wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Sny Semanhiell na dnešek se sedmičkami


Ahojky Wahl,
pisem, bo sa mi dneska v noci zdal divny sen a byly jste tam.
Me sny maji vzdy hlubsi vyznam a nezdaji se jen tak, proto pisu...ma urcite vyznam i pro Vas.
Ve snu jste byly Zordicek, Renatka-mechounek a snad Karolinka a snad i Wahl.
Malovali jste obrazky a nebyli ledajake.
Vim, ze byli tri.
Na jednem z nich bylo zelene leseni, takove hranate, neco jako vicerozmerna krychle a vevnitr stal clovek, mel krasnou zarici auru a vy jste rikaly, ze je to zmena snad transformace, ze tenhle clovek je veliky prinos pro Zemi a taky moc vyspely a duchovni s vedomim Budhy.
Druhy obrazek byl fialovy, byla tam bytost, snad jste malovali primo me, zdelovaly jste mi me poslani... bylo tam taky mnoho duchovniho porozumneni pro svet a taky jste mi rikaly jak jsem vyspela duchovni bytost a mam mnoho vykonati pro svet.
Treti obrazek byl zlaty... tam jste se ponorily do hluboke meditace a sdelovali jste informace pouze telepaticky, o tom mam snad mlcet... :) ty ale na urovni duse vis co se tam delo...
Byl to sen velice zivy a vedela jsem ze jsem byla s Vami na skoleni nebo snad konzultaci co dal....
Dneska je 7.7... tenhle datum je pro mne vyznamne, nejen ze mam rocni vyroci s mym duchovnim a zivotnim partnerem, ale taky jsou v nem same sedmicky a ja sama jsem zivotni sedmicka....
7.7.2009 = 7+7+2+9=25=7.....
S laskou
Semanhiell 07.07.2009

© Wahlgrenis 07.07.2009

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.