wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Doktorka mě posílá na umělé oplodnění


Milá Wahlgrenis,
mám jít na umělé oplodnění, doktorka mě a manžela stále posílá na umělé oplodnění, (manžel měl špatné výsledky). Já se stále bráním, ale co když je to jediná cesta mít miminko? Pročítala jsem tvé stránky a vím, že umělé oplodnění není ta správná cesta.... Budu ti velice vděčná, když mi napíšeš, zda k nám miminko může přijít přirozeně, máme ještě počkat?
Stane se ten zázrak a budeme rodiči? Děkuji ti a přeji krásné svátky.
Peta 21.12.2009

Milá Peto,
Vaše doktorka to má jednoduché. Musí prokazovat nějakou činnost, chápejte to. Dnes už Vám zdravotnictví dokáže "celkem jednoduše" spojit buňku A s buňkou B a Vy se tak můžete stát matkou. Ovšem princip tvoření je založen na zcela jiných postupech, k tomu doktorky nejsou důležité. I to, že někdo dítě mít nemá, je součástí vyšších plánů, kterým ale z našeho pohledu rozumí jen někdo. Bere se za přirozené, že v určitém věku má mít KAŽDÁ žena dítě. To je ale velká chyba.
Tohle Vy ale dobře víte, proto se také do umělého oplodnění nehrnete. Miminko - schválně neříkám konkrétní pohlaví - by k Vám přijít mělo přirozenou cestou. Jen je tady jedna podmínka. Měli byste se s manželem více naladit na vlnu lásky, jsou mezi Vámi mírné jiskřičky, snad způsobené žárlivostí. Také byste neměli pojímat Vaše milování jako akt plození Vašeho budoucího potomka. Tady by mělo být té Vaší lásky úplně nejvíc. Nepochybujte o sobě navzájem, dívejte se do očí, co je tam napsáno. Duše, která se k Vám chystá, je už velice vyzrálá a má Vás mnoho naučit.
Pokud svou cestu s manželem pochopíte, mohla byste otěhotnět už během příštího pololetí, červen je ideálním měsícem. Ale k tomu byste se příliš upínat neměli...
© Wahlgrenis 21.12.2009

Milá Wahlgrenis,
strašně moc Vám děkuji za tak rychlou odpověď, intuitivně si pořád myslím, že miminko přijde přirozeně a vždy jsem si to myslela.
Mohu se ještě zeptat? Slyšela jsem, že při umělém oplodnění přichází dušičky jiné, než které si nás vybraly, a také jsem slyšela názory, že i při umělém oplodnění přichází dušičky, které si nás vybraly.
Wahlgrenis, bylo by opravdu nádherné zažít ten zázrak a stát se rodiči... určitě počkáme, manžel tvrdí, že k nám miminko přijde a ne že si pro něj půjdeme k doktorům. Ale také ho to hodně trápí.
Také je pravda, že mezi námi byly malinké rozpory, ale už se těším, že vše bude jako dřív, a budeme zase naprosto štastní.
Doktorce řekneme, že na žádné umělé oplodnění nepůjdeme, strašně na nás tlačí a pořád nás posílá k doktorům, ke kterým nemám moc důvěru. Ještě jednou ti strašně moc děkuji.
Nádherné svátky přeji
Peta 21.12.2009

Milá Peto,
nebudu polemizovat s tím, kdo co na téma umělého oplodnění říká nebo co se kde píše.
Miminka narozená po umělém zákroku - kdy se násilně spojí vajíčko a spermie - jsou samozřejmě počata nepřirozeně. Z vyššího hlediska je tohle zákrok "proti přírodě". Lékaři se stotožnili s postupy, které jim sice vycházejí, ale do nitra duše se nikdo z nich nepodívá. Nikdo z nich neví, co se rodí za "materiál", i když tyto děti vypadají na první pohled stejně jako jiné děti, ano, mají dvě ruce, dvě nohy... ale rozdíl je jinde, ten hned poznat není.
Kdybych měla konkretizovat, v čem to je, dostala bych se hodně daleko. Zkusím to jenom stručně. Existují duše, které se mají narodit právě těm dvěma podle jistých karmických vzorců, podle toho si miminka vybírají své rodiče. Jsou zde krize z minulosti, které se mají napravit právě tímto dalším společným životem. Není to náhoda. Jistě vnímáte ideální postup, kdy jsou spolu ti dva, muž a žena, kteří se maximálně milují, jsou zachovány všechny přirozené podmínky lidského života...
Duše, které přicházejí po umělém oplodnění, přicházejí jakoby násilně, z "jiné databáze", řečeno naším slovníkem.
Pozdravujte prosím Vašeho manžela.
© Wahlgrenis 21.12.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.