wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Vše vychází, jak jste z pláství vyčetla JULIANKA


Zdravím Vás vážená Wahlgrenis,
přeji vše dobré v roce 2010 a chci Vás pozdravit a znovu složit obrovskou poklonu, přes Vaše stránky Vás znám už dlouho, na osobní konzultaci jsem u Vás byla jednou, zatím to stačilo :-). Mluvily jsme o miminku, vše vychází, jak jste z pláství vyčetla. Potkaly jsme se listopadu, řekla jste do měsíce, do dvou, nyní je leden a já mám už maličké u sebe, resp. v sobě :-)), je mu sedm týdnů, buší mu srdíčko a já ho neskutečně miluju. Hodila jsem za hlavu práci, všechno dělám v pohodě a těším se moc. Za to všechno patří obrovský dík Vám, Vy jste byla tou poslední kapičkou, co chyběla.
Nebylo to jen tím, že jsem Vás bedlivě poslouchala a vnímala srdcem, ale Vy při osobním styku na lidi zvláštně působíte, je to jistě tou nepsanou domluvou co máte se silami shora....., jako byste mne v dobrém slova smyslu očarovala. Myslím že jste víla, já Vás tak vidím.Pokud bych mohla radit všem budoucím maminkám, kterým se záměr zatím nepodařil, radila bych vidět se s Vámi osobně. Nevím, jestli pak ale budou stačit Vaše dveře.:-)))). Přestávám už zdržovat, určitě se ještě ozvu, často na Vás myslím.
Mějte se dobře, s vděčností,...
Kateřina 06.01.2010

Dobrý den milá Wahlgrenis,
píši zas po dlouhé době, pod shora uvedeným názvem jste uveřejnila příspěvek s mým poděkováním.
Viděly jsme se v listopadu 2009, měla k nám velmi brzy přijít holčička....
Ačkoliv jste říkala, že určením pohlaví to není tak úplně jisté, vyšlo Vám to stoprocentně!
14. srpna tohoto roku se nám narodila Julianka a všichni se z ní velmi radujeme. Posílám fotku a ještě jednou moc díky.



Všem nastávajícím maminkám, které Vás žádají o pomoc, bych poradila, aby Vás poslouchaly srdcem, pak to vyjde.
Jen bych se ještě zdvořile zeptala, jak je to s pitím kávy. V těhotenství jsem úplně přestala a teď mám vnitřní pocit, že už jí nemám nikdy pít...
Zdravím,
Kateřina 01.09.2010

Milá Kateřino,
moc Vám gratuluji k miminku, mám radost s Vámi. Užívejte si naplno společně prožité chvíle s Juliankou...
Nezapomínejte, že jste pro ni - a ješte dlouho budete - jedinou jistotou.
Její šťastné dětství, které by si měla prožít, je z velké části na Vás.
Není snadné přijmout a správně pochopit rodičovskou roli.
Pokud máte pocit, že byste kávu už pít neměla, tak ji nepijte. Nedělejte si žádné násilí.

© Wahlgrenis 01.09.2010

Milá Wahlgrenis,
není to tak dlouho, co jsem psala a děkovala za naši holčičku.
Protože jsem Vás poznala osobně a důvěřuji Vám, moc Vás teď prosím o urgentní radu. Jsem týden před koncem šestinedělí a velmi mne začaly zužovat srdeční palpitace - taková ta srdeční nepravidelnost - vynechávání a tachykardie.
Je pravda, že jsem trošku nervák a něco podobného se mi už v minulosti přihodilo, ale ne v takové míře. Můj vnitřní pocit je, že srdeční nepravidelnost je způsobena nějakou blokací hrudní páteře, mám to spojeno s nějakým pohybem - vešení prádla, točení volantem apod. Pak je to velmi nepříjemné a nemohu se postarat o svou holčičku jak bych chtěla.
Mám z toho velmi špatný pocit a nejistotu, proto prosím zdvořile, kdybyste se mohla mrknout do pláství, kde je chyba, co dělám špatně a jak tomu mohu pomoci.

Kateřina a Juliánka 19.09.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.