wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Tábor VAŠÍK


































Milá Wahl,
děkuji.
Děkuji za vše, co jste pro mě udělala, za setkání, které navždy změnilo můj pohled na život. Zanechala jste ve mně kus sebe. Jste drobná žena s obrovskou silou, skromná a dávající naději nám ostatním. Pochopila jsem konečně, jakou cestou se dát. Vím, že v tuto chvíli je pro mě nejdůležitější naučit se odpouštět.
Nevím, jestli to zvládnu, ale udělám pro to vše, co je v mých silách.
Pochopila jsem, že vše se děje, jak má, a nelze zavírat oči a dělat, že se nic něděje. Pochopila jsem, že neexistují náhody! Pochopila jsem, že ze všeho nejdůležitější je láska!!!!
Když jsme se rozloučili, moje první cesta vedla do květinářství.
Měla jsem pocit, že si musím pořídit něco nového do nového domova. Koupila jsem si fialku. Začínám se sžívat s myšlenkou na dvojčátka (já vždycky chtěla hodně dětí) a těším se.
Milá Wahl doufám, že se v létě uvidíme.
Posílám vám spoustu lásky
Alena 11.06.2009


Milá Aleno,
jak jsem dorazila z Tábora, konzultovala jsem celou situaci s Princeznou. Vypadá to, že by mělo být opravdu lépe. Kreslila k tomu obrázek a napsala:
"Nejprve se mi vykreslil dům, který byl sice postavený z lásky, ale měl veliké základy nebo podstavbu, které ale nebyly stabilní, jako by neměly vydržet. Taky jistoty z tohoto domu jako by odcházely pryč, dům byl zcela prázdný, žádné dveře, žádná okna, byl k němu přistaven fialový žebřík - jako by vstup do něj byl ztížen, přes duchovní "překážky" (?). Vše se odráží od zklamání a bolesti, cesta byla plná problémů. Ale vedle toho domu se vykreslil jeste jeden. Nový, ktery byl taky vytvořen s láskou, jeho veliké základy i jistoty tvoří duchovno - krasné!
Každému, kdo sem přijde, se tu bude dobře komunikovat a taky směrem na okolní svět je nahlíženo s přátelstvím. Nad vším je vykresleno Universum. Dělá to na mě dojem, jako když se něco "očistí" nebo "vyčistí", jsou tam čisté energie. Vypadá to, jako by dříve nebylo dovoleno tam vstupovat, a bylo tam hodně prázdno. Teď už je to hezké..."
W. 11.06.2009


Milá Wahlgrenis,
děkuji Vám za včerejší setkání v Táboře a doufám, že jste dobře dorazila do Prahy.
Ve Vaší společnosti jsem se cítila velmi dobře a naplnila jste mě novou nadějí :-).
Chtěla jsem se ještě jednou zeptat na magické ornamenty. Říkala jste, že mám udělat shodný obrazec z mého ornamentu a ornamentu přítele a nakresit někam... Má to být ornament datumů narození nebo našich jmen+příjmení?
Děkuji za odpověď...na webu jsem to nenašla.
Mějte krásný den!
V Písku prší.
Anna 11.06.2009


Milá Anno,
jsou informace, které na mém webu skutečně nenajdete. Má to svůj důvod, nezlobte se na mě. Magický ornament se vždy kreslí z jména a příjmení a data narození. Jinak by nebyl úplný. Jakmile budete mít magické ornamenty Vás obou, zvlášť si vykreslíte všechny čáry, které máte společné.
A to je to, co si máte nakreslit.
To místo by nemělo být ostatním lidem na očích.
O tom jsem mluvila, jistě si vzpomenete.
Věřím, že všechno dopadne tak, jak by mělo.
W. 13.06.2009


Milá Wahl,
chtěla jsem se s vámi podělit o tuto krásu.
Dva zářící klenoty na okně.





Alena 15.06.2009


Milá Aleno,
jsou nádherné... Nikdy jsem neviděla takové květy na kaktusech v domácích podmínkách. Možná mám zbytečné otázky, ale musím se zeptat...
Proč asi jsou dva? A proč asi jsou bílé?
W. 15.06.2009


Milá Wahl,
dnes se mi zdál sen, ve kterém, jsi měla hlavní roli Vy a Ďábel. Vím, že to zní dost šíleně, ono to vlastně šílené je... Vše začalo tím, že jsem za tebou jela do Pardubic do ateliéru se dvěma kamarádkama, které potřebovali pomoc s domem jako já.
Když jsme se setkaly, vypadalo to tam u tebe jako někde na klinice.
První kamarádce jsi pomohla a odvedla jí dvě dušičky pryč. Potom následovala ta druhá. Vím, že já jsem, nevím proč vytáhla tarotovou kartu Dům - ve skutečnosti ta karta v tarotu není, pak jsme se najednou ocitly ve velkém, starém, jakoby opuštěném domě s krásnou fasádou s takovými sloupky. Uvnitř byl krb.
Najednou se ten krb rozsvíil a zbarvil do červena a ukázal se vchod do pekla.
Vypadalo to na jednu stranu strašně krásně a na druhou hrozivě.
Pak se objevila krásná žena (Ďábel) a získala tu moji kamarádku na svoji stranu.
Já se najednou ocitla doma a prosila jsem manžela, aby hlídal děti a nespouštěl z nich oči. Pak jsem se ocitla opět zpátky v tom domě.
Vy jste zkoušela s ním bojovat, ale nešlo to. Nakonec jsme utekly a vy jste řekla, že na to nestačíte, že v tom domě je brána do pekla, že se bude muset kamarádka odstěhovat.
Potom jsem se vzbudila.
Je to zmatené, ale mám pocit, že vám toto mám napsat, tak se prosím nezlobte.
Přeji Vám krásný den plný sluníčka a lásky
Alena 20.06.2009


Milá Aleno,
nebe i peklo máme pořád na dosah ruky, pořád jsme upozorňováni, že se může něco stát. Možná může vypadat jako náhoda to, že jeden opravdu hodně starý dům mi nyní vystupuje do cesty. Náhody ale nejsou...
Je to varování?
Musím věřit, že směr, kterým jdu, ladí s vyššími zákony, a že se nic krizového stát nemá.
Děkuji za Váš sen.
W. 20.06.2009


Buďte prosím opatrná.
Alena 20.06.2009


Milá Wahl,
omlouvám se, ale opět se u nás cosi děje. Už si připadám opravdu hloupě, ale babička se nám zřejmě zase vrátila. Včera večer někdo nahoře spláchl záchod a dnešní noc byla zase "létací". Syn v noci plakal a bál se, nechtěl spát.
Já jsem byla vytažena z těla a tentokrát jsem ji i viděla.
Milá Wahl. proč se pořád vrací?
Dělám já něco špatně? Je to jakoby začarovaný kruh a já nevím jak z něj ven.
Alena 24.06.2009


Milá Aleno,
dívám se do pláství, je zřejmé, že babička nedorazila tam, kam měla. Ona sice svou cestu z domu začala, ale během toho si tento směr rozmyslela, jako by byla k domu nějak víc připoutána.
Navrhuji následující postup. Teď jsem si ji vzala ke mně, pokusím se jí ještě jednou vysvětlit smysl toho, proč má odejít. Předpokládám, že by dnes večer, případně nejpozději do dvou dnů, jak to tak bývá obvyklé, by odešla... Tohle někdy stane. Ale věřte, že to bude dobré. Hlavně se nesmíte bát.
W. 24.06.2009


Milá Aleno,
měla jsem dnes poměrně náročný den.
Navíc jsem ho trávila už od rána s duší Vaší babičky. Byla jsem jako v bublině, vnímala jsem, jak je její příběh naléhavý, jak moc chce říct, co má na srdci.
Dopoledne jsem měla poměrně složité jednání, tam nebylo možné řešit vůbec nic.
Odpoledne jsem pak měla nějaké pracovní povinnosti, opět jsem neměla dovoleno tuto dušičku řešit. Někdy se to tak sejde...
Když jsem pak - už večer - večer řešila nějaké věci s Princeznou, řekla jsem jí i o této dušičce. Měla jsem ale před sebou ještě poměrně hodně úkolů, pořád jsem byla jako v bublině... Řekla jsem jí, že se dušička vrátila, protože si nebyla jistá, jestli tam opravdu chce a že jsem si ji vzala z Tábora k sobě...
Požádala jsem ji o spolupráci.
Odvedla si ji nejprve k sobě a tam s ní vedla dlouhy monolog.
Moc se jí nechtělo mluvit.
Princeznu jsem seznámila s celým příběhem, s tím, co bylo, i s tím, co se chystá.
Chtěla vědět její jméno, pak se rozesmála, Aleno, Vy víte proč...
Pak mi Princezna napsala:
"Chvíli mě poslouchala, vedla jsem dlouhý monolog, ona říkala, že jí chybí bývalý život. Když jsem se ptala, jestli mi chce něco říct sama, tak povídala, že žádám hodně, že váží věty. Tak jsem zase mluvila o tom, co ji tam nahoře čeká - ptala jsem se, jestli mi rozumí.... A ona kývala, že ano a pak mi říkala, abych jí dovolila, aby odešla se mnou. Mluvila jsem s ní o odpuštění, promlouvala jsem k ní, aby odpustila. Už odpustila, ví, že se tam chce její dcera stěhovat, ale nemá potřebu se k tomu už vyjadřovat, asi pochopila, je šikovná a hodná."
Pak ji Princezna odvedla. Vnímala obrovskou úlevu, když se babička dostala tam, kam má. Není vždy jednoznačné, že se dušička odvede, dušička se vrací, když není všechno vyjasněné. Musím Princezně moc poděkovat, že dušičku vyprovodila.
W. 24.06.2009


Milá Wahl,
sedím tu u pc a tečou mi slzy.
Nevím jak vám poděkovat i Princezně za to, co jste pro mě a babičku udělaly. Nikdy za celý můj život pro mě nikdo nic takového neudělal. Jsem šťasná, že to vše nakonec dopadlo dobře a babička je snad už také šťastná tam.....
Wahl děkuji
Alena 25.06.2009
© Wahlgrenis 10.06.2009





Ještě mám dva měsíce do porodu. Všechno probíhá, jak má. Nic mi není...
Alena 15.02.2010

Ahoj Wahl,
musím říci, že jsem znovu vrátila tam, kde jsem zhruba před 15 roky přestala. Pochopila jsem, proč ta těhotenská cukrovka. Moje tělo prostě muselo říci dost.
Když jsem se poprvé dostala k tématům zeleninové štávy, přirozená strava, tak mi bylo 15 let a moje matka o tom, že bych se měla stravovat jinak, nechtěla ani slyšet.
Oprášila jsem staré knihy, zasedla k internetu. Jelikož jsem se zamilovala do cerelu, posílám ti článek o cerelové šťávě .
Myslím, že smíchaná s mrkvovou šťávou bude výborná.
Měj se krásně
Alena 21.02.2010

Ahoj Wahl,
tak se nám 25.04 ve 4.15 narodil Vašík. Měl 3380 g a 51 cm.
Je naprosto úžasný.




Alena 04.05.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.