wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Moje maličká sestra přestala jíst


Dobrý den Wahlgrenis,
chtěla bych Vás požádat o pomoc.
Moje rok a zhruba 8 měsíců stará sestra přestala jíst. Narodila se 21. listopadu, je štír a je velmi tvrdohlavá - když něco udělat nechce, tak to prostě neudělá. Jmenuje se Nella. Její otec je z Francie a pořád tam pracuje, takže matka ze sestrou hodne cestují do Francie a zpátky.
A ted poslední dobou nechce jíst, krome nejakych sušenek si nic nenecha strčit do pusy.
Je tak malá...
Vůbec nevím, co by se mohlo dít, proto se obracím na Vás.
Předem děkuji za odpověd a omlouvám se že ruším.
Sandra 04.07.2010

Milá Sandro,
děkuji za důvěru. Je pěkné, jak se staráš o malou sestřičku. Nic není náhoda. Každé onemocnění - a odmítání jídla je také onemocnením - hlásí, že neco nebude v pořádku. Obvykle tomu říkám výkřik duše, ale u tajkle malých dětí dochází k ptojekci problémů matky. To ona by měla v tomto případě zkoumat, co se děje, co není v pořádku... ale u ní.
Tento problém se mi jeví jako velice soukromý, bylo by vhodné probrat to s ní, s matkou. Řešení tady je a rozhodně to není jen o tom, dostat do holčičky nějaké jídlo.
© Wahlgrenis 04.07.2010

Velmi děkuji za tak rychlou odpověd.
Nemohla bych se o ní nestarat, je to můj anděl :)
Když si promítnu poslední dva dny, tak si uvědomuji, že ty informace ke mně přišly. Díky Vám jsem si je mohla nějak urovnat a dát dohromady.
Děkuji.
Vždycky potřebuji něčí pomoc, abych si uvědomila něco, co už tak nějak vnitřně vím, jako by ten člověk dodal poslední zbytek skládanky.
Zvláštní, že mě jako konec napadá přeji brzké uzdravení... přeji jen to nejlepší.
Sandra 05.07.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.