wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Setkaly jsem se na semináři ohledně miminek v roce 2007 TONÍČEK


Dobrý den Wahl,
setkaly jsem se na semináři ohledně miminek v roce 2007, v květnu, Toulcův Dvůr v Praze. I já jsem patřila mezi maminky, které by rádi miminko, ale to k nim stále nepřicházelo.
Už jsem se smířila s tím, že se miminka nedočkáme. Děkovala Bohu, za to, že nás již jedním príma klukem obdařil. Zaměřila jsem se na novou práci, oslavila čtyřicítku..
O to bylo pro nás větším a příjemným překvapením, když jsem zjistila před rokem v únoru, že jsem těhotná. Byl to zázrak. Otěhotněla jsem vlastně už neplánovaně tak, jak si určila příroda.
Prerušila jsem práci, těhotenství probíhalo bez problému, žádné nevolnosti, žádné strachy. Všechna vyšetření byla v pořádku a já si užívala klidné těhotenství a těšila se na miminko.
Odběr plodové vody jsem odmítla, cítila jsem, že na něj jít nemohu. Narodil se nám chlapec, Toníček. Rozeslala jsem zprávu, že se nám narodil krásný zdravý chlapec.
Pátý den v porodnici mne lékaři oznámili podezření na Downův syndrom. Minulý týden nám z genetiky podezření potvrdili. "Naštěstí" se jedná o mozaiku DS, což znamená, že má chlapeček jak zdravé, tak pozitivní buňky a je tady do budoucna možnost zlepšení. Slzičky byly. Ale se situací jsem se vyrovnala, vlastně celá rodina, dobře. Nic se nezměnilo na tom, že Toníček je a bude naše sluníčko, naše štěstíčko.
Pomůžeš mi, prosím Wahl, objasnit duchovní příčinu, důvod, proč si nás Toníček vybral za rodiče? Zda si nás vybral předem, nebo si to z nějakého důvodu v bříšku rozmyslel? Náhody přece neexistují.
Ještě když jsem byla v očekávání, říkala jsem, že miminko máme za odměnu. Nepochybovala o tom, že bude miminko zdravé, že těhotenství bude bez problémů - také bylo. Jdu přece správnou cestou za Světlem. A nebo právě proto má tu vadu? Stále si myslím, že ho máme za odměnu. Je to náš andílek.
S úctou
Pafka 22.01.2010

© Wahlgrenis 22.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.