wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Posledních pár nocí se mi zdá o schodech


Dobrý den Milá Wahlgrenis
posledních pár nocí se mi zdá o schodech. Jdu nahoru po schodech, jednou jsou skoro až do nebe (to jsem jela s manželem za jeho zesnulou maminkou), jednou jich je jen pár (třeba že vycházím schody ve škole, kde jsem byla pro děti).
Je to už asi pět nocí za sebou. Také ve většině těch snů, když ty schody vyjdu, tak vidím koleje a potom jedu buď vlakem (v tom snu jsem se dívala oknem ven a viděla jsem tři klokany, tři pávy a potom dětské postavičky JÚ a HELE, když jsem jim mávala, tak najednou zvedly hlavu a byly to děti převlečené do masek JÚ a HELE a také mi mávaly a utíkaly za naším vlakem. Viděla jsem koleje před námi a bála jsem se, že na ty koleje vběhnou. Opravdu se tak stalo, vlak zastavil a já ještě s jednou ženou jsme je vzaly do náručí a postavily k jednomu domu ke dveřím a řekly jsme jim, ať tam zůstanou, aby je ten vlak nepřejel a že jim budeme z vlaku zase mávat. Potom jsme zase nastoupily a z okna jim mávaly.)
Nebo potom jedu tramvají nebo autobusem. Asi je to pro mě nějaké sdělení, jen nevím jaké. Pokud si najdete chviličku na odpověď, moc Vám za ni předem děkuji.
Přeji Vám krásný den a děkuji za VŠE.
Lucka 02.02.2010

Ahoj Wahl,
zrovna jsem dočetla sen Lucky... Je tak krásně výstižný... je v něm všechno, co si musí spousta lidí uvědomit...
Ty schody do nebe... To je duchovní růst... někdo vyjde vysoko, někdo kousek - i to ale není špatně...
Lucka je vycházela ve škole...Všichni se pořád něčemu učíme.... najednou nahoře jede vlakem...I to určuje rychlost, jakou ona sama Lucka prochází životem.. I kdokoliv jiný..
Vidí pávy - to je jasná lidská nabubřelost... Děti v maskách pohádkových postaviček... běží za vlakem...
Jakoby děti, aby nám, dospělým, v našem životním tempu stačily, musí nasazovat ty masky.. běží vedle nás... my se v klidu vezeme.. Může jít taky o dětech v nás.. Lucka cítí strach o ty děti... ví, že o ně nechce přijít... proto je "odkládá" k jinému domu. Tak jako dřív se na práh domů odkládaly děti, když si je matka nemohla nechat, ale nechtěla, aby umřelo... Spoléhala se na dobré lidi... a z vlaku jim zase mává... Zůstává ve svém životním tempu, ale na dítě v sobě nezapomíná...
Snad se nebudete zlobit.. tak ten sen cítím...
S láskou
elkan 02.02.2010

Dobrý den Milá Wahlgrenis,
chtěla bych tímto poděkovat paní elkan za její odpověď.
Je opravdu výstižná, nějak podobně jsem to cítila také já.
Milá Wahlgrenis, již jednou jsem Vám psala o slunečnicích, které všude vidím. Potom to skončilo... už jsem je neviděla. A nyní si mě znova našly, zase je vidím všude.... je to tak krásné.
Moc se těším, až si slunečnice na Jaře zase zasadím.
Posílám Vám mnoho lásky.
A posílám mnoho lásky také paní elkan a ještě jednou děkuji za odpověď.
Mějte se hezky.
Lucka 03.02.2010

ahoj Wahl...
proto jsem měla tak silný pocit, že musím na příspěvek paní Lucky reagovat... už tehdy jsem reagovala na ty slunečnice ...
Co jsem cítila... to byla tehdy síla... a cítím to zase!!!
Děkuji Lucko
elkan 03.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.