wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Vnímá dušička budoucího miminka, že si ho okolí nepřeje?


Dobrý večer milá Wahlgrenis,
chtěla bych se zeptat, jestli může vůbec miminko přijít na svět, když si to spoustu lidí nepřeje? Nemyslím tím pár, který se o miminko snaží. Ale když si to nepřeje zaměstnavatel obou dvou, když si to nepřeje např. matka té ženy a další lidé z blízkého okolí?
Vnímá duše přicházejícího miminka i tyhle okolnosti? Když opravdu vezmeme v potaz to, že ti dva se nesmírně milují, jsou na té správné vlně... stačí to? Nebo prostě miminko vnímá i tyhle negativní nepřející osoby?
Děkuji, jestli si najdete chvilku.
Krásné svátky přeje
Kamila 20.12.2009

Milá Kamilo,
dušička budoucího miminka vnímá hodně. Nejen to, co se odehrává mezi partnery, budoucími rodiči, ale i další vlivy. A často si svou cestu do tohoto světa rozmyslí, pokud se mu něco nelíbí. Mohou to být například hádky nebo jiné konflikty mezi matkou a jejími nejbližšími. V první řadě to může být partner, ale i další lidé jsou rizikoví. Zmiňujete nadřízené, matku, tedy budoucí babičku... Všechno působí na budoucí dušičku a je-li těchto konfliktních bodů více, může to být důvodem toho, že žena ani neotěhotní. Je nutné, aby byla maximálně naladěna na lásku, nejen k partnerovi, ale na lásku ke všemu a ke všem. Mateřství je absolutním naplněním lásky, tady by se nemělo o ničem pochybovat... Láska je nekonečný proud, který s sebou nese miminka. V tomto proudu bychom měli plout všichni bez výjimek. Je smutné, když se ptáte na takové věci.
Tady není něco v pořádku. Otěhotnění je zázrak, ale těžko se může stát, když je kolem ženy napětí a okolí si miminko nepřeje...
© Wahlgrenis 20.12.2009

Milá Wahlgrenis,
velmi děkuji za odpověď. Otázka na kterou jsem se ptala, je smutná, ale ne tak smutná, jak to vyznělo. Zaměstnavatel má "přirozený" strach, co bude, až odejdu, ale myslím, že mi vyloženě nepřeje, aby ke mně miminko nepřišlo.
S maminkou (budoucí babičkou) bohužel jistý konflikt proběhl, ale necítím k ní žádnou negativní emoci, naopak mám ji i přes to všechno velice ráda. Necítím k ničemu a nikomu žádnou nenávist, nesnášenlivost. Dokonce ani k zaměstnavateli mého přítele, který se nám pokusil zničit vztah anonymním dopisem.
Jedu na oné vlně lásky a pohody. Neřeším zbytečnosti. Ano, občas se vloudí obavy a otázky. Ale jsem velice pozitivně naladěna. A vím, že je to velice důležité, nejen pro budoucí miminko, ale i pro mě samotnou.
Vaše stránky a všechno v nich, čemuž věřím na 100 %, mi změnilo život jenom k lepšímu. Jsem ráda, že všechno takhle funguje, život má úplně jiný, krásnější smysl. Mám se ještě co učit, jsem na začátku.
Jste úžasná a moc se těším na setkání v Prachaticích .
Hodně zdraví a lásky.
Kamila 21.12.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.