dalšímu kroku na své cestě.
Dorazila jsi před bránu, skrz kterou ses už mnohokrát pokoušela dostat dál.
Nešlo to.
Nyní se sama otevírá, jako bys už nepřicházela Ty - ta minulá, ale najednou někdo zcela jiný, nový...
Je to skoro až zázračný proces, jaký nyní nastává.
jsi o několik pater výš, v porovnání s tím, co jsi ještě nedávno řešila.
Nazrála jsi.
Jen je tady jeden malý otazníček.
Neměla bys nic, co se Tě týká, v souvislosti s otěhotněním, které nenastávalo, vyčítat.
Naopak tuto "čekací" dobu bys měla pochopit jako důležité období Tvého zrání, bez kterého by ses nemohla posunout dál.
Všechno je v pořádku.
Není to chyba Tvoje, že jsi ještě neotěhotněla, ale nebyla vhodná doba, ještě jsi měla směrem k sobě cosi vykonat.
To se právě už stalo...
Proto se Tvoje minulost nesmí pro Tebe stát brzdou, ale naopak startem.
Vypadá to, že už docela brzy by se Tvé poslání - býti matkou - mělo naplnit.
V minulosti zůstaly výčitky.
Nebylo to vždy právě jednoduché, to víš.
Možná jsi někdy dokonce uvažovala, proč to nejde, když ostatní známé nemají s otěhotněním problémy.
Hledala jsi u sebe chyby, ptala ses na to, na co nebyla odpověď.
Nikdy není možné porovnávat příběh svůj s těmi ostatními.
Každý má svou cestu, každý si zraji individuálně.
I ten úklid u Vás doma má obrovský význam.
Přicházejí nové energie, všechno je najednou nové, natěšené...
Těš se na další dny, ale užívej si maximálně každý přítomný okamžik.
Je nad Vámi nádherné boží oko...
Všechny Tvé myšlenky jsou monitorovány, konečně se začíná Tvá náruč otevírat tím správným směrem.
Nemá smysl se teď ptát, jestli je miminko blízko.
Je.
© Wahlgrenis 24.05.2011

Milá a úžasná Wahlgrenis,
čtu Tvé řádky a přes slzy štěstí na ně ani pořádně nevidím.
Čtu je pořád dokola a dokola.
Děkuji Ti za ně a děkuji Ti za vše, co pro nás všechny děláš.
Mám Tě moc ráda a moc pro mě znamenáš.
Věřím, že to víš...
Děkuji Ti.
Moc Ti děkuji.
Petruška 24.05.2011

Milá Petruško,
gratuluji ti!!
Mám velkou radost, moc ti to přeji a držím palečky.
Jsi úžasná..
Pipi 24.05.2011

Krásné ránko Wahlgrenis,
co se týče úklidu, chýlím se ke konci.
Zbývá přebrat poslední dvě krabice a bude hotovo.
Už ted náš domov lépe "dýchá", víc se tam těším...
Je to úplně jiný prostor.
Stačí se zbavit nepotřebných věcí a netahat si domů věci jiných lidí i za účelem pomoci.
Tomu bych nikdy nevěřila, co způsobí "generální úklid".
Je to úžasné.
Balíček je poslaný - balil Ti ho manžel.
Nenechal mi ho ani zabalit, říkal, že Ti ho musí zabalit on.
Je to prostě můj andílek.
Děkuji Ti za vše.
Mám Tě ráda.
Petruška 07.06.2011

Nádherný den Wahlgrenis,
musím Ti napsat.
Cítím se úžasně, mám se úžasně a to díky Tobě.
Mám Tě tak moc ráda.
Wahlgrenis, po vyklizení bytu jsou kolem nás nádherné energie, nové, čisté - nevím jak to popsat, připadám si jako na úplném začátku.
Je mi opravdu krásně, cítím se jako znovuzrozená, je mi nádherně.
Je naprosto neuvěřitelné, co udělá jen vyklizení a zbavení se nepotřebných věcí, pro mě tedy již uvěřitelné.
Všem naprosto doporučuji a uvidíte takovou změnu.
Začínáme znova a vše je tak krásné.
Koupila jsem si minulý týden své první CD v životě od p. Jiřího Březíka Mé první , minulý týden jsem byla poprvé v životě na masáži, dnes jdu ke kadeřnici - uděláme také změnu.
I ve svém věku mám svá poprvé.
No není to nádherné? ?
A také je zajímavé, kupuji si knížky - a čtu, i já jsem z toho v šoku, já jsem takový nečtenář.
Není moc knížek, které jsem přečetla, a je to již hodně let, co jsem naposledy dočetla knihu, dokonce, ted si ji s sebou beru i do autobusu a čtu si - což jsem nikdy nedělala.
Čtu jedním dechem.
I maminka a sestra byly v šoku, že mě viděly číst.
Mám takové nové období, takové natěšené, krásné.
Již tak 14 dní mám problém se svými hlasivkami, není to lepší, ale je to pořád stejné - zajímavé je, že chvíli mluvím naprosto normálně, ale potom mi přepadne takový chraplák a vynechává mi hlas, a to mi nebolí ani v krku, ani nemám kašel ani rýmičku.
A poslední týden cítím podbřišek - takové příjemné tlaky... uvidíme.
Wahlgrenis, jsem tak moc štastná, že to až bolí a chce se mi z toho brečet štěstím, tolik štěstí ani nemohu unést.
To štěstí si plnými doušky naprosto užívám.
Musela jsem Ti Wahlgrenis napsat.
S přáním nádherného červnového dne
Petruška 13.06.2011

Ahojky Wahlgrenis,
včera jsem byla u kamarádky, má dvě nádherné děti.
Řekla mi, že vůbec nechápe, na co čekáme a že nejdeme na to umělé oplodnění, že pět let čekání je naprosto alarmující, stejně se mi zeptala moje mamča tento týden, řekla: "Na co čekáte? Ztrácíte zbytečně čas..."
Mrzí mi to a nedokážu jim to vysvětlit.
Už jsem se o to tolikrát pokoušela a nepochopily, je to naše cesta a naše rozhodnutí, proč se máme všem zpovídat.
Chceme naše vytoužené miminko přirozeně, myslím, že to není tak moc těžké to pochopit.
Také mi kamarádka oznámila, že její známá už má dvě větší děti a chtěla třetí, tak na nic nečekala a šla hned na umělé oplodnění a včera porodila krásnou holčičku Petrušku.
My máme jasno.
Chceme naše zlatíčko přirozeně a pokud to tak být nemá, tak nebude.
Nechci jít proti přírodě, chci žít se svým úžasným mužem a užívat si každou chvíli v souladu s přírodou, protože to je tak nádherný pocit, nic dělat násilně.
Nedokázala jsem jim to opět vysvětlit, neměla jsem už sílu.
Řekla jsem jí, že věřím, že nám se ten zázrak stane a přijde k nám miminko.
Koukala na mě v podstatě jako na blázna.
Já ale možná těhulka jsem, neřekla jsem nikomu nic....
Uvidíme za pár dní.
Mrzí mi ty řeči od mých blízkých a mrzí mi, že neakceptují naše rozhodnutí a důvody, nechceme si jít pro miminko jako do obchodu.
Díky tobě krásně žijeme.
Naučila jsi nás spoustu věcí, tohle období čekání bylo pro nás opravdu důležité, pochopili jsme spoustu věcí a spoustu věcí jsme i vykonali.
Byly to malé krůčky ale důležité, hodně důležité.
Jsem i více pokornější - dříve mi stále bolely kolena, ale ted už ani nepamatuji, kdy naposledy, vážím si našeho krásnéh o vztahu, jsem vděčná za každý den a nic není samozřejmostí, za vše i za to špatné děkuji, nejdůležitejší jsem já a manžel- prostě má rodina.
Wahlgrenis, tak náš domov je hotový, dokázali jsme to a ta energie, co tu je, no je to úžasné a já se doma musím pořád usmívat, jak se mi to líbí, ale máš pravdu trvalo mi to, ale hlavní je, že mi to došlo.
Stále mi přeskakuje hlas.
Chvíli mluvím normálně a pak chraptím a nemůžu mluvit.
Tohle jsem přece jednou zažila, ale to mi ještě bolelo v krku - napsala jsi mi, abych s nikým nemluvila o mém těhotenství jen s manželem, bylo to v době, když jsi mi napsala, že asi těhotná budu (že je to krční čakra - o komunikaci).
Já stále cítím ty příjemné tlaky v podbřišku a bolí mě hodně prsa, dnes je mám ještě větší a tvrdé, ale jsem neuvěřitelně v pohodě, jsem štastná, ted nic neřeším, buď jsem těhulka nebo brzy budu.
Neříkám to ani manželovi o mém podezření, že možná naše štěstíčko už přišlo, nechci, aby byl zase zklamaný a smutný.
Ale asi mu to řeknu, chci se podělit, ale nechci mu ubližovat, kdyby to zase nevyšlo.
Chtěla bych ho potěšit, aby byl ještě šťastnější.
Máme ted doma takovou úžasnou harmonii, manžel mi stále pořád objímá a pusinkuje, povídáme si ještě víc než dřív.
Je to opravdu krásné.
Věřím, Wahlgrenis, stále věřím a doufám.
A prosím andílky o pomoc.
Je to možné, že k nám naše tolik očekávaná dušička opravdu přišla?
Když jsem Ti teď tuto větu psala, tak mám takové krásné šimrání v podbřišku, jako by se hlásilo - jsem přece tady u tebe.
Vzpománím, jak jsi mi na přednášce v Kunraticích řekla, že je teď čas zázraků....
Jak jsem si začala myslet, že jsem těhulka, tak se mi vybavilo, jak jsi to řekla.
Nedávno jsi mi psala, že jsem zvládla tu lekci, že jsem nazrála.....
Krásná slova, děkuji.
Wahlgrenis, přišla ti soška Nefertitis? Vím, že balíčky ukládají na 14 dní na poště a já jsem ji posílala již minulý týden v pondělí, nebo už máš balíček u sebe?
Dnes když jsem jela autobusem do práce, tak se mi udělalo hodně špatně, musela jsem to rozdýchávat.
Chtělo se mi zvracet, hodně jsem to rozdýchávala, a potřebovala jsem vzduch, venku se mi udělalo lépe, měla jsem z toho jak mi bylo nevolno velkou radost.
Děkuji Ti za vše.
Změnila jsi nám život.
Děkujeme.
Petruška 20.06.2011

Milá Petruško,
děkuji.
Ta soška Nefertiti přišla v pořádku.
Dlouho jsem se neozývala, protože jsem neměla cestu na poštu.
Pořád se řešilo něco, co bylo důležitější.
Konečně v pátek jsem se pro ni vydala a musím napsat, že je nádherná...
Ještě jednou moc děkuji.
© Wahlgrenis 20.06.2011

Ahojky Wahlgrenis,
tak jsem ted mluvila s maminkou, dostala jsem přednášku, že v mém věku.... a proč čekáme.
Chápu, že chce vnoučátko, ale takhle mi to skoro denně říkat.
Potkala známou, čeká druhé miminko, a samozřejmě jsme se dostaly na téma miminko, proč s tím něco neděláme a proč čekáme a zhrozila se, když jsem řekla, že se snažíme skoro pět let a věřím, že se ten zázrak stane.
Před první miminkem se rozhodli pro umělé oplodnění, ale pár dní předtím zjistila, že je těhotná....... tak ať to také zkusíme.
No není to směšné.
Také moje sestra nechápe proč čekáme...., vlastně to z našich blízkých příbuzných a známých nechápe absolutně nikdo.
Proč na mě všechno útočí, prosím je, abychom toto téma neřešili, ale všichni vidí jen to hledisko, že ho chceme a vůbec nic proto neděláme.
Tomu se opravdu směji.
Ale je mi z toho smutno.
Omlouvám se, že zase píši, ale úplně mi to vykolejilo a mrzí mi to, chci být prostě v pohodě.
A nemám se ani komu svěřit, jen Tobě....
Mám Tě ráda.
Petruška 21.06.2011

Krásné ránko Wahlgrenis,
dnes jsem se probudila stále přemýšlím, co znamenají mé příznaky - nemoci přece neexistují.
V levém oku mám zánět, že mám celé oko červené a opravdu moc nevidím a také mi bolí hodně v zápěstí, nemohu se ani o tu ruku opřít, strašně to bolí.
Jinak se mám stále fajn - tlaky v podbřišku neustávají a prsa bolí víc a víc.
Co znamená mé oko a zápěstí?
Děkuji Ti moc.
Petruška 21.06.2011

Milá Petruško,
kdybychom žili v jiné době a probíhala tato naše komunikace, a kdybys vyslovila svou otázku, poradila bych Ti nejspíš, abys odešla stranou od všech...
Do lesů, do přírody, daleko od lidí.
Tam fungují jiné zákony, promlouvají jiné hlasy.
Připadá mi, že se potřebuješ nyní odstřihnout od všech a zůstat jenom sama sebou.
Oko - něco nechceš vidět...
Zápěstí - něco nedělíš dobře...
Absolutní izolace a ponoření se do svého nitra, to je v tuto chvíli pro Tebe řešení.
Vím, chodíš do práce, potkáváš se se spoustou lidí, kteří "to mají jinak"...
Nalaď se maximálně na své tělo.
Pokus se pochopit, co Ti říká, kde je chyba.
Co ty hodinky?
Ještě je nosíš?
Teď je všechno úplně maximálně otevřené.
Neptej se na nic, jenom přijímej, co k Tobě přijde... jakoby samo od sebe...
© Wahlgrenis 21.06.2011

Milá Wahlgrenis,
děkuji moc za odpověď.
Hodinky nenosím vůbec.
Na semináři v Kunraticích jsem je měla jen, abychom to stihly časově, vlaky a metro.
Jinak je nenosím, i když jsem teď dostala jedny krásné, ale leží doma, a čekají na svůj nový domov.
Ano, máš pravdu, naprostou pravdu.
Co se týče toho být sama od všech, tak to cítím již delší dobu a nechápala jsem to (opět), ale s přáteli, se kterými jsme se pravidelně scházeli, tak se jen potkáváme a nescházíme, jak jsi psala, to, co bylo dřív, tak je teď jinak.
V poslední době nemám ani chuť chodit ke kamarádkám na návštěvu, chci být doma s mou rodinou nebo sama, když je manžel v práci.
Nemám touhu vyhledávat lidi.
Jsem hodně společenská, ale poslední dobou chci být v našem krásném domově od všech a všeho daleko.....
Jsi úžasná, děkuji.
Ted jsem šla tak šikovně, a levým loktem jsem se bouchla do futer, ani nevím jak a nechápu to, ale nemůžu ani tu ruku pořádně ohnout.
Jsem to ale šikulka.
Ale bolí to a nemůžu pořádně psát na počítači, takže nemůžu pořádně pracovat.
Ale něco to znamená.
Nic není náhoda.
Děkuji Ti.
Petruška 21.06.2011

Ahojky Wahlgrenis,
dnes mám další po třetí - do práce za mnou přišla kamarádka, s tím, že je asi těhotná.
Řekla mi to v chodbě, kde mi to oznámila před pár lety kamarádka, že je těhotná a po pár měsících mi to oznámila další kamarádka na stejném místě a dnes také...
Zvláštní na tom je to, že jsem si vždycky myslela, že jsem těhulka já, ale já nebyla.
Vždy mi někdo přišel oznámit, že čeká miminko.
Teď jsem si také myslela, že jsem těhotná, věřila jsem, že to vyšlo, ale bohužel ne a kamarádka mi dneska řekla toto.
Jak je možné, že to takhle cítím?
Napadlo mi, že jsem v minulých životech udělala něco hrozného asi dětem a teď za to mám trpět.
Je možnost se podívat na mé minulé životy?
Připadám si jako takový "kanál" štěstí.
Skrz mě přichází, ale pomoci sobě nedokážu, aby k nám miminečko přišlo...
Je to vždy takový krásný letmí dotyk, který za chvíli zmizí.
Nikdy moc dlouho netrvá.
Je mi z toho smutno.
Petruška 02.07.2011

Krásný den Wahlgrenis,
včera večer jsem byla strašně unavená, měla jsem opět tu bodavou bolest za krkem, šla jsem se vykoupat a relaxovala jsem.
V tu chvíli mi napadla věštecká mapa, jak ses mi již dříve zeptala miminka.
Tak jsem si zapálila svíčky a vzala si své kyvadélko a v pokojíčku jsem s miminkem mluvila - zeptala jsem se proč nepřichází - na otázku vyšly tyto symboly:
Obálka, teploměr, žena, pero, snubní prstýnky, nůž, kotva, dům a boží oko.
A po otázce zda k nám přijde, tak vyšly tyto symboly:
Srdce, miminko, teploměr, dívka, květina.
Wahlgrenis, mohla bych Tě, prosím, poprosit o výklad, co mi tím má být řečeno?
Já si to nedokážu vyložit.
Vidím symboly ale nechápu souvislost.
Dnes mi bolí za krkem ještě víc a bolest se stupňuje.
Bolí mi celý den a nepomáhá ani masáž.
Petruška 03.07.2011

Milá Petruško,
jistě chápeš, že nejideálnější je, když významy chodí k člověku ihned, bez jakýchkoliv "překladů" od jiných lidí.
Ale pokusím se odpovědět na Tvou otázku.
V první řadě Ti vyšlo:
Obálka, teploměr, žena, pero, snubní prstýnky, nůž, kotva, dům a boží oko.
Přichází k Tobě důležitá zpráva.
To, co očekáváš, není stabilní... stejně jako je kolísavá teplota třeba vzduchu.
Žena - to jsi Ty, měla bys pojmout to, co se mezi Tebou a manželem jeví, jako prostor, který obýváte spolu, spíše jako čistý list a sem "vpisovat" jen samá krásná slova.
Nůž je symbolem práce, ale také násilí, nesmíš si ubližovat, možná byste si mohli od sebe na chvíli odpočinout.
Nůž se může pochopit jako řez, kterým se uvolní kotva.
Vnímám to, že by mezi Vás měly přijít nové energie.
Pak je tady pochvala shora, boží oko, tady není důvod o ničem pochybovat.
Druhá sestava symbolů - Srdce, miminko, teploměr, dívka, květina - už naznačuje pochopení, posun dál.
Miminko přichází, holčička, zvládla nejisté podmínky, do kterých má přijít. Je krásná jako květ.
Není tady nic, čemu by se nedalo porozumět.
© Wahlgrenis 04.07.2011

Miloučká Wahlgrenis,
děkuji Ti moc za odpověď.
Dnes bolesti za krkem zcela zmizely.
Neuvěřitelné?
Dříve by to pro mě neuvěřitelné bylo, ale ted vše jen přijímám a děkuji za to.
Po "spolupráci" s věšteckou mapou jsem šla spinkat, byla jsem moc unavená.
A dnes mi za krkem vůbec nic nebolí.
Je mi zase dobře.
Děkuji.
Moc děkuji za pomoc pochopit.
Já jsem viděla symboly, ale takhle jsem si to opravdu nevysvětlovala.
Neviděla jsem souvislosti.
Jsi "má" učitelka.
Naučila jsi mě již tolik věcí.
Jsi úžasná a já moc děkuji.
Mám Tě moc ráda.
Petruška 04.07.2011

Krásné ránko Wahlgrenis,
dnes nemám tušení, co se mi zdálo, ale vím, že na konci jsem byla na tvých stránkách. Měla jsem mnohem větší obrazovku a na tvých stránkách bylo napsáno: "Miminko k Vám už přichází".
Potom tam byly fotečky z naší krásné přírody, lesy, louky a fotky chaloupek.
Potom jsem se v šoku probrala, protože jsem zaspala a za tři minuty mi jel autobus.
Ale stihla jsem ho.
Jinak zánět již nemám v jednom oku, ale ted ho mám již v obou očích.
Trvá to již dlouho, tak dnes jsem se objednala k oční doktorce, i když po hodně velkém přemáhání.
Přeji nádherný letní den.
Petruška 13.07.2011

Ahojky Wahlgrenis,
prosím Tě o pomoc.
Již třetí týden mám ucpané dutiny a opravdu strašný kašel, v noci nespím, stále jen kašlu.
Byla jsem u lékařky, bylinky mi nezabíraly, doktorka mi řekla, že je to alergie a může to trvat několik dní, týdnů, někdy i měsíců.
Wahlgrenis, vůbec nemůžu takhle fungovat, je to hrozné, v práci jen smrkám a kašlu.
Strašně mě to vyčerpává.
Dostala jsem prášky na alergii, ale když sije vezmu, tak si připadám jako zdrogovaná, nejsem to já a spím v tahu 13 hodin.
Ty prášky jsou strašně i když mi pomohly, ale nechci je brát.
Vím, že nemoci neexistují.
Co mi to prosím značí?
Děkuji Ti Wahlgrenis
Petruška 06.09.2011

Ahojky Wahl,
četla jsem u Petrušky, že ji trápí ucpané dutiny a kašel, už tři týdny.
I já už přes měsíc mám ty samé problémy.
Po měsíci jsem už zašla i k paní doktorce a byla jsem si jistá, že mi dá antibiotika.
K mému údivu mi řekla, že je to alergie...
Na co?
Mám ty problémy od první zapnuté klimatizace v práci.
Dostala jsem nějaké prášky proti alergii, po kterých jsem taky neustále spala.
Už je neberu, problémy postupně odcházejí.
Došlo mi, z čeho to všechno bylo.
Opravdu ta klimatizace!!
Co je to vlastně klimatizace?
Umělé prostředí - venku je vedro k zalknutí a já si uměle vytvořím chládek a tvářím se, že je to v pohodě.
Umělý svět.
Byla to informace čistě osobní a jen pro mě.
Moje tělo už na ten umělý život, který jsem žila posledních pět let, prostě dostalo alergii.
A když jsem sundala ty růžové brýle a dokázala si přiznat, jaká že ta pravda opravdu je, problémy postupně odchází.
Řekla bych stejnou rychlostí, jako propouštím tu dotyčnou osobu ze svého života.
A jako náhodou ke mně došla i informace, že ucpané dutiny a kašel (zahlenění organismu) souvisí s nervozitou, nespokojeností a stresem.
Nejsem v pozici, kdy bych mohla někomu radit, ale třeba to Petrušce pomůže dosadit si další střípek do její mozaiky.
Mějte se obě moc krásně.
Rudbekie 07.09.2011

Wahlgrenis,
mohla bych tě požádat, aby ses na mě s manželem podívala, zda se k nám naše ttolik očekávané miminko ještě chystá?
Nebo bych mohla napsat už chystá?
Nebo je ještě něco, co by mohlo miminku bránit k nám přijít?
Vlastně na to v poslední době ani nemyslím, prostě žijeme, užíváme si a je to krásný. život je opravdu tak krásný.
Manžela miluju snad ještě víc než dřív, je to můj andílek, je to krásné mít někoho tak úžasného v mém životě a já za to děkuji, už to je zázrak, že jsme spolu, že jsme se našli.
Manžel má jak říká rodičovské sny, že naše miminko je v chodítku v našem obýváku a manžel je naplněný štěstím, že při tom cítí pocit, který nikdy necítil a je to prý naprostý pocit štěstí...
Moc děkuji za vše a moc Tě objímám.
Petruška 23.11.2011

Dobrý den Wahlgrenis,
chtěla bych Vás moc požádat o radu o pomoc.
Nevím jak dál.
Mé trápení spočívá v tom, že se již přes pět let snažíme o miminko.
Byli jsme u kartářky, byli jsme u léčitelů a léčitelek, u lékařů a jediné, co nám všichni říkali, vše je v pořádku, a miminko k Vám přijde již velmi brzy, vše je v pořádku...
Dostali jsme bylinky a různé kapičky a různá doporučení, vše jsme dodržovali.
Dle lékařů jsme v pořádku, ale i tak nám je doporučováno umělé oplodnění.
Zvláštní je, že když jsem se po několika letech "smířila" s myšlenkou, že tedy podstoupíme umělé oplodnění.
Byli jsme se i informovat, ale přístup byl - výroba dětí, zakázka za zakázkou...
No hrozné.
Ale vím, že jsme s manželem udělali již hodně pro to, aby k nám naše dětátko přislo, ale stále nepřichází.
Začíná mi přepadat beznaděj, strach, že se to nikdy nepodaří.
Nevíme, co máme dělat.
Tak jsme se rozhodli minulý měsíc, že se objednáme.
Od té doby mám strašný kašel a ucpané dutiny a bolí mi v krku, jako by mi někdo škrtil dusil.
Po přečtení vašich stránek jsem si řekla, asi výkřik duše, protože žádné prášky nezabraly, až když jsme se domluvili, že na to tedy nepůjdeme.
Po domluvě, že nyní nejsem zdravá, jsme to odložili.
V tu chvíli jsem přestala kašlat a dýchalo se mi krásně.
No, tohle se mi ještě nestalo, ale pročítala jsem příběhy o miminkách a jedné paní se to také stalo.
Ozývá se duše.
Kamarádka mi informovala o kineziologii - odbourává bloky, že třeba by nám to mohlo pomoci, prostudovala jsem si to, ale ted se zase vyskytl "problém" spíše "varování".
Objednala jsem se k jedné paní na kineziologii, již po třetí mi přendala termín.
Naposledy jsem tam měla jít zítra, ale včera mi opět změnila termín na dnešek.
To mi napsala včera odpoledne a já od odpoledne zase strašně kašlu a špatně se mi dýchá, jsem zase taková přidušená.
Cítím se mizerně.
Že bych tam také neměla chodit?
Ale proč?
Co máme tedy dělat?
Máme ještě čekat?
Jak dlouho ještě?
Já to přestávám již psychicky zvládat, přestávám již věřit, tolik moc zklamání a slz.
Byla to pro nás i poučná cesta, ale jsem již na pokraji sil...
Nevím co dál.
Připadám si, Wahlgrenis, jako v kleci, jakmile se pro něco rozhodnu, tak mě to zase vrátí zpátky na původní cestu "čekání".
Co děláme špatně, proč k nám naše vytoužené dětátko nepřichází?
Poradíte mi, Wahlgrenis?
Moc by mě pomohla také rada, zda otěhotním přirozeně.
Mám jít dnes na tu kineziologii?
Jsem nějaká zmatená, omlouvám se, doufám, že to, co jsem napsala, dává smysl.
Moc Vám Děkuji.
Petruška 09.05.2012

Milá Petruško,
znám Váš příběh důvěrně...
Radit Vám, abyste na těhotenství nemyslela, je nejspíš mimo, to nejde.
Pro Vás je miminko jasný program, za kterým si jdete.
Když se podívám do pláství, i tady je podobná odpověď.
Jako první je symbol zrcadla, které je ale otočené, to znamená, že se v něm nevidíte, nedochází k tomu správnému odrazu.
Je jakoby obrácené k Vám tou rubovou stranou.
Tady se opravdu neuvidíte.
Vnímám tady jakousi zradu, která je na Vašem životním poslání, je to jakýsi podivný punc.
Všechno kolem Vás je sice v pořádku, ale je tady až neskutečný tlak.
Právě to, jak chcete všechno mít pod kontrolou, jak nic nepodceníte, to je chyba.
Otěhotnět máte přirozenou cestou, to jsme už spolu probíraly několikrát.
Není to ale jenom proces Váš, ale i Vašeho muže.
Možná si připadáte oba už tak trochu jako stroje, které v určité dny dělají ty určité pohyby.
Tak by to být nemělo.
Vy se máte s mužem maximálně milovat, jen tak, protože se máte rádi.
Bez jakéhokoliv dalšího plánu.
Bez snahy počít miminko.
Prostě se milovat... dát se jeden tomu druhému...
Rozumíte?
Ta láska potřebuje u Vás jaksi nabobtnat, nabýt maximální velikosti, prostě má se především jí u Vás dobře dařit.
Ona je tady nejdůležitější... žádné čaje... nebo rady a jiné pokyny...
Užívejte si každou vteřinu, žijte naplno, teď, Vy dva... nechtějte sem dávat další program.
Pak tam bude moci miminko vstoupit.
Jako dar.
© Wahlgrenis 09.05.2012

Krásné slunečné ránko Wahlgrenis,
píši po delší době, ale stále a stále pročítám Tvé krásné stánky.
Stále mi pomáhají.
Miminko k nám ještě nepřišlo, ale myslím, že jsme udělali již hodně malých ale myslím velmi důležitých krůčků dál.
Wahlgrenis, tento týden mám sny - tři dny se mi zdály na sebe navazující sny.
Začínalo to u nás ve starém bytě, kde již nebydlíme.
V Anglii byla válka, a tak jsme se s manželem rozhodli utéct, válka měla přijít i k nám, do Čech.
Rozhodli jsme se pro bezpečí, balili jsme věci, ale jen to základní, v podstatě jako když jedeme na dovolenou a nemohli jsme zapomenout na našeho pejska.
Byli jsme se rozloučit s rodinou.
Všichni zůstávali ve svých domovech, že je nemůžou opustit.
Mrzelo mě to, ale já cítila takovou naději na lepší život, rozhodli jsme se utéct na jih, do Itálie, Chorvatsko...
Ještě jsme ani nevěděli pořádně kam.
Než jsme vyjeli z domova, rozbilo se auto, tak jsme vzali tašky a pejska a vyrazili jsme pěšky.
Jak jsme vyrazili, slyšeli jsme střílení, vrtulníky...
Bylo to ještě daleko od nás, ale strach tam byl.
Tento sen se mi zdál tři noci.
Dnes v noci jsem ve snu byla s nějakým klukem (mužem) v restauraci.
Chtěla jsem mu říct, že jsem vdaná.
Jeho to nezajímalo, řekl, že nechce nic slyšet, že si chce užít jen chvíli se mnou, flirtoval se mnou, hodně jsem se mu líbila.
Pokusil se mě políbit, odtáhla jsem se.
Když jsem od něj odcházela, tak jsem se podívala na svůj snubní prstýnek a on byl jakoby naštíplý, nebyl celý, jako by ho někdo polil kyselinou a on se začal rozpadat...
Wahlgrenis, jak se máš?
Dá se říci, že na Tebe stále myslím.
Sleduji Tvé stránky, příběhy, šťastné konce.
Wahlgrenis, mohla bych tě prosím požádat, zda by ses na nás ještě mohla podívat, jak to vypadá s naším miminkem?
Za poslední dobu jsem si uvědomila, že ta láska mezi námi je nejdůležitější a miminko je takový dárek k tomu.
Všechno mi dochází pomalu, ale dochází...
Ted jsme přijeli z dovolené, byla to krása, odpočinek, láska, relax, my dva stále spolu, je to jako na začátku vztahu, ale ještě hlubší, je to krásné.
Začala jsem číst, začínám zase tvořit, ted mám i vymyšlenou zahrádku, jak si ji ještě vylepšíme.
Zdá se mi, že je poslední dobou na světě ještě líp, opravdu krásně, pozoruji zvířátka, pomáhám jim z cest do luk.
Mouchy nezabíjím, jen je pouštím ven.
Připadám si jako v souznění s přírodou.
Nelítají na mě komáři, ani mouchy, klíště už jsem taky neměla několik let...
Je to zvláštní, vše mi dochází až teď, a to také hlavně díky Tobě, Wahlgrenis.
Moc tě objímám.
Tvá věrná čtenářka
Petruška 13.08.2012

Krásný překrásný den Milá Wahlgrenis,
snad si ještě na mě vzpomenete...
Jsem Petruška, před časem jsem Vám psala, a vy jste mi v mnohém velmi pomohla.
S čím přicházím?
Jsem těhotná, čekáme miminko.
Jsme moc šťastní s manželem.
Maminky čekatelky, vydržte, když k Vám má miminko přijít, přijde.
Wahlgrenis, za vše Vám moc děkuji.
Za Váš čas, za rady, prostě za Vás, že vůbec jste.
Wahlgrenis, mohla bych jen požádat, mohla byste se, prosím, podívat, zda bude vše v pořádku?
Jsme s manželem jakoby v jiné dimenzi, jako bychom nečekali ani měsíc a to jsme čekali skoro 7 let, a miminko přišlo.
Vše je tak jak má být, jsme opravdu šťastni.
Jen mám problém s vysokým tlakem, myslíte, Wahlgrenis, že mám zůstat doma?
Ráda bych chodila spíše do práce, ale hlavně aby bylo miminko v pořádku, to je to nejdůležitější.
Děkuji děkuji děkuji.
Petruška 21.10.2014

Milá Petruško,
vzpomínám si na Vás velice dobře.
Některé příběhy zůstávají stále jako živé, i když spolu nemusíme komunikovat.
Vím, jak jste se cíleně snažila otěhotnět, jak to bylo celé složité a náročné.
Teď při Vás vnímám nádherné miminko, které se k Vám moc těší.
Sledovalo Vás, potřebovalo se ještě ubezpečit, jestli je všechno v pořádku.
Teď už o ničem nepochybuje.
Nepřipadá si jako cizinec, nestojí za branou.
Bez obav vstoupilo do Vašeho příběhu.
Ptáte se, jestli mát zůstat doma, když Vás trápí vysoký tlak.
Teď může být úplně všechno jinak - jste v jiném stavu, tak se ničemu nedivte.
Miminko je tady v hlavní roli, zaslouží si Vaši pozornost se vším, co k tomu patří.
Potřebuje Vás teď mít stoprocentně otočenou k sobě.
Teď jste jeho, o Vás tady jde, spolu vytváříte tým, spolu se chystáte k porodu.
To je nejdůležitější fáze Vašeho života, pak už bude všechno jinak.
Zvažte, jak intenzívně si chcete své těhotenství prožít.
Je to výjimečná doba, každým dnem se měníte, pod Vaším srdcem se vytváří nový člověk.
Ano, jste součástí výjimečného, ale přitom zcela přirozeného procesu.
Položte se do tohoto stavu a dovolte si naplno zažít své těhotenství.
© Wahlgrenis 21.10.2014

Milá a úžasná Wahlgrenis,
děkuji za překrásná slova.
Úplně mě rozbrečela štěstím.
Je to tak krásné, ještě mi to ani pořádně nedochází.
Vím, že pod srdíčkem mám něco malinkatého, co jsem viděla na utz, a moc to malinkaté miluji a chráním.
Hodně miminku vyprávím a povídám si s ním a je to tak krásný pocit.
Mám tě ráda.
Petruška 21.10.2014

Milá Wahlgrenis,
naplno si užívám těhotenství.
Je to opravdu dar, něco tak krásného zažít...
Jsem tak šťastná, cítím se tak nádherně.
Čekáme chlapečka - máme vybraná dvě jména a stále se nemůžeme rozhodnout, které maličkému dáme.
Tak mě napadlo, jestli by jsi nám, prosím neporadila, jména jsem pročítala i na tvých krásných stránkách, a i tak se ne a ne rozhodnout.
Rozmýšlíme mezi Davídkem a Dominikem.
Napadlo mi zajít i k numerologovi, nebo poradíš mi, jak zjistit to pravé jméno?
Moc předem děkuji.
Do práce již nechodím, a užívám si ten pocit, jak ve mně roste život.
Mohla bych být těhotná asi pořád.
Mám Tě ráda
Petruška 13.01.2015

Milá Petruško,
děkuji za další krásnou zprávu, jsem moc ráda, že se Tvé těhotenství vyvíjí, jak má.
Obvykle jméno přijde k budoucí mamince během těhotenství.
Je to proces, který se týká především rodičů, ti mají jméno svému dítěti vybrat a navíc se na něm mají shodnout.
Ve Vašem případě tomu tak zatím není.
Dominik nebo David?
Z těchto dvou jmen ke mně více promlouvá David, které má v sobě vítězné vibrace.
Ale i vzhledem k Vašemu příjmení bych doporučila spíše jméno, které obsahuje písmeno "R", protože to dodává jménu důležitý potenciál, energii.
Do porodu máte ještě čas, možná k Vám jméno Vašeho chlapečka přijde.

© Wahlgrenis 14.01.2015


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.