wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Jak je to s tím sexem?


Dobry den pani Wahlgrenis.
Dnes jsem jiz stravila na Vasich strankach nekolik hodin... s prestavkami...
Take jsem vam jiz drive psala, nevyznam se vsak tom systemu odpovedi, pokud jste mi nekde odpovedela, tak jsem to zatim nenasla, ale spis mam pocit, ze jsem od vas odpoved nedostala. Mate toho hodne, takze se nedivim.
Ale zrovna dnes se mi chce vam zase napsat, pokud mohu.
Po precteni tohodle Da se carodejnictvi naucit? " me trapi jedna otazka.

Precetla jsem drive vsechny knihy od Carlos Castaneda a i od jeho tzv. spolupracovnice Florinda Donner + knihu od Taisha Abelar "Prechod Carodeju" Ta me nejvice - jak bych to rekla - zasekla. Pise se tam, ze pri sexualnim styku dochazi k tomu, ze muz pak pres tzv. cerva muze zene sat energii, a to az 7 let, tak dlouho, dokud ona ma jakykoliv sex, tak tak dlouho on z ni tu energii pak saje, pokud ona s nim mela pohlavni styk.
Tady je uryvek z te knihy Prechod carodeju: Zeny v sobe nosi tyto svetelne larvy po sedm let," rekla Clara, "po uplynuti teto doby zmizi nebo zaniknou. Ovsem nestastnou soucasti toho vseho je, ze jakmile se sedmilete obdobi chyli ke konci, cela armada larvicek, od uplne prvniho muze, s nimz zena neco mela, az k uplne poslednimu zacnou byt nepokojne, takze je zena nutkana k tomu, aby mela opet pohlavni styk.
Pote vsechny larvy vpluji do zivota silnejsi nez kdy drive, aby se napajely zenskou energii dalsich sedm let. Je to doopravdy nikdy nekoncici cyklus."
Ale co kdyz je zena v celibatu?" ptala jsem se. "Ty larvicky jednoduse vymrou?"
"Ano. pokud dokaze sedm let odolat a nemit pohlavni styk..."

V te knize je take napsano, ze dalsi zpusob, jak se tech, jak pisu ja, cervu zbavit ci larvi....je "rekapitulace"... nicmena to jsem zkousela a furt nevim, jestli ucinne ci ne.
Mne to trapi, tahle sexualni otazka, jak to je z duchovniho hlediska?
Ti lide, kteri tzv. vidi tu energii, mohou videt ty cervi v deloze ženy, zacla jsem mit primo panicky strach ze sexu... strach z muzu obecne... a ne jen kvuli tomu, co jsem si precetla, ale me vlastni zkusenosti jsou dosti desive samy o sobe.
Bojim se, ze se zase zapletu s nekym nepatricnym. Minule jsem vam psala o muzi z USA, ale o tom dnes psat nechci, o tom uz jsem myslim napsala dost minule, nekdy mi malem vyskoci srdce z hrudi, kdyz spolu mame jen mluvit. Natoz za nim letet do USA na navstevu, jak on chce, hrozne se bojim. Ale on me necim moc pritahuje.
Ale zpatky k tomu sexu. A k detem.
Tady se pise (kniha Vnitrni ohen - carlos castaneda):
"Odkud se tedy vyviji vedomi? Od zacatku poceti nebo od okamziku narozeni? ptal jsem se...
"Vedomi se vyviji od okamziku poceti. Vzdycky jsem ti to rikal, ze sexualni energie je neco, co ma zasadni dulezitost, a ze je nutno ji ovladat a vyuzivat opatrne. Ale tobe se nikdy nelibilo, co ti rikam, protoze sis myslel, ze mluvim jako moralista. Ja jsme to vsak vzdycky myslel ve smyslu energie, jak si ji usetrit a presmerovat."
Nagual Julian rikaval, ze pohlavni styk je zalezitost enegie," zacal Genaro. "Jemu napriklad nedelal zadne problemy, protoze mel energie spousty. Zato ja na sex pry nemam dost energie, protoze kdyz me moji rodice delali, byli prilis znudeni a prilis utahany. Lidem jako ja Nagual doporucoval, aby nikdy nemeli zadne sexualni styky. Jedine tak si pry muzeme uchovat tu trosku energie, kterou jeste mame.
Totez rekl i Sylviu Manuelovi a Emilitovi. Videl i ostatni, ale ti meli energie dost. Nebyli produktem znudeneho sexu. Jim rekl, ze si se svou sexualni energii mohou delat, co chteji, ale doporucit jim, aby se ovladali a pochopili Orluv prikaz, ze sex existuje proto, aby poskytoval zhnouci vedomi. Vsichni jsme ho ujistovali ze jsme to pochopili.

str. 57:
" A co se da delat s prirozenym eroticky zalozenim cloveka?" ptal jsem se Dona Juana.
"Nic," odpovedel, "na lidske smyslnosti neni nic spatneho, ale to, ze clovek nic nevi o sve magicke prirozenosti, to, ze si ji nevazi, to je spatne. Je omyl, kdyz lehkomyslne promrha zivotodarnou silu sexu a nema deti, ale je take chyba, kdyz nevi, ze maly je, pak musi platit svym zhnoucim vedomim."
"Ale jak vidouci vedi, ze clovek plati zhnoucim vedomim, kdyz ma deti?"
"Vidi, jak se u rodicu zmensuje zhnouci jas vedomi, kdyz maji dite, zatimco u ditete vzrusta. U nekterych precitlivelych a krehkych rodicu zhnouci vedomi takrka zmizi. A jak deti zvetsuji svoje vedomi, ve svetelnem obalu rodicu se vytvari velka temna skvrna. Presne v tom miste, odkud jim byla zhouci zare odebrana. Byva to zpravidla uprostred ochraneho obalu. Nekdy je ty skvrnny videt, jak se navrsily primo na telo."

Tak to byl urovek z te knihy. Mne to furt vrta hlavou. Chtela bych totiz v zivote dojit dal, a tak mam pocit, ze bych deti mit nemela, protoze pak bez te energie nikam uz nedojdu. Budu jen matkou a umru normalni smrti. Kdezto v techto knihach se pise, ze clovek muze prejit... chtela bych se aspon pokusit o maximum toho, co mohu.
Tak ja nevim.
Co kdyz jsou to knizky od Dabla?
A co s tema cervama od sexu?
Mne bude v dubnu 29.
Proto premyslim nad tema detma ............. a ten muj pritel (cernousek) v USA je jednou chce mit. Ale s nim je to slozite. Nedokazu si predstavit, ze by byl zodpovednym tatou a ja ze bych byla matka, aspon zatim ne. A to mu uz bude 52 tento mesic.
Toci film, hraje na kytaru a zpiva, zajima ho jeho kariera, a taky mam pocit, ze hodne lze, a hodne si hraje. Dela mi potize odpoutat se od nej. Nechapu, proc tomu tak je a co s tim. Furt bych nejak chtela dat tomu vztahu sanci. Co kdyz to bude opravdova laska? Ale co kdyz je to naopak past jako hrom?!
Vsichni me varuji. Ja sama se bojim. Tak proc proboha tam chcu jet, respektive letet za nim? Jsem se opravdu zblaznila? Tady, kde jsem, ted mam aspon relativni klid konecne. Co kdyz mam jenom strach a mam to udelat? Hrozne se bojim, ale on je jako magnet pro mne, muj rozum mi vsak rika - odejdi od nej dokud je cas, ale zatim potrebuju neco vic nez jen rozum. Potrebuju najit klid v srdci. Musim si byt jista, pokud ho opustim, ze delam dobre. Jinak toho nebudu schopna a ta jistota, ze ho mam opustit, mi prave chybi. Nevim to urcite.
Mejte se krasne.
Ja uz ten dopis ukoncim.
Dekuju
Pavlina 10.01.2010

Milá Pavlíno,
knížky, které zmiňujete, neznám. Možná byste se měla spojit s jejich autory. Pokud bych se mohla k tomuto tématu vyjádřit, vnímám z toho duchovního hlediska tyto aktivity jinak.
Hlavně bych tady preferovala citové sblížení dvou lidí, kde hlavní roli hraje láska. Tady mám dokonce i problém se samotným slovem "sex". To mi přijde spíš jen jako "akt", "chvíle", "dobrodružství"... Všichni známe, co se za tím skrývá.
Je rozdíl mezi krásným milováním, kde ti dva jsou součástí něčeho vyššího, dochází k absolutnímu splynutí dvou těl, dvou duší, nic nechybí, nic nepřebývá...
Sex ale mluví o ženě jako o objektu, kdy muž dojde k vyvrcholení. Sex je trochu jako tělocvik, pár pohybů, pár vteřin. Sex se liší i v dalších detailech (oblečení, prostředí, osvětlení, výstup...).
Každý z nás má nějaké zkušenosti, které se dají zařadit do jedné nebo druhé skupiny. Ideální by bylo položit se do vlny lásky a zažívat krásné milování, kde vnímáme od partnera, že to má podobně.
Absolutním splynutím dvou lidí to ale nekončí. Pokud dojde v jednu chvíli k oboustrannému vyvrcholení, stávají se tito dva partneři jakoby navždy spojeni, vytváří se zde neviditelné pouto i do budoucna, i když už spolu nejsou. Je to aktivováním těch nejzákladnějších buněk, které se nacházejí v těle každého člověka v oblasti kořenové čakry. Proto i po letech stačí jediná nepatrná zmínka a tento člověk opět může ožít ve vzpomínkách. Intimní oblast je příliš citlivou na to, abychom "sem" pouštěli jen tak každého na potkání.
Jsou to důležité partie, skrz které přichází do tohoto světa budoucnost. Neměli bychom je brát až tak samozřejmě, jak se děje v této době. Nechci tady kázat, od toho jsou jiní. Jen jsem měla pocit, že se mám k této otázce dnes vyjádřit.
© Wahlgrenis 29.03.2010

Milá Wahl,
děkuji Vám.
Dneska je magickej den!
Uplnkovej.
Zacinam jich takovych mit cim dal vic.
Jako kdyby ty odpovedi prichazely.
A prichazeji.
Ja Vam moc dekuji za Vase slova.
A za Vas cas.
Vasi energii.
Nez sem Vase stranky nasla minuly rok............ narazila sem na pres odkaz u Konchedras... a to jak sem narazila na ni.... uz nevim........ brouzdala sem proste po internetu a neco sem hledala........ bylo to nekdy v pulce prosince 2009......
Nejaky cas predtim jsem se ve snu setkala s jednou pani, ktera se mi hluboko podivala do oci................ nic jsme si nerekli jen jsme se na sebe tak hluboce podivali...............
nevim kdo ta pani byla..............
a obcas premyslim jestli jste to nemohla byt prave Vy.
ale to uz zachazim moc daleko......
preji Vam krasny den a zdravy!
Taky se Vam chci jeste pochlubit...............
prestala sem pit alkohol..... uplne......................
bezim uz 6 tyden.... tento patek to bude 7 tydnu...............
kdyz nahodou dostanu chut na pivo.... dam si to nealkoholicke....
ale to delam velmi zridka....
tim rozhodnutim byl jeden spoustec...... o kterem ted psat nechci.......
ale sem hrozne rada ze sem s tim zacla..............
protoze to zmenilo a meni me vnimani............
dneska sem si koupila prirodni vonne tycinky.......... a mam krasnou svicku ze vceliko vosku!
Nekde sem take cetla ze kdyz se 10krat silne a po sobe piskne na ultrafialovou pistalku, ktera se prodava v obchode pro psy, tak se odezenou neciste energie z bytu.............dnes sem si ji take koupila......
kdyz to spojim dohromady........ treba si tu zase o kousicek vycistim svuj prostor................v to doufam.............
jeste jedna vec se mi stala..............................
ted Vam to musim napsat.................
protoze sem si na to vzpomnela uz podruhe behem psani.............
sla sem vcera vecer na prochazku........ a kdyz sem se vratila............
jedna vec byla zhozena na zemi..............
vim na 90 procent............. ze to tak pred mym odchodem nebylo.......................
ja mam pocit ze to me muj ochrance chce upozornit ze se mnou skutecne je, nejsem si uplne jista jestli je to stejny duch ktereho sem pred lety videla a slysela na vlastni oci..kdyz sem v te dobe bydlela mimo ceskou republiku.. a jestli on byl muj ochrance a tudiz je to stale on..............bylo to pro me velmi mocne setkani... na to se neda zapomenout..on vnimal me myslenky a udelal jen to o cem vedel ze se neleknu.... nebudu to tady ale ted popisovat...
tak sem vcera po urcitem vahani zkusila kyvadylko......... trochu se strachem... protoze se furt bojim abych kyvadelko neovlivnovala svou mysli sama... moc si u toho neverim a taky mam pocit ze jeste nejsem hodna a dost na to zrala.... abych to pouzivala ale vcera sem mela pocit ze to udelat mam, kdyz ta vec byla shozena na zemi.....tak sem si udela kyvadylko a dostala sem svoleni ke komunikaci........... pokud sem to dobre pochopila... protoze se to zaclo kyvat vodorovne ....
a ja se jeste pro jistotu zeptala jestli ten pohyb teda znamena ano...

Jeste Vam poslu jednu mandelku kterou sem si vybarvovala behem minuleho tydne...



je tam zajimavy to kdyz sem ji vyfotila...... fotila sem ji proto abych ji poslala jednomu velmi vzdalenemu priteli (USA) pro ktereho moje srdce neustale si styska ale i se ho boji....
kouknete na ty cisla!
to je uzasna shoda, vidte?
urcite je to dalsi znameni
poslala sem mu to proto, ze zrovna ten den kdyz sem se na ten muj vytvor, ktery sem ten den vytvorila zase divala ... tak me on vyrusil svou pritomnosti..... internetovou... videla sem ho prijit na yahoo messenger.... na momentik a ve stejne chvili sem slysela hluk na svem balkone.. otevrela sem dvere od balkonu a divala se do oci holubovi... asi tak pul minuty jsme se na sebe divali.. pak k nemu priletel druhy holoubek ktery byl jen o kousicek dal... a oba spolecne odleteli..
tech znameni se deje ale vice... ale ja uz mlcim....
.......on ted taky.. nechavam to ted plynout.... pokud se mame sejit.... at se tak stane... mozna se nase duse na to pripravuji....nechci uz vyvozovat zadne zavery.... verim a doufam, ze az na to budeme oba zraly bezpecne pozname co je spravne udelat ...
.......laska umi take darovat svobodu.....
Ja Vam ze srdce dekuji za vsechno....
Na Vasich strankach sem skoro denne....nasla sem u Vas neco co sem jako mala tusila.......... a vy jste mi to pripomela.....
pomaha mi to tak najit vlastni smer........... konecne.... doufam ze to dokazu prohlubovat...

Posilam Vam krasnou hudbu: http://www.youtube.com/watch?v=Hae1MQuk6B8&feature=PlayList&p=49EEC6FFF2971BBB&index=0&playnext=1

kdyz to nechate hrat.... tak se to automaticky prehrava na dalsi skladbu... je jich tam hodne.... a muzete tam videt take krasnou prirodu... treba se Vam to bude libit..
S laskou vase
Hvezdicka 30.03.2010

Dobre rano pani Wahlgrenis.
Kdyz my jsme se v podstate, co se toho sexu ci milovani tyce, uplne nepochopily.
(I kdyz pohled na tuto otazku, jaky jste mi odepsala .... to jsou v jadru me vlastni predstavi jak by to melo byt... ale na mou otazku to bouzel neodpovida...)
Ale to je tim, ze ja sem se spatne vyjadrila.
V podstate sem Vam zatim nenapsala nic jeste uplne narovinu. Ani to asi nemohu udelat. Protoze sem si uvedomila, ze to neni pro cizi usi. Nektere veci jsou prilis osobni na to, abych riskovala, ze se dostanou tam, kam nemaji.
Vazim si Vasi prace, ale pokud s Vami mam komunikovat... budu to muset udelat jinak a jinym zpusobem.

Ted citim, ze todle mam jeste dopsat:

Me jde o to, jak se zbavit tech energetickych vlaken, ktere muz v zene zanecha.
A jestli je to pravda, ze tam opravdu pri pohlavnim styku vznikaji.
Dale: Vy pisete o lasce... ale jak se laska pozna?
Lide si mnohdy mysli, ze miluji... vznikaji tam pak take ta vlakna pres, ktere muz saje zene energii? Nebo je lepsi celibat, pokud clovek chce opravdu rozvijet sve vnimani?
Celibat a nemit deti?
To byla ma otazka... omlouvam se za sve nedostatecne komunikacni schopnosti, snad sem to ted napsala uz lepe.
S autory techto knih se bouzel spojit asi nepujde... Carlos uz je po smrti... pokud mam spravne informace .... (a ta zena pravdepodobne k nalezeni jen tak nebude... a nemyslim, ze by mi pomohlo po ni patrat, protoze ta uz sve rekla, i kdyz se o to mohu pokusit, ale to je jako hledat jehlu v kupce sena)
tady se vsak nejedna o nejakou myslenku napsanou v knize...
ale na tuto otazku by mi mel byt schopen odpoved kazdy clovek ktery primo energii zri............
ja tyto schopnosti nemam.......... "videt" to.... tak hledam nekoho kdo mi da pravdive a uplne odpovedi................
abych se podle toho pak mohla svobodne rozhodnout a zaridit...
(takze to ted vse ode me k tomuto tematu...citila sem, ze bych se k tomu mela jeste dovyjadrit, kdyz uz sem se s tim k Vam obratila a je to i na Vasem Webu...)
takze jeste jednou Vam preji krasny den a tentokrat jiz dopis uzaviram..
Vase
Hvezdicka 31.03.2010

Mila Wahlgrenis
neni mozne ze k sobe pritahuji muze kteri sesli z cesty..?
proto... ze sama sem na rozcesti?
ano je to tak...............
nechci po vas odpovedi.................

ne ted ..ne tady... jen sdilim... a dekuji...
ja nekoho potkala a vcera sem s nim byla 8 hodin........
pak sem odesla spat domu.........
ale ten clovek mi neco ukazal...
na co sem ale uz pak prisla sama dnes v parku...
ja si to vsechno musim vzdycky srovnat sama podle sebe.. podle sveho srdce
a prisla sem na takove veci... ktere asi jednou sepisu....................
ale dnes ne
tyka se to toho sexu................................
brzy to sepisu.............
uz v tom mam jasno!
pokracuji v psani.. mela sem znameni.. 22.26
uvazuji o tom jestli bych mohla dostat do sve pece pejska ... z utulku mozna...
ano prave odtam ho chci...opusteny pejsek..
ale zatim si nejsem jista sama sebou a timto rozhodnutim
ja se totiz nepovysuji nad prirodu
a tato rohodnuti jsou velice zodpovedna
pes je jako dite...
je to duse ktera k vam prijde..
ale cele je to postavena na te minulosti a jestli se mam opravdu osvobodit nebo jen pockat...
to prave nevim zcela jiste................
protoze pak by mi to ze si ted vezmu to zvire do sve pece komplikovalo dalsi postup s mou moznou laskou.....ktera je v americe.............................
kdyz letat se da i se psem...........................
draha pani Wahl.................................
to jsou jen me uvahy..........................
ja myslim ze to co prijit ma.................. prijde...............................
nashledanou
Hvězdička 23.10.2010

Dobry den mila Wahlgrenis.
Chtela bych Vam poprat vse krasne do noveho roku.
A zaroven zdelit, ze sem prave docetla uzasnou knihu od pana Josefa Stanka a Jany Brzobohate napsanou jiz v roce 1993 Laska muze a zeny
Jsou tam prave dost i odpovedi na to co sem hledala ohledne toho sexu. :-)
Sem z te knihy uplne naplnena.
Nasla sem ji doma u rodicu...
Uz nejakou dobu sem na ni i myslela, ze si ji prectu... ale do ruky se mi dostala az tyto Vanoce... kdyz sem ji nasla v knihovne...
Puvodne si ji koupila maminka, kdyz sem byla jeste dite..
Z te doby si na ni pamatuji..
To mi prave bylo tech 12 let..
Mila Wahlgrenis..................
Vrele doporucuji!
Kdo by mel zajem muze si zakoupit jeji nove vydani...
Odkaz je zde :
To je ode me prozatim vse...
Mam z te knihy velkou radost, spise pocit ulevy a takovy ten vykrik: ano!...
Nevim jak to popsat slovy... proste je to stopa!
tak to posilam dal :-))
Mejte se pekne!
Hvězdička 02.01.2011

Mila Wahlgrenis.
Ted mi to zase neda abych nenapsala neco vic..
vite ja uz 3 roky zadny sex nemela...
stale sem ted (kdyz nejakeho muze) k sobe pritahovala, spise ty kteri meli zajem o sex ale nemeli cas na lasku.
Na posledy me bylo jasne uz po 3. rande, ze s tim clovekem to proste nebude mozne.
Prave proto, ze sem se jim citila velmi ohrozena a kazda schuzka byla v podstate jeho plan, jak me dostat do postele...
Nakonec se citil urazene, ze sem ho odmitla a ja pochopila, ze s tim clovekem uz nechci mit nic spolecneho.
Ze tady uz nepujde ani kamaradstvi, jak sem tise doufala..
Protoze on me proste chtel ... vsak vite...
a ja .. mne se taky libil...
ale pak sem pochopila, ze todle opravdu neni vztah, ktery bych mela nejak dal prohlubovat, nebot by nam prinesl jen utrpeni.
Nacez sem si slibila, ze se nenecham svest od nikoho .. ze pujdu do intimity jen z lasky..
tak mocne sem timto muze byla rozrusena.. ze sem si to zrovna tak mocne slibila...
od te doby mam klid..co se tohodle tyce..
vim, ze se mi nemuze nic stat.. protoze sem si to slibila.. ale tak jinak... tak poradne!..
no a ted tadle knizka "Laska Muze a Zeny" mi jen potvrdila me intuice...
jinak se Vam jeste jednou moc omlouvam za ten hluk co sem Vam zpusobila ohledne te informace , kterou jste mi dala .. ohledne toho dluhu z minuleho zivota..
prominte.. ja se z toho v te dobe trochu pomatla...
v podstate mi to ted uz ani nevadi...
jako kdyby to uz bylo pryc..
smazano
nemyslim jen ta informace, ale vsechno
ale ja o tomto ted psat nechci..je to stale moc cerstve...
musim to nejdrive sama dukladne zpracovat
Jo ted jak to ctu co sem Vam napsala a premyslim, mam-li to opravdu odeslat...
ja uplne jiz malem zapomnela..
vcera sem s Vami snad mela sen?... ...
bylo to zvlastni ..
potkaly jsme se v konirne u koni...
nasla sem Vas tam...
Hvězdička 02.01.2011

Wahl,
posilam Vam clanek:

Sexualita a čakry
Lidská sexualita je jednou z forem projevu všudy přítomného aktu tvoření.
Přes sexualitu je člověk spojen s aktem tvoření života v jeho celistvosti.
Extáze, kterou při tom může zažít, odráží opět blaženost tvoření.
Síly jin a jang se projevují v celém Universu jako polarity.
Všechno, aby mohlo obstát, má svůj protipól.
Jeden pól existuje jen díky druhému.
Zmizí-li jeden, zaniká i druhý.
Jin a jang symbolizují pozoruhodným způsobem rytmický pohyb všeho života.
Láska a sexualita mají také svůj základ v principu jin a jang.
Dva póly usilují spojit se v jedno, přitahují se jako dva rozdílné póly magnetu.
Jestliže dojde ke sjednocení protikladných sil, navzájem se zamění.
Žena a muž mají ve všech svých základních rysech opačnou polaritu.
Opačná polarita se projevuje i na úrovni energií.
Všude tam, kde má muž polaritu plus, má žena mínus a naopak.
Tato polarita platí i u otáčení čaker.
Tak vzniká mezi ženou a mužem na všech čakrami reprezentovaných úrovních vzájemné přitahování a doplňování.
To může vést k dokonalému vnitřnímu spojení.
Abychom toho dosáhli, musí však být naše čakry pokud možno bez blokád.
Při sexuálním spojení je proud energie v hlavním kanálu výrazně vybuzen a zesílen.
Energie v druhé čakře enormně vzroste.
Když nejsou čakry zablokovány napájí tento přebytek energie všechny ostatní čakry našeho systému.
Přitom je sexuální energie, která představuje určitou formu prány, transformována do frekvencí ostatních čaker.
Vyzařuje z čaker skrz kanály do fyzického těla a do vibračních polí a plní je znásobenou životní energií.
Při vrcholu sexuálního spojení dochází k mocnému oboustrannému uvolnění sil všemi sedmi čakrami a ke splynutí na všech čakrám odpovídajících úrovních.
Oba partneři se cítí oživení až do hloubi svého bytí.
Zároveň se cítí zcela uvolněni, pociťují vnitřní opojení a lásku, která překračuje rámec osobního chtění vlastnit.
Partnerský vztah tím zakusí naplnění, které již není závislé na vnějších věcech.
Naplňující sexuální splynutí může být však v této dimenzi prožíváno jenom tehdy, když se partneři jeden druhému zcela otevřou a osvobodí se od všeho strachu, který by mohl zabraňovat volnému toku energie v systému.
Pokud je jen jedna jediná čakra u jednoho z partnerů zablokována, nemůže být dokonalé spojení prožito.
Blokovaná čakra navíc vyvolává poruchu v toku energie odpovídající čakry partnera.
Většina lidí zažívá sexualitu pouze druhou čakrou.
U muže kromě toho hraje dominantní roli energie první čakry, coby tělesná hnací síla.
Jestliže je však sexualita omezena jen na nižší čakry, stává se jen omezeným zážitkem, ze kterého jsou oba partneři spíše unavení, zeslabení a nespokojení.
Někdy mají tendence od sebe odejít a uzavřít se do sebe.
Z hlediska energií se skutečně při takto omezené sexuální praxi spotřebuje mnoho energie, protože energie z jiných čaker se transformují na sexuální energii a vyzáří se druhou čakrou.
Energiím je zabráněno, aby svou přirozenou cestou stoupaly vzhůru a naplnily současně všech sedm čaker. Nejpřirozenější cesta, jak odstranit blokády bránící dokonalému sexuálnímu splynutí na všech úrovních, je výměna energií čaker srdce.
Když oba partneři vyzařují lásku svého srdce volně a beze strachu, harmonizuje se jejich vlastní i partnerův systém energií.
Strachem podmíněné blokády se uvolňují a je umožněná výměna v úrovních všech sedmi čaker.
Proto pohlavní spojení mnohem více naplňuje a uspokojuje, když kromě tělesné přitažlivosti je mezi partnery také pocit hlubší lásky.
Jsou aktivovány vibrace vyšších frekvencí a sexualita se pozvedá nad čistě tělesný kontakt k duchovnímu splynutí.
Zdroj: http://www.e-ala.estranky.cz/clanky/slovo-o-sexu/sexualita-a-cakry.html
Hvězdička 05.04.2011

Jaj ! Pani Wahlgrenis, ja neco nasla! :-)
Podivejte:
Tyka se to toho sexu...dalsi super clanek na toto tema.. "nasla sem to nahodou"..
to je uzasny...
mam takovou radost, ze Vam hned pisi!

Clanek zde:
Sexualita, impotence, frigidita, ženské potíže, zbytnění prostaty.
Lidské tělo je chrámem duše. V duchovní dimenzi bylo stvořeno jako dokonalé, pohlavně nediferencované. Základním znakem hmotného stvoření je však polarita, štěpení jednoty na plus a mínus. Tato polarita je u člověka vyjádřena štěpením na muže a ženu. Každý duch v polarizovaném těle proto podvědomě vyciťuje svoji neúplnost a touží po doplnění. K tomuto doplnění dochází spojením čaker a polarit duševních nábojů (mužského a ženského) při pohlavním spojení orgasmem. Orgasmus je chvilkové spojení polarity, prožitek Jednoty stvořeného, tzn. vlastně prožitek Pravdy. Slast ze sexuálního spojení je tak připomínkou ráje. Podle stupně duchovního vývoje milujících se je dosahována hloubka zážitku Pravdy. Při milování se spojují čakry od spodu jako knoflíky při zapínání. Při spojení pouze dvou jde o sex na úrovni zvířat provázený jevem, označovaným sexuology jako první stupeň orgasmu (vybití pudu). Při spojení tří čaker dochází k tzv. druhému stupni orgasmu, domnělému pravému orgasmu ženy. Při spojemí čtyř a více čaker jde o třetí stupeň orgasmu, tzv. kosmický sex. Je doprovázen takovými prožitky jako zvukové a světelné zážitky, pocity vymístění z těla, jasnovidnými vhledy. Nejvyšší stupeň spojení je charakterizován viděním "žlutého světla" jako při kolemsmrtných zážitcích a je na úrovni osvícení. Zážitek mění duši a povahu v takovém směru, jak přesně popsala, kromě jiných, Atwaterová v knize "Světlo v duši". Takovéto splynutí muže a ženy je největším urychlením duchovního vývoje. Při sexuálním spojení dochází totiž k vzájemnému propojení podvědomí, přenosu vibrací z jednoho na druhého, a tím nevědomému vzájemnému ovlivnění. Proto je nebezpečené propojení více rozvinutého ducha se zatemněným duchem bez doprovodné lásky (jen erotické vybití). Při duchovní lásce dochází jen k přenosu kladných vibrací, neboť podvědomí se řídí vědomou snahou každého zamilovaného: jevit se lepším ve vztahu k milovanému. Protože se tak milenci vzájemně povahově ovlivňují, je dynamičtější vztah spíše mezi protiklady - odtud lidové přísloví o přitažlivosti protikladů. Sexuální láska na duchovním základě je most, po kterém přecházejí dobré vlastnosti z jednoho na druhého. Láska zjasňuje obal obou. Která dvojice vytvoří dokonalou lásku, ta již překročila práh ráje.

Odkud se však vzal protiklad mezi východními náboženstvími, která erotickou lásku uznávají až zbožňují a křesťanstvím, které ji proklíná nebo nejvýše trpí ? Příčinou je úpadek lásky. Náboženství, vzniklá dávno před křesťanstvím, se setkávala ještě s pravou láskou přírodních lidí, přirozenou, nezištnou, spontánní. Křesťanství při svém příchodu do Říma (i ve své vlasti v Izraeli), se zde setkalo se zvrhlým sexem obchodně nakupovaných žen, který je typickým doprovodem duchovního pádu každé civilizace. Odtud bylo vyvozeno pravidlo, že úpadek "mravů" předchází pád civilizace. Redukce erotické lásky na jednostrannou tělesnost, jako projev jejího úpadku, znamená spuštění mostu pro přechod špatných duchovních vibrací z jednoho na druhého a stává se tak pařeništěm špatných lidských vlastností ! ! To platilo v dobách Říma, to platí i dnes.

Druhým královským darem lásky je automatické vzájemné léčení poruch rozvodů životní energie (meridiánů) v hmotném těle. Milenci jsou si vzájemně léčiteli. Dokonalý vztah vede ke zdraví a dlouhověkosti. Současná doba se vyznačuje rozpadem falešným duchovních hodnot. Vedlejším účinkem tohoto procesu je otřásání hodnot pravých. Příkladem je zřetelný rozpad vyhraněné mužskosti a ženskosti. Jeho následkem je zeslabování pohlavního dimorfizmu, zmenšování pohlavního náboje duše, což se opět projevuje jako oslabení a neschopnost plného pohlavního pudu. (Ten se pak musí mnohonásobně dráždit vším tím cirkusem kolem sexu). Nástup "unisexuality" vede k pádu plodnosti, schopnosti donosit a kojit dítě, k neschopnosti citově se napojit na dětskou duši a pomoci jí plnohodnotně citově vyzrát.

Neúcta k mužské a ženské roli, to jest k mužskému a ženskému tělu, (ctěn je výkonný pracovník), vede k frigiditě a impotenci.

Absence duchovní lásky k partnerovi při sexuální aktu má za následek poruchu proudění energií duše při styku a orgasmu čehož důsledkem jsou např. zbytnění prostaty, nemoci čípku dělohy. (Pocit koupení si nároku na sexuální rozkoše penězi nebo manželskou smlouvou). Více viz kniha autorů "Láska muže a ženy z pohledu duchovních a duševních sil".

Léčení poruch plodnosti duchem.
Bože, jak je krásné být ženou. Dejž, ať pochopím plně Tvůj úmysl při plnění ženské role. Cítím, jak v důsledku stálého se přibližování Tvému vzoru do mne vstupuje dokonalé ženské vyzařování, jehož důsledkem je zkrášlování, zjemňování, ozdravování mého těla. Vyzařování duchovní krásy mé duše a těla mě automaticky přivádí ke stále hlubšímu prožitku tělesné lásky, přibližuje mě k vzoru Tebou danému.

Hlavní duchovní příčiny: nepochopení sexuality a mateřství.

Průměrný podíl příčin: 5 % dědičná dispozice, 60 % duchovní příčina, 10 % vada výživy, 15 % geopatogenní zóny a toxické vlivy, 10 % nedostatek pohybu.

Doprovodná léčba - poruchy cyklu:
Byliny - kontryhel, vrbovka, řebříček, mochna husí.
Strom - třešeň.
Vůně - jasmín, pačuli, meduňka.
Barvy - zlatě žlutá, oranžová, červená.
Kameny - hematit, jaspis."

Zdroj: http://www.rahunta.cz/news/agape-brno-duchovni-priciny-nemoci-5-rakovina-srdecni-choroby-/
Preju hezky den!
Hvězdička 03.05.2011


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.