wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Asi jsem opravdu ušla už kus cesty


Milá Wahl,
srdečně Vás zdravím, stále na Vás myslím a posílám Vám lásku. Vám ani nic jiného posílat nejde, než lásku a tisícerá díky, děkuji, že jsem Vás poznala.
Je to zvláštní, když jsem vám psala dříve, tak jsem vám automaticky tykala, ne že bych chtěla být drzá, ale šlo to automaticky samo, jako bych vás znala už dlouho, ale dnes píši jinak... znám vás a najednou vám píši a vykám vám, cítím ohromnou úctu k vám a jde to samo.
Asi jsem opravdu ušla už kus cesty.
Když jsem viděla, že jste můj dopis dala na stránky, měla jsem ohromnou radost, je to pro mě pocta, snad to nevyzní špatně, ale příjde mi, že už to něco znamená, myslím pro mě, děkuji.
Četla jsem, co jste napsla o jméně Hana , úplně mi šel mráz po zádech, jak to na mě sedí, myslím, že jsem si uvědomila, co již delší dobu tuším. Nemám menstruaci stále, i když jsem je měla dostat v prosinci, piji čínské byliny na obnovení mé hormonální nerovnováhy, ale mám dojem, že mé tělo nereaguje, už jsem toho hodně vyzkoušela, co se alternativní medicíny týče, ale pořád nic. Cítila jsem, jako by mi pořád něco chybělo, aby se mi měsíčky rozeběhly a já začla fungovat a žít s radostí, a mohlo ke mě přijít i to nádherné miminko.
A ve jméně Hana jsem se dočetla, že to je v nepochopení mít se ráda, a to je to ono, co jsem tušila a nechtěla si to asi přiznat, myslela jsem, že to zapiji nějakýma zázračnýma bylinkama.
Další střípek mozaiky mi přišel, když jsem četla u vás článek o užívání stříbřa, že vlastně je jedno, co beru, jestli léky nebo alternativu, ale důležité je pochopení a poděkovat za to, za nemoc, která k nám mluví, něco říká, na něco upozornuje. Myslím, že u mě k pochopení došlo, snažila jsem se to procítit, ale přesto co dál, změna zatím nepřišla, možná to je brzy... Snažím se naladit a zbourat v sobě všechny hranice, i takové, že můžu otěhotnět i bez měsíčků.
Milá Wahl, prosím vás, je to opravdu možné? Opravdu bych mohla otěhotnět? Těším se na to, věřím v to, cítím, že jsem dál než dřív, ale jsem dost....
Včera mi přišel od Hopley orgonit, psala jsem si o orgonit na přání a ona mi odepsala, že zrovna jeden má "Miminko", že ho udělala z přívalu velké radosti a pak ani nevěděla pro koho, ale majitele si našel. Když jsem si četla, na co působí, tak to byl úplně šitý na mě, už ho nosím, má i vyrovnávat hormonální hladinu. Také si už 14 dní dělám derivační koupel, první týden mi přišlo, že se mi zlepšila pleť, ale pak se mi začaly tvořit trochu pupínky, ale je možný, že se čistím, plus ještě teď ten orgonit.
Ještě jsem chtěla zmínit, že už asi 14 dní se ráno probouzím se zvláštní krásnou náladou, jako bych se na něco těšila, očekávala, mám radost z právě probouzejícího se dne a děkuji za něj, těším se na něj, na něco a zároveň nevím na co... pak mě napadne na miminko! To jsem dřív neměla.
Děkuji ji Vám za váš čas, který jste si našla na přečtení mého mailíka a za případnou odpověď, když to bude možné. Děkuji, že Vám mohu napsat. Těším se na Vás do Lanškrouna .
Hanka 18.01.2010

Milá a drahá Wahl.
Psala jsem vám včera, chtěla jsem slyšet odpověď, ano, vše se povede, vše bude dobré, jde to. Vím, že toho máte hodně, chápu, a hlavně pokaždé neodepisujete a má to určitě svůj důvod. Mám vás moc ráda a důvěřuji vám ve vašich rozhodnutí. Dnes se cítím divně, celý den v práci se mi chce brečet, a tak si občas odskočím do ústraní. Cítím, že se něco děje, ale nevím co, jako bych měla za krkem všechnu tíhu světa, nemůžu se ani hnout, něco se děje, ale zatím nechápu, včera nic a dnes... A tak vám píši, snad se nezlobíte, nerada obtěžuji někoho svými emocemi, ale myslím na vás celý den a nemám to komu napsat, nezlobte se prosím, děkuji, mám vás ráda, vybavuji si váš obličej a váš úsměv a pročítám vaše rady.
Děkuji za vše a přeji krásný den.
Hanka 19.01.2010

Milá Wahlgrenis,
moc vás zdravím a posílám mnoho pozdravů a lásky. Gratuluji vám k 6. výročí webu, jsem se ráda zaregistrovala. Trávíte na webu spoustu času a odpovídáte lidem hledajícím a toužícím po odpovědi, takže vše je v pořádku, jak má být.
Byla jsem týden na horách a když jsem se vrátila, tak i já ve stejný den vašeho výročí webu oslavila své 35. narozeniny. Oslavila jsem je hezky - celý den jsem uklízela dům, utírala starý usazený prach a zárověń jako bych ho uklízela v sobě. Měla jsem z toho nádherný pocit a zároveň,jako by mě to nabíjelo. Celý byt pak zářil čistotou... řekla jsem si, že takhle, jak září můj byt, chci od teď i zářit já, a tak na to myslím, a stále si ten pocit připomínám.
Myslím si, přeji si, že od mých 35 let to půjde jinak, že se budu svou cestou ubírat rychleji, už vím, co chci a kudy chci jít a čemu už umím říct - děkuji nechci, to není můj život, toto odmítám, jako bych sundala svoji masku a už si ji nechci znova navléci. Chci mluvit přímo a jasně, s láskou... Budu se o to snažit a každý den to vylepšovat.
Dokonce mě už 14 dní nebolí kolena, párkrát jsem si na ně klekla před Bohem, jak jste se o tom zmiňovala v Lanškrouně .
Věřím, že miminko ke mně přijde, moc si to přeji a prosím o něj, jen mě pořád napadá, proč mám hormonální nerovnováhu, proč nemám menstruaci. Jak mám na to přijít a odstranit tu příčinu. Chtěla bych na to přijít proč, proč to je...? Jak z toho ven.
Pořád si pročítám offline k miminkům a přemýšlím, jestli se znova ptát na příčinu, na radu, abych neusnula na vavřínech a miminko ke mně našlo cestu. Jestli vás můžu poprosit, a jestli by to šlo zařadit mě taky do office k miminkům, jestli se neukáže nějaká změna, rada nebo objasnění. Už to bude rok, co jsem po čtyřech letech měla slabé měsíčky, ale od té doby se mi neukázaly, někdy jsem z toho zoufalá, i když se snažím na to myslet pozitivně. Ale vy víte, jak to je...
Také mám teď problémy v práci, nenaplňuje mě, a tak přemýšlím, kam se vrtnout,kudy jít...
Děkuji vám za případnou odpověď, mám vás moc ráda a těším se, až vás zas uvidím.
Děkuji, s úctou k vám
Hanka 27.02.2010

Milá Wahlgrenis,
mohu poslat vzkaz Hance?
Už delší dobu přemýšlím, zda mám Wahlgrenis požádat o kontakt na Hanku, která byla na semináři v Klatovech ohledně miminek. A dnes jsem četla poslední komentáře a myslím, že jsem ji našla. Náhody nejsou ... a já tomu věřím.
Pořád na ni myslím, je to takové sluníčko. Pročítám skoro denně stránky Wahlgrenis a vždy, když jsem viděla jméno Hana, tak jsem si říkala - je to ta Hanička nebo není?
Vím, že měla problémy s menstruací a také ji bolela kolena a moc si přeje miminko. Mě také bolela kolena a Wahlgrenis říkala, že bolest v kolenou zamená pokoru. V Klatovech mi připadalo, že Haničku znám už moc dlouho. Chtěla bych ji moc pozdravit.
Nevím, jestli si na mě bude pamatovat a pokud by měla zájem, můžeme být v kontaktu. Pak přeji nádherný sluneční den.

P. S.: Byly jsme spolu na toaletě a bavily jsme se o mém tetování na rameni. Snad si na mě vzpomene... Při loučení se všemi jsem ti musela dát pusu!
Peta 27.02.2010

Milá Peto,
kontakty na nikoho nedávám, ale zvolila jsem jinou variantu. Přeposlala jsem Haničce Tvůj mail. Pokud bude chtít, jistě se ozve...
© Wahlgrenis 27.02.2010

Milá Wahl,
moc vás zdravím. Moc se těším do Krkonoš a věřím,že se tam spoustu věcí o sobě dozvím a naučím. A že spolu odkryjem to moje ženství a miminko k nám přijde, jak si mi psala v březnové konfferenci, že je to reálné. Momentálně se mi ozývají vaječníky, už je asi 14dní cítím,takovou lehkou bolest a mám zvýšený poševní hlen, ale to už se mi stalo asi před 3 měsíci a pak to ustalo. Ale co ti, Wahl, musím napsat, mám z toho radost! Po důkladné očistě trávicího traktu a správné životosprávě "čisté stravě" jsem začla pít svoji vlastní urinu, je lahodná.
Když jsem ji chtěla poprvé ochutnat, tak jsem si vzpomněla na různé limonády, co do sebe lidé dávají a vůbec jim nevadí, že to škodí. A pak jsem si chtěla říct, že todle je obyčejná voda, pití. Ale jak mě napadlo v mysli slovo obyčejné, ani jsem to nevyslovila, a hned mně došlo, že ten pohárek co držím v ruce a v ní ta tekutina, že je vlastně zázračná. Že to, co vypiji, je vyjímečné, a totožný nápoj není, je jedinečný. Piju to s láskou a říkám si, že se přijímám taková, jaká jsem.
Děkuji, Wahl, o urině si mluvila v Lanškrouně a já od té doby na to myslela. Někde jsem se dočetla, že i pití uriny je návrat k sobě.
Těším se, Wahl, na tebe a věřím, že tenhle rok je pro mě zlomový, že uzdravím svou duši, budu obdarována a stanu se branou pro narození nového života.
Krásné dny.
S láskou
Hanka 16.06.2010

Krásný den Wahl.
Prosím o radu, už jsem z toho zoufalá, vím, že toho máš hodně, ale kdybys na mě měla chvilku a mohla mi odepsat, tak bych byla moc ráda.
Týká se to mé práce.
Už se trápím dva měsíce, jestli mám dát výpověd nebo ne.
Mám od října v práci samou změnu, hodně šéf křičí a já nevím, co dělat. Už když jdu do práce, bolí mě žaludek a pak i v práci. Minule šéf zase křičel a mnou projela bolest od hlavy až do břicha, ani nevím, jestli mě v práci chtějí. Vím, že záleží na mně, jak se rozhodnu, ale já s tím mám nějaký problém.
Nechci tam být, ale moc se bojím dát výpověd.
Novou práci nemám, i když sháním.
Prosím Wahl, mohla bys mi říct, jestli to, že setrvávám v té práci, nebrání tomu, abych se uvolnila a přišlo miminko??
Děkuji ti Wahl mockrát za tvůj čas.
Chtěla bych se rozhodnout do konce měsíce, ale je mi z toho špatně, cítím to i na fyzickém těle, mám zánět v krku, kašlu a bolavý žaludek.
Děkuji ti Wahl.
S láskou
Hanka 29.06.2010

Milá Wahl...
opět mám potřebu zareagovat.. a zároveň mi Hančin příběh pomáhá pozorovat sebe a své spletitosti, raduji se jak je "to" funkční.
Krásný den...
Rosa 29.6.2010

Milá Hani,
jak jsem si přečetla Váš příběh z dneška 29.6.... vy píšete a já tam cítím i odpovědi, proto Vám napíšu jen svůj názor.
A říkám si, jak vždy tomu jinému .. "mně" je stav jasný a viditelný :-( a to proto, že nemám Váš strach a obavy, které Vám asi vadí v náhledu na Vaši situaci.
Trápíte se, děsí Vás šéf a přesto.......Hanko,, jestli Vás něco trápí, odrazí se to "něco" na Vašem zdravotním stavu...
Už něco o tom vím i já jsem si užila neposlechnutí svéhé dušičky... a tady na stránkách Wahl se hodně povídá o "výkřiku duše" , protože to prostě je opravdu takto funkční. :-)
Vím, že nechcete slyšet asi jiné příběhy, nepodívám se ani třeba jako Wahl, do budoucnosti, ale cítím, jak je těžké Vám napsat: věřte vyšším silám, Universu, Bohu, energii, nevím jaké pojmenování Vám sedí, ale věřte, že nic se neděje bezdůvodně.
Držím Vám pěstičky, abyste "dozrála" do chvíle, že pocítíte, že si ubližujete jen sama sobě, že v životě jste důležitá jen vy, že máte v sobě energii řešit to, co Vás potkává v životě.
Chcete-li být zdravá, nemůžete pracovat tam, kde se Vám nelíbí.
Opravdu s Vámi cítím, rozumím Vašim strachům o existenci, ale budete mít práci a když onemocníte... co je lepší?
Možná zní tvrdě,.... jsem s Vámi a držím pěstičky a děkuji Vám za příběh, i mi odkryl mé strachy :-)
Rosa 29.06.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.