wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Snažím se pomocí osmičkové polohy přeměnit svoji tvář


Dobrý den paní Wahlgrenis
už je to dlouho co navštěvuji Vaše stránky. Líbí se mi, asi je to něco jako můj světlý bod, který mi může pomoci. Už je to asi rok, co vaše stránky navštěvuji a zkoušela jsem osmičkovou polohu na příjem energie. Teď už i polohu motýla.
Ale asi je něco špatně. Nemám ten pocit, jako bych při příjmu energii v sobě měla. Nedaří se mi.
Nedaří se mi přijímat energii i když se o to pokouším už hodně dlouho. Teď se pomocí energie a vizualizace snažím přeměnit svoji tvář (podle experimentu na zvětšení prsou, ale tady se soustředím na tvář). Taky žádné výsledky. A je vůbec možné toho dosáhnout? nedělám vše jen zbytečně? neměla bych s tím radši přestat, když to jednoduše nejde?
Moc Vám děkuji
Anežka 07.02.2010

Milá Anežko,
kdysi jsem se učila přijem energie. To ještě neexistovaly tyto stránky, proto jsem hledala cokoliv, co by mi pomohlo.
Nejprve jsem chodila do přírody, později jsem to zvládala i doma.
Dlaně jsem otočila směrem ke Slunci, prosila Stvořitele o "jeho" energii, za malou chviličku jsem jsem cítila brnění v prstech... a taky jsem samozřejmě poděkovala.
A protože jsme do toho šly s kamarádkou, která virgulí měřila naši energii, měly jsme kontrolu.
Pak už jsme zkoušely, která si toho stáhne více a rychleji, co s námi udělá, jak reagují lidé apod. Byly to zajímavé zkušenosti.
Přeji hodně úspěchů
modroočka 07.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.